Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Τα Καλύτερα Εργαλεία για διαχείριση Social Media. Εργαλεία για τη βελτιστοποίηση, τον προγραμματισμό και την αυτοματοποίηση των προσπαθειών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τεράστιο συστατικό οποιασδήποτε στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ, πόσο μάλλον για την προώθηση των αναρτήσεων του ιστολογίου σας. Ωστόσο, όπως και κάθε άλλο ψηφιακό μέσο, ​​τα Social Media μπορούν εύκολα να καταναλώσουν το χρόνο σας, χωρίς να έχετε χρόνο να εργαστείτε σε νέα άρθρα. Προτού βιαστείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικούς λογαριασμούς σε κάθε δυνατή πλατφόρμα και ρίξετε χρήματα για να δημιουργήσετε μεγάλο όγκο εκπληκτικού περιεχομένου, αφιερώστε λίγο χρόνο για να απαντήσετε στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Ποιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αγαπούν το κοινό-στόχο μου; Εάν εφαρμόζετε ένα εργαλείο κοινωνικής ακρόασης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πλήρη ανάλυση κοινού-στόχου και να αποφασίσετε να εστιάσετε στο Twitter ή το Instagram, εάν εκεί βρίσκεται ήδη το κοινό σας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατασκοπεύσετε τις προσπάθειες του ανταγωνιστή σας: Δεν είναι ντροπή να ακολουθείτε ένα θετικό προβάδισμα.

Ποια πλατφόρμα μπορεί να αντιπροσωπεύει καλύτερα το περιεχόμενό μου; Εάν πρόκειται περισσότερο για εικόνες που κόβουν την ανάσα, μη διστάσετε να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του Instagram. Μεταβείτε στο Twitter για περισσότερες ανακοινώσεις που βασίζονται σε κείμενο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook και για τα δύο. Λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να συγκεντρώνετε τον χρόνο και την προσπάθειά σας σε ένα κανάλι, αντί να απλώνεστε αραιά σε όλα αυτά.

Τι διαφημιστικές ευκαιρίες υπάρχουν; Μας ενδιαφέρει η οργανική ανάπτυξη και το αυθεντικά ελκυστικό περιεχόμενο, αλλά μια στο τόσο μπορεί να ενισχύσει πραγματικά τις προσπάθειες μάρκετινγκ. Ακόμα είστε σε αμφιβολία; Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας για το κοινωνικό εμπόριο για να δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενσωματώσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη συνολική στρατηγική σας. Και μόλις αφοσιωθείτε σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή πιθανώς αντιμετωπίσετε μια πρόκληση για να δουλέψετε με πολλές, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας και να αναλύσετε την αποτελεσματικότητα. Ανεξάρτητα από την άμεση εφαρμογή, ένα καλό εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πληροί τα γενικά κριτήρια:

Αποτελεσματικό και ασφαλές. Είτε πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε για προγραμματισμό είτε για να κάνετε εξελιγμένη έρευνα αγοράς, πρέπει να κάνει τη δουλειά του χωρίς κόπο και στο έπακρο. Επίσης, από τη στιγμή που η διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνεπάγεται εργασία με δεδομένα που μπορεί να είναι ευαίσθητα, δεν πρέπει να αγνοηθεί ο τρόπος με τον οποίο το εργαλείο αντιμετωπίζει το απόρρητο.

Εξοικονόμηση χρόνου. Ειδικά αν διαχειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς. Όσο λιγότερο η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι πρακτική, τόσο το καλύτερο.

Φιλικό προς το χρήστη και ευέλικτο. Η εφαρμογή πρέπει να είναι αρκετά διαισθητική και εύχρηστη για να μην χάνετε χρόνο ή ορμή ενώ μαθαίνετε τα σχοινιά. Επίσης, είναι καλύτερο εάν ένα εργαλείο επιτρέπει το συνδυασμό λειτουργιών που ταιριάζουν στη στρατηγική σας, σίγουρα δεν θέλετε να ξεκινήσετε από το μηδέν ολόκληρη την καμπάνια μάρκετινγκ για να ταιριάζει στις απαιτήσεις της εφαρμογής.

Ευέλικτο Κόστος. Η τιμή πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τον προϋπολογισμό σας. Δεν είναι καλή ιδέα να πληρώσετε για ένα επιχειρηματικό σχέδιο, εκτός και αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε δυνατότητα που προσφέρει. Η ευέλικτη τιμολόγηση, όπως ετήσιες ή μηνιαίες συνδρομές ή μια ευκαιρία για δωρεάν δοκιμή, πάντα ακυρώνει το υπόλοιπο υπέρ μιας συγκεκριμένης εφαρμογής.

Επιπλέον, υπάρχει συχνά μια δωρεάν έκδοση με ορισμένες βασικές δυνατότητες που μπορούν ακόμα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Το κλειδί, όποια και αν είναι η στρατηγική διαδικτυακού μάρκετινγκ, να έχετε πάντα κατά νου τους στόχους σας και το κοινό-στόχο σας.

Αυτή η λίστα έχει στόχο να σας προσφέρει μια σειρά από εργαλεία που μπορούν να φέρουν τις προσπάθειές σας στα Social Media σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυτό περιλαμβάνει τον προγραμματισμό Social Media, την κοινή χρήση και τη χρήση των αγαπημένων σας κοινωνικών δικτύων για την αποκάλυψη νέων ευκαιριών. Η διαφήμιση στα Social Media χρειάζεται σχέδιο και μετρήσιμους στόχους.

Εργαλεία Social Media για να ανεβείτε Επίπεδο

Canva

Το Canva είναι ένα εργαλείο σχεδίασης γραφικών και στοιχείων για κοινωνικά μέσα, το οποίο παρέχει μια εύχρηστη πλατφόρμα για τη δημιουργία ελκυστικών σχεδίων και γραφικών για χρήση σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Μια ανάλυση του Canva ως εργαλείου για κοινωνικά μέσα περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Εύχρηστος σχεδιασμός: Το Canva προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή που επιτρέπει σε χρήστες με κάθε επίπεδο εμπειρίας να δημιουργήσουν ελκυστικά γραφικά γρήγορα και εύκολα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία προσαρμοσμένων προτύπων ή να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια, προσθέτοντας κείμενο, εικόνες, εικονίδια και άλλα στοιχεία.
  2. Πλούσια βιβλιοθήκη πόρων: Το Canva διαθέτει μια εκτενή βιβλιοθήκη με προεπιλεγμένα γραφικά, εικόνες, εικονίδια, γραμματοσειρές και πρότυπα, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν επαγγελματικά σχέδια. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ποιοτικούς πόρους για να δημιουργήσουν γραφικά που ξεχωρίζουν στα κοινωνικά μέσα.
  3. Προσαρμογή για κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων: Το Canva παρέχει προεπιλεγμένα πρότυπα για διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως Facebook, Instagram, Twitter και άλλες. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν γραφικά με τις απαιτούμενες διαστάσεις για κάθε πλατφόρμα με ένα απλό κλικ.
  4. Συνεργατική δημιουργία: Ο Canva επιτρέπει στους χρήστες να συνεργάζονται με άλλα μέλη της ομάδας τους στη δημιουργία των γραφικών. Μπορούν να κοινοποιούν τα σχέδιά τους, να σχολιάζουν και να επεξεργάζονται από κοινού, επιτρέποντας έναν αποτελεσματικό και ομαδικό σχεδιασμό.
  5. Αυτοματοποιημένες λειτουργίες: Το Canva παρέχει αρκετές αυτοματοποιημένες λειτουργίες που επιταχύνουν τη δημιουργία γραφικών για κοινωνικά μέσα. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν την επεξεργασία φωτογραφιών, την αυτόματη δημιουργία μελετών περιπτώσεων και την αυτόματη εύρεση χρωματικών συνδυασμών.
  6. Ευελιξία και ποικιλία μέσων: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν γραφικά για κοινωνικά μέσα χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα, όπως εικόνες, κείμενο, εικονίδια, γραφήματα, γραμματοσειρές και πολλά άλλα. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν το στυλ και την αισθητική των γραφικών τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τον στόχο τους.
Διαβάστε  10 κορυφαία SEO εργαλεία από τον Seo Marketer

Συνολικά, το Canva παρέχει ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία γραφικών για κοινωνικά μέσα. Με την ευχρηστία, την ποικιλία των πόρων και τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες του, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά και επαγγελματικά σχέδια που θα κεντρίσουν την προσοχή στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Grammarly

Το Grammarly είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να βελτιώσουν την ορθογραφία, τη γραμματική και το στυλ τους στην αγγλική γλώσσα. Η τεχνολογία πίσω από το Grammarly βασίζεται σε μηχανική μάθηση και φυσική γλώσσα, και έχει ως στόχο να προσφέρει ακριβείς και επικοινωνιακά αποτελεσματικές προτάσεις για τη βελτίωση της γραπτής επικοινωνίας.

Το Grammarly ενσωματώνεται σε πολλές πλατφόρμες, όπως προγράμματα επεξεργασίας κειμένου, περιηγητές ιστού και κινητές εφαρμογές, παρέχοντας έναν συνεχόμενο έλεγχο γραμματικής και ορθογραφίας κατά τη διάρκεια της γραφής. Επιπλέον, προσφέρει επεξηγήσεις και συμβουλές για τη διόρθωση λαθών, καθώς και προτάσεις για τη βελτίωση του στυλ και της συνοχής του κειμένου.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του Grammarly είναι η επισήμανση ορθογραφικών λαθών, όπως τυπογραφικά λάθη και λάθη στη χρήση των λέξεων. Επίσης, εντοπίζει γραμματικά λάθη, όπως λάθη στην τάξη των λέξεων, χρήση λανθασμένων χρόνων και μη συμμόρφωση με γραμματικούς κανόνες. Επιπλέον, παρέχει συμβουλές για την κατάλληλη χρήση της στίξης και τη βελτίωση της ροής και της συνοχής του κειμένου.

Το Grammarly προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες, όπως έλεγχο της πληθώρας των λέξεων, πρόταση εναλλακτικών λέξεων για την αποφυγή επανάληψης και έλεγχο της αναγνωσιμότητας του κειμένου. Επίσης, μπορεί να αναλύσει την τόνο, την πολυπλοκότητα και το στυλ του κειμένου.

Συνολικά, το Grammarly είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να βελτιώσετε τη γραπτή σας επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα. Ανεξαρτήτως του επιπέδου σας, το Grammarly μπορεί να βοηθήσει να εντοπίσετε και να διορθώσετε γραμματικά και ορθογραφικά λάθη, να βελτιώσετε το στυλ και τη συνοχή του κειμένου σας, και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και ευκολονόητοι στην επικοινωνία σας.

Awario

Το Awario είναι ένα εργαλείο κοινωνικής ακρόασης που παρακολουθεί τις αναφορές της επωνυμίας σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδησεογραφικούς ιστότοπους, ιστολόγια και τον Internet γενικότερα. Αποκτάτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για το πόσα άτομα μιλούν για εσάς, ποιοι είναι, πού βρίσκονται και ποια πλατφόρμα χρησιμοποιούν για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Χρειάζεται μόνο να ορίσετε μια ειδοποίηση για την επωνυμία ή τη θέση σας, εάν θέλετε να την εφαρμόσετε για αρχική έρευνα αγοράς.

Επιπλέον, ορίζοντας ξεχωριστές ειδοποιήσεις για τους ανταγωνιστές σας, μπορείτε να δείτε πώς συγκρίνετε με αυτούς. Η ανάλυση συναισθήματος ταξινομεί κάθε αναφορά ως θετική, αρνητική ή ουδέτερη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη φήμη της επωνυμίας σας και να είστε προνοητικοί με τα σχόλια. Η λειτουργία Insights σάς επιτρέπει να δείτε την αιτία πίσω από το συναίσθημα και να ευθυγραμμίσετε ανάλογα τη στρατηγική επικοινωνίας σας. Το Awario επιτρέπει την αλληλεπίδραση εντός εφαρμογής με τους ακόλουθους, αρκεί να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αυτό.

Hootsuite

Το Hootsuite είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να διαχειρίζεστε όλους τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου, επιτρέποντάς σας να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε αναρτήσεις σε όλους τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το εργαλείο σας εξοικονομεί χρόνο, μετρά την απόδοση επένδυσης (ROI) και προστατεύει την επωνυμία σας. Πρόσφατα απέκτησαν το LiftMetrix, ένα εργαλείο που ειδικεύεται στην παρακολούθηση πληρωμένης και οργανικής απόδοσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ROI (Return On Investment). Από τα καλύτερα Εργαλεία για διαχείριση Social Media.

Το Hootsuite είναι μια ισχυρή λύση all-in-one για διαχειριστές μάρκετινγκ που μπορεί να καλύψει με ασφάλεια σχεδόν κάθε εργασία, από τον εκ των προτέρων προγραμματισμό των αναρτήσεών σας έως την παροχή αναλυτικών στοιχείων για την απόδοση περιεχομένου. Η κοινωνική ακρόαση είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Hootsuite, καθώς ρίχνει φως σε περισσότερες από 200 μετρήσεις για τον εντοπισμό και την ανάλυση των τάσεων σε πραγματικό χρόνο. Παρέχει επίσης ένα συνεργατικό ημερολόγιο που επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ να συντονίζουν τις προσπάθειές τους σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (το Hootsuite είναι συμβατό με 35 από αυτές), συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης και της βελτιστοποίησης διαφημίσεων και της δημιουργίας μιας βιβλιοθήκης επώνυμου περιεχομένου για περαιτέρω χρήση.

Διαβάστε  Αύξηση ακολούθων στο Instagram - Κάντο σωστά και με σχέδιο

Buffer

Το Buffer είναι ένα εργαλείο κοινωνικών μέσων που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθάει να δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας με έξυπνο τρόπο. Σας επιτρέπει να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης ταυτόχρονα σε διαφορετικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης στις καλύτερες δυνατές ώρες. Απλό και ευέλικτο το Buffer είναι ένα άλλο εργαλείο για τον σχεδιασμό και την οπτικοποίηση των καμπανιών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επικεντρώνεται κυρίως στον προγραμματισμό, σας επιτρέπει επίσης να μετράτε και να αναλύετε την απόδοσή σας καθώς και να συμμετέχετε στα πιο σημαντικά σχόλια.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τον αριθμό των φορών που εμφανίστηκε η ανάρτησή σας, τον αριθμό των κλικ σε τυχόν συνδέσμους που συμπεριλάβατε, τα σχόλια, τις κοινοποιήσεις και τη συνολική προσέγγιση χρηστών. Σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, αποκτάτε επίσης πρόσβαση σε πιο εις βάθος αναλυτικά στοιχεία με το Buffer Analyze. Σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις μετρήσεις αφοσίωσης, τα δημογραφικά στοιχεία ακολούθων και την αναλογία οργανικού/πληρωμένου περιεχομένου. Δημιουργεί επίσης αναφορές και παρέχει συστάσεις για το πώς να αυξήσετε την αφοσίωση και την προσέγγιση χρηστών. Βρίσκεται στο Top 10 από εργαλεία για διαχείριση Social Media πολλών επαγγελματιών.

Later

Το Later είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram, το Twitter, το Facebook και το Pinterest. Η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης ημερολογίου σάς βοηθά να χαρτογραφήσετε το περιεχόμενό σας και να οπτικοποιήσετε τη ροή σας εκ των προτέρων.

Η λέξη-κλειδί εδώ είναι οπτικοποίηση, καθώς το Later εστιάζει σε φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες. Σας βοηθάει επίσης να βρείτε περιεχόμενο εντός της επωνυμίας, να το ευθυγραμμίσετε με την καμπάνια σας και να προσθέσετε κάποια προσωπική πινελιά.

Εκτός από τον προγραμματισμό και τη δημιουργία περιεχομένου, το Later σας παρουσιάζει επίσης αναλυτικά στοιχεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βρείτε την καλύτερη ώρα για δημοσίευση ή ποια hashtags θα τραβήξουν περισσότερη προσοχή. Επιπλέον, η λειτουργία Linkin.bio μετατρέπει το Instagram σας σε έναν μίνι ιστότοπο όπου μπορείτε να παρακολουθείτε με σιγουριά την επισκεψιμότητα και να γνωρίζετε ακριβώς ποιες αναρτήσεις ενθαρρύνουν τη μετατροπή.

Sprout Social

Το Sprout Social είναι το απόλυτο εργαλείο ανάλυσης Social Media που παρακολουθεί τη δραστηριότητα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολουθεί λέξεις-κλειδιά και παράγοντες επιρροής, σας επιτρέπει να προγραμματίζετε και να δημοσιεύετε αναρτήσεις σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα.

Το Sprout Social είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων που σχεδιάστηκε για επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν και να διαχειριστούν την παρουσία τους σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα ευέλικτο σύνολο εργαλείων για την ανάλυση, το προγραμματισμό και την εκτέλεση καμπανιών σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα, καθώς και για την παρακολούθηση και απάντηση σε μηνύματα και σχόλια από τους χρήστες.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Sprout Social είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της απόδοσης των κοινωνικών μέσων. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την αλληλεπίδραση του κοινού τους με τις αναρτήσεις τους, τον αριθμό των κλικ, των “μου αρέσει”, των σχολίων και των κοινοποιήσεων. Αυτό παρέχει μια πολύτιμη εικόνα για το πώς αντιλαμβάνεται ο κοινός το συγκεκριμένο περιεχόμενο και ποιες αναρτήσεις έχουν μεγαλύτερη επίδραση.

Επιπλέον, το Sprout Social παρέχει εργαλεία για το προγραμματισμό και τη δημοσίευση αναρτήσεων σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προγραμματίζουν το περιεχόμενο τους εκ των προτέρων, να διατηρούν σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα και να επωφελούνται από τις βέλτιστες χρονολογήσεις δημοσίευσης για την απήχηση του κοινού τους.

Επιπλέον, το Sprout Social διαθέτει εργαλεία για την παρακολούθηση και την ανταπόκριση σε μηνύματα και σχόλια που λαμβάνονται από τους χρήστες μέσω των κοινωνικών μέσων. Αυτό βοηθά τις επιχειρήσεις να παρακολουθούν τις ερωτήσεις και τα αιτήματα του κοινού τους και να απαντούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το Sprout Social επίσης παρέχει αναλυτικές αναφορές και μετρήσεις για την απόδοση των κοινωνικών μέσων, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αναλύσεων και αναφορών για την αποτελεσματικότητα των καμπανιών και της παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό παρέχει στις επιχειρήσεις έναν τρόπο να αξιολογήσουν την επίδραση των κοινωνικών μέσων στους στόχους τους και να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους ανάλογα.

Συνολικά, το Sprout Social παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση κοινωνικών μέσων, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται την παρουσία τους σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα, να παρακολουθούν και να αναλύουν την απόδοσή τους, και να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους με έναν ευέλικτο και αποτελεσματικό τρόπο.

Διαβάστε  Τι είναι μια διεύθυνση URL

Followerwonk

Το Followerwonk είναι ένα εργαλείο ανάλυσης Twitter από τη Moz. Η εφαρμογή σκάβει στα βάθη του Twitter και σας βοηθά να μάθετε ποιοι είναι οι ακόλουθοί σας, να βρείτε νέους οπαδούς, να εντοπίσετε παράγοντες επιρροής αναζητώντας bios και πολλά άλλα.

CrowdFire

Το Crowdfire είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τους λογαριασμούς σας στο Twitter και στο Instagram. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όσους σας κάνουν unfollow και να καλωσορίζετε νέους ακόλουθους. Σας δίνει επίσης την επιλογή να στέλνετε αυτόματα προσαρμοσμένα μηνύματα στους νέους σας ακόλουθους.

Unfold

Μια εφαρμογή για αφηγητές, το Unfold βοηθάει στη δημιουργία όμορφων προτύπων για ιστορίες Instagram. Με την εφαρμογή, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας προσθέτοντας φίλτρα, κείμενα ή αυτοκόλλητα με μια προηγμένη εργαλειοθήκη με επιλεγμένες γραμματοσειρές και στυλ. Το Unfold είναι ιδανικό για επωνυμίες που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μοναδικά γραφικά εντός της επωνυμίας και να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αφοσίωση από τους ακόλουθούς τους. Τιμολόγηση: Δωρεάν για βασικά φίλτρα και τυπικά εργαλεία επεξεργασίας.

Iconosquare

Μια Ισχυρή πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων, διαχείρισης και προγραμματισμού για επωνυμίες και εταιρείες. Παρά το τεράστιο εύρος λειτουργιών, το Iconosquare προσφέρει έναν φιλικό προς το χρήστη αποκριτικό ταμπλό από τον οποίο μπορείτε να σχεδιάζετε συνεργατικά τις αναρτήσεις σας στο Instagram και στο Facebook καθώς και να παρακολουθείτε την απόδοσή τους. Η προεπισκόπηση ροής είναι ιδιαίτερα βολική για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα συνεκτικό σχέδιο σχεδίασης στα γραφικά τους. Το Iconosquare προσφέρει επίσης εργαλεία όπως το Instagram Audit και το Facebook Audit για την ανάλυση και τη βελτίωση της παρουσίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το Twinsta σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τα tweets σας στο Instagram με καθαρά στιγμιότυπα οθόνης.

SocialPilot

Χρησιμοποιήστε το SocialPilot για να διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας από ένα μέρος. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες, ομάδες και επιχειρήσεις για την αυτοματοποίηση της διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέπει τον σχεδιασμό του περιεχομένου σας και την ανάλυση του αντίκτυπού του. Το SocialPilot μπορεί να προγραμματίσει αναρτήσεις σε 9 πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Tumblr, VK και TikTok. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο προσαρμόζοντάς το στις ιδιαιτερότητες της πλατφόρμας. Το SocialPilot Analytics παρουσιάζει μετρήσεις για να εντοπίσει περιεχόμενο με την καλύτερη απόδοση, να κατανοήσει καλύτερα το κοινό σας, να ανακαλύψει παράγοντες επιρροής και να διαθέσει τον καλύτερο χρόνο για ανάρτηση. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη για το Instagram, το Twitter, το Facebook, το Pinterest, το LinkedIn καθώς και το Google My Business. Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συνομιλίες σας στο Facebook σε ένα μέρος με το SocialInbox, ενθαρρύνοντας καλύτερη συνεργασία και αβίαστη διαδικασία απόκρισης.

HypeAuditor

Το HypeAuditor παρέχει εις βάθος ανάλυση κοινού για το Instagram, το YouTube και το TickTock. Εκτός από βασικές πληροφορίες όπως η ηλικία, το φύλο, η τοποθεσία και η γλώσσα, σας παρουσιάζει κοινωνικές αναλύσεις όπως δείκτες αφοσίωσης και ανάπτυξης. Αλλά η πιο σημαντική αποστολή του είναι να εξαλείψει τους δόλιους και ψεύτικους λογαριασμούς μέσω ανάλυσης ποιότητας κοινού και ανίχνευσης γνησιότητας σχολίων. Αυτός ο τύπος ανάλυσης κοινού είναι ζωτικής σημασίας για τις καμπάνιες μάρκετινγκ επιρροής, καθώς βοηθά στη διαφοροποίηση μεταξύ πραγματικών ανθρώπων και άλλων επιρροών, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών επακόλουθων και των ύποπτων προφίλ. Όλα αυτά χρησιμεύουν για τον προσδιορισμό της οργανικής σας προσέγγισης και τον αποκλεισμό των οπαδών-φαντάσματα.

Social Champ

Το Social Champ είναι ένα λογισμικό διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης, να δημιουργείτε αναρτήσεις με πολυμέσα, να οργανώνετε την επικοινωνία σας (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών μηνυμάτων), να βελτιώνετε την απόδοση επένδυσης (ROI), να αναλύετε και να αυτοματοποιείτε τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου.

Klear

Το Klear είναι ένα εργαλείο ανακάλυψης επιρροών. Αυτό που κάνει είναι να συνδυάζει επωνυμίες με σχετικούς δημιουργούς για το κοινό τους. Οι εξελιγμένες ρυθμίσεις φίλτρων σάς επιτρέπουν να αναζητάτε εξειδικευμένους παράγοντες επιρροής ανά περιοχή, ηλικία, γλώσσα, επίπεδο επιρροής, hashtags, προηγούμενες συνεργασίες και πολλά άλλα. Το Klear είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία FakeSpot που ανιχνεύει ψεύτικους λογαριασμούς και δραστηριότητα που δημιουργείται από αυτόματα ρομπότ για να διασφαλίσει ότι η συνεργασία σας με επηρεαστές θα συμβάλει στην πραγματική αξία.

Εκτός από το να σας συνδέει με τους influencers, το Klear σας βοηθά επίσης να αναλύετε, να διαχειρίζεστε και να μετράτε τον αντίκτυπο της καμπάνιας επηρεασμού σας – όλα σε ένα μέρος. Για παράδειγμα, μπορεί να συντάξει μια αναφορά σχετικά με την απόδοση περιεχομένου που σχετίζεται με την καμπάνια και να υπολογίσει την απόδοση επένδυσης (ROI) της καμπάνιας σας. Με το Klear, λαμβάνετε επίσης ειδοποίηση κάθε φορά που δημοσιεύεται επώνυμο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων ιστοριών Instagram, σχετικών λέξεων-κλειδιών, hashtag και αναφορών με ετικέτα. Επιπλέον, όλο το σχετικό περιεχόμενο αποθηκεύεται αυτόματα στο Klear και μπορεί να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *