Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πώς να δομήσετε στρατηγική Social Media Marketing μεθοδικά κι οικονομικά;

Google news
Social Media Marketing

Στρατηγική Social Media Marketing από τους ειδικούς. Στα social media, το κοινό σας είναι μόνο ένα κλικ σαν χρήση και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τα social media καθίστανται ένα ισχυρό εργαλείο για να δημιουργήσετε μια σχέση με τους πελάτες σας, να τους ενημερώσετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να τους παρακινήσετε να προβούν σε αγορές.

Ακόμη, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε awareness για την επωνυμία σας.

Ωστόσο πόσο εύκολο και οικονομικό είναι για μια επιχείρηση να στήσει μια στρατηγική Social Media Marketing;

Σε  αυτό το άρθρο λοιπόν, θα σας δώσουμε τα βασικά στοιχεία για να δημιουργήσετε μια στρατηγική, βασισμένη στην δική μας πολύχρονη εμπειρία, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ποιά είναι τα πιο ελκυστικά social media στο Marketing για τις ελληνικές επιχειρήσεις;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το SMM ή Social Media Marketing είναι μια μορφή ψηφιακού μάρκετινγκ που περιλαμβάνει την προώθηση προϊόντων, υπηρεσιών ή brands με χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter και το LinkedIn.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν ένα ισχυρό μέσο για τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με το κοινό τους, να δημιουργήσουν μια σχέση εμπιστοσύνης, να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες SMM είναι:

 • Facebook: Το Facebook είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, με πάνω από 2,9 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα ευρύ κοινό.
 • Instagram: Το Instagram είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επικεντρώνεται σε φωτογραφίες και βίντεο. Είναι ιδανική για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών που βασίζονται στην οπτική γλώσσα.
 • Twitter: Το Twitter είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επικεντρώνεται σε σύντομες, ενημερωτικές αναρτήσεις. Είναι ιδανική για την προώθηση ειδήσεων και ενημερώσεων για προϊόντα και υπηρεσίες.
 • LinkedIn: Το LinkedIn είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνεται σε επαγγελματίες. Είναι ιδανική για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών B2B.
 • TikTok: Το TikTok είναι η ιδανική πλατφόρμα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται σε νεανικό κοινό. Στόχος της πλατφόρμας είναι η γρήγορη και διασκεδαστική διαφήμιση.

Οι περισσότερες εταιρείες δραστηριοποιούνται σε όλες σχεδόν  από αυτές τις πλατφόρμες. Η επιλογή των πλατφορμών στις οποίες θα ενεργήσει μια εταιρεία,  εξαρτάται σαφώς από τους στόχους και το κοινό της.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία που πωλεί προϊόντα διατροφής μπορεί να αξιοποιήσει το Facebook, το Instagram και το Pinterest, ώστε να προσεγγίσει ένα ευρύ κοινό. Μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης ενδέχεται να επωφεληθεί από το LinkedIn, με σκοπό να προσεγγίσει επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την κατάρτιση.

Διαβάστε  Ηλεκτρονικό Κατάστημα Eshop - Ο δρόμος για την Επιτυχία

Πλεονεκτήματα του SMM

Τα βασικότερα οφέλη του μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν:

Σύνδεση με τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο: Τα σχόλια και τα προσωπικά μηνύματα αποτελούν εξαιρετικές δυνατότητες για την ενίσχυση της αναγνωρισημότητας της επωνυμίας, την αύξηση της εμπιστοσύνης και τη βελτίωση της αφοσίωσης των πελατών. Ποιος καταναλωτής δεν θαυμάζει μια επιχείρηση της οποίας η εξυπηρέτηση πελατών είναι ταχύτατη, εύστοχη και προσωπική;

Πρόσβαση σε νέα δεδομένα μάρκετινγκ: Τα δίκτυα social media παρέχουν επίσης στην επιχείρησή σας πρόσθετα δεδομένα μάρκετινγκ, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατανοήσετε καλύτερα το κοινό σας. Εξετάστε τις αναλύσεις σας για να καθορίσετε ποιά θέματα έχουν απήχηση στους χρήστες, πότε να δημοσιεύσετε νέο περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Σε αυτό το στάδιο είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως η επιτυχία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Απαιτείται χρόνος και αφοσίωση, καθώς και κάποια τεχνογνωσία, για να δρομολογήσετε μια επιτυχημένη καμπάνια μάρκετινγκ και διαφήμισης. Ξεκινήστε λοιπόν κατανοώντας τις 5 κρίσιμες συνιστώσες που συνθέτουν μια άρτια στρατηγική Social Media Marketing.

Δημιουργία στρατηγικής Marketing στα social media

 1. Ορίστε στόχους, κοινό και ιδανική πλατφόρμα

Μια επιτυχημένη, μακροπρόθεσμη προσπάθεια κοινωνικής δικτύωσης εξαρτάται από την ύπαρξη στρατηγικής. Οι αυθόρμητες αναρτήσεις είναι θαυμάσιες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεστε ένα σχέδιο που να οδηγεί τις συνολικές αποφάσεις ρουτίνας σας, όπως το πόσο συχνά αναρτάτε, τι αναρτάτε και πόση απήχηση έχουν αυτά στο κοινό.

Χτίστε τα θεμέλια του σχεδίου μάρκετινγκ στα social media απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις:

– Τι θέλω να πετύχω με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

– Ποιές πλατφόρμες θέλω να χρησιμοποιήσω;

– Τι περιεχόμενο θέλω να δημιουργήσω και να μοιραστώ;

– Πόσο χρόνο θέλω να αφιερώσω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

– Πόσα θέλω να επενδύσω σε αυτό το κανάλι μάρκετινγκ (και στη διαφήμιση);

– Πόσο συχνά πρέπει να δημοσιεύω περιεχόμενο;

– Πώς θα καταφέρω να απαντώ σε σχόλια και να απαντώ σε ερωτήσεις;

Χρησιμοποιώντας τις απαντήσεις σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα για τη στρατηγική σας στα social media.

Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να επικεντρωθείτε στο Facebook και το LinkedIn, με βάση την έρευνα του κοινού σας, έναντι του Instagram και του Twitter. Ή ότι θέλετε να επενδύσετε σε ένα εργαλείο για τον προγραμματισμό των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και για την απάντηση στους χρήστες.

Αν και αυτό το βήμα περιλαμβάνει πολλή σκέψη, μην το παραλείψετε. Είναι απαραίτητο για την επιτυχία της στρατηγικής σας.

 1. Σχεδιασμός, δημιουργία και ανάρτηση περιεχομένου στα social media

Το περιεχόμενο είναι η κινητήρια δύναμη του μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε μοιράζεστε αναρτήσεις σε ιστολόγια, είτε δρομολογείτε διαφημίσεις, είτε δημοσιεύετε βίντεο. Πρέπει να παρέχετε στο κοινό σας περιεχόμενο για να αλληλεπιδράσει και  με αυτό τον τρόπο εμπλέκετε τους καταναλωτές σας. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της στρατηγικής σας λοιπόν, απαντήστε στις ακόλουθες ερωτήσεις:

Διαβάστε  Πως να προωθήσω την δουλειά μου

– Σε πιο περιεχόμενο ανταποκρίνεται το κοινό, έχοντας στόχο μου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

– Τι περιεχόμενο μπορεί να δημιουργήσει η εταιρεία μου;

– Πόσο περιεχόμενο θέλω να δημοσιεύω ή να μοιράζομαι κάθε μήνα;

– Πόσο περιεχόμενο μπορεί να δημιουργήσει η εταιρεία μου κάθε μήνα;

– Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να μοιραστώ περιεχόμενο με το κοινό μου;

– Ποιός θα δημιουργήσει το περιεχόμενο;

– Ποιός θα δημοσιεύσει το περιεχόμενο;

– Ποιος θα παρακολουθεί τα σχόλια, τις κοινοποιήσεις και τη συνολική εμπλοκή του περιεχομένου;

Η δημιουργία ενός υποθετικού ημερολογίου περιεχομένου μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να επεξεργαστεί αυτές τις ερωτήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρονοδιάγραμμα αυτό για να δείτε πόσο περιεχόμενο πρέπει να παράγετε, καθώς και να περιγράψετε πιο περιεχόμενο θα δημοσιεύεται και πότε. Ένα χρονοδιάγραμμα περιεχομένου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δείτε την αξία της επένδυσης σε ένα εργαλείο προγραμματισμού.

Εκτός από τον καταιγισμό ιδεών για ένα χρονοδιάγραμμα, θα πρέπει να σκεφτείτε τρόπους επαναχρησιμοποίησης αυτού του περιεχομένου. Εάν δημιουργείτε περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας σκεφτείτε να βελτιστοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο για μέσω του SEO, ώστε να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

 1. Παρακολούθηση, συμμετοχή και ανταπόκριση στους χρήστες

Το μάρκετινγκ στα social media περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από την κοινοποίηση. Περιλαμβάνει επίσης αλληλεπιδράσεις σε προσωπικό επίπεδο. Όταν αποφασίζετε να επενδύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιλέγετε να αλληλεπιδράσετε με το κοινό-στόχο σας, με έναν καινοτόμο τρόπο. Από τα δημόσια σχόλια έως τα ιδιωτικά μηνύματα, τα κοινωνικά δίκτυα, σάς προσφέρουν ένα εντελώς νέο κανάλι (και σύνολο εργαλείων) για την επικοινωνία με την αγορά σας.

Ορισμένες ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσετε πριν ξεκινήσετε περιλαμβάνουν τα εξής:

– Ποιός θα παρακολουθεί τα σχόλια, τα μηνύματα και τις κοινοποιήσεις του brand στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

– Ποιός θα απαντά στα σχόλια, τα μηνύματα και τις ερωτήσεις των χρηστών;

– Πώς θα ανταποκρίνεται η εταιρεία μας στους χρήστες και θα συμμετέχει σε αυτούς;

-Τι ύφος θα διατηρεί;

– Πότε η εταιρεία μας θα παρακολουθεί τα social media;

– Ποιά εργαλεία, αν υπάρχουν, θα χρησιμοποιήσουμε για την παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Η παρακολούθηση, η συμμετοχή και η απάντηση στους χρήστες είναι ένα από τα πιο κρίσιμα μέρη του μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επενδύστε σημαντικό χρόνο σε αυτό το βήμα.

Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν κανονισμό οδηγών για να απαντάτε και να αλληλεπιδράτε με τους χρήστες σας, τότε αναμφίβολα βρίσκεστε στον σωστό δρόμο! Με αυτό τον τρόπο θα γίνει μια πέρα για πέρα χρήσιμη αναφορά στην ομάδα σας η οποία με την σειρά της θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε αλληλεπίδραση.

Αν και δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε εργαλεία επί πληρωμή, συχνά συνιστάται να επενδύσετε σε τουλάχιστον ένα εργαλείο, σε ότι έχει σχέση με την παρακολούθηση και τη δέσμευση των social media. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα σε όλα τα κανάλια σας, καθώς και να ανταποκρίνεστε γρήγορα σε κάθε ερώτηση και παράπονο. Με λίγα λόγια αν θέλετε να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη και την στρατηγική σας ισχυρότερη, μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα παρακάτω εργαλεία:

Διαβάστε  3 Κορυφαίες συμβουλές για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας

– Buffer

– Hootsuite

– Sprout Social

Πολλά από αυτά μάλιστα προσφέρουν δωρεάν δοκιμές, οπότε πειραματιστείτε και δείτε πιο λειτουργεί καλύτερα για την ομάδα σας.

 1. Ανάπτυξη, και διαχείριση διαφημιστικών εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι αλγόριθμοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δίνουν προτεραιότητα στο περιεχόμενο των χρηστών έναντι των επιχειρήσεων. Αντί να βλέπει την ανάρτηση της εταιρείας σας, ένα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook θα δώσει προτεραιότητα σε μια ανάρτηση από τον φίλο ενός χρήστη. Το πλεονέκτημα όμως της διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και σε άλλα ψηφιακά δίκτυα διαφήμισης, είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο του προϋπολογισμού σας. Μπορείτε να ξοδέψετε όποιο ποσό θέλετε. Επιπλέον, πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν μια συγκεκριμένη ενέργεια, όπως το κλικ στη διαφήμισή σας.

Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε τη διαφήμιση στα social media, απαντήστε πρώτα σε αυτές τις ερωτήσεις:

– Τι θέλω να πετύχω με τις διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

– Ποιόν θέλω να προσεγγίσω με τις διαφημίσεις στα social media;

– Πόσα θέλω να ξοδεύω για διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα κάθε μήνα;

– Πόσες διαφημιστικές καμπάνιες θέλω να τρέξω;

– Ποιός θα διαχειρίζεται τις διαφημιστικές καμπάνιες;

– Τι είδους διαφημίσεις (όπως κείμενο ή βίντεο) θέλω να τρέξω;

– Πού θα διαφημιστώ – σε όλα τα κοινωνικά μου δίκτυα ή σε ορισμένα;

 1. Επανεξέταση των αναλυτικών στοιχείων των social media και εκπόνηση ενεργειών που μπορούν να εφαρμοστούν

Το τελευταίο βήμα της στρατηγικής Social Media Marketing είναι η ανάλυση. Το SMM προσφέρει στην επιχείρησή σας μια χρήσιμη ποσότητα δεδομένων δράσης. Μέσω των δεδομένων σας, μπορείτε να αποκτήσετε εικόνα για το κοινό σας. Αυτή η διορατικότητα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τεκμηριωμένες αλλαγές στην προσέγγισή σας, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, επισκεψιμότητα του ιστότοπου και πωλήσεις.

Και πάλι, θα πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις πριν ξεκινήσετε:

-Ποιές πλατφόρμες θα χρησιμοποιήσω για να συγκεντρώσω, να αναθεωρήσω και να αναλύσω τα δεδομένα μου;

– Πόσο συχνά θα επανεξετάζω τα δεδομένα μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

– Ποιες μετρήσεις θα έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους στόχους και τις εκστρατείες μου;

– Δωρεάν εργαλεία, όπως το Google Analytics, ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας;

Οι περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Facebook, θα σας παρέχουν κάποια αρχικά δεδομένα. Το Google Analytics λειτουργεί αποτελεσματικά διότι σας επιτρέπει να δείτε τον αντίκτυπο του κοινού στον ιστότοπό σας, όπως αποκαλύπτοντας την επισκεψιμότητα και τον τρόπο που αυτή αλληλοεπιδρά.

Συμπερασματικά

Συνοψίζοντας το SMM είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους. Ωστόσο, για να είναι επιτυχημένο, είναι σημαντικό να σχεδιαστεί και να εφαρμοστεί προσεκτικά.

Μια άρτια στρατηγική Social Media Marketing λοιπόν χρειάζεται χρόνο, αφοσίωση, τεχνογνωσία, εμπειρία κι ευτυχώς όχι ένα τεράστιο κόστος!

Γίνετε δημιουργικοί και μπείτε στο παιχνίδι του Marketing!

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *