Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Που & πως να διαφημίσω το κατάλυμα μου

Google news
Που & πως να διαφημίσω το κατάλυμα μου

Πώς να διαφημίσετε το κατάλυμά σας: Οδηγός

1. Δημιουργήστε μια ισχυρή online παρουσία:

 • Ιστοσελίδα: Δημιουργήστε μια εύχρηστη και ελκυστική ιστοσελίδα για το κατάλυμά σας. Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας περιλαμβάνει:
  • Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες
  • Περιγραφή του καταλύματος και των παροχών
  • Κριτικές από προηγούμενους πελάτες
  • Πληροφορίες για την τοποθεσία
  • Δυνατότητα online κράτησης
 • Κοινωνικά δίκτυα: Δημιουργήστε προφίλ στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter) και μοιραστείτε περιεχόμενο που σχετίζεται με το κατάλυμά σας.
 • Καταχωρήσεις σε ιστοσελίδες κρατήσεων: Δημιουργήστε καταχωρήσεις σε δημοφιλείς ιστοσελίδες κρατήσεων, όπως Airbnb, Booking.com, Expedia.

2. Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO):

 • Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το κατάλυμά σας στον τίτλο, την περιγραφή και το κείμενο της ιστοσελίδας σας.
 • Δημιουργήστε backlinks προς την ιστοσελίδα σας από άλλες ιστοσελίδες.
 • Χρησιμοποιήστε Google My Business για να βελτιώσετε την online ορατότητα του καταλύματός σας.

3. Πληρωμένη διαφήμιση:

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Google Ads, Facebook Ads και άλλες πλατφόρμες για να προβάλλετε διαφημίσεις του καταλύματός σας σε στοχευμένο κοινό.
 • Συνεργαστείτε με influencers του τουρισμού για να προωθήσουν το κατάλυμά σας στους followers τους.

4. Συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις:

 • Η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε το κατάλυμά σας σε ένα μεγάλο πλήθος πελατών.
 • Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε workshops και networking events για να γνωρίσετε επαγγελματίες του τουρισμού.

5. Δημιουργία συνεργασιών:

 • Συνεργαστείτε με τοπικές επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, τουριστικά γραφεία και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, για να προσφέρετε πακέτα και εκπτώσεις στους πελάτες σας.

6. Προσφέρετε άριστη εξυπηρέτηση πελατών:

 • Η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι απαραίτητη για να χτίσετε μια καλή φήμη και να προσελκύσετε επαναλαμβανόμενους πελάτες.
 • Βεβαιωθείτε ότι είστε φιλικοί, εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να βοηθήσετε τους πελάτες σας με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα και η φωτογράφιση του Airbnb είναι άκρως σημαντική στη προβολή.
Διαβάστε  Ιδέες για Επιχείρηση στην Επαρχία

7. Ζητήστε κριτικές από τους πελάτες σας:

 • Οι κριτικές από τους πελάτες σας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την απόφαση άλλων πελατών να κλείσουν το κατάλυμά σας.
 • Ζητήστε από τους πελάτες σας να γράψουν κριτικές για το κατάλυμά σας σε ιστοσελίδες κρατήσεων και στα κοινωνικά δίκτυα.

8. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα:

 • Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των marketing campaigns σας για να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία για να παρακολουθήσετε την online επισκεψιμότητα, τις κρατήσεις και τα έσοδα σας.
 • Προσδιορίστε το target audience σας.
 • Προσαρμόστε το μήνυμά σας στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του target audience σας.
 • Δημιουργήστε προσφορές και εκπτώσεις:
  • Προσφέρετε εκπτώσεις σε off-season περίοδους ή για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας.
  • Δημιουργήσετε πακέτα που περιλαμβάνουν διαμονή, δραστηριότητες και άλλες υπηρεσίες.
 • Content marketing: Δημιουργήστε ενδιαφέρον και ενημερωτικό περιεχόμενο για το blog της ιστοσελίδας σας ή τα κοινωνικά δίκτυα σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:
  • Άρθρα για τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες στην περιοχή σας
  • Συμβουλές για ταξιδιώτες
  • Φωτογραφίες και βίντεο του καταλύματός σας και της γύρω περιοχής
  • Ιστορίες από προηγούμενους πελάτες
 • Επικοινωνήστε με δημοσιογράφους και bloggers: Επικοινωνήστε με δημοσιογράφους και bloggers που γράφουν για ταξίδια και τουρισμό για να τους φιλοξενήσετε στο κατάλυμά σας. Μια θετική κριτική από έναν influencer μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
 • Συμμετοχή σε online κοινότητες: Συμμετάσχετε σε online κοινότητες ταξιδιωτών και απαντήστε σε ερωτήσεις σχετικά με την περιοχή σας. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προωθήσετε το κατάλυμά σας σε πιθανούς πελάτες.
 • Αναβαθμίστε την εμπειρία των πελατών:
  • Προσφέρετε μικρές πινελιές φιλοξενίας, όπως δωρεάν καφέ ή τοπικά προϊόντα.
  • Ενημερώστε τους πελάτες σας για εκδηλώσεις και δραστηριότητες στην περιοχή.
  • Ζητήστε feedback από τους πελάτες σας και χρησιμοποιήστε το για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας.
Διαβάστε  Διαφορές συνδέσμου Nofollow και ενός Dofollow Πώς επηρεάζουν το SEO;

Επιπλέον συμβουλές:

 • Να είστε συνεπείς: Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με το κατάλυμά σας είναι συνεπείς σε όλες τις online πλατφόρμες.
 • Να είστε υπομονετικά: Δεν θα δείτε αποτελέσματα εν μία νυκτί. Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να χτίσετε μια επιτυχημένη στρατηγική marketing για το κατάλυμά σας.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να διαφημίσετε αποτελεσματικά το κατάλυμά σας και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *