Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι το Shopify – Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Google news

Το Shopify είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα. Με το Shopify, μπορείτε να πωλήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες σε διαδικτυακό επίπεδο, να διαχειριστείτε τον κατάλογο των προϊόντων σας, να δεχθείτε πληρωμές από πελάτες και να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας.

Με το Shopify, δεν χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Η πλατφόρμα προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή χρήστη και μια ποικιλία εργαλείων που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα θέματα σχεδίασης, να προσθέσετε προϊόντα, να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις τιμών και αποστολής, και να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας.

Επιπλέον, το Shopify προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες εμπορίας, συμπεριλαμβανομένων τ

Τι προσφέρει το Shopify σε ένα Eshop

 1. Ολοκληρωμένο καλάθι αγορών: Οι πελάτες μπορούν να προσθέτουν προϊόντα στο καλάθι αγορών τους και να ολοκληρώνουν την αγορά τους με μια ασφαλή διαδικασία πληρωμής.
 2. Πληρωμές: Το Shopify υποστηρίζει πολλούς τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών, PayPal, Apple Pay και άλλων δημοφιλών πλατφορμών πληρωμών.
 3. Συναλλαγές σε πολλαπλά κανάλια: Μπορείτε να πωλείτε τα προϊόντα σας σε πολλές πλατφόρμες και κανάλια, όπως το δικό σας ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα, το Amazon και άλλες αγορές. Το Shopify συνδέεται με αυτές τις πλατφόρμες και επιτρέπει τη διαχείριση όλων των παραγγελιών από ένα μέρος.
 4. Παρακολούθηση παραγγελιών και αποστολή: Μπορείτε να παρακολουθείτε τις παραγγελίες που λαμβάνετε, να ενημερώνετε τους πελάτες σχετικά με την πρόοδο της αποστολής τους και να διαχειρίζεστε την αποστολή και την παρακολούθηση παραγγελιών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Shopify

Το Shopify έχει πολλά πλεονεκτήματα για τους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν ή να διευρύνουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα. Ορισμένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Shopify περιλαμβάνουν:

 1. Ευκολία χρήσης: Το Shopify προσφέρει μια εύχρηστη πλατφόρμα που επιτρέπει σε κάθε χρήστη, ακόμα και χωρίς τεχνικές γνώσεις, να δημιουργήσει και να διαχειριστεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ευκολία. Η διεπαφή του είναι φιλική προς τον χρήστη και περιλαμβάνει πολλά εργαλεία που καθιστούν τη δημιουργία και τη διαχείριση του καταστήματος απλή διαδικασία.
 2. Ευελιξία και επεκτασιμότητα: Το Shopify παρέχει μια ευέλικτη πλατφόρμα που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε καταστήματος. Με τη χρήση θεμάτων (themes) και πρόσθετων (apps), μπορείτε να προσαρμόσετε τον σχεδιασμό και τις λειτουργίες του καταστήματός σας.
 3. Αξιόπιστη και ασφαλής: Το Shopify διαθέτει εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ασφάλειας και παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας. Η πλατφόρμα φροντίζει για την προστασία των δεδομένων των πελατών σας και χρησιμοποιεί SSL κρυπτογράφηση για τις συναλλαγές και τις ευαίσθητες πληροφορίες. Επιπλέον, το Shopify αναλαμβάνει την ενημέρωση και την ασφάλεια της πλατφόρμας, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη διαχείριση του καταστήματός σας, χωρίς να ανησυχείτε για πιθανά προβλήματα ασφάλειας ή αποτυχίες του συστήματος.
 4. Υποστήριξη και κοινότητα: Το Shopify προσφέρει ένα εκτεταμένο σύστημα υποστήριξης για τους χρήστες του. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οδηγούς, άρθρα και εκπαιδευτικό υλικό που σας βοηθούν να εκμεταλλευτείτε πλήρως την πλατφόρμα. Επιπλέον, υπάρχει μια ενεργή κοινότητα χρηστών και προγραμματιστών που μπορείτε να συμβουλευτείτε για ερωτήσεις, προβλήματα και βέλτιστες πρακτικές.
 5. Ενσωματωμένες λειτουργίες και εργαλεία: Το Shopify παρέχει πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες και εργαλεία που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα σας, να διαχειριστείτε τις παραγγελίες και τις αποστολές, να διαχειριστείτε τον αποθηκευτικό χώρο και τον αποθηκευτικό χώρο, να παρακολουθείτε τις πωλήσεις και τις αναλύσεις από ένα κεντρικό πίνακα ελέγχου.
 6. Κλίμακα και αντοχή: Το Shopify είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να αντέξει την αύξηση της κίνησης και των πωλήσεων σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του καταστήματός σας, το Shopify μπορεί να υποστηρίξει υψηλή κίνηση και να διαχειριστεί μεγάλο αριθμό προϊόντων και παραγγελιών. Η πλατφόρμα λειτουργεί σε αξιόπιστα και γρήγορα εξυπηρετητήρια, παρέχοντας στους πελάτες σας μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών.
 7. Κοινωνικό εμπόριο και παρουσία σε πολλά κανάλια: Το Shopify σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το κατάστημά σας και να πωλείτε τα προϊόντα σας σε διάφορες πλατφόρμες και κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών δικτύων (όπως το Facebook και το Instagram), του Amazon και άλλων online αγορών. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις παραγγελίες και τα αποθέματά σας από μια κεντρική διεπαφή, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε την παρουσία και τις πωλήσεις σας σε διάφορες πλατφόρμες.
 8. Ευελιξία στον σχεδιασμό: Το Shopify προσφέρει ευέλικτα εργαλεία σχεδιασμού και προσαρμογής για το κατάστημά σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από θέματα και προσαρμογές για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο και επαγγελματικό σχεδιασμό. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τον κώδικα HTML και CSS για περισσότερη ελευθερία στον σχεδιασμό.
 9. Οικοσύστημα εφαρμογών και επεκτάσεων: Το Shopify διαθέτει ένα ευρύ οικοσύστημα εφαρμογών και επεκτάσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεκτείνετε τις λειτουργίες του καταστήματός σας. Αυτό σας επιτρέπει να προσθέτετε πρόσθετα, που μπορεί να καλύπτουν ανάγκες όπως το email marketing, τη διαχείριση των αποθεμάτων, την αναλυτική αναφορά και πολλά άλλα.
 10. Συμβατότητα με κινητές συσκευές: Το Shopify είναι πλήρως ανταποκρίσιμο και συμβατό με κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι το κατάστημά σας θα εμφανίζεται και θα λειτουργεί ομαλά σε όλες τις συσκευές, όπως smartphones και tablets. Οι πελάτες σας μπορούν να αγοράσουν προϊόντα από το κατάστημά σας με άνεση, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.
 11. Ασφάλεια και προστασία δεδομένων: Το Shopify λαμβάνει σοβαρά μέτρα για την ασφάλεια του καταστήματός σας και των δεδομένων των πελατών σας. Η πλατφόρμα υιοθετεί προηγμένα μέτρα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης δεδομένων και της προστασίας από απάτες. Αυτό σας δίνει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη ότι τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας προστατεύονται.
 12. Συνεχείς ενημερώσεις και αναβαθμίσεις: Το Shopify συνεχώς αναβαθμίζεται και εξελίσσεται για να παρέχει βελτιωμένες λειτουργίες και δυνατότητες στους χρήστες του. Η ομάδα του Shopify αναβαθμίζει την πλατφόρμα και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά που μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση ή τις ενημερώσεις του λογισμικού.
 13. Υποστήριξη πελατών: Το Shopify παρέχει άριστη υποστήριξη πελατών. Έχετε πρόσβαση σε μια ομάδα υποστήριξης που είναι διαθέσιμη 24/7 για να απαντήσει στις ερωτήσεις και να λύσει τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email ή live chat, για να λάβετε βοήθεια σε ό,τι χρειαστείτε.
Διαβάστε  Εργαλεία αυτοματοποίησης μάρκετινγκ: Βελτιστοποίηση

Παρόλο που το Shopify έχει πολλά πλεονεκτήματα, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα που αξίζει να ληφθούν υπόψη:

 1. Κόστος: Η χρήση του Shopify συνεπάγεται έναν μηνιαίο αριθμό, καθώς προσφέρει τρία κύρια προγράμματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμές. Επιπλέον, κάποιες πρόσθετες εφαρμογές και επεκτάσεις μπορεί να επιβαρύνουν τον μηνιαίο προϋπολογισμό.
 2. Περιορισμένος έλεγχος: Ενώ το Shopify προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής, εξακολουθεί να υπάρχουν περιορισμοί σε σχέση με τον πλήρη έλεγχο του καταστήματος. Οι προχωρημένοι χρήστες που αναζητούν μεγαλύτερη ελευθερία στον σχεδιασμό και την προγραμματιστική πρόσβαση μπορεί να περιοριστούν από τις δυνατότητες του Shopify.
 3. Εξαρτησία από την πλατφόρμα: Καθώς το κατάστημα σας βασίζεται στο Shopify, είστε εξαρτημένοι από την πλατφόρμα για τη λειτουργία του.
 4. Περιορισμένη προσαρμοστικότητα: Παρά το γεγονός ότι το Shopify προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής, ορισμένοι χρήστες μπορεί να βρουν περιορισμένες δυνατότητες για να υλοποιήσουν πολύ προηγμένες λειτουργίες ή σχεδιαστικά στοιχεία που επιθυμούν.
 5. Περιορισμένη δυνατότητα εξατομίκευσης SEO: Το Shopify παρέχει βασικά εργαλεία για τη βελτιστοποίηση του καταστήματός σας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), αλλά ορισμένοι χρήστες μπορεί να επιθυμούν περισσότερες εξατομικευμένες δυνατότητες ή πρόσβαση στον πλήρη κώδικα HTML για προηγμένη βελτιστοποίηση.
 6. Περιορισμένες επιλογές πληρωμής: Ενώ το Shopify παρέχει πολλές διαφορετικές πύλες πληρωμής, ορισμένοι χρήστες μπορεί να επιθυμούν περισσότερες επιλογές πληρωμής για να προσαρμοστούν στις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς τους.
 7. Περιορισμένος έλεγχος επικοινωνίας: Αν και το Shopify παρέχει εργαλεία για την επικοινωνία με τους πελάτες, ορισμένοι χρήστες μπορεί να θέλουν περισσότερη ευελιξία και προσαρμογή στην επικοινωνία τους με τους πελάτες τους.
 8. Περιορισμένος έλεγχος δεδομένων: Ενώ το Shopify παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση των δεδομένων των πελατών, οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν περιορισμένο έλεγχο και πρόσβαση στα δεδομένα αυτά.
 9. Απαιτείται ευελιξία στον χειρισμό: Το Shopify είναι μια πλατφόρμα με εύκολη χρήση, αλλά ορισμένοι χρήστες με πιο προηγμένες απαιτήσεις ή περίπλοκες δομές ιστοσελίδας μπορεί να χρειάζονται περισσότερη ευελιξία στον τρόπο που διαχειρίζονται το κατάστημά τους.
 10. Εξάρτηση από τις πρόσθετες εφαρμογές: Για να επεκτείνετε τις λειτουργίες του Shopify, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πρόσθετες εφαρμογές από το Shopify App Store. Ωστόσο, αυτές οι πρόσθετες εφαρμογές μπορεί να είναι κοστοβόρες, και υπάρχει πιθανότητα να εξαρτάστε από τρίτους πάροχους για να λειτουργήσουν σωστά.
 11. Απαιτείται καλή σύνδεση στο διαδίκτυο: Το Shopify είναι μια σύννεφο βασιζόμενη πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει. Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κατάστημά σας ή να διαχειριστείτε τις πωλήσεις σας.
 12. Περιορισμένες δυνατότητες εξατομίκευσης στον τομέα του σχεδιασμού: Αν και το Shopify προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων (themes) για την εμφάνιση του καταστήματός σας, οι επιλογές εξατομίκευσης μπορεί να είναι περιορισμένες, ειδικά για χρήστες με προηγμένες απαιτήσεις στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Αυτό μπορεί να περιορίσει την ικανότητά σας να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό και προσαρμοσμένο σχέδιο για το κατάστημά σας.
 13. Κόστος: Ενώ το Shopify προσφέρει διάφορα προγράμματα τιμών, ορισμένοι χρήστες μπορεί να θεωρήσουν το κόστος του Shopify υψηλό, ειδικά αν συνυπολογίσουν τις πρόσθετες εφαρμογές, τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ή τα τέλη πληρωμής που ενδέχεται να προκύψουν.
 14. Περιορισμένος έλεγχος κώδικα: Το Shopify προσφέρει έναν περιορισμένο έλεγχο του κώδικα, ειδικά στην έκδοση “Shopify Basic”. Αυτό μπορεί να περιορίσει την ικανότητά σας να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας σε πιο προηγμένο επίπεδο.
 15. Εξάρτηση από την υποδομή του Shopify: Χρησιμοποιώντας το Shopify, εξαρτάστε από την υποδομή και την υποστήριξη που παρέχει η ίδια η πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι είστε εξαρτημένοι από την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την απόδοση του Shopify.
 16. Περιορισμένη πρόσβαση στα δεδομένα: Ενώ το Shopify παρέχει εργαλεία διαχείρισης δεδομένων, οι χρήστες μπορεί να έχουν περιορισμένη πρόσβαση και έλεγχο στα δεδομένα τους, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για προηγμένες λειτουργίες ανάλυσης δεδομένων.
 17. Περιορισμένη προσαρμοστικότητα σε επιχειρηματικές ανάγκες: Το Shopify είναι κατάλληλο για πολλούς τύπους επιχειρήσεων, αλλά ενδέχεται να μην καλύπτει πλήρως όλες τις εξειδικευμένες ανάγκες επιχειρήσεων. Αν έχετε προηγμένες απαιτήσεις σε λειτουργικότητα ή διαχείριση αποθήκης, ενδέχεται να χρειαστεί να ψάξετε για εναλλακτικές λύσεις ή να αναζητήσετε πρόσθετες προσαρμογές.
 18. Αναβαθμίσεις και ανανεώσεις: Καθώς το Shopify εξελίσσεται συνεχώς, μπορεί να απαιτείται η προσαρμογή σε νέες εκδόσεις και αναβαθμίσεις. Αυτό μπορεί να απαιτεί χρόνο, πόρους και ενδεχομένως να προκαλέσει δυσκολίες ή αποσταθεροποίηση στο κατάστημά σας.
 19. Εξάρτηση από τρίτους προγραμματιστές: Αν θέλετε να προσθέσετε πρόσθετες λειτουργίες ή να προσαρμόσετε το Shopify πέραν των διαθέσιμων εργαλείων, μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε τρίτους προγραμματιστές ή να ανατρέξετε σε εξωτερικές εφαρμογές. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται επιπλέον δαπάνες και χρόνο.
 20. Επιπρόσθετες χρεώσεις για πρόσθετες εφαρμογές: Εάν χρειάζεστε επιπρόσθετες λειτουργίες που δεν προσφέρονται από το Shopify από μόνο του, μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε πρόσθετες εφαρμογές από το Shopify App Store. Αυτές οι εφαρμογές μπορεί να συνεπάγονται επιπλέον χρεώσεις και να αυξήσουν το συνολικό κόστος του καταστήματός σας.
Διαβάστε  SEO για γιατρούς - Μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google στη κατηγορία γιατροί

Συμπερασματικά

Παρόλα αυτά, πρέπει να έχετε υπόψη ότι τα παραπάνω μειονεκτήματα ενδέχεται να μην επηρεάζουν όλους τους χρήστες του Shopify και η επιλογή της πλατφόρμας εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της κάθε επιχείρησης.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *