Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαφήμιση Μεταφορικής Εταιρείας – Πως να αποκτήσετε πελάτες

Google news

Πώς οι μεταφορικές εταιρείες αυξάνουν τους δυνητικούς πελάτες, κλείνουν για περισσότερες μετακομίσεις και αυξάνουν τα έσοδα σήμερα; Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζονται σε νέους πελάτες οι εταιρείες μετακόμισης, οι εργολάβοι και άλλες τοπικές επιχειρήσεις. Πέρασαν αυτές οι μέρες και ήρθε η Google και τα Social Media να μπουν στο προσκήνιο.

Παρακάτω, θα περιγράψουμε τις ακριβείς στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι ειδικοί μας στο μάρκετινγκ για μεταφορικές εταιρείες για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα, τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις για εταιρείες μετακόμισης σε όλη την Ελλάδα, όπως το πώς βοηθήσαμε μια εταιρεία να αυξήσει τους δυνητικούς πελάτες κατά 300%!

Ποιες είναι οι στρατηγικές για την Διαφήμιση Μεταφορικής Εταιρείας

Δημιουργία μιας κορυφαίας ιστοσελίδας

Ακριβώς όπως με κάθε άλλη επιχείρηση, το καλό μάρκετινγκ μεταφορικών εταιρειών ξεκινά με έναν καλά σχεδιασμένο ιστότοπο που προσελκύει επισκέπτες, τους δίνει τις πληροφορίες που αναζητούν και τους κάνει να επιστρέφουν για περισσότερα. Είναι επίσης βελτιστοποιημένο για μετατροπή και εύκολο στη χρήση και πλοήγηση σε πολλές συσκευές, ειδικά σε κινητές συσκευές. Γνωρίζατε ότι το 80% των πελατών αναζητούν διαδικτυακές υπηρεσίες για οικιακές υπηρεσίες όπως μετακομίσεις; Ή ότι το 33% των πελατών κάνουν κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης που βλέπουν στο Google;

Ο ιστότοπος της εταιρείας μετακόμισης είναι η αρχική αλληλεπίδραση που έχουν οι άνθρωποι με την επιχείρησή σας, επομένως είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια απίστευτη πρώτη εντύπωση. Ο ιστότοπός σας διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία δυνητικών πελατών για την εταιρεία μετακόμισης και πρέπει να έχει τη σωστή εμφάνιση, αίσθηση και διάταξη για να κάνει αμέσως τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς στην επιλογή σας. Ο τομέας των μεταφορών και μετακομίσεων είναι ένας εξειδικευμένος κλάδος που αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου μετάδοσης ενός αισθήματος αξιοπιστίας.

Διαβάστε  Εργαλεία αυτοματοποίησης μάρκετινγκ: Βελτιστοποίηση

Δείτε έργο μας

on line metafores

Υπάρχουν τέσσερα βασικά στοιχεία δημιουργίας δυνητικών πελατών στα οποία θα πρέπει να εστιάζει ο ιστότοπος κάθε μεταφορικής εταιρείας:

Σχεδιασμός ιστότοπου! Ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος είναι υπέροχος για την εμφάνιση, αλλά, το πιο σημαντικό, κρατά τους επισκέπτες αφοσιωμένους. Και όσο περισσότερο μένουν, τόσο πιο πιθανό είναι να μετατραπούν σε πελάτες και να σας προσλάβουν για την επόμενη μετακόμιση τους.

Σταθερή κεφαλίδα και πλοήγηση! Η κεφαλίδα και η πλοήγηση του ιστότοπού σας θα πρέπει να είναι απλές και οι πληροφορίες θα πρέπει να είναι εύκολο να βρεθούν, ιδιαίτερα σε κινητές συσκευές. Τουλάχιστον οι μισοί αγοραστές χρησιμοποιούν μια φορητή συσκευή ως συσκευή επικοινωνίας για να ξεκινήσουν μια αναζήτηση.

Ταχύτητα ιστοσελίδας! Οι ταχύτερες ιστοσελίδες προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η ταχύτητα σελίδας (ή πόσα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να φορτώσει ο ιστότοπός σας για τους χρήστες) είναι επίσης ένας παράγοντας κατάταξης βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO).

Responsive Design! Πάνω από το 50% της συνολικής επισκεψιμότητας του ιστότοπου σήμερα προέρχεται από κινητές συσκευές. Ο ιστότοπος της εταιρείας μετακόμισης θα πρέπει να είναι χτισμένος σε μια αποκριτική διάταξη, πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζει αυτόματα το μέγεθος ώστε να ταιριάζει στις οθόνες των χρηστών με βάση τη συσκευή στην οποία επισκέπτονται τον ιστότοπό σας (π.χ. επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop, tablet ή smartphone). Ο αλγόριθμος της Google επιβραβεύει επίσης ιστότοπους φιλικούς προς κινητά με υψηλότερη κατάταξη αναζήτησης από τους ιστότοπους που δεν είναι φιλικοί προς κινητά.

SEO για Μεταφορικές Εταιρείες

Πώς να κατατάξετε την ιστοσελίδα σας στη σελίδα 1η σελίδα της Google; Το SEO σημαίνει “βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης”. Για να το θέσουμε απλά, το SEO είναι η διαδικασία ενημέρωσης και βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας για την κατάταξη της εταιρείας μετακόμισης στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google, Bing και Yahoo. Είναι ένας δωρεάν και εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα ιστότοπου, αλλά η εκτέλεση μιας στρατηγικής SEO είναι πρόκληση. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google κατατάσσουν ιστοσελίδες και όχι ιστότοπους. Το πού ή η υψηλή κατάταξη στο Google καθορίζεται με βάση το πόσο καλά έχετε βελτιστοποιήσει τον ιστότοπό σας:

Διαβάστε  Γιατί είναι σημαντικό το SEO για ένα E shop

Δείτε έργο μας

http://seomarketer.gr/project/fortotaxaki/

 

Κώδικας και δομή τοποθεσίας! Φορτώνει γρήγορα ο ιστότοπός σας για τους χρήστες; Μπορούν οι μηχανές αναζήτησης να βρουν και να ανιχνεύσουν εύκολα τον ιστότοπό σας; Είναι η εσωτερική δομή σύνδεσης του ιστότοπού σας βελτιστοποιημένη για SEO; Αυτές είναι όλες σημαντικές πτυχές που μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google με την ομάδα του SEO MARKETER

Περιεχόμενο! Έχετε μια ιστοσελίδα για κάθε υπηρεσία που προσφέρετε (μετακομίσεις μεγάλων αποστάσεων, τοπικές μετακινήσεις, μεταφορές πιάνου/μετακόμιση με ανυψωτικό, υπηρεσίες συσκευασίας κ.λπ.); Κάθε ιστοσελίδα στον ιστότοπό σας είναι μια νέα ευκαιρία για κατάταξη στο Google. Βελτιστοποιήστε τις ιστοσελίδες σας και το περιεχόμενο σε αυτές για καλύτερη κατάταξη αναζήτησης. Αν κάποιος αναζητήσει για Μετακόμιση στην Αθήνα, να διεκδικήσετε την θέση σας στη πρώτη σελίδα.

Παράγοντες και κριτικές εκτός τοποθεσίας! Η εταιρεία σας δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία κριτικών σε μέρη όπως το Google My Business; Είναι οι λίστες καταλόγων σας στο διαδίκτυο 100% συνεπείς σε κάθε πλατφόρμα; Η βελτιστοποίηση ολόκληρης της παρουσίας σας στον ιστό (όχι μόνο ο ιστότοπός σας) δίνει στην εταιρεία μετακόμισης την καλύτερη ευκαιρία να καταταχθεί στην πρώτη σελίδα του Google.

Αποκτήστε γρήγορα πελάτες με διαφήμιση στο Google Ads

Εάν θέλετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας, επενδύοντας σε πληρωμή ανά κλικ, η διαφήμιση είναι ένας από τους ταχύτερους και πιο οικονομικούς τρόπους για την προώθηση της εταιρείας μετακόμισης στο διαδίκτυο. Ενισχύει αμέσως τους δυνητικούς πελάτες και βάζει την εταιρεία σας μπροστά και στο επίκεντρο με πολλαπλά στοχευμένα κοινά. Μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τη διαφήμιση PPC για εταιρείες μετακόμισης, όπως το Google Ads, και μπορεί ακόμη και να έχετε κάνει μόνοι σας κλικ σε μερικές από αυτές.

Πως να κερδίσετε πελάτες με το Google Ads

Το PPC είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο. Υποβάλλετε προσφορά για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τη μετακόμιση και η διαφήμισή σας εμφανίζεται όταν κάποιος αναζητά έναν τοπικό μεταφορέα. Κάθε φορά που γίνεται κλικ σε μια διαφήμιση, πληρώνετε ένα τέλος (εξ ου και ο όρος, πληρωμή ανά κλικ). Οι διαφημίσεις PPC εμφανίζονται στην κορυφή και στο κάτω μέρος των οργανικών SERP (σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) και μπορείτε να τις αναγνωρίσετε από το μικρό λογότυπο «Διαφήμιση» που περιλαμβάνουν.

Διαβάστε  4 Συμβουλές SEO για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google

Προσιτές και επεκτάσιμες, οι διαφημίσεις PPC παράγουν σταθερή επισκεψιμότητα στον ιστότοπο, αυξάνουν τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις και σας βοηθούν να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μεταφορικής σας. Σας βοηθούν να επιτύχετε βραχυπρόθεσμους στόχους, βοηθούν τους πελάτες να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και σας βοηθούν να φτάσετε σε νέες αγορές.

Δείτε έργο μας

http://seomarketer.gr/project/euro-quality-trans/

Social Media Marketing

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε χρόνο να μην κάνετε τα social media μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ της εταιρείας σας! Το μάρκετινγκ μετακόμισης εταιρειών είναι μια προσπάθεια πολλαπλών οδών. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το ψηφιακό ισοδύναμο της από στόμα σε στόμα και σας δίνουν άλλη μια ευκαιρία να ενισχύσετε τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τις κριτικές ή τις μαρτυρίες πελατών σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι μεταφορικές εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram και άλλα για να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Για να ξεκινήσετε: Έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλετε να πετύχετε! Πολύ απλά θα σας πούμε ότι μπορείτε να έχετε καθημερινά τηλέφωνα από τα Social Media, αρκεί να στηθούν διαφημίσεις με σχέδιο, Meta Pixel και όλοι οι κώδικες για το Conversion Tracking στο Google Ads. Με αυτά τα πυρηνικά όπλα και όλα τα δεδομένα που βλέπουμε από το Google Analytics, στοχεύουμε σε ανθρώπους που αναζητούν μετακόμιση.

Η απίστευτη εμβέλεια του Email Marketing για μεταφορικές εταιρείες

Το email marketing έχει απόδοση επένδυσης 4.400%. Γι’ αυτό χρειάζεστε υπηρεσίες μάρκετινγκ μαζικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την καλύτερη εταιρεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως λογισμικό , καθώς και άλλες πλατφόρμες.

Μάθετε για την δύναμη του Email Marketing

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας σας. Μαζί με το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Google Ads, Facebook Ads και το SEO, ο αντίκτυπος του email δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Χρησιμοποιήστε το email για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, να αναπτύξετε μακροχρόνιες σχέσεις και να προσεγγίσετε νέους πελάτες. Παραμένει μια από τις πιο οικονομικές και πλούσιες σε μετατροπές μορφές ψηφιακού μάρκετινγκ που είναι διαθέσιμες.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *