Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δεν μου εμφανίζεται η διαφήμιση στη Google

Google news
Δεν μου εμφανίζεται η διαφήμιση στη Google

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η διαφήμισή σας μπορεί να μην εμφανίζεται στη Google αναλυτικος οδηγος. Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί λόγοι και πώς να τους διορθώσετε:

 • Η διαφήμισή σας μπορεί να μην έχει εγκριθεί. Εάν η διαφήμισή σας δεν πληροί τις πολιτικές διαφημίσεων της Google, μπορεί να απορριφθεί. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της διαφήμισής σας μεταβαίνοντας στην καρτέλα “Διαφημίσεις” του λογαριασμού σας στο Google Ads και τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το συννεφάκι ομιλίας στη στήλη “Κατάσταση”. Εάν η διαφήμισή σας έχει απορριφθεί, θα δείτε έναν σύνδεσμο “Προβολή αιτιολογίας απόρριψης”. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λόγο για τον οποίο απορρίφθηκε η διαφήμισή σας και πώς μπορείτε να την επεξεργαστείτε για να την εγκρίνει η Google.
 • Τα κριτήρια στόχευσης της διαφήμισής σας μπορεί να είναι πολύ περιοριστικά. Εάν η διαφήμισή σας έχει ρυθμιστεί να εμφανίζεται μόνο σε ένα μικρό κοινό, ενδέχεται να μην εμφανίζεται αρκετά συχνά για να την παρατηρήσετε. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα κριτήρια στόχευσης της διαφήμισής σας για να την εμφανίσετε σε ένα ευρύτερο κοινό.
 • Η διαφήμισή σας μπορεί να μην είναι ανταγωνιστική. Εάν οι ανταγωνιστές σας προσφέρουν διαφημίσεις με υψηλότερη ποιότητα ή χαμηλότερο CPC, η διαφήμισή σας μπορεί να μην προβάλλεται επειδή δεν είναι τόσο ανταγωνιστική. Μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της διαφήμισής σας κάνοντας τα εξής:
  • Βεβαιωθείτε ότι η διαφήμισή σας είναι σχετική με τα κριτήρια στόχευσης σας.
  • Χρησιμοποιήστε ελκυστικές εικόνες ή βίντεο.
  • Γράψτε ένα ελκυστικό κείμενο διαφήμισης.
  • Προσαρμόστε τη διαφήμισή σας για να ταιριάζει σε διαφορετικές συσκευές και τοποθεσίες.
 • Η διαφήμισή σας μπορεί να έχει απενεργοποιηθεί. Εάν απενεργοποιήσετε χειροκίνητα τη διαφήμισή σας, δεν θα εμφανίζεται. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη διαφήμισή σας μεταβαίνοντας στην καρτέλα “Διαφημίσεις” του λογαριασμού σας στο Google Ads και κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση” δίπλα στη διαφήμισή σας.
Διαβάστε  Κατασκευή Ιστοσελίδας με Έτοιμο ή Custom Template;

Για να ελέγξετε εάν η διαφήμισή σας εμφανίζεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο προεπισκόπησης και διάγνωσης διαφημίσεων της Google. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να βλέπετε πώς θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας σε διαφορετικές συσκευές και τοποθεσίες. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, μεταβείτε στη σελίδα Εργαλείου προεπισκόπησης και διάγνωσης διαφημίσεων της Google και εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί ή τη φράση που θέλετε να προβάλετε τη διαφήμισή σας.

Αιτίες μη εμφάνισης διαφήμισης στη Google αναλυτικος οδηγος

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς λόγους για τους οποίους η διαφήμισή σας μπορεί να μην εμφανίζεται στη Google:

 • Η διαφήμισή σας μπορεί να μην έχει ρυθμιστεί σωστά. Εάν η διαφήμισή σας έχει ρυθμιστεί για να εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, συσκευές ή ώρες, ενδέχεται να μην εμφανίζεται εάν δεν βρίσκεστε σε αυτές τις τοποθεσίες, δεν χρησιμοποιείτε αυτές τις συσκευές ή δεν αναζητάτε τις λέξεις-κλειδιά σας κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών.

 • Η διαφήμισή σας μπορεί να είναι πολύ καινούρια. Η Google χρειάζεται λίγο χρόνο για να αξιολογήσει τη διαφήμισή σας και να αποφασίσει εάν είναι κατάλληλη για προβολή. Εάν η διαφήμισή σας είναι λιγότερο από μία εβδομάδα παλιά, ενδέχεται να μην εμφανιστεί ακόμη.

 • Η διαφήμισή σας μπορεί να μην έχει αρκετά κλικ. Η Google εμφανίζει διαφημίσεις με βάση την ποιότητα και την σχετικότητα, καθώς και την τιμή που προσφέρετε. Εάν η διαφήμισή σας δεν έχει αρκετά κλικ, η Google μπορεί να την εμφανίζει λιγότερο συχνά.

Παραδείγματα διαφημίσεων που μπορεί να μην εμφανιστούν στη Google:

 • Μια διαφήμιση για ένα κατάστημα ρούχων που έχει ρυθμιστεί να εμφανίζεται μόνο σε άτομα ηλικίας 18 έως 24 ετών. Εάν είστε άνω των 24 ετών, δεν θα δείτε αυτήν τη διαφήμιση.
 • Μια διαφήμιση για μια εφαρμογή που έχει ρυθμιστεί να εμφανίζεται μόνο σε άτομα που χρησιμοποιούν iPhone. Εάν χρησιμοποιείτε Android, δεν θα δείτε αυτήν τη διαφήμιση.
 • Μια διαφήμιση για ένα σεμινάριο που έχει ρυθμιστεί να εμφανίζεται μόνο τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Εάν αναζητήσετε τη λέξη-κλειδί “σεμινάριο” τη Δευτέρα, δεν θα δείτε αυτήν τη διαφήμιση.
 • Μια διαφήμιση που έχει δημιουργηθεί πρόσφατα. Η Google ενδέχεται να μην έχει ακόμη αξιολογήσει αυτήν τη διαφήμιση και να αποφασίσει εάν είναι κατάλληλη για προβολή.
 • Μια διαφήμιση που δεν έχει αρκετό κλικ. Η Google ενδέχεται να εμφανίζει αυτήν τη διαφήμιση λιγότερο συχνά εάν δεν έχει αρκετή επιτυχία.
Διαβάστε  Πόσα Backlinks χρειάζομαι για κατάταξη στη 1η σελίδα;

Συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων

Εάν η διαφήμισή σας δεν εμφανίζεται στη Google αναλυτικος οδηγος, μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα για να προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα:

 • Ελέγξτε την κατάσταση της διαφήμισής σας. Εάν η διαφήμισή σας έχει απορριφθεί, μπορείτε να την επεξεργαστείτε για να την εγκρίνει η Google.
 • Ελέγξτε τα κριτήρια στόχευσης της διαφήμισής σας. Εάν τα κριτήρια στόχευσης της διαφήμισής σας είναι πολύ περιοριστικά, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε για να εμφανίσετε τη διαφήμισή σας σε ένα ευρύτερο κοινό.
 • Βεβαιωθείτε ότι η διαφήμισή σας είναι σχετική με τα κριτήρια στόχευσης σας. Εάν η διαφήμισή σας δεν είναι σχετική με το κοινό στο οποίο στοχεύετε, δεν είναι πιθανό να εμφανιστεί.
 • Χρησιμοποιήστε ελκυστικές εικόνες ή βίντεο. Οι ελκυστικές εικόνες ή τα βίντεο μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης της διαφήμισής σας.
 • Γράψτε ένα ελκυστικό κείμενο διαφήμισης. Το κείμενο της διαφήμισής σας πρέπει να είναι σύντομο, περιεκτικό και ελκυστικό για το κοινό στο οποίο στοχεύετε.
 • Προσαρμόστε τη διαφήμισή σας για να ταιριάζει σε διαφορετικές συσκευές και τοποθεσίες. Οι διαφημίσεις που προσαρμόζονται για να ταιριάζουν σε διαφορετικές συσκευές και τοποθεσίες είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εμφάνιση της διαφήμισής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Google Ads.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *