Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Το Personal branding είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας εικόνας για τον εαυτό σας που θα προσελκύσει την προσοχή και το ενδιαφέρον ανθρώπων. Είναι το όνομα, το πρόσωπο και η φήμη ενός ατόμου, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο θέλει να γίνεται αντιληπτό σε επαγγελματικό πλαίσιο.

Είναι ένας τρόπος για να χτίσετε μια καλύτερη καριέρα

Το Personal Branding είναι η διαδικασία οικοδόμησης μιας προσωπικής φήμης γύρω από το όνομα, την εικόνα και την ομοιότητά σας. Η προσωπική επωνυμία σας επιτρέπει να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.

Το Personal Branding μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για να χτίσετε μια καλύτερη καριέρα μέσω της δικτύωσης, της διαχείρισης της φήμης και της προώθησης του εαυτού σας στην αγορά.

Είναι ένας τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή και την επιρροή

Το Personal branding είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή και την επιρροή σας. Η προσωπική επωνυμία δεν είναι μόνο για διασημότητες και πολιτικούς, είναι και για εσάς. Μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε μια καλύτερη καριέρα και να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημόσια προβολή για τη δουλειά σας.

Τα Personal Brands βασίζονται στην αντίληψη των άλλων για το ποιος είστε και τι κάνετε, οπότε η προσωπική επωνυμία είναι τόσο καλή όσο το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι. Ένα αξιόλογο προσωπικό Brand περιλαμβάνει:

 • Το όνομά σας – αυτό που εμφανίζεται σε όλα τα διαδικτυακά σας προφίλ, βιογραφικά σημειώματα, επαγγελματικές κάρτες κ.λπ.
 • Το πρόσωπό σας – μια φωτογραφία σας, γιατί ακόμα κι αν κάποιος δεν ξέρει ακόμα ποιος “εσείς” είστε, πιθανότατα θα αναγνωρίσει το πρόσωπό σας.
 • Τι σας κάνει μοναδικό – τι κάνει τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την επιχείρηση ή τις υπηρεσίες σας.
Διαβάστε  Τι είναι το Domain Authority και ποια η σημασία του για μια ιστοσελίδα

Είναι ένας τρόπος να συνδεθείς με ανθρώπους

Το προσωπικό branding έχει να κάνει με τη σύνδεση με τους ανθρώπους. Έχει να κάνει με την κατανόηση του κοινού που θέλετε να προσεγγίσετε, να μοιραστείτε την ιστορία σας και να οικοδομήσετε σχέσεις. Ακόμα και το SEO μέσω του Content Marketing είναι μια μορφή Branding.

Όταν αναπτύσσετε τη στρατηγική της προσωπικής σας επωνυμίας, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας που αναζητάτε – είτε πρόκειται για μια παραδοσιακή 9-to-5 εργασία είτε για ελεύθερο επαγγελματία – το να είστε σε θέση να συνδεθείτε με άλλους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα είναι το κλειδί.

Είναι ένας τρόπος για να εδραιωθεί η εμπιστοσύνη

 • Να είσαι αυθεντικός.
 • Διαφάνεια.
 • Να είσαι διαφανής.
 • Αξιοπιστία.
 • Βοηθητικός.
 • Ειλικρινής

Το Personal Branding δεν είναι μόνο για διασημότητες και πολιτικούς

Το Personal branding δεν είναι μόνο για διασημότητες και πολιτικούς. Μπορεί να αξιοποιηθεί από οποιονδήποτε θέλει να χτίσει μια καλύτερη καριέρα, να τραβήξει την προσοχή και την επιρροή, να συνδεθεί με ανθρώπους ή να δημιουργήσει εμπιστοσύνη. Το πρώτο βήμα για τον καθορισμό της προσωπικής σας επωνυμίας είναι η κατανόηση των βασικών αξιών που παίζουν ρόλο στη ζωή σας: τι θέλετε να φέρετε στον κόσμο, πώς σας βλέπουν οι άλλοι, πώς βλέπετε τον εαυτό σας. Αυτές οι αξίες θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε κάθε απόφαση που προχωράει προς τα εμπρός, έτσι ώστε να ευθυγραμμίζεται με το ποιος θέλετε να είστε ως άνθρωπος και επαγγελματίας.

Συμπερασματικά

Το Personal branding δεν είναι μόνο για διασημότητες και πολιτικούς. Είναι μια σημαντική δεξιότητα που έχει γίνει πλέον πιο προσιτή σε ανθρώπους όλων των ειδών. Είτε θέλετε να προχωρήσετε στη δουλειά σας, είτε απλώς να είστε πιο αποτελεσματικοί στις καθημερινές σας επαφές, η γνώση του πώς να δημιουργείτε το προσωπικό σας branding μπορεί να σας βοηθήσει.

Διαβάστε  Τι είναι το White Hat SEO ;
Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *