To Email Marketing είναι μια παλαιά μέθοδος πλέον που μπορεί να μην έχει την αίγλη και θεαματικότητα των social Media αλλά παραμένει ένας αποδοτικός τρόπος για να προωθήσεις προιόν ή υπηρεσία.
Υπάρχουν όμως κάποιοι βασικοί κανόνες τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε και να ακολουθούμε αυστηρά οι οποίοι είναι :

 • Ό νόμιμος τρόπος απόκτησης της διεύθυνσης email του κάθε παραλήπτη.
 • Να παρέχεται η  δυνατότητα από πλευράς του παραλήπτη να σταματήσει να λαμβάνει τα διαφημιστικά email οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.
 • Η αποστολή μη υβριστικού περιεχομένου ή σεξουαλικού.
 • Όλες οι διευθύνσεις αποστολής να είναι έγκυρες και ταυτοποιημένες.

Αρχικώς για να ξεκινήσουμε μια καμπάνια Email πρέπει να βρούμε τρόπο να προσελκύσουμε κόσμο για να εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας. Βασική προυπόθεση κάθε ελεύθερου επαγγελματία και εταιρίας πλέον είναι να διαθέτει ιστοσελίδα.
1. Ευκολία και άνεση για εγγραφή.
Πρέπει να φαίνεται καθαρά και σε εμφανές σημείο για να μπορεί να το βλέπει ακόμα και ο πιο αρχάριος χρήστης. Το περιεχόμενο και οι επιλογές να είναι ευδιάκριτες και εύκολες ώστε να μην μπαίνει σε περίπλοκες διαδικασίες ο χρήστης για αποχωρήσει από την ιστοσελίδα γρήγορα.
2. Ενδιαφέρον περιεχόμενο και καλογραμμένο.

Email Marketing Βασικές Αρχές
Email Marketing Βασικές Αρχές

Πρέπει να φροντίσουμε το email να έχει ενδιαφέρον περιεχόμενο και καθαρά γραμμένο χω΄ρις πολλές αναλύσεις για να διατηρήσουμε τους εγγεγραμμένους χρήστες μας ενεργούς για να λάβουν στο μέλλον νέες ενημερώσεις.
3. Κίνητρο για να εγγραφούν.
Μπορείτε μέσω διαγωνισμών με δώρα,περιεχόμενο που δίνει το κίνητρο στον χρήστη ώστε για  να διαβάσει το υπόλοιπο να κάνει εγγραφή στην σελίδα, προσφορές αποκλειστικά μόνο στα μέλη κ.α.
4. Δυνατότητα επικοινωνίας.
Δώστε τη δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να απαντήσει στο email για τυχόν ερωτήματα,απορίες και διευκρινήσεις. Αφήστε ένα εύκολο σημείο ώστε να μπορεί να το κάνει αυτό καθώς η δυσκολία στο να βρει τρόπο να επικοινωνήσει προκαλεί εκνευρισμό με αποτέλεσμα να χάσετε εγγεγραμένους πελάτες.
5. Δυνατότητα ροής και Προώθησης.
Συμπεριλαμβάνουμε κουμπάκια social Media όπως Facebook,Twitter και Google για να μπορεί ο χρήστης να το μοιράσει και να επεκτείνει το email σας και σε περισσότερο κόσμο.Αναπτύξτε συζητήσεις σε portas,forums,social media και βάλτε ως υπογραφή την ιστοσελίδα σας με την δυνατότητα εγγραφής.
Τι πρέπει να προσέξουμε ?
Spam!!
Μεγάλη προσοχή… Δεν στέλνουμε κάθε μέρα κάθε ώρα email διότι γινόμαστε ενοχλητικοί και έχει ως αποτέλεσμα να χάνουμε εγγεγραμένους χρήστες.
Πολλοί βιάζονται να μαζέψουν εγγεγραμένους χρήστες και προχωράνε σε λάθος τακτικές όπως αγορά έτοιμων emails χωρίς να γνωρίζουν οι χρήστες την διαδικασία και την προώθηση των email τους. Η διαδικασία απόκτησης εγγεγραμένων χρηστών θέλει υπομονή και στρατηγική σωστή όπως αναφέρω παραπάνω ώστε να μην χαρακτηριστείτε ως spammers και μπείτε σε περιπέτειες…

Διαβάστε  Τι είναι το Digital Marketing - Κόστος και Οφέλη

Σε κάθε περίπτωση παρά τους κινδύνους είναι μια εξαιρετική λύση για να αυξήσετε πωλήσεις να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προιόντα σας αρκεί να το κάνετε σωστά και με σωστή μεθοδολογία..

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  2 comments on “Τι πρέπει να ξέρετε για το Email Marketing

  1. Σωστές πληροφορίες Γιώργο. Όταν θα έχεις χρόνο φτιάξε μια λίστα με τις υπηρεσίες που κάνουν αυτή την δουλειά τα κοστολόγια τους κτλ. Ευχαριστούμε.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *