Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέξετε διαφημιστική εταιρεία

Google news

Σε αυτήν τη νέα εποχή του Digital Marketing, η περιήγηση στο ίντερνετ είναι πλέον η εύκολη διέξοδος για πολλούς πιθανούς καταναλωτές. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ένας τρόπος για να αυξήσετε την κατάταξη στη Google. Όμως, όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας περιεχομένου για μάρκετινγκ, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Συνήθως απαιτεί πολλή αφοσίωση, η οποία καταλήγει σε ευθύνες μόνο σε εσάς και την ομάδα σας. Εδώ μπαίνει μια ειδική εταιρεία Digital Marketing. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να επιλέξετε την καλύτερη για τις ανάγκες σας.

Διαβάστε για τις στρατηγικές μάρκετινγκ των εταιρειών

Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε. Μάθετε πόσο καιρό αυτή η εταιρεία κάνει αυτό που ισχυρίζεται ότι κάνει στον απαιτούμενο τομέα. Οποιοδήποτε Agency θα παρουσιάσει πετυχημένα έργα και θα παραθέσει Case Studies, κάτι που είναι επίσης καλό για την απόδειξη της ποιότητας εργασίας τους. Διαβάστε για την εμπειρία τους σε αυτόν τον τομέα. Θα θυμάστε ότι μια εταιρεία με εμπειρία στον χώρο θα σας παρουσιάσει πετυχημένες δουλειές. Διαβάστε για τις ιστορίες επιτυχίας τους και πώς μπόρεσαν να εκπληρώσουν τους στόχους που έθεσαν. Κάθε αξιόπιστη εταιρεία δεν θα διστάσει να αποκαλύψει τα καλύτερα επιτεύγματά της. Και μην ξεχνάτε ότι αυτές οι κριτικές πρέπει να συνοδεύονται από γεγονότα. Διαβάστε κριτικές σε Google My Business, Facebook, Video Reviews.

Διαβάστε  Τι είναι το Yoast SEO στο Wordpress και πως το Χρησιμοποιώ στη σελίδα μου;

Έρευνα σχετικά με το κόστος

Οποιαδήποτε εταιρεία E-Commerce θα έχει προϋπολογισμό και προσαρμόσιμα σχέδια για τους μελλοντικούς πελάτες της. Κατανοήστε τις τιμές τους και, στη συνέχεια, αποφασίστε εάν θέλετε να προχωρήσετε με αυτήν την εταιρεία ή όχι.

Πώς μετρά ο οργανισμός τα ποσοστά επιτυχίας του

Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να βρεθεί μια κατάλληλη λύση για την εταιρεία σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η στρατηγική θα αποτύχει απαραίτητα.  Μια καλή εταιρεία θα συνεργαστεί μαζί σας για να κατανοήσει τις παγίδες που αντιμετωπίζετε και θα σας παρουσιάσει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα.

Ποιος θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα

Γνωρίστε το προσωπικό και ρωτήστε τους για την εμπειρία τους στο χειρισμό υποθέσεων όπως η δική σας. Η πρόσληψη ενός νέου Agency αυξάνει τα μέλη της ομάδας σας, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε με σύνεση.

Μπορεί το eCommerce Agency να ταιριάξει τέλεια με τις ιδέες σας

Θα βοηθούσε εάν συνεργαστείτε με έναν οργανισμό που μοιράζεται το όραμά σας και τους στόχους σας, εκτός εάν θέλετε πλήρες χάος στο γραφείο σας. Μπορούν να είναι οτιδήποτε, από ζεστοί και φιλικοί έως και απόμακροι για τα δικά σας γούστα επικοινωνίας. Είστε το μόνο άτομο που πραγματοποιεί την κλήση για την επιλογή μιας ιδανικής εταιρείας για εσάς.

Ρωτήστε για τα εργαλεία μάρκετινγκ στα οποία ειδικεύονται

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε εάν η εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε διαθέτει προηγμένα εργαλεία για την διαχείριση των εργασιών τους.

Η συχνότητα των συζητήσεών σας

Εξαρτάται από τις ανάγκες του πελάτη και παίζει τεράστιο ρόλο στο πόσο ελκυστικές είναι οι στρατηγικές σας. Η ωραία και ουσιαστική επικοινωνία θα σας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στη δημιουργία του σωστού πλάνου.

Διαβάστε  7 Συμβουλές για ένα πετυχημένο κερδοφόρο Eshop

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η συνεργασία ή το συμβόλαιο σας;

Μπορεί να είναι από τρεις μήνες έως ένα χρόνο. Αυτό εξαρτάται από το πότε θα αρχίσετε να κερδίζετε τα αποτελέσματα που σας υποσχέθηκαν. Φυσικά μπορείτε να ορίσετε και διαφορετική συμφωνία. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας όπως και απαιτήσεις του Agency. Το μάρκετινγκ δεν είναι απλή υπόθεση και χρειάζεται χρόνος για να φτάσετε σε ένα ορόσημο που έχετε ορίσει. Συνήθως, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με πολλές εταιρείες και να τους πείτε για το όραμά σας σχετικά με το δικό σας έργο.

Σε ποια κανάλια ειδικεύονται ;

Μπορούν να ακολουθήσουν αυστηρά έναν συγκεκριμένο τρόπο διαφήμισης της επιχείρησης σας ή διαθέτουν ευελιξία ; Η πληρωμένη διαφήμιση είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει αυτό. Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι το περιεχόμενο που παρουσιάζουν. Ένα υποδειγματικό περιεχόμενο θα δείξει την επωνυμία σας σε δυνητικούς πελάτες. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να μπορεί να προσελκύει νέους και υπάρχοντες καταναλωτές. Τα Social Media και η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι ακόμα 2 τρόποι διαφήμισης.

Πώς πρέπει να συνδέσουν το Brand σας με τη στρατηγική μάρκετινγκ που ακολουθούν;

Όταν η ομάδα του Agency δημιουργεί περιεχόμενο για εσάς, θα πρέπει να γνωρίζετε τον ρυθμό και το στίγμα του περιεχομένου σας. Οι εικόνες σας πρέπει να προκαλούν μια αίσθηση σύνδεσης με το προϊόν σας.

Συνοψίζοντας

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και η διαφήμιση υπηρεσιών έχει γίνει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ”αθλήματα” τα τελευταία χρόνια. Αυτός ο έντονος ανταγωνισμός θα πρέπει να συμπεράνει την αίσθηση της δημιουργίας ενός σταθερού σχεδίου μάρκετινγκ για να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Σκεφτείτε ένα κατάστημα που επισκέπτεστε συχνά. Γιατί πηγαίνετε εκεί και όχι σε κάποιο από τα καταστήματα των ανταγωνιστών τους. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε με την επωνυμία σας. Βελτιστοποίηση του ιστότοπου και προσφέροντας στρατηγικές που μπορούν να διαμορφωθούν έτσι ώστε η επισκεψιμότητα να κατευθύνεται προς την ιστοσελίδα σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Διαβάστε  Πως λειτουργούν οι διαφημίσεις Facebook και Google Ads
Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *