Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Θέλετε να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσής σας στο Gmail; Έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Εδώ θα σας πω πώς να ελέγξετε πού είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός σας στο Gmail, εάν έχετε υποψίες ότι κάποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας Google. Ας δούμε πέντε τρόπους για να μάθετε πού είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός σας Google.

Χρήση των ρυθμίσεων λογαριασμού Google – Συνδεδεμένοι Λογαριασμοί Gmail

Η Google παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να δείτε τις συσκευές στις οποίες έχει συνδεθεί ο λογαριασμός σας Google. Μόλις προβάλετε τις συσκευές, μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε τις γνωστές και άγνωστες. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε για το ιστορικό σύνδεσης στο Gmail.

1. Ανοίξτε το myaccount.google.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ασφάλεια στο αριστερό πλαίσιο στον υπολογιστή ή στο επάνω μέρος στο κινητό.

3. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση όλων των συσκευών στην καρτέλα Οι συσκευές σας.

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να ανοίξετε απευθείας αυτόν τον ιστότοπο για να δείτε τις συσκευές στις οποίες είστε συνδεδεμένοι.

4. Θα δείτε όλα τα είδη συσκευών όπου είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Google.

5. Εάν δείτε μια ύποπτη συσκευή, κάντε κλικ σε αυτήν για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως τις υπηρεσίες ή την τοποθεσία στην οποία είστε συνδεδεμένοι. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να γνωρίζετε πλήρως εάν κάποιος χρησιμοποιεί το Gmail στη συσκευή ή όχι. Αλλά είναι προφανές ότι κάποιος που έχει συνδεθεί στον λογαριασμό σας Google από διαφορετική συσκευή μπορεί εύκολα να συνδεθεί στο Gmail σας, καθώς και οι δύο έχουν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης.

Διαβάστε  Metro 2033 Redux Gameplay HD PC Review

6. Εάν δεν αναγνωρίζετε καθόλου τη συσκευή, κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης αφού αποσυνδεθείτε από τη συσκευή.

Χρήση των πληροφοριών δραστηριότητας του Gmail (μόνο για υπολογιστή)

Ένας άλλος τρόπος για να ελέγξετε εάν ο λογαριασμός σας στο Gmail έχει συνδεθεί αλλού είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πληροφοριών δραστηριότητας του Gmail. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να προβάλλετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στο Gmail.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε τις πρόσφατες λεπτομέρειες δραστηριότητας του λογαριασμού σας στο Gmail:

Ανοίξτε το gmail.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Μόλις βρεθείτε στην οθόνη όπου βλέπετε τη λίστα αλληλογραφίας σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο Λεπτομέρειες στην κάτω δεξιά γωνία.

3. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα δείχνει τις πρόσφατες λεπτομέρειες δραστηριότητας του Gmail. Θα δείτε τη διεύθυνση IP, τον τύπο πρόσβασης (κινητό, πρόγραμμα περιήγησης, κ.λπ.) και την ώρα που έλαβε χώρα η δραστηριότητα.

Ελέγξτε τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Gmail

Πολλές φορές, συνδεόμαστε σε ιστότοπους ή εφαρμογές χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό μας στο Gmail και μετά τις ξεχνάμε. Εάν θέλετε να ελέγξετε τις υπηρεσίες τρίτων στις οποίες έχετε συνδεθεί χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε το myaccount.google.com/ σε ένα πρόγραμμα περιήγησης σε υπολογιστή ή κινητό.

2. Κάντε κλικ στο Security (αριστερή πλευρά στον υπολογιστή και στο επάνω μέρος στο κινητό).

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Είσοδος σε άλλους ιστότοπους. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση με το Google. 4. Θα σας υποδεχθεί μια λεπτομερής επισκόπηση των εφαρμογών και των υπηρεσιών που έχουν πρόσβαση στον Λογαριασμό σας Google ή στις εφαρμογές/ιστότοπους όπου μπορείτε να συνδεθείτε με λογαριασμό Google.

Διαβάστε  Η δυσκολία με την ανάκτηση δεδομένων SSD

Προβολή Δραστηριότητας Gmail

Η Google παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία δραστηριότητας ιστού και εφαρμογών. Εάν είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τις πρόσφατες δραστηριότητες του λογαριασμού σας στο Gmail.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *