fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
διαφημιση σε forum

Πως να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσα από τα Forums

5 τρόποι για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσα από τα Forums
Η προώθηση μέσα από forums είναι δύσκολη δουλειά, φέρνει ποιοτική επισκεψημότητά και ανεβάζει το site σας στην κατάταξη της Google. Δεν θα πρέπει όμως να το βλέπετε σαν δύσκολη δουλειά καθώς αν και απαιτεί χρόνο μεράκι και όρεξη φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ειδικό, για να κάνει την δουλειά αυτή για εσάς.

Η προώθηση μέσα από ένα Forum, θέλει προσοχή και μεθοδικότητα, διότι όλα είναι ξεχωριστά αλλά έχουν και ομοιότητες. Τι σημαίνει αυτό ? Εξηγούμεθα.
Το κάθε Forum έχει κανόνες οι οποίοι μπορεί να αυστηροί ή λιγότερο αυστηροί. Κάθε post που θα ξεκινάτε, ή σχολιάζετε, πρέπει να είναι καλογραμμένο χωρίς να δείχνει ότι είναι Spam. Τα posts που παρατηρούνται από τους διαχειριστές ότι είναι ξεκάθαρα για να προβάλλετε την επιχείρησή – ιστοσελίδα σας θα διαγράφονται, ενώ στο τέλος θα τρώτε Delete και εσείς οι ίδιοι. Δεν έχει καμία σχέση το Search Traffic με το Forum Traffic, συνεπώς υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες.
Πώς να επιλέξετε ένα Forum

Forum Traffic Tips
Forum Traffic Tips

Σίγουρα δεν είναι όλα τα Forum δεκτικά στην προώθηση ιστοσελίδων. Πρέπει να κάνετε μια έρευνα ώστε να μην έχετε μπλεξίματα όσον αφορά την διαφήμισή links, ωστόσο μπορεί να πετύχετε κανόνα όπως π.χ ”μόνο όσοι έχουν γράψει 30 post και πάνω μπορούν να αναφέρουν Links. ”
Σε καμία περίπτωση μην θεωρήσετε ότι θα σας πάρουν στα σοβαρά οι χρήστες αλλά και οι διαχειριστές αν γράφετε ένα post ή είστε ενεργοί μια φορά τον μήνα. Θα αφιερώσετε τζάμπα χρόνο, όποτε και αν ασχοληθείτε και το κέρδος θα είναι μηδαμινό. Οι ιστοσελίδες που κέρδισαν πραγματική επισκεψημότητα και αύξησαν τις πωλήσεις μέσα από τα forums, είχαν άνθρωπο ή ανθρώπους που διατηρούσαν ενεργή καθημερινή δραστηριότητα σε τουλάχιστον 10-20 forums ( Δεν είναι απαραίτητο στο πλάνο σας να γράφετε στο ίδιο Forum κάθε μέρα, αλλά να διατηρείτε συχνά την επαφή ). Τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου είναι τρομερά πιστέψτε με.
Χρησιμοποιήστε το προφίλ σας.
Σε κάθε Forum, σας δίνετε η δυνατότητα να γράψετε κάποιες πληροφορίες για εσάς και να χτίσετε το προσωπικό σας προφίλ. Στα περισσότερα Forums θα σας έχει επιλογή να βάλετε Links ΑΙΜ και Yahoo Profile. Μην κάνετε τον κόπο να τα συμπληρώσετε, καθώς στην πλειονότητα των περιπτώσεων μεταφράζονται ως Spam και θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Συμπληρώστε το πεδίο ( Αν υπάρχει ) με την διεύθυνση του Website σας και ρίξτε μια ματιά στα προφίλ των διαχειριστών με τις πληροφορίες που έχουν προσθέσει, ώστε να πάρετε μια ιδέα πως λειτουργεί το σύστημα στο κάθε forum.

Διαβάστε  Φυσικοθεραπεία και Διαφήμιση - Πως να αποκτήσετε πελάτες

Βάλτε την υπογραφή σας
Πολύ σημαντικό και συνάμα επικίνδυνο, αν δεν ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες του Forum. Διαβάστε τους όρους χρήσης, και εφόσον επιτρέπεται από την διαχείριση θα βάλετε link οπωσδήποτε στις ρυθμίσεις του προφίλ προς την ιστοσελίδα σας, ώστε σε κάθε post όπου θα σχολιάζετε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στο τέλος του κειμένου.
Αν δεν είστε σίγουροι για την πολιτική του forum σχετικά με την υπογραφή επικοινωνήστε με την διαχείριση για να είστε σίγουροι ότι δεν θα μπείτε στην Blacklist.

Forum Web Marketing Tips
Forum Web Marketing Tips

Ξεκινήστε διάλογο η σχολιάστε σε έτοιμα Topics
Και τώρα ξεκινάτε δουλειά. Ένα έξυπνο σχόλιο ή απάντηση θα βοηθήσει στη φήμη σας μέσα στο forum και θα αρχίσετε να αποκτάτε φίλους οι οποίοι θα γίνουν μόνιμοι υποστηρικτές σας. Μην βάζετε συνέχεια link προς την σελίδα σας σε κάθε post γιατί δεν θα αργήσουν να σας προειδοποιήσουν και την συνέχεια την γνωρίζετε..
Κινηθείτε έξυπνα ξεκινώντας σε αναφορές με links από το ίδιο forum, κάντε παραθέσεις σε ανακοινώσεις ή οδηγίες των διαχειριστών, για να σας προσέξουν και να δημιουργήσετε ένα θετικό κλίμα.
Ένας τρόπος είναι να γράψετε μερικές λέξεις για ένα θέμα, στο οποίο ενδιαφέρεστε να μάθετε την γνώμη του κοινού, ζητάτε την βοήθεια του και τους στέλνετε με το link εκεί που θέλετε, ώστε να σας πουν την άποψή τους. Συμμετέχετε στην συζήτηση λακωνικά και με ύφος άγνοιας ώστε να μην δώσετε την αίσθηση στους υπόλοιπους χρήστες ότι ρωτάτε για ένα θέμα στο οποίο γνωρίζετε ήδη την απάντηση.

Να είστε δραστήριοι ώστε να ασχοληθούν με την επιχείρησή σας
Κανένας δεν γουστάρει αυτούς που μπαίνουν μόνο και μόνο να γράψουν κάτι άκυρο και να προωθήσουν την σελίδα τους. Όπως προανέφερα κανένα νόημα, κανένα κέρδος και αποκτάτε εχθρούς. Χτίστε εμπιστοσύνη με τις συχνές δημοσιεύσεις σας, αλληλεπιδράστε με χρήστες που θέλουν βοήθεια και η ανταπόδοση θα έρθει σύντομα.
Αν παρατηρηθεί ότι μπαίνετε μια στο τόσο για ένα link ή ένα αδιάφορο post θα σας διαγράψουν επειδή ακολουθείτε την τακτική του Spam η οποία πλέον αντιμετωπίζετε πολύ εχθρικά !
Το συμπέρασμα των παραπάνω είναι ότι σαφέστατα αξίζει να ασχοληθείτε με το Forum Traffic, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά και κόπο γιατί καλώς η κακώς τίποτα σε αυτή την ζωή δεν έρχεται ή κερδίζεται εύκολα !

Διαβάστε  Δημιουργία Αρθρογραφίας - 5 Μυστικά Επιτυχίας
Καλέστε για Προσφορά