Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από μια κατεστραμμένη κάρτα μνήμης ή USB Drive

Google news
usb ανακτηση δεδομενων

Όταν κάτι πάει στραβά μαζί, είναι δύσκολο να μην αισθάνεσαι αίσθηση φόβου.

Δεν πρέπει όμως να πανικοβληθείτε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσετε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας – απλά πρέπει να εργαστείτε μεθοδικά μέσα από λίγα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Ακολουθήστε μαζί με αυτό το άρθρο, και θα θα σώσετε τα αρχεία σας σε χρόνο μηδέν.

1. Ελέγξτε τα Βασικά

Εντάξει, ξέρω ότι αυτό ακούγεται απλό, αλλά κάνατε μερικά στοιχειώδη βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων;

Για παράδειγμα, έχετε δοκιμάσει τη συσκευή μνήμης σε διαφορετική θύρα ή σε διαφορετικό υπολογιστή; Έχετε αφιερώσει λίγο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδέσεις είναι συνδεδεμένες η μια με την άλλη;

2. Αλλάξτε το γράμμα μονάδας δίσκου

Εάν συνδέσετε το USB stick σας στον υπολογιστή και μπορείτε να δείτε τη μονάδα δίσκου στο File Explorer αλλά δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα, είναι εύκολο να μεταβείτε στο συμπέρασμα ότι τα δεδομένα είναι κατεστραμμένα.

Αλλά κρατήστε το. Αυτό μπορεί να μην συμβαίνει. Τα Windows απλά μπορεί να μην είναι σε θέση να εκχωρήσουν ένα γράμμα μονάδας δίσκου στο Stick.

Ευτυχώς, είναι εύκολο να αλλάξετε το γράμμα μονάδας δίσκου. Ανοίξτε το μενού Έναρξη και πληκτρολογήστε Διαχείριση δίσκων. Στη σελίδα αποτελεσμάτων, επιλέξτε Δημιουργία και διαμόρφωση κατατμήσεων σκληρού δίσκου.

create format harddisk

Εντοπίστε το USB stick σας στη λίστα των μονάδων δίσκου και κάντε δεξί κλικ σε αυτό. Επιλέξτε Αλλαγή επιστολής και διαδρομής μονάδας δίσκου.

disk partition usb

Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή και επιλέξτε ένα νέο γράμμα από το αναπτυσσόμενο μενού. Κάθε φορά που συνδέετε τη μονάδα, θα χρησιμοποιήσει το νέο γράμμα.

usb new letter drive

 

3. Εγκαταστήστε ξανά τους Drivers

Διαβάστε  Χρειάζεται αναβάθμιση ή αλλαγή το laptop σας ; Πως να το ξέρετε (Αναλυτικός Οδηγός)

Το USB stick σας και τα δεδομένα σας ίσως να μην είναι σφάλμα. Αντ ‘αυτού, είναι πιθανό ότι τα προγράμματα οδήγησης στα Windows να έχουν καταστραφεί.

Για να είστε βέβαιοι ότι οι drivers σας εργάζονται και δεν υπάρχουν υποκείμενα ζητήματα, είναι λογικό να τους επανεγκαταστήσετε.

Αφήστε το USB stick σας ή την κάρτα μνήμης συνδεδεμένη στο μηχάνημά σας και ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών. Μπορείτε να το βρείτε κάνοντας δεξί κλικ στο μενού Έναρξη.

Μόλις ο Διαχειριστής Συσκευών ξεκινήσει, κάντε κλικ στο Disk Drives για να αναπτύξετε το μενού. Θα δείτε μια λίστα με όλες τις μονάδες δίσκου που είναι συνδεδεμένες στο μηχάνημά σας.

windows device manager usb

Κάντε δεξί κλικ στο όνομα της συσκευής μνήμης που προσπαθείτε να διορθώσετε και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης συσκευής.

4. Ελέγξτε τον Δίσκο

Σε αυτό το στάδιο, αρχίζει να μοιάζει με το ότι τα αρχεία καθαυτά είναι κατεστραμμένα. Αλλά μην χάσετε την ελπίδα, έχετε ακόμα επιλογές για σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγξετε και να επιδιορθώσετε το δίσκο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εξερεύνηση των Windows ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εντολών.

Χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση των Windows

Πρώτον, ας δούμε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση των Windows. Είναι τόσο πιο φιλική προς τις δύο προσεγγίσεις.

Συνδέστε τη συσκευή μνήμης στον υπολογιστή σας και ανοίξτε την εφαρμογή Εξερεύνηση των Windows. Προχωρήστε σε αυτόν τον υπολογιστή και κάντε δεξί κλικ στο όνομα της μονάδας που προσπαθείτε να διορθώσετε. Πρέπει να επιλέξετε Ιδιότητες από το μενού περιβάλλοντος.

windows usb properties

Στο νέο παράθυρο, επιλέξτε την καρτέλα Εργαλεία. Στην ενότητα “Έλεγχος σφαλμάτων”, κάντε κλικ στο Έλεγχος. Τα Windows θα σαρώσουν τη μονάδα δίσκου και θα υποβάλουν αναφορά με τα αποτελέσματα.

Διαβάστε  3 Κορυφαίες συμβουλές για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας

usb properties

Εάν εντοπίσει κάποιο πρόβλημα, θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο για να σας ειδοποιήσει. Επιλέξτε Επισκευή δίσκου για να ξεκινήσει η διαδικασία στερέωσης. Θα μπορούσε να διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα, ανάλογα με το μέγεθος της κίνησης και την πολυπλοκότητα της διαφθοράς.

Χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών

Πληκτρολογήστε chkdsk e: / r και πατήστε Enter. Εάν η συσκευή μνήμης δεν χρησιμοποιεί τη μονάδα E: \, αντικαταστήστε το ε: με το κατάλληλο γράμμα.

checkdisk cmd

Τα Windows θα σας δώσουν βασικές πληροφορίες σχετικά με τη μονάδα δίσκου και θα ξεκινήσετε τη σάρωση. Μπορείτε να δείτε την πρόοδο της σάρωσης στο παράθυρο.

checkdisk scan

Αφού τελειώσετε, θα σας δείξει τα ευρήματά του και θα αναφέρει τις επισκευές που ανέλαβε. Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, στην περίπτωσή μου, η μονάδα ήταν χωρίς λάθη.

checkdisk scan complete

Πάρτε το σε έναν ειδικό

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, πάρετε το αυτοκίνητό σας σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα. Μπορεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν πιο ισχυρό εξοπλισμό από ό, τι έχετε πρόσβαση στο σπίτι και να αποθηκεύσετε κάποια δεδομένα, αν όχι όλα αυτά.

Ελέγξτε στο Google για ένα κατάστημα στην περιοχή σας. Μια εξαιρετική πρόταση για την Αθήνα είναι η Datarecall International στην ανάκτηση δεδομένων.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *