Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Βήματα για τη συγγραφή μιας πτυχιακής εργασίας

Google news

Πρώτα, σκεφτείτε καλά θέματα και θεωρίες που μπορείτε να γράψετε πριν γράψετε τη πτυχιακή εργασία και μετά επιλέξτε ένα θέμα. Η δήλωση θέματος προέρχεται από μια ανασκόπηση της υπάρχουσας βιβλιογραφίας στον τομέα της μελέτης που ο ερευνητής θέλει να διερευνήσει. Αυτή η διαδρομή ακολουθείται όταν τα άγνωστα σε μια περιοχή μελέτης δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Ορισμένοι τομείς σπουδών έχουν υπάρχοντα προβλήματα που επιθυμούν να επιλυθούν και η σύνταξη του θέματος ή της δήλωσης της πτυχιακής εργασίας περιστρέφεται γύρω από μια επιλογή ενός από αυτά τα προβλήματα.

Μόλις έχετε μια καλή πτυχιακή εργασία, βάλτε την κάτω και σχεδιάστε ένα περίγραμμα. Το περίγραμμα είναι σαν ένας χάρτης ολόκληρης της εργασίας και καλύπτει συχνότερα την εισαγωγή, την βιβλιογραφική ανασκόπηση, τη συζήτηση της μεθοδολογίας, τη συζήτηση των αποτελεσμάτων και τα συμπεράσματα και τις συστάσεις της διατριβής. Το περίγραμμα μπορεί να διαφέρει από το ένα ίδρυμα στο άλλο, αλλά αυτό που περιγράφεται στην προηγούμενη πρόταση είναι αυτό που είναι πιο κοινό.

Οι σημαντικές λεπτομέρειες της πτυχιακής εργασίας

Είναι επιτακτικό σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι το περίγραμμα που σχεδιάστηκε εξακολουθεί να απαιτεί άλλα μικρά περιγράμματα για καθένα από τα τμήματα που αναφέρονται. Τα περιγράμματα και τα μίνι περιγράμματα παρέχουν μια γραφική επισκόπηση ολόκληρου του έργου και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατανομή του αριθμού λέξεων για κάθε ενότητα και υποενότητα με βάση τη συνολική απαίτηση αριθμού λέξεων της διατριβής (RE: γράψτε ένα διατριβή ή συγγραφή διατριβής). Αναζήτηση λογοτεχνίας. Θυμηθείτε να σχεδιάσετε ένα καλό περίγραμμα που πρέπει να κάνετε για να αναζητήσετε βιβλιογραφία για να εξοικειωθείτε με τις έννοιες και τα έργα των άλλων. Ομοίως, για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να διαβάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό που περιέχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Διαβάστε  Συνδεδεμένοι Λογαριασμοί Gmail - Βρείτε την Σύνδεση

Πάντα θα υπάρχει ένα αντίθετο επιχείρημα για όλα, οπότε προλάβετε το γιατί θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τη διατριβή σας.

Διαβάστε ό, τι μπορείτε – ακαδημαϊκή έρευνα, εμπορική βιβλιογραφία και πληροφορίες στον δημοφιλή τύπο και στο Διαδίκτυο. Αφού λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, οι γνώσεις που συγκεντρώσατε θα σας βοηθήσουν να προτείνετε τον στόχο της διατριβής σας. Θυμάμαι; μια διατριβή δεν πρέπει να είναι ερώτηση ή κατάλογος, η διατριβή πρέπει να είναι συγκεκριμένη και όσο το δυνατόν σαφέστερη. Οι ισχυρισμοί στις διπλωματικές εργασίες πρέπει να είναι προσδιορίσιμοι και επίσης αμφισβητήσιμοι. Στη συνέχεια συλλογή και ανάλυση δεδομένων, μετά την ανάλυση δεδομένων, το αποτέλεσμα της ανάλυσης πρέπει να γραφτεί και να συζητηθεί, ακολουθούμενο από περίληψη, συμπέρασμα, συστάσεις, κατάλογο αναφορών και τα παραρτήματα Το τελευταίο βήμα είναι η επεξεργασία της διπλωματικής εργασίας και ο σωστός ορθογραφικός έλεγχος. Δομή διατριβής Μια συμβατική εργασία έχει πέντε κεφάλαια-κεφάλαιο 1-5, τα οποία θα συζητηθούν λεπτομερώς παρακάτω.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μια διατριβή δεν περιορίζεται σε κανένα κεφάλαιο ή ενότητα ανάλογα με την περίπτωση. Στην πραγματικότητα, μια διατριβή μπορεί να είναι πέντε, έξι, επτά ή και οκτώ κεφάλαια. Αυτό που καθορίζει τον αριθμό των κεφαλαίων σε μια διατριβή περιλαμβάνει κανόνες/ κατευθυντήριες γραμμές ιδρύματος, επιλογή ερευνητή, επιλογή επιβλέποντος, πρόγραμμα ή εκπαιδευτικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες διδακτορικές διατριβές είναι συνήθως περισσότερα από 5 κεφάλαια ειδικά στις εργασίες ΕΑΠ.

Σελίδες προκαταρκτικών

Τα προκαταρκτικά είναι η σελίδα εξωφύλλου, η σελίδα τίτλου, ο πίνακας περιεχομένων και η περίληψη. Εισαγωγή: Η εισαγωγή είναι η πρώτη ενότητα και παρέχει όπως το όνομα υποδηλώνει μια εισαγωγή στη διατριβή. Η εισαγωγή περιέχει πτυχές όπως το υπόβαθρο της μελέτης που παρέχει πληροφορίες σχετικά με το θέμα στο πλαίσιο των όσων συμβαίνουν στον κόσμο και σχετίζονται με το θέμα. Συζητά επίσης τη συνάφεια του θέματος με την κοινωνία, τις πολιτικές που έχουν διαμορφωθεί για την επιτυχία και την αποτυχία.

Διαβάστε  Προστασία του PC δωρεάν από On Line απειλές με το Glasswire

Η εισαγωγή περιέχει επίσης τη δήλωση του προβλήματος που είναι ουσιαστικά μια συνοπτική περιγραφή του προβλήματος που θέλει να λύσει η διατριβή και ποια θα είναι η τάση αν το πρόβλημα δεν λυθεί. Το τελικό μέρος της δήλωσης του προβλήματος τελειώνει με μια περίληψη των ερευνητικών ερωτήσεων.

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που όταν απαντηθούν βοηθούν στην επίτευξη του στόχου της διπλωματικής εργασίας. Το τρίτο τμήμα είναι το περίγραμμα των ερευνητικών στόχων. Οι συμβατικοί ερευνητικοί στόχοι μετατρέπουν τα ερευνητικά ερωτήματα σε μια ενεργή μορφή δήλωσης. Άλλα μέρη της εισαγωγής είναι μια συζήτηση υποθέσεων (εάν υπάρχουν), η σημασία της μελέτης, οριοθετήσεις, προτεινόμενη μεθοδολογία και μια συζήτηση για τη δομή της μελέτης.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *