Ιστότοποι για λήψη ποιοτικών εικόνων, εικονιδίων και γραφικών για το site σας. Οι ποιοτικές εικόνες και γραφικά είναι ο πυρήνας για κάθε σχεδιασμό ιστοτόπου/ιστολογίου. Είναι γνωστό ότι οι αναρτήσεις ιστολογίου που περιλαμβάνουν 2 ή περισσότερες εικόνες κατατάσσονται καλύτερα στην αναζήτηση Google. Ωστόσο, η προσθήκη οποιασδήποτε εικόνας δεν θα έκανε το μαγικό. Τα γραφικά σας πρέπει να είναι μοντέρνα και κορυφαίας ποιότητας για να μπορούν να τραβήξουν τα βλέμματα του κοινού σας. Εδώ είναι μια συλλογή από τους καλύτερους πόρους όπου μπορείτε να λάβετε ποιοτικές εικόνες, εικονίδια, gif και γραφικά. Μερικά από αυτά είναι premium ενώ άλλα είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτούν καμία απόδοση.

Shutterstock

Το Shutterstock είναι ένας από τους μεγαλύτερους premium (πληρωμένους) στοκ φωτογραφικούς ιστότοπους στην αγορά. Με πάνω από 100 εκατομμύρια στοκ εικόνες, βίντεο, εικονίδια και απεικονίσεις χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, το Shutterstock είναι ο ιστότοπός μας για ποιοτικά γραφικά. Αν και η δομή τιμολόγησής τους δεν ταιριάζει σε όλους, αξίζει να το ελέγξετε.

Flaticon

Με μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 325.000 διανυσματικά εικονίδια, η Flaticon είναι η μεγαλύτερη αγορά για εικονίδια ποιότητας. Μπορείτε να κατεβάσετε εικονίδια δωρεάν και να τα χρησιμοποιήσετε τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση (απαιτείται αναφορά). Όλα τα εικονίδια ομαδοποιούνται σε εύχρηστες, θεματικές συλλογές και μπορούν να ληφθούν σε μορφή PNG, SVG, EPS και PSD. Με μια μικρή χρέωση 9,99 $/μήνα, έχετε πρόσβαση σε εικονίδια premium και δεν απαιτείται να αποδώσετε τον συγγραφέα.

Giphy

Το Giphy είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός πόρος για λήψη και δημιουργία GIF. Μπορείτε να βρείτε ένα ωραίο GIF για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα, να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιήσετε έναν κώδικα ενσωμάτωσης για να το χρησιμοποιήσετε απευθείας στον ιστότοπό σας.

Διαβάστε – Πρωτότυπες Ιδέες για Blog

Pixabay

Με μια συλλογή από μόλις 900.000 φωτογραφίες και εικόνες, το Pixabay είναι ένας δωρεάν πόρος για εικόνες χωρίς αναφορά. Όλες οι εικόνες μπορούν να τροποποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση.

Unsplash

Το Unsplash είναι ο βασικός μας πόρος για δωρεάν εικόνες υψηλής ανάλυσης και χωρίς αναφορά. Αν και η βάση δεδομένων του δεν είναι τόσο μεγάλη όσο των αντιπάλων του, έχουν μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ιστολόγιό σας. Όλες οι εικόνες είναι κατηγορίες σε εύχρηστες συλλογές για καλύτερη πλοήγηση.

Adobe Stock

Το Adobe Stock έχει μια τεράστια βάση δεδομένων με premium (πληρωμένες) εικόνες στοκ, βίντεο, εικονογραφήσεις, διανύσματα και 3D στοιχεία. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε τις εικόνες σας εάν είστε επαγγελματίας σχεδιαστής ή φωτογράφος.

Freepik

Το Freepik είναι μια συλλογή από δωρεάν εικονογραφήσεις γραφικών, όπως διανύσματα, PSD, εικονίδια και εικόνες. Διοικείται από την Graphic Resources, την εταιρεία πίσω από την Flaticon. Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τις εικονογραφήσεις τους δωρεάν, αρκεί να πιστώσετε τον συγγραφέα. Ωστόσο, με μια μικρή χρέωση 9,99 $/μήνα, μπορείτε να κατεβάσετε όσα γραφικά θέλετε χωρίς να πιστώσετε τον συγγραφέα.

Pexels

Το Pexels είναι μια άλλη αγορά για εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας, χωρίς απόδοση, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ιστολόγιό σας. Προσθέτουν περίπου 100 εικόνες κάθε μέρα και σας επιτρέπουν να τροποποιείτε και να επεξεργάζεστε εικόνες.

PicJumbo

Το Picjumbo είναι μια άλλη δωρεάν διαδικτυακή πηγή εικόνων υψηλής ποιότητας. Έχουν επίσης μια επιλογή για premium συνδρομή που παρέχει πρόσβαση σε θεματικές συλλογές φωτογραφιών και απεριόριστες λήψεις.

Pinxio

Μια ακόμη πολύ καλή επιλογή για δωρεάν φωτογραφίες. Αρκετά μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συμπερασματικά

Τα παραπάνω λογικά θα σας καλύψουν. Θα περάσω και νέες υπηρεσίες με Stock Φωτογραφίες και το άρθρο θα ανανεώνεται συχνά.

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.