Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

4 tips για μεταφορά φούρνου μικροκυμάτων

Google news
4 tips για μεταφορά φούρνου μικροκυμάτων

Όσον αφορά τις συσκευές κουζίνας, η μετακίνηση ενός φούρνου μικροκυμάτων θα είναι σίγουρα μια από τις ευκολότερες θέσεις εργασίας για την αντιμετώπιση. Οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι πολύ ελαφρύτεροι από άλλα είδη κουζίνας όπως σόμπες, εστίες φούρνου και ψυγεία και με τα περισσότερα μικροκύματα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να καλέσετε έναν επαγγελματία να έρχεται και να σας βοηθήσει. Με αυτό κατά νου, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές συμβουλές καλής πρακτικής που πρέπει να ακολουθήσετε για να εξασφαλίσετε ότι ο φούρνος μικροκυμάτων σας καταλήγει στο νέο σας σπίτι σε τόσο καλή κατάσταση όσο ήταν όταν έφυγε από την παλιά σας. Εδώ είναι τέσσερις από αυτούς.

Καθαρίστε το προτού το συσκευάσετε

Όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές κουζίνας, πάντα συνιστάται να δώσετε στον φούρνο μικροκυμάτων σας καλό καθαρισμό, προτού το συσκευάσετε και το μεταφέρετε στο νέο σας σπίτι. Θα εκπλαγείτε από το πόσο λίπος και βρωμιά μπορεί να δημιουργήσει και σε ένα φούρνο μικροκυμάτων, ακόμα και αν το σκουπίσετε τακτικά. Όλο αυτό το κουβάρι μπορεί να απειλήσει την ακεραιότητα του κιβωτίου που χρησιμοποιείτε για τη συσκευασία όταν μετακινείτε ένα φούρνο μικροκυμάτων και απλώς σημαίνει περισσότερη δουλειά για εσάς αργότερα όταν θέτετε τη συσκευή πίσω. Επειδή είναι πιθανό να καθαρίσετε την κουζίνα σας ούτως ή άλλως κατά την μετακίνηση, προσθέστε το φούρνο μικροκυμάτων στον κατάλογό σας ως απαραίτητο στοιχείο.

Ρίξτε μια ματιά στις κατευθυντήριες γραμμές του κατασκευαστή για συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό του συγκεκριμένου μοντέλου (αν δεν το έχετε βολικό, μπορείτε να το βρείτε online). Τα περισσότερα μικροκύματα καθαρίζονται κάνοντας πρώτα ένα ατμό με ξύδι για να απομακρυνθεί κάθε συσσώρευση στο εσωτερικό. Για να το κάνετε, αναμίξτε ένα φλιτζάνι άσπρο ξίδι με ένα φλιτζάνι νερό σε ένα φλιτζάνι ή φλιτζάνι μέτρησης μικροκυμάτων και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο φούρνο μικροκυμάτων και τρέξτε την ισχύ για τρία με πέντε λεπτά. Αφαιρέστε προσεκτικά το μπολ χρησιμοποιώντας ένα γάντι φούρνου γιατί θα είναι πολύ ζεστό και στη συνέχεια αφαιρέστε το δίσκο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό σφουγγάρι για να σκουπίσετε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής πλευράς της πόρτας. Στη συνέχεια, δώστε στον δίσκο γυαλιού μια λεπτομερή απολέπιση με σαπούνι και ζεστό νερό ή το τρέξτε μέσα από ένα κύκλο στο πλυντήριο πιάτων.

Διαβάστε  3 Κορυφαίες συμβουλές για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας

Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε και το εξωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων σας. Ένα ύφασμα μικροϊνών που έχει βρεθεί με λίγο αλκοολισμό πρέπει να το κάνει. Εάν καθαρίζετε το φούρνο μικροκυμάτων σας αμέσως πριν το συσκευάσετε, δώστε του λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε πριν το συσκευάσετε. Αυτό δεν θα πάρει πολύ από το αλκοόλ στεγνώνει γρήγορα.

Ακολουθήστε τα κατάλληλα βήματα για την αφαίρεση ενός φούρνου μικροκυμάτων
Εάν μετακινείτε ένα φούρνο μικροκυμάτων που εξυπηρετεί διπλή λειτουργία ως συσκευή εξαερισμού πάνω από τη σόμπα, θα χρειαστεί να λάβετε επιπλέον προφυλάξεις πέρα ​​από την απλή αποσύνδεσή του από τον τοίχο. Ο Hunker σπάει τα βήματα για το πώς να το κάνει, το οποίο περιλαμβάνει:

Απενεργοποιώντας την παροχή ρεύματος στην κουζίνα από τον αυτόματο διακόπτη
Αποσυνδέστε το φούρνο μικροκυμάτων (το βύσμα θα πρέπει να βρίσκεται στο ερμάριο πάνω από αυτό)
Αφαιρέστε το άνοιγμα με ένα κατσαβίδι για να εκθέσετε το κάτω μέρος του στηρίγματος τοίχου
Αφαιρέστε τις βίδες στο βραχίονα στήριξης
Αφαιρέστε το φούρνο μικροκυμάτων από τα άγκιστρα στήριξης
Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε ένα άλλο σύνολο χεριών που θα σας βοηθήσουν να απεγκαταστήσετε ένα φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συσκευή θα γίνει όλο και πιο ασταθής καθώς αφαιρείτε τις διάφορες βίδες και θα πρέπει να κρατηθεί στη θέση της ώστε να μην πέσει. Ένας βοηθός θα είναι επίσης σε θέση να σας βοηθήσει στο χειρισμό των μικροκυμάτων από τα αγκίστρια και να τα οδηγήσετε με ασφάλεια στο πάτωμα ή σε μια άλλη μεγάλη και επίπεδη επιφάνεια. Εφόσον ψάχνετε για μετακομίσεις Αθήνα ενημερώστε τους επαγγελματίες για τις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε  Χρειάζεται αναβάθμιση ή αλλαγή το laptop σας ; Πως να το ξέρετε (Αναλυτικός Οδηγός)

Ασφαλίστε τα καλώδια

Τα χαλαρά κορδόνια μπορούν να τρυπηθούν μέσα από τα υλικά συσκευασίας, οπότε είναι σημαντικό ότι όταν κινείστε ένα φούρνο μικροκυμάτων – ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή – δεσμεύετε τα καλώδια και τα στερεώνετε στη θέση τους.

Τυλίξτε το καλώδιο μικροκυμάτων και χρησιμοποιήστε ταινία συσκευασίας ή πλαστικό γραβάτα για να το ασφαλίσετε έτσι ώστε να μην έρχεται ξετυλιγμένο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ταινία συσκευασίας για να κολλήσετε το τυλιγμένο καλώδιο στην πλευρά του φούρνου μικροκυμάτων. Αυτό το εύκολο βήμα θα διαρκέσει μόνο ένα λεπτό ή και έτσι, και θα κάνει μια μεγάλη διαφορά στο πόσο απλό είναι να συσκευάσετε και να μετακινήσετε το φούρνο μικροκυμάτων σας.

Συσκευάστε το με το σωστό τρόπο

Ο καλύτερος τρόπος για να συσκευάσετε όταν μετακινείτε ένα φούρνο μικροκυμάτων είναι να χρησιμοποιήσετε το αρχικό κιβώτιο και τη συσκευασία που ήρθε μέσα. Ωστόσο, εάν δεν το έχετε ακόμα, τότε θα χρειαστεί να πάτε στο σχέδιο Β.

Επιλέξτε ένα κυματοειδές κινούμενο κιβώτιο που είναι το σωστό μέγεθος για να ταιριάζει στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά όχι τόσο μεγάλο, ώστε να υπάρχει πολύ περιθώριο για να μετακινηθεί. Αν ανησυχείτε για την εύρεση του σωστού μεγέθους, μετρήστε πρώτα το φούρνο μικροκυμάτων πριν επισκεφθείτε το κατάστημα ή παραγγείλετε τα κουτιά σας online.

Λάβετε υπόψη ότι θα θέλετε να τοποθετήσετε χωριστά το γυάλινο δίσκο του φούρνου μικροκυμάτων σας. Αφού καθαρίσετε και στεγνώσετε καλά, τυλίξτε το σε ένα στρώμα ή χαρτί συσκευασίας και αφήστε το στην άκρη. Αν ο φούρνος μικροκυμάτων έχει άλλα αφαιρούμενα εξαρτήματα, συσκευάστε τα ξεχωριστά επίσης.

Τυλίξτε το φούρνο μικροκυμάτων σας σε ένα στρώμα πλαστικού περιβλήματος γεμάτο με αέρα και χαλαρώστε προσεκτικά μέσα στο κουτί. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το τυλιγμένο γυάλινο δίσκο δίπλα σε αυτό (μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το τοποθετήσετε ξεχωριστά). Χρησιμοποιήστε τσαλακωμένο χαρτί συσκευασίας ή / και καθαρίστε τις πετσέτες και τα μαξιλάρια πιάτων για να γεμίσετε τυχόν κενά γύρω από το φούρνο μικροκυμάτων, έτσι ώστε να μην σκοντάψει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Σφραγίστε το κιβώτιο με ταινία συσκευασίας.

Διαβάστε  Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από μια κατεστραμμένη κάρτα μνήμης ή USB Drive
Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *