4 tips για μεταφορά φούρνου μικροκυμάτων

Όσον αφορά τις συσκευές κουζίνας, η μετακίνηση ενός φούρνου μικροκυμάτων θα είναι σίγουρα μια από τις ευκολότερες θέσεις εργασίας για την αντιμετώπιση. Οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι πολύ ελαφρύτεροι από άλλα είδη κουζίνας όπως σόμπες, εστίες φούρνου και ψυγεία και με τα περισσότερα μικροκύματα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να καλέσετε έναν επαγγελματία να έρχεται και να σας βοηθήσει. Με αυτό κατά νου, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές συμβουλές καλής πρακτικής που πρέπει να ακολουθήσετε για να εξασφαλίσετε ότι ο φούρνος μικροκυμάτων σας καταλήγει στο νέο σας σπίτι σε τόσο καλή κατάσταση όσο ήταν όταν έφυγε από την παλιά σας. Εδώ είναι τέσσερις από αυτούς.

Καθαρίστε το προτού το συσκευάσετε

Όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές κουζίνας, πάντα συνιστάται να δώσετε στον φούρνο μικροκυμάτων σας καλό καθαρισμό, προτού το συσκευάσετε και το μεταφέρετε στο νέο σας σπίτι. Θα εκπλαγείτε από το πόσο λίπος και βρωμιά μπορεί να δημιουργήσει και σε ένα φούρνο μικροκυμάτων, ακόμα και αν το σκουπίσετε τακτικά. Όλο αυτό το κουβάρι μπορεί να απειλήσει την ακεραιότητα του κιβωτίου που χρησιμοποιείτε για τη συσκευασία όταν μετακινείτε ένα φούρνο μικροκυμάτων και απλώς σημαίνει περισσότερη δουλειά για εσάς αργότερα όταν θέτετε τη συσκευή πίσω. Επειδή είναι πιθανό να καθαρίσετε την κουζίνα σας ούτως ή άλλως κατά την μετακίνηση, προσθέστε το φούρνο μικροκυμάτων στον κατάλογό σας ως απαραίτητο στοιχείο.

Ρίξτε μια ματιά στις κατευθυντήριες γραμμές του κατασκευαστή για συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό του συγκεκριμένου μοντέλου (αν δεν το έχετε βολικό, μπορείτε να το βρείτε online). Τα περισσότερα μικροκύματα καθαρίζονται κάνοντας πρώτα ένα ατμό με ξύδι για να απομακρυνθεί κάθε συσσώρευση στο εσωτερικό. Για να το κάνετε, αναμίξτε ένα φλιτζάνι άσπρο ξίδι με ένα φλιτζάνι νερό σε ένα φλιτζάνι ή φλιτζάνι μέτρησης μικροκυμάτων και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο φούρνο μικροκυμάτων και τρέξτε την ισχύ για τρία με πέντε λεπτά. Αφαιρέστε προσεκτικά το μπολ χρησιμοποιώντας ένα γάντι φούρνου γιατί θα είναι πολύ ζεστό και στη συνέχεια αφαιρέστε το δίσκο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό σφουγγάρι για να σκουπίσετε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής πλευράς της πόρτας. Στη συνέχεια, δώστε στον δίσκο γυαλιού μια λεπτομερή απολέπιση με σαπούνι και ζεστό νερό ή το τρέξτε μέσα από ένα κύκλο στο πλυντήριο πιάτων.

Διαβάστε  Γιατί πρέπει να αγνοήσετε τα φθηνά πακέτα SEO

Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε και το εξωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων σας. Ένα ύφασμα μικροϊνών που έχει βρεθεί με λίγο αλκοολισμό πρέπει να το κάνει. Εάν καθαρίζετε το φούρνο μικροκυμάτων σας αμέσως πριν το συσκευάσετε, δώστε του λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε πριν το συσκευάσετε. Αυτό δεν θα πάρει πολύ από το αλκοόλ στεγνώνει γρήγορα.

Ακολουθήστε τα κατάλληλα βήματα για την αφαίρεση ενός φούρνου μικροκυμάτων
Εάν μετακινείτε ένα φούρνο μικροκυμάτων που εξυπηρετεί διπλή λειτουργία ως συσκευή εξαερισμού πάνω από τη σόμπα, θα χρειαστεί να λάβετε επιπλέον προφυλάξεις πέρα ​​από την απλή αποσύνδεσή του από τον τοίχο. Ο Hunker σπάει τα βήματα για το πώς να το κάνει, το οποίο περιλαμβάνει:

Απενεργοποιώντας την παροχή ρεύματος στην κουζίνα από τον αυτόματο διακόπτη
Αποσυνδέστε το φούρνο μικροκυμάτων (το βύσμα θα πρέπει να βρίσκεται στο ερμάριο πάνω από αυτό)
Αφαιρέστε το άνοιγμα με ένα κατσαβίδι για να εκθέσετε το κάτω μέρος του στηρίγματος τοίχου
Αφαιρέστε τις βίδες στο βραχίονα στήριξης
Αφαιρέστε το φούρνο μικροκυμάτων από τα άγκιστρα στήριξης
Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε ένα άλλο σύνολο χεριών που θα σας βοηθήσουν να απεγκαταστήσετε ένα φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συσκευή θα γίνει όλο και πιο ασταθής καθώς αφαιρείτε τις διάφορες βίδες και θα πρέπει να κρατηθεί στη θέση της ώστε να μην πέσει. Ένας βοηθός θα είναι επίσης σε θέση να σας βοηθήσει στο χειρισμό των μικροκυμάτων από τα αγκίστρια και να τα οδηγήσετε με ασφάλεια στο πάτωμα ή σε μια άλλη μεγάλη και επίπεδη επιφάνεια. Εφόσον ψάχνετε για μετακομίσεις Αθήνα ενημερώστε τους επαγγελματίες για τις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε  Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από μια κατεστραμμένη κάρτα μνήμης ή USB Drive

Ασφαλίστε τα καλώδια

Τα χαλαρά κορδόνια μπορούν να τρυπηθούν μέσα από τα υλικά συσκευασίας, οπότε είναι σημαντικό ότι όταν κινείστε ένα φούρνο μικροκυμάτων – ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή – δεσμεύετε τα καλώδια και τα στερεώνετε στη θέση τους.

Τυλίξτε το καλώδιο μικροκυμάτων και χρησιμοποιήστε ταινία συσκευασίας ή πλαστικό γραβάτα για να το ασφαλίσετε έτσι ώστε να μην έρχεται ξετυλιγμένο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ταινία συσκευασίας για να κολλήσετε το τυλιγμένο καλώδιο στην πλευρά του φούρνου μικροκυμάτων. Αυτό το εύκολο βήμα θα διαρκέσει μόνο ένα λεπτό ή και έτσι, και θα κάνει μια μεγάλη διαφορά στο πόσο απλό είναι να συσκευάσετε και να μετακινήσετε το φούρνο μικροκυμάτων σας.

Συσκευάστε το με το σωστό τρόπο

Ο καλύτερος τρόπος για να συσκευάσετε όταν μετακινείτε ένα φούρνο μικροκυμάτων είναι να χρησιμοποιήσετε το αρχικό κιβώτιο και τη συσκευασία που ήρθε μέσα. Ωστόσο, εάν δεν το έχετε ακόμα, τότε θα χρειαστεί να πάτε στο σχέδιο Β.

Επιλέξτε ένα κυματοειδές κινούμενο κιβώτιο που είναι το σωστό μέγεθος για να ταιριάζει στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά όχι τόσο μεγάλο, ώστε να υπάρχει πολύ περιθώριο για να μετακινηθεί. Αν ανησυχείτε για την εύρεση του σωστού μεγέθους, μετρήστε πρώτα το φούρνο μικροκυμάτων πριν επισκεφθείτε το κατάστημα ή παραγγείλετε τα κουτιά σας online.

Λάβετε υπόψη ότι θα θέλετε να τοποθετήσετε χωριστά το γυάλινο δίσκο του φούρνου μικροκυμάτων σας. Αφού καθαρίσετε και στεγνώσετε καλά, τυλίξτε το σε ένα στρώμα ή χαρτί συσκευασίας και αφήστε το στην άκρη. Αν ο φούρνος μικροκυμάτων έχει άλλα αφαιρούμενα εξαρτήματα, συσκευάστε τα ξεχωριστά επίσης.

Τυλίξτε το φούρνο μικροκυμάτων σας σε ένα στρώμα πλαστικού περιβλήματος γεμάτο με αέρα και χαλαρώστε προσεκτικά μέσα στο κουτί. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το τυλιγμένο γυάλινο δίσκο δίπλα σε αυτό (μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το τοποθετήσετε ξεχωριστά). Χρησιμοποιήστε τσαλακωμένο χαρτί συσκευασίας ή / και καθαρίστε τις πετσέτες και τα μαξιλάρια πιάτων για να γεμίσετε τυχόν κενά γύρω από το φούρνο μικροκυμάτων, έτσι ώστε να μην σκοντάψει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Σφραγίστε το κιβώτιο με ταινία συσκευασίας.

Διαβάστε  Ανάκτηση αρχείων δωρεάν με το Piriform Recuva

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.