Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Δεν εμφανίζεται μία από τις κριτικές των πελατών σας στο Google; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ας μιλήσουμε για μερικές από τις δυνατότητες και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Πιθανά προβλήματα με την Google

Είναι πιθανό οι κριτικές σας να μην εμφανίζονται λόγω ελλείψεων στο προσωπικό της Google.

Ελλείψεις πανδημίας COVID-19

Λόγω ελλείψεων από την πανδημία COVID-19, η Google προς το παρόν δεν υποστηρίζει κριτικές και άλλες λειτουργίες του Google My Business. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι κριτικές Google που δημοσιεύουν οι πελάτες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουν εξαφανιστεί για πάντα. Όλες οι κριτικές Google που έχουν υποβάλει οι πελάτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα δημοσιεύονται στον λογαριασμό σας στο Google My Business όταν η Google έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Στις 8 Απριλίου, η Google επέστρεψε τη δυνατότητα των επιχειρήσεων να ανταποκρίνονται σε κριτικές, οι οποίες είχαν προηγουμένως καταργηθεί λόγω της πανδημίας. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο καθώς συνεχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πιθανά προβλήματα με την καταχώρισή σας στο Google My Business

Είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα με την καταχώρισή σας στο Google My Business που εμποδίζουν την εμφάνιση των κριτικών σας.

Ανακριβείς πληροφορίες καταχώρησης

Οι εσφαλμένες πληροφορίες καταχώρισης δεν μπορούν μόνο να βλάψουν το SEO σας, αλλά και να μειώσουν τον αριθμό των κριτικών που λαμβάνει η επιχείρησή σας από τους πελάτες. Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη επιδιόρθωση, με την απλή επεξεργασία των πληροφοριών στο προφίλ σας στο Google My Business.

Διαβάστε  10 Λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο SEO

Δείτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε την καταχώρισή σας στο Google My Business.

  • Μεταβείτε στην ενότητα “Πληροφορίες” στο προφίλ σας GMB.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο δίπλα στη διεύθυνση καταχώρισης σας.
  • Το αναδυόμενο εικονίδιο πρέπει να εμφανιστεί. Κουνήστε το εικονίδιο του χάρτη, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχει εγκατασταθεί στη σωστή τοποθεσία.
  • Όταν τελειώσετε, πατήστε “Εφαρμογή”.

Διπλότυπες καταχωρίσεις επιχειρήσεων

Ελέγξτε αν υπάρχουν διπλές καταχωρίσεις στο Google My Business για την επιχείρησή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανό ένας πελάτης να δημοσιεύσει μια κριτική στην διπλή καταχώριση.

Εάν αποδειχθεί ότι αυτό ήταν το πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι η διπλή καταχώριση επιχείρησης διαγράφεται αμέσως. Όχι μόνο θα σας προκαλέσει να χάσετε κριτικές, αλλά θα προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες σας. Δείτε πώς συνιστά η Google να αναφέρετε και να διαγράψετε τις διπλότυπες καταχωρίσεις σας.

Ανενεργές καταχωρίσεις

Έχετε απομακρυνθεί από το προφίλ σας στο Google My Business για ένα χρονικό διάστημα; Υπάρχει πιθανότητα η Google να μην έχει επαληθεύσει την καταχώριση της επιχείρησής σας. Η Google δήλωσε ότι θα επαληθεύσει την επαλήθευση επιχειρήσεων που ήταν ανενεργές στο Google My Business για περισσότερο από 6 μήνες.

Είναι σημαντικό να ανακτήσετε την επαλήθευσή σας, όχι μόνο για τη συλλογή κριτικών, αλλά και για να επεξεργαστείτε την καταχώρισή σας στο Google My Business και να απαντήσετε σε κριτικές της Google. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Google για να επαληθεύσετε ξανά την επιχείρησή σας.

Πιθανά προβλήματα με την κριτική

Εάν το πρόβλημα δεν αφορά την καταχώρισή σας στο Google My Business, είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τον ίδιο τον έλεγχο. Εάν ένας έλεγχος παραβιάζει τις πολιτικές της Google, θα καταργηθεί. Ας δούμε μερικούς από τους κοινούς λόγους για τους οποίους ενδέχεται να καταργηθεί μια κριτική Google.

Διαβάστε  Διαφήμιση Προιόντων - Ακολουθήστε τους Νικητές

Κριτικές από τρέχοντες ή πρώην υπαλλήλους
Θυμηθείτε, οι κριτικές Google προορίζονται να αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές εμπειρίες των πελατών σας. Εάν μια κριτική προέρχεται από έναν τρέχοντα ή πρώην υπάλληλο, θα διαγραφεί αφού προέρχονται από προκατειλημμένη άποψη.

Κριτικές με συνδέσμους και διευθύνσεις URL
Η Google δεν επιτρέπει στους αναθεωρητές να δημοσιεύουν κριτικές με συνδέσμους και διευθύνσεις URL σε άλλους ιστότοπους.

Πληρώνετε / ενθαρρύνετε κριτικές
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγοράζετε κριτικές Google. Εάν πληρώνετε ή ενθαρρύνετε κριτικές, θα διαγραφούν οι κριτικές σας. Ακόμα χειρότερα, το Google θα τιμωρήσει την επιχείρησή σας στις κατατάξεις αναζήτησης. Συνεπώς οι κριτικές θα πρέπει να είναι από προφίλ με κριτικές σε πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις με ξεχωριστές ημερομηνίες και να μην φαίνεται ότι σπαμάρουν.

Βωμολοχίες στην κριτική Google
Η Google δεν επιτρέπει κριτικές με βωμολοχίες. Οι κριτικές που έχουν αυτό το είδος γλώσσας θα διαγραφούν.

Η κριτική διαγράφηκε από τον χρήστη
Είναι επίσης πιθανό ότι για οποιονδήποτε λόγο, ο πελάτης αποφάσισε να διαγράψει τη δική του κριτική Google. Ο καλύτερος τρόπος για να το βρείτε είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πελάτη και να τον ρωτήσετε.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εμφανιστεί μια κριτική στο Google;

Όταν δημοσιεύονται κριτικές Google, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εμφανιστούν. Παρόλο που ενδέχεται να δείτε αυτές τις κριτικές σχεδόν αμέσως, υπάρχουν αναφορές ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να περιμένουν 2-7 εργάσιμες ημέρες για να δουν αυτές τις κριτικές να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Εάν δεν έχετε πολλές κριτικές Google αυτήν τη στιγμή, δεν θα επηρεάσει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εμφάνιση των κριτικών σας. Θα βρείτε ορισμένα site που λένε ότι χρειάζεστε τουλάχιστον 5 κριτικές για τις αξιολογήσεις σας και τη συνολική βαθμολογία με αστέρια για να εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google. Αν και αυτό μπορεί να ισχύει στο παρελθόν, συχνά θα βλέπετε καταχωρίσεις στο Google My Business με λιγότερες από 5 κριτικές. Οι κριτικές σας θα πρέπει να εμφανίζονται ακόμη και αν έχετε 1-2.

Διαβάστε  Διαφήμιση Μεταφορικής Εταιρείας - Πως να αποκτήσετε πελάτες

Χρησιμοποιήστε εξαφανισμένες κριτικές ως ευκαιρία

Όταν οι κριτικές σας στο Google εξαφανιστούν, μην το πάρετε βαρέως. Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να συλλέξετε περισσότερες κοινωνικές αποδείξεις από τους πελάτες σας.

Πώς μπορείτε λοιπόν να συλλέξετε περισσότερες κριτικές Google; Στείλτε αιτήματα κριτικής στους πελάτες σας μέσω κειμένου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν προσαρμοσμένο σύντομο σύνδεσμο στο προφίλ σας στο Google My Business. Οι πιθανότητες είναι ότι οι πελάτες σας θα χαρούν να σας δώσουν περισσότερα σχόλια εφόσον έχουν μείνει ικανοποιημένοι.

Στον SEO Marketer χτίζουμε τις κριτικές σας στο Google my Business βήμα βήμα και με σχέδιο.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *