Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως να κάνετε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει

Google news

Όποιος θέλει να δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση δεν μπορεί να παραβλέψει τη σημασία της δημιουργίας μιας καλής εντύπωσης με μια καλή ποιότητα ειδικά στο Homepage, που είναι ο ιστότοπος. Τα άτομα που αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο συνήθως αναζητούν την πιο υποσχόμενη προσφορά και λαμβάνουν την απόφασή τους με βάση αυτά που βλέπουν. Εάν ένας ιστότοπος μιας επιχείρησης είναι αρκετά ελκυστικός, η επιχείρηση πιθανότατα θα έχει πολλές προοπτικές να πουλήσει, αφού σχηματίσει θετικές απόψεις σχετικά με αυτήν.

Λοιπόν, πώς μοιάζει ένας καλός ιστότοπος; Πώς πρέπει να ξεχωρίζει; Ας δούμε παρακάτω :

Αφήστε το σχέδιο να έχει μια οπτική ιεραρχία

Είναι σημαντικό να εμφανίζεται το περιεχόμενο καθαρά και αποτελεσματικά σε έναν ιστότοπο μέσω της σωστής χρήσης της οπτικής ιεραρχίας. Αυτό συμβαίνει επειδή καθοδηγεί τους επισκέπτες σε συγκεκριμένα στοιχεία σελίδας με δομημένο τρόπο, σειρά προτεραιότητας, ξεκινώντας με τα πιο σημαντικά κομμάτια.

Κάθε σοφός επιχειρηματίας θα έδινε έμφαση στα κορυφαία οπτικά στοιχεία, όπως το λογότυπο και το όνομα της επιχείρησης, καθιστώντας τα μεγαλύτερα και πιο εμφανή.

Δεύτερον, θα ενσωματώσουν την τέλεια διάταξη ιστότοπου για να καθοδηγήσουν τα μάτια των προοπτικών, για παράδειγμα, προς «περισσότερες πληροφορίες». Ένα καλό παράδειγμα εδώ θα ήταν ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση που βρίσκεται στρατηγικά στο κέντρο της οθόνης.

Μια καλή ιεραρχία για τις πληροφορίες της επιχείρησης βοηθά τους υποψήφιους να ακολουθήσουν τα βήματα που τους άφησαν ασυνείδητα, ειδικά εάν τα δεδομένα έχουν σχεδιαστεί καλά με χρώμα, κατάλληλη απόσταση, στοιχεία τόνωσης και ούτω καθεξής. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε το δικό σας project.

Διαβάστε  SEO - Πως βρίσκω λέξεις κλειδιά; Ξεκινήστε Τώρα
SEO
SEO

Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο του ιστότοπου είναι ευανάγνωστο

Όσο πιο αναγνώσιμος είναι ένας ιστότοπος, τόσο πιο πιθανό είναι να προσελκύσει χρήστες. Μερικοί από τους κανόνες που μπορεί να ακολουθήσει ένα καλό επιχειρηματικό άτομο για να επιτύχει υψηλή αναγνωσιμότητα περιλαμβάνουν τους εξής:

• Ενσωματωμένη αντίθεση. Όταν υπάρχει αρκετή αντίθεση μεταξύ του χρώματος φόντου και του χρώματος κειμένου, το κείμενο γίνεται πιο αναγνώσιμο και ο ιστότοπος εμφανίζεται πιο προσβάσιμος.

• Χρήση μεγάλων γραμμάτων. Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που αγωνίζονται με μικρότερες γραμματοσειρές από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, αλλά οι γραμματοσειρές που είναι πολύ μεγάλες θα ήταν εξίσου κακές. Ένας καλός κανόνας είναι να διασφαλίσετε ότι το κείμενο του σώματος παραμένει τουλάχιστον 16pt. Ωστόσο, ο αριθμός εξαρτάται από το είδος των γραμματοσειρών που χρησιμοποιούνται για τον ιστότοπο

• Χρήση θεμάτων κειμένου. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας πρέπει να ποικίλει από άποψη βάρους και μεγέθους, που κυμαίνεται από μεγαλύτερους τίτλους, μικρότερους υπότιτλους έως μικρότερα κείμενα. Αυτό καθιστά τον ιστότοπο ελκυστικό και ευκολότερο στη σάρωση.

Διαβάστε : Πως να χρησιμοποιήσετε τις επικεφαλίδες – Headers

Χρησιμοποιήστε τις σωστές εικόνες

Οι εικόνες είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα όταν πρόκειται να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων, να στείλουν ένα μήνυμα και να τους δώσουν μια καλή εντύπωση ενός ιστότοπου εντός του συντομότερου δυνατού χρόνου. Ωστόσο, είναι πάντα παράλογο να μαστίζετε έναν ιστότοπο με εικόνες αποθεμάτων, επειδή κάνουν την εταιρεία να φαίνεται λιγότερο γνήσια. Οι άνθρωποι επιθυμούν να συνδεθούν με άλλα άτομα στον ιστότοπο όπως στην πραγματική ζωή, επομένως είναι σημαντικό να τους προσφέρετε το πιο κοντινό πράγμα στην πραγματική, πραγματική αλληλεπίδραση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί προτείνουν πάντα τη χρήση πραγματικών εικόνων που αντιπροσωπεύουν πραγματικούς ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία που εκπροσωπούνται από τον ιστότοπο. Μεταξύ άλλων, προκαλεί εμπιστοσύνη, η οποία είναι κρίσιμη για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης. Εάν είναι εξαιρετικά απαραίτητο, οι πραγματικές φωτογραφίες μπορούν να συνδυαστούν με λίγες, σχετικές και επαγγελματικές εικόνες που απεικονίζουν την επωνυμία και προϊόντα ή υπηρεσίες.

Διαβάστε  Το Google My Business επιτρέπει στα εστιατόρια να προσθέτουν μενού σε καταχωρίσεις

Κάν ‘το γρήγορα

Σύμφωνα με έρευνα, η ταχύτητα επηρεάζει τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός ιστότοπου, όπως το ποσοστό εγκατάλειψης, την ικανοποίηση των πελατών και τις μετατροπές. Κανείς δεν θέλει να περιμένει έναν αργό ιστότοπο, ανεξάρτητα από το πόσο ελπιδοφόρος φαίνεται. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν την ταχύτητα φόρτωσης ως έναν σημαντικό παράγοντα κατά τον καθορισμό της κατάταξης της σελίδας.

Κάντε την ιστοσελίδα να είναι απλή στην πλοήγηση

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε έναν ιστότοπο να ξεχωρίζει από την άποψη της πλοήγησης. Ένας από αυτούς είναι η ενσωμάτωση της δυνατότητας κύλισης για να δώσει τις προοπτικές το στο να αποφύγετε τα ατελείωτα κλικ στον ιστότοπο.

Εάν ένας έξυπνος ιδιοκτήτης επιχείρησης θέλει να κάνει τον ιστότοπό του τακτοποιημένο, η συμπίεση των πληροφοριών δεν είναι πάντα η απάντηση. Έχοντας πάντα όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται σε μια μεγάλη σελίδα λειτουργεί, ακόμα κι αν περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που αποκρύπτονται. Αυτή η απλή συμβουλή έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τις μετατροπές κατά 30 τοις εκατό, ίσως επειδή οι χρήστες του Διαδικτύου γενικά προτιμούν να κάνουν κύλιση στο κλικ κατά τη σάρωση πληροφοριών.

Δεύτερον, είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλιστεί ότι οιυποψήφιοι πελάτες μπορούν εύκολα να βρουν οτιδήποτε αναζητούν από:

• Σύνδεση του λογότυπου με την αρχική σελίδα. Αυτό από μόνο του σώζει τον μέσο επισκέπτη πολλά πολύτιμα κλικ.

• Βελτιστοποίηση του υποσέλιδου. Όταν ένας χρήστης κάνει κύλιση σε μια σελίδα, ένα από τα τελευταία πράγματα που βλέπει στον ιστότοπο είναι το υποσέλιδο, επομένως είναι καλή ιδέα να υπάρχουν όλοι οι σημαντικοί σύνδεσμοι εκεί. Μπορείτε να έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας εκεί μαζί με όλα τα εικονίδια κοινωνικών μέσων και μια σύνοψη του μενού σας.

Διαβάστε  Τι είναι, πως λειτουργεί και που αποσκοπεί το Content Marketing SEO

Διαβάστε : Google SEO οδηγός για πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπο για κινητά

Είναι γνωστό ότι περίπου το 80 τοις εκατό των χρηστών του Διαδικτύου κατέχουν ήδη ένα smartphone και περίπου το 61 τοις εκατό από αυτούς είναι πολύ απίθανο να επιστρέψουν σε έναν ιστότοπο για κινητά εάν αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη χρήση του. Αυτό είναι ένα τεράστιο δημογραφικό στοιχείο που δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο καλύτερος τρόπος για να το αξιοποιήσετε είναι να προσαρμόσετε έναν ιστότοπο για να καλύψετε τις ανάγκες των τακτικών, ανυπόμονων χρηστών του Διαδικτύου. Εάν υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι χρήστες θα τους έκαναν να θέλουν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο στα κινητά τους τηλέφωνα, η επιχείρηση πρέπει να τις εξετάσει κατά την ανάπτυξη της έκδοσης για κινητά του ιστότοπου.

Τελικά, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πρέπει να έχει ένα μεγάλο ΝΑΙ στις ακόλουθες ερωτήσεις:

• Μπορεί κάποιος να βρει αυτό που ψάχνει σε δευτερόλεπτα στον ιστότοπό μου μέσω κινητού;

• Η εμπειρία του ιστότοπού μου επιτρέπει στον μέσο χρήστη να κάνει οτιδήποτε εύκολα στον ιστότοπο;

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί άλλοι τρόποι για να κάνετε τον ιστότοπο της επιχείρησής σας να ξεχωρίζει, αλλά αυτοί είναι μακράν οι πιο σημαντικοί. Αφιερώστε το χρόνο σας για να τις εξετάσετε και να τις εφαρμόσετε όσο χρειάζεται – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι αναζητάτε υπηρεσίες σχεδιασμού ιστότοπου για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικός.

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *