Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

5 τρόποι για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσα από τα Forums
Η προώθηση μέσα από forums είναι δύσκολη δουλειά, φέρνει ποιοτική επισκεψημότητά και ανεβάζει το site σας στην κατάταξη της Google. Δεν θα πρέπει όμως να το βλέπετε σαν δύσκολη δουλειά καθώς αν και απαιτεί χρόνο μεράκι και όρεξη φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε μπορείτε να το αναθέσετε σε έναν ειδικό, για να κάνει την δουλειά αυτή για εσάς.

Η προώθηση μέσα από ένα Forum, θέλει προσοχή και μεθοδικότητα, διότι όλα είναι ξεχωριστά αλλά έχουν και ομοιότητες. Τι σημαίνει αυτό ? Εξηγούμεθα.
Το κάθε Forum έχει κανόνες οι οποίοι μπορεί να αυστηροί ή λιγότερο αυστηροί. Κάθε post που θα ξεκινάτε, ή σχολιάζετε, πρέπει να είναι καλογραμμένο χωρίς να δείχνει ότι είναι Spam. Τα posts που παρατηρούνται από τους διαχειριστές ότι είναι ξεκάθαρα για να προβάλλετε την επιχείρησή – ιστοσελίδα σας θα διαγράφονται, ενώ στο τέλος θα τρώτε Delete και εσείς οι ίδιοι. Δεν έχει καμία σχέση το Search Traffic με το Forum Traffic, συνεπώς υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες.
Πώς να επιλέξετε ένα Forum

Forum Traffic Tips
Forum Traffic Tips

Σίγουρα δεν είναι όλα τα Forum δεκτικά στην προώθηση ιστοσελίδων. Πρέπει να κάνετε μια έρευνα ώστε να μην έχετε μπλεξίματα όσον αφορά την διαφήμισή links, ωστόσο μπορεί να πετύχετε κανόνα όπως π.χ ”μόνο όσοι έχουν γράψει 30 post και πάνω μπορούν να αναφέρουν Links. ”
Σε καμία περίπτωση μην θεωρήσετε ότι θα σας πάρουν στα σοβαρά οι χρήστες αλλά και οι διαχειριστές αν γράφετε ένα post ή είστε ενεργοί μια φορά τον μήνα. Θα αφιερώσετε τζάμπα χρόνο, όποτε και αν ασχοληθείτε και το κέρδος θα είναι μηδαμινό. Οι ιστοσελίδες που κέρδισαν πραγματική επισκεψημότητα και αύξησαν τις πωλήσεις μέσα από τα forums, είχαν άνθρωπο ή ανθρώπους που διατηρούσαν ενεργή καθημερινή δραστηριότητα σε τουλάχιστον 10-20 forums ( Δεν είναι απαραίτητο στο πλάνο σας να γράφετε στο ίδιο Forum κάθε μέρα, αλλά να διατηρείτε συχνά την επαφή ). Τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου είναι τρομερά πιστέψτε με.
Χρησιμοποιήστε το προφίλ σας.
Σε κάθε Forum, σας δίνετε η δυνατότητα να γράψετε κάποιες πληροφορίες για εσάς και να χτίσετε το προσωπικό σας προφίλ. Στα περισσότερα Forums θα σας έχει επιλογή να βάλετε Links ΑΙΜ και Yahoo Profile. Μην κάνετε τον κόπο να τα συμπληρώσετε, καθώς στην πλειονότητα των περιπτώσεων μεταφράζονται ως Spam και θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Συμπληρώστε το πεδίο ( Αν υπάρχει ) με την διεύθυνση του Website σας και ρίξτε μια ματιά στα προφίλ των διαχειριστών με τις πληροφορίες που έχουν προσθέσει, ώστε να πάρετε μια ιδέα πως λειτουργεί το σύστημα στο κάθε forum.

Διαβάστε  10 Τρόποι για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google

Βάλτε την υπογραφή σας
Πολύ σημαντικό και συνάμα επικίνδυνο, αν δεν ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες του Forum. Διαβάστε τους όρους χρήσης, και εφόσον επιτρέπεται από την διαχείριση θα βάλετε link οπωσδήποτε στις ρυθμίσεις του προφίλ προς την ιστοσελίδα σας, ώστε σε κάθε post όπου θα σχολιάζετε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στο τέλος του κειμένου.
Αν δεν είστε σίγουροι για την πολιτική του forum σχετικά με την υπογραφή επικοινωνήστε με την διαχείριση για να είστε σίγουροι ότι δεν θα μπείτε στην Blacklist.

Forum Web Marketing Tips
Forum Web Marketing Tips

Ξεκινήστε διάλογο η σχολιάστε σε έτοιμα Topics
Και τώρα ξεκινάτε δουλειά. Ένα έξυπνο σχόλιο ή απάντηση θα βοηθήσει στη φήμη σας μέσα στο forum και θα αρχίσετε να αποκτάτε φίλους οι οποίοι θα γίνουν μόνιμοι υποστηρικτές σας. Μην βάζετε συνέχεια link προς την σελίδα σας σε κάθε post γιατί δεν θα αργήσουν να σας προειδοποιήσουν και την συνέχεια την γνωρίζετε..
Κινηθείτε έξυπνα ξεκινώντας σε αναφορές με links από το ίδιο forum, κάντε παραθέσεις σε ανακοινώσεις ή οδηγίες των διαχειριστών, για να σας προσέξουν και να δημιουργήσετε ένα θετικό κλίμα.
Ένας τρόπος είναι να γράψετε μερικές λέξεις για ένα θέμα, στο οποίο ενδιαφέρεστε να μάθετε την γνώμη του κοινού, ζητάτε την βοήθεια του και τους στέλνετε με το link εκεί που θέλετε, ώστε να σας πουν την άποψή τους. Συμμετέχετε στην συζήτηση λακωνικά και με ύφος άγνοιας ώστε να μην δώσετε την αίσθηση στους υπόλοιπους χρήστες ότι ρωτάτε για ένα θέμα στο οποίο γνωρίζετε ήδη την απάντηση.

Να είστε δραστήριοι ώστε να ασχοληθούν με την επιχείρησή σας
Κανένας δεν γουστάρει αυτούς που μπαίνουν μόνο και μόνο να γράψουν κάτι άκυρο και να προωθήσουν την σελίδα τους. Όπως προανέφερα κανένα νόημα, κανένα κέρδος και αποκτάτε εχθρούς. Χτίστε εμπιστοσύνη με τις συχνές δημοσιεύσεις σας, αλληλεπιδράστε με χρήστες που θέλουν βοήθεια και η ανταπόδοση θα έρθει σύντομα.
Αν παρατηρηθεί ότι μπαίνετε μια στο τόσο για ένα link ή ένα αδιάφορο post θα σας διαγράψουν επειδή ακολουθείτε την τακτική του Spam η οποία πλέον αντιμετωπίζετε πολύ εχθρικά !
Το συμπέρασμα των παραπάνω είναι ότι σαφέστατα αξίζει να ασχοληθείτε με το Forum Traffic, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά και κόπο γιατί καλώς η κακώς τίποτα σε αυτή την ζωή δεν έρχεται ή κερδίζεται εύκολα !

Διαβάστε  19 ενεργές στρατηγικές που φέρνουν πελάτες σε δικηγόρους μέσω του SEO
Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    4 comments on “Πως να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσα από τα Forums

    1. Εξαιρετικό άρθρο αλλά θέλει πολύ χρόνο και είναι δύσκολο να τον βρεις.

    2. Συγχαρητήρια για την όμορφη παρουσίαση. Πραγματικά πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *