Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι το Alt Text (εναλλακτικό κείμενο) και που χρησιμεύει

Google news

Το Alt Text (εναλλακτικό κείμενο) είναι μια περιγραφή κειμένου που συνοδεύει μια εικόνα σε μια ιστοσελίδα ή άλλο μέσο. Αναφέρεται στο πεδίο του κώδικα HTML που προσδιορίζει το κείμενο που πρέπει να εμφανίζεται εάν η εικόνα δεν μπορεί να φορτωθεί για οποιονδήποτε λόγο. Το Alt Text βοηθάει τους χρήστες με περιορισμένη όραση να κατανοήσουν το περιεχόμενο της εικόνας από την περιγραφή που παρέχεται.

Το Alt Text ουσιαστικά είναι μια περιγραφή κειμένου που προστίθεται σε μια εικόνα στην ιστοσελίδα. Χρησιμεύει για να περιγράψει την εικόνα σε αναγνώστες οθονών και σε άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από άτομα με περιορισμένη όραση. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες αυτούς να κατανοήσουν το περιεχόμενο της εικόνας και να έχουν μια πλήρη εμπειρία της ιστοσελίδας. Επιπλέον, το Alt Text είναι επίσης χρήσιμο για τη βελτιστοποίηση της αναζήτησης καθώς βοηθά στην κατανόηση της εικόνας από τους μηχανισμούς αναζήτησης.

Ορισμένοι από τους λόγους που το Alt Text είναι σημαντικό είναι οι εξής:

 1. Προσβασιμότητα: Το Alt Text βοηθάει τους αναγνώστες οθονών, που είναι λογισμικά που μετατρέπουν το περιεχόμενο της οθόνης σε φωνητική έξοδο, να κατανοήσουν το περιεχόμενο των εικόνων.
 2. Μηχανές αναζήτησης: Το Alt Text παρέχει πληροφορίες για το περιεχόμενο των εικόνων στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την ορατότητα της ιστοσελίδας σε αποτελέσματα αναζήτησης και να βοηθήσει στην κατατάξη της.

Ο ρόλος του Alt Text είναι να περιγράψει με κείμενο το περιεχόμενο της εικόνας, προσφέροντας σημασιολογικές πληροφορίες για την εικόνα στους χρήστες. Αυτό επιτρέπει στους αναγνώστες οθόνης και σε άλλες τεχνολογίες βοήθειας να μεταφέρουν αυτήν την πληροφορία στους χρήστες με αναπηρίες όρασης.

Επιπλέον, το Alt Text είναι χρήσιμο για τις μηχανές αναζήτησης, καθώς μπορεί να βελτιώσει την προβολή και την κατατάξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πως να προσθέσετε Alt Text σε μια εικόνα

Για να προσθέσετε το Alt Text σε μια εικόνα, πρέπει να επεξεργαστείτε τον κώδικα HTML της ιστοσελίδας σας. Μπορείτε να προσθέσετε το Alt Text στην ετικέτα “img” με το “alt” attribute. Για παράδειγμα, η παρακάτω κώδικας HTML δείχνει πως μπορείτε να προσθέσετε το Alt Text σε μια εικόνα:

Διαβάστε  Οι πιο σημαντικές συμβουλές SEO για το 2018

<img src=”image.jpg” alt=”Περιγραφή της εικόνας”>
Στο παραπάνω παράδειγμα, η περιγραφή της εικόνας θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια περιγραφή που περιγράφει την εικόνα με λίγα λόγια.

Είναι σημαντικό να προσθέτετε πάντα το Alt Text σε όλες τις εικόνες στην ιστοσελίδα σας για να διασφαλίσετε ότι οι χρήστες με περιορισμένη όραση μπορούν να κατανοήσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

 1. Επιλέξτε την εικόνα στην ιστοσελίδα σας.
 2. Ανάλογα με την πλατφόρμα ή τον τρόπο δημιουργίας της ιστοσελίδας σας, θα υπάρχει μια επιλογή για την προσθήκη του Alt Text. Σε κάποιες πλατφόρμες, όπως στο WordPress, μπορείτε να προσθέσετε το Alt Text στο πεδίο “Alternative Text” κατά τη δημιουργία ή επεξεργασία μιας εικόνας.
 3. Πληκτρολογήστε μια σύντομη περιγραφή της εικόνας στο πεδίο Alt Text. Ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες που περιγράφηκαν παραπάνω για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού Alt Text.
 4. Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας και επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε εικόνα στην ιστοσελίδα σας.
 5. Είναι σημαντικό να προσθέτετε Alt Text σε κάθε εικόνα στην ιστοσελίδα σας, καθώς αυτό βελτιώνει την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας σας και βοηθά στην κατανόηση του περιεχομένου της εικόνας από τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης.

Υπάρχουν κάποιες βασικές οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να γράφεται το Alt Text

Πρέπει να είναι σύντομο και περιεκτικό: Το Alt Text πρέπει να περιγράφει την εικόνα με σαφήνεια σε λίγα λόγια.

Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά: Σκεφτείτε τις λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιούσατε για να περιγράψετε την εικόνα σε κάποιον που δεν μπορεί να τη δει.

Αποφύγετε την περιγραφή του μεγέθους ή της θέσης της εικόνας: Το Alt Text δεν πρέπει να περιγράφει το μέγεθος ή τη θέση της εικόνας, αλλά το περιεχόμενό της.

Αποφύγετε τη χρήση αριθμών ή συμβόλων: Χρησιμοποιήστε μόνο λέξεις για να περιγράψετε την εικόνα.

Ακολουθώντας αυτές τις βασικές οδηγίες, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεκτικά Alt Text που θα βελτιώσουν την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας σας και θα βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών σας.

Γιατί το alt text σημαντικό για το Image SEO

Το Alt Text είναι σημαντικό για το Image SEO (Search Engine Optimization) επειδή βοηθά τους μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το περιεχόμενο της εικόνας και να την εμπεριστατώνονται κατάλληλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν το Alt Text για να κατανοήσουν το περιεχόμενο της εικόνας, καθώς δεν μπορούν να διαβάσουν τις εικόνες όπως διαβάζουν το κείμενο.

Διαβάστε  Απάτη μέσω Instagram - Ηλεκτρονικό Ψάρεμα

Το Alt Text είναι επίσης σημαντικό για τη βελτίωση της προσβασιμότητας της ιστοσελίδας σας σε χρήστες με περιορισμένη όραση ή σε χρήστες που χρησιμοποιούν κάποιο λογισμικό ανάγνωσης οθόνης. Το Alt Text περιγράφει την εικόνα σε αυτούς τους χρήστες και τους επιτρέπει να κατανοήσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Συνολικά, το Alt Text είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το Image SEO και την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας σας και πρέπει να τον λαμβάνετε υπόψη σαν μέρος της στρατηγικής σας για την βελτίωση της προβολής της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης. Θα πρέπει να υπάρχει σχετικότητα, αν λοιπόν ψάχνει ένας χρήστης herbalife αποτελέσματα, θέλετε να έχετε το σχετικό alt text σε περιγραφές στις εικόνες σας στην ανάλογη σχελίδα.

Ένας καλός τρόπος για να συντάξετε ένα αποτελεσματικό Alt Text είναι να ακολουθήσετε αυτές τις βασικές οδηγίες:

Περιγράψτε σύντομα το περιεχόμενο της εικόνας: Το Alt Text πρέπει να περιγράφει σύντομα το περιεχόμενο της εικόνας, χωρίς να χρησιμοποιείτε υπερβολικά πολλά λόγια. Αναφέρετε τα βασικά στοιχεία της εικόνας, όπως το θέμα, το περιεχόμενο και τον σκοπό της.

Αποφύγετε τη χρήση γενικών όρων: Χρησιμοποιήστε συγκεκριμένους όρους για να περιγράψετε την εικόνα, αντί για γενικούς όρους. Για παράδειγμα, αν η εικόνα είναι μια φωτογραφία ενός κόκκινου αυτοκινήτου, αναφέρετε το χρώμα και το είδος του αυτοκινήτου, αντί να αναφέρετε απλά “αυτοκίνητο”.

Αποφύγετε τη χρήση αριθμών: Αντί να περιγράφετε την εικόνα ως “εικόνα 1” ή “εικόνα 2”, χρησιμοποιήστε μια περιγραφή του περιεχομένου της εικόνας. Αυτό βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο της εικόνας και βελτιώνει την προσβασιμότητα για τους χρήστες με περιορισμένη όραση.

Αποφύγετε τη χρήση περιττών λέξεων: Μην χρησιμοποιείτε περιττές λέξεις ή φράσεις στο Alt Text, καθώς αυτό μπορεί να καταστήσει το Alt Text δυσανάγνωστο και δυσνόητο. Για παράδειγμα αν έχετε μια σελίδα που περιλαμβάνει Herbalife Προϊόντα, αξιοποιήστς τις περιγραφές των εικόνων με σχετικό περιεχόμενο.

Συνολικά, ένα αποτελεσματικό Alt Text είναι σύντομο, συγκεκριμένο και περιγράφει σαφώς το περιεχόμενο της εικόνας. Ακολουθώντας αυτές τις βασικές οδηγίες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Alt Text που λειτουργεί καλά για την προσβασιμότητα και το Image SEO της ιστοσελίδας σας.

Διαβάστε  Γιατί δεν εμφανίζεται το site μου στη Google ; No.1 Οδηγός

Πώς θα καταλάβω αν μια εικόνα έχει το δικό της alt text;

Για να καταλάβετε αν μια εικόνα έχει το δικό της “alt text”, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Εξετάστε τον κώδικα HTML της ιστοσελίδας: Μπορείτε να ανοίξετε τον πηγαίο κώδικα της ιστοσελίδας και να αναζητήσετε την ετικέτα <img>, η οποία χρησιμοποιείται για την εισαγωγή εικόνων. Στην ετικέτα <img>, υπάρχει ένα πεδίο που ονομάζεται “alt”, το οποίο περιγράφει το περιεχόμενο της εικόνας. Αν υπάρχει το πεδίο “alt” και περιέχει κείμενο, τότε η εικόνα έχει “alt text”.
 2. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο επιθεώρησης του προγράμματος περιήγησής σας: Ανοίξτε την ιστοσελίδα που περιέχει την εικόνα και χρησιμοποιήστε το εργαλείο επιθεώρησης του προγράμματος περιήγησής σας (π.χ. Επιθεώρηση Στοιχείων στον Google Chrome ή Επιθεώρηση Στοιχείου στον Mozilla Firefox). Στη συνέχεια, επιλέξτε την ετικέτα <img> που αντιστοιχεί στην εικόνα και ελέγξτε αν υπάρχει το πεδίο “alt” και περιέχει κείμενο.
 3. Δείτε τις ιδιότητες της εικόνας στον περιηγητή: Μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και να επιλέξετε την επιλογή “Επιθεώρηση” ή “Ιδιότητες” (ανάλογα με τον περιηγητή που χρησιμοποιείτε). Θα εμφανιστούν οι ιδιότητες της εικόνας, συμπεριλαμβανομένου του “alt text”, αν υπάρχει.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω σημεία στίξης;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σημεία στίξης σε ένα alt text, αλλά χρησιμοποιήστε τα με μέτρο και μόνο όταν είναι απαραίτητα για να διευκολύνουν την κατανόηση του περιεχομένου της εικόνας. Τα σημεία στίξης μπορεί να βελτιώσουν την κατανόηση του περιεχομένου της εικόνας, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση και όχι υπερβολικά.

Επίσης, αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε σημεία στίξης για να αποδώσετε πληροφορίες που δεν αντικατοπτρίζονται στην εικόνα, καθώς αυτό μπορεί να παραπλανήσει τους χρήστες και να μειώσει την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας σας. Το alt text πρέπει να περιγράφει ακριβώς το περιεχόμενο της εικόνας και να μην περιλαμβάνει περιττές πληροφορίες.

Είναι το Alt Text σημαντικό στο SEO;

Ναι, το “alt text” είναι σημαντικό για πολλούς λόγους:

 1. Προσβασιμότητα: Το “alt text” παρέχει μια εναλλακτική περιγραφή για τις εικόνες σε χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης ή χρησιμοποιούν αναγνώστες οθόνης. Αυτό τους επιτρέπει να κατανοήσουν το περιεχόμενο της εικόνας, ακόμη κι αν δεν μπορούν να τη δουν.
 2. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO): Το “alt text” είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την οπτιμοποίηση των εικόνων στις μηχανές αναζήτησης. Η κατάλληλη χρήση του “alt text” με κατάλληλες λέξεις-κλειδιά μπορεί να βελτιώσει την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στις αποτελεσματικές αναζητήσεις.
 3. Φόρτωση ιστοσελίδας και εμπειρία χρήστη: Αν οι εικόνες δεν φορτώνονται για οποιονδήποτε λόγο (όπως αργή σύνδεση ή σφάλμα φόρτωσης), το “alt text” θα εμφανίζεται στον χρήστη αντί για την εικόνα. Αυτό βοηθάει τον χρήστη να κατανοήσει το περιεχόμενο που θα έπρεπε να εμφανίζεται.
Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *