Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση σε ένα site – blog ;

Google news

Το κόστος του διαθέσιμου διαφημιστικού χώρου σας δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού δεν υπάρχει τυποποιημένη δομή τιμολόγησης που να χωράει σε όλους τους ιστότοπους. Κάθε δικτυακός τόπος, κάθε ιστολόγιο, κάθε πάροχος περιεχομένου που χρησιμοποιεί τη διαφήμιση ως τον κύριο ή μία από τις πηγές εσόδων είναι διαφορετικός. Η διαφήμιση σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα διαφέρει από τη διαφήμιση από την διαφήμιση σε ιστοσελίδα μουσικής. Αυτές είναι μερικές από τις πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον καθορισμό των ποσοστών διαφημίσεων:

Μετρήσεις ιστότοπου

Ένας ιστοχώρος μετράται από την ποιότητα των περιεχομένων, της κυκλοφορίας και των επισκεπτών του.

1. Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα του ιστότοπού σας αποτελούν τον πυρήνα όλων των δραστηριοτήτων. Προσελκύει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους πιθανούς διαφημιζόμενους. Ο ορισμός του περιεχομένου διαφέρει από έναν ιστότοπο στον άλλο και από έναν κλάδο / κατηγορία σε άλλο. Θα μπορούσε να είναι άρθρα, τραγούδια, παιχνίδια, θέσεις φόρουμ, φωτογραφίες κλπ. Είναι το κύριο προϊόν σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα αφιερώσετε την προσπάθεια και την προσοχή σας για τη συνεχή βελτίωση και επέκταση του. Ο στόχος είναι να δημιουργηθούν περισσότερα περιεχόμενα με υψηλή ποιότητα, συνάφεια, χρησιμότητα για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και διαφημιζόμενων.

2. Επισκεψιμότητα

Πρώτον, όσο περισσότερους επισκέπτες έχετε, τόσο πιο ελκυστική είναι η ιστοσελίδα σας σε έναν δυνητικό διαφημιζόμενο. Δεύτερον, όσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχετε, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίζετε από τους διαφημιζόμενούς σας. Οι πιο βασικές πληροφορίες κυκλοφορίας που πρέπει να γνωρίζετε είναι ο συνολικός αριθμός μηνιαίων προβολών σελίδας και επισκεπτών. Μια προβολή διαφήμισης υπολογίζεται ως μία εμφάνιση. Εάν μια σελίδα περιέχει 4 διαφημίσεις, θα εμφανιστούν 4 εμφανίσεις διαφημίσεων ανά προβολή σελίδας. Πρέπει να καταλάβετε ότι η διαδικτυακή επισκεψιμότητα δεν είναι ίση σε ποιότητα. Ορισμένα είναι πιο επιθυμητά από άλλα. Για έναν τοπικό διαφημιζόμενο, οι επισκέπτες από μια ξένη χώρα ίσως δεν έχουν σημασία. Επιπλέον, πολλές τοποθεσίες και χώρες είναι γνωστό ότι παράγουν ψευδή και φουσκωμένα κλικ, ώστε οι διαφημιζόμενοι να θέλουν να στοχεύσουν τις διαφημίσεις τους σε συγκεκριμένες περιοχές μόνο.

3. Κοινό

Πόσα γνωρίζετε για τους επισκέπτες σας (ηλικία, φύλο, τοποθεσίες, ενδιαφέροντα); Αν έχετε μεγάλη βάση ακροατηρίων με παρόμοια ενδιαφέροντα, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τους διαφημιζόμενους με σχετικά προϊόντα και υψηλότερα ποσοστά διαφημίσεων. Όταν οι διαφημιστές γνωρίζουν ακριβώς με ποιον διαφημίζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, είναι πιο πιθανό να δεσμευτούν για υψηλότερο ποσοστό διαφήμισης, μεγαλύτερο χρόνο εμφάνισης ή μεγαλύτερο διαφημιστικό συμβόλαιο.

Διαβάστε : Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο Google Adwords ;

Διαβάστε  Τι είναι το Domain Authority και ποια η σημασία του για μια ιστοσελίδα

Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τρόπους χρέωσης του διαφημιστικού σας χώρου:

1. CPA (κόστος ανά ενέργεια, Cost Per Acquisition, κόστος ανά lead, κόστος ανά αγορά)

Ο διαφημιζόμενος χρεώνεται κάθε φορά που ένας επισκέπτης πραγματοποιεί μια συναλλαγή ή αγοράζει ένα προϊόν. Αυτές οι μετατροπές αναφέρονται στον διαφημιζόμενο. Οι εκδότες μπορούν είτε να ορίσουν μια τιμή για κάθε μετατροπή είτε να αφήσουν τους διαφημιστές να επιλέξουν την τιμή τους. Πολλοί διαφημιζόμενοι προτιμούν αυτό το μοντέλο, καθώς προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση της επένδυσης. Οι διαφημιζόμενοι συχνά ελέγχουν την τιμολόγηση. Για παράδειγμα, το προβάδισμα για την κράτηση μιας κρουαζιέρας μπορεί να αξίζει $ 50 ή περισσότερα. Αυτό σημαίνει ότι ο διαφημιζόμενος θα σας πληρώσει $ 50 όταν ένας επισκέπτης καλεί με επιτυχία / ζητάει μια κρουαζιέρα κατά την αναζήτηση / κλικ στην κρουαζιέρα τους από την ιστοσελίδα σας.

2. CPC (κόστος ανά κλικ)

Ο διαφημιζόμενος χρεώνεται για κάθε κλικ στις διαφημίσεις του. Τα κλικ έχουν τιμές από πολύ χαμηλά $ 0,01 έως περισσότερα από $ 10 ανά κλικ. Είτε ο εκδότης είτε ο διαφημιζόμενος μπορούν να ορίσουν την τιμή. Ωστόσο, μια από τις ανησυχίες για τους διαφημιζόμενους με αυτό το μοντέλο είναι οι απάτες των κλικ. Σε αυτό το σχήμα, οι click counters είναι συνήθως διογκωμένοι για να αυξήσουν το κόστος διαφήμισης. Οι εκδότες πρέπει να χρησιμοποιούν έναν διακομιστή διαφημίσεων με τεχνολογία πρόληψης απάτης κατά κλικ, για να προσφέρουν προστασία στους διαφημιζόμενούς.

3. CPM (κόστος ανά Mile, δηλαδή κόστος ανά χιλιάδες εμφανίσεις)

Ο διαφημιζόμενος χρεώνεται ανά χίλιες εμφανίσεις. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μεταξύ των μεσαίων και μεγάλων εκδοτών. Οι διαφημιζόμενοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα φουσκωμένα κλικ, όπως στο μοντέλο CPC. Σε ένα CPM $ 5, 10000 επισκέπτες το μήνα με μέσο όρο 5 προβολές διαφημίσεων θα κερδίσουν $ 250. Το CPM είναι ένα πολύ βιώσιμο μοντέλο όταν ένας εκδότης έχει περισσότερες από 500.000 εμφανίσεις ανά μήνα. Για τους μικρότερους διαφημιζόμενους, ο αριθμός των διαθέσιμων εμφανίσεων μπορεί να είναι χαμηλός λόγω διαφορετικών κριτηρίων στόχευσης, συμπεριλαμβανομένου του περιορισμού της συχνότητας, της γεωγραφικής στόχευσης για την αποφυγή υπέρβασης του προϋπολογισμού διαφήμισης και διατηρώντας παράλληλα μια υψηλής ποιότητας επισκεψιμότητα. Το μειονέκτημα με το μοντέλο CPM είναι ότι δεν υπάρχει καμία εκτίμηση για τα κλικ, τις μετατροπές και τελικά τις αγορές.

4. Flat Rate

Ο διαφημιζόμενος πληρώνει μια σταθερή τιμή για να εμφανίσει μια διαφήμιση για μια χρονική περίοδο. Αυτό είναι δημοφιλές μεταξύ των μικρότερων εκδοτών και διαφημιστών, επειδή είναι το απλούστερο μοντέλο με πολύ προβλέψιμο κέρδος / δαπάνη. Οι εκδότες παρουσιάζουν τις μετρήσεις ιστότοπων (προβολές σελίδων, αναφορές κοινού, CTR) στους διαφημιζόμενους και ονομάζουν τα ποσοστά διαφημίσεών τους. Οι διαφημιζόμενοι εξετάζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και αποφασίζουν να αγοράσουν ένα διαφημιστικό χώρο για μια χρονική περίοδο, συχνά ένα ημερολογιακό μήνα κάθε φορά. Οι τιμές εξαρτώνται από την αναμενόμενη επισκεψιμότητα, την τοποθεσία τοποθέτησης διαφημίσεων, τη διάσταση / μέγεθος διαφήμισης και τη διάρκεια της σύμβασης. Δεδομένου ότι τα κέρδη είναι γνωστά, οι εκδότες μπορούν να επικεντρωθούν σε άλλους τομείς της ιστοσελίδας τους.  Αυτό το μοντέλο επιτρέπει στους εκδότες και στους διαφημιζόμενους να υπολογίζουν το κόστος τους και να προβλέπουν τα κέρδη τους.

Διαβάστε  Βαθμός Δυσκολίας σε Λέξεις Κλειδιά

5. Υβριδικό ή συνδυασμός πολλαπλών μοντέλων

Με τους προηγμένους διακομιστές διαφημίσεων, όπως το AdSpeed ​​Ad Server, μπορείτε να συνδυάσετε πολλαπλά μοντέλα τιμολόγησης που λειτουργούν τόσο για εσάς όσο και για τους διαφημιζόμενους σας. Για παράδειγμα, $ 1000 ανά μήνα συν $ 1 ανά κλικ είναι ένα συνδυαστικό μοντέλο Flat και CPC. Αυτό σημαίνει ότι ο εκδότης θα έχει κάποιο εγγυημένο εισόδημα (Flat), ενώ κερδίζει πρόσθετα με τα κλικ (CPC). Ο διαφημιζόμενος μπορεί να απολαμβάνει εκπτώσεις με το κατ ‘αποκοπή ποσό παρέχοντας παράλληλα κίνητρα για απόδοση.

Διαφημιζόμενοι

Η κατανόηση των διαφημιζόμενων σας είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για κερδίζετε όλο και περισσότερους. Εάν γνωρίζετε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τους διαφημιστικούς στόχους, τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τους στόχους σας, μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας πολύ ισχυρότερη, υπογραμμίζοντας την ποιότητα του κοινού σας σε μικρότερους διαφημιζόμενους ή υπογραμμίζοντας τον αριθμό των προβολών σελίδας .

1. Αριθμός διαφημιζόμενων

Εάν έχετε ένα μεγάλο δίκτυο διαφημιζόμενων ή μια καλή ομάδα πωλήσεων που μπορεί να προσεγγίσει πολλούς διαφημιζόμενους, έχετε μεγαλύτερη ζήτηση για το δεδομένο σας απόθεμα διαφημίσεων και μπορείτε να χρεώσετε περισσότερα για τη διαφήμιση. Συνεπώς, είναι πάντα καλή ιδέα να δημιουργήσετε, να διατηρήσετε και να επεκτείνετε τον κατάλογο των πιθανών διαφημιζόμενων.

2. Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Τα ποσοστά CPC και CPA για διαφημιζόμενους που πουλάνε διαμάντια είναι πιθανόν πολύ υψηλότερα από τα ποσοστά διαφημίσεων για μια διαφήμιση οδοντόκρεμας. Η γνώση των προϊόντων / υπηρεσιών μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε στο σωστό τμήμα του ιστότοπού σας.

Ερευνα

Αφού διαβάσετε σχετικά με διαφορετικές μεθόδους τιμολόγησης, καθορίστε το καλύτερο μοντέλο τιμολόγησης για την επιχείρησή σας. Βρείτε παρόμοιες τοποθεσίες στον ιστότοπό σας και κάντε μια μικρή έρευνα σχετικά με την τιμολόγησή τους. Μπείτε στη θέση ενός πιθανού διαφημιζόμενου. Ο στόχος είναι να βρείτε έναν δημοφιλές, σχετικό ιστότοπο ή ιστολόγιο υψηλής ποιότητας με λογικό ρυθμό διαφήμισης.

Διαβάστε  Πώς να φέρετε επισκεψιμότητα με το Facebook Cover Photo σας

Σύγκριση τιμών

Μια πραγματικά απλή και αποτελεσματική φόρμουλα για έναν διαφημιζόμενο να συγκρίνει μεταξύ ενός ιστότοπου και ενός άλλου ιστότοπου είναι: το κόστος του διαφημιστικού χώρου διαιρούμενο με την κίνηση που θα λάβει η διαφήμιση. Όσο χαμηλότερο είναι το CPM τόσο το καλύτερο. Ας εξετάσουμε αυτά τα δύο blogs:
Blog # 1: χρεώνει $ 500 μηνιαίως για ένα banner σημείο 125×125 πάνω από την πτυχή. Δημιουργεί 100.000 μηνιαίες προβολές σελίδας.
Blog # 2: χρεώνει $ 1.000 για μια παρόμοια τοποθέτηση διαφήμισης. Δημιουργεί 500.000 μηνιαίες προβολές σελίδας.
Χρησιμοποιώντας το κόστος φόρτωσης της διαφήμισης / κίνησης, το Blog # 1 έχει CPM $ 5 ενώ το Blog # 2 έχει CPM 2 $.

Παρόλο που το Blog # 1 χρεώνει μόνο το μισό της τιμής του Blog # 2 εκ των προτέρων, είναι στην πραγματικότητα λιγότερο αποτελεσματικό. Το Blog # 2 είναι μια καλύτερη πλατφόρμα για τη διαφήμιση λόγω της υψηλής κυκλοφορίας και του χαμηλότερου ποσοστού CPM.
Προσπαθήστε να καθορίσετε ένα κατάλληλο ποσοστό για τον δικό σας ιστότοπο. Εάν χρεώνεστε πάρα πολύ, οι διαφημιζόμενοι θα πάνε αλλού. Εάν χρεώνετε πολύ λίγο, δεν μεγιστοποιείτε το δυναμικό διαφήμισής σας.

Προσαρμογές τιμών

Αφού καθορίσετε το αναμενόμενο ποσοστό, μπορείτε να αρχίσετε να προσφέρετε διαφήμιση σε μερικούς δυνητικούς διαφημιζόμενους. Όλα χρειάζονται ένα σημείο εκκίνησης. Δεν χρειάζεται να επιμείνετε σε μια ενιαία τιμολόγηση για πάντα και μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε την τιμή σας με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, αν ο ιστότοπός σας ξεκίνησε πρόσφατα, δοκιμάστε να προσφέρετε προσφορές και εκπτώσεις για να δημιουργήσετε το δίκτυο διαφημιζόμενων σας.

Για παράδειγμα: Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρεώνετε ένα χαμηλό CPM για τους πρώτους 3 έως 6 μήνες για να αφήσετε τους διαφημιζόμενους να δοκιμάσουν – να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους. Ή μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα χαμηλό CPM,  και στη συνέχεια να αυξάνεται σταδιακά το ποσοστό καθώς βελτιώνεται η επισκεψιμότητα σας. Μπορείτε να παρέχετε κίνητρα για τους πρώτους διαφημιζόμενους να κλειδώνουν στα χαμηλά ποσοστά. Ωστόσο, επικοινωνήστε σαφώς με τους διαφημιζόμενούς σας σχετικά με αυτές τις αλλαγές τιμών και τους λόγους που έγιναν. Θέλετε να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις με τους διαφημιζόμενούς σας.

Ο προσδιορισμός του βέλτιστου ποσοστού διαφήμισης είναι μια δύσκολη επιχείρηση. Αυτή η απλή αναρτήση ιστολογίου σάς προσφέρει ένα ξεκίνημα για τον καθορισμό των τιμών σας. Καθώς έχετε περισσότερη εμπειρία με τη διαφήμιση και τους διαφημιζόμενους για τη βιομηχανία σας, θα βρείτε περισσότερους παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές σας και θα κάνετε τις κατάλληλες προσαρμογές. Καλή τύχη με την επιχείρησή σας!

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *