fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
Πρωτότυπες Ιδέες για blog

Πρωτότυπες Ιδέες για blog

Ξέρετε ότι το περιεχόμενο έχει σημασία. Αλλά ο χώρος στο μάρκετινγκ περιεχομένου γίνεται όλο και πιο θορυβώδης, γεγονός που καθιστά όλο και πιο δύσκολο να ακουστεί. Ακολουθούν πρωτότυπες ιδέες για blog που θα βοηθήσουν τις αναρτήσεις σας να ξεχωρίζουν και να αποκτούν περισσότερη επισκεψιμότητα σε ένα απίστευτα γεμάτο κόσμο περιεχομένου.

Πρωτότυπες Ιδέες για blog για να βοηθήσετε τις αναρτήσεις σας να ξεχωρίζουν

Γνωρίστε το κοινό σας και κάντε την έρευνά σας Μην μαντεύετε τι χρειάζεται και/ή θέλει το κοινό σας. Λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για το περιεχόμενο κάνοντας έρευνα στον κλάδο και ανάλυση ανταγωνιστών.

Γράψτε συναρπαστικούς τίτλους

Οι άνθρωποι είναι αρκετά γρήγοροι στις αποφάσεις: Κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Και μια ανάρτηση στο blog με τον τίτλο της. είναι το σημείο κλειδί Ο τίτλος είναι η αφετηρία σας. Είναι ο τρόπος με τον οποίο προσελκύετε τους αναγνώστες να κάνουν κλικ και να δουν ολόκληρο το άρθρο, ώστε όσο πιο ελκυστικό τόσο το καλύτερο.

Διαχωρίστε μια σελίδα με υπότιτλους

Μια καθαρή σελίδα με υπότιτλους είναι εξαιρετική στρατηγική. Χρησιμοποιήστε το, και είναι πιο εύκολο για τους αναγνώστες να περιηγηθούν στο περιεχόμενό σας και να αποφασίσουν να το διαβάσουν πραγματικά. Αν το διαβάσουν, ίσως κάνουν επίσης την ενέργεια που θέλετε να κάνουν.

Χρησιμοποιήστε κουκκίδες για επισήμανση

 • Επισημάνετε τις καλύτερες πληροφορίες σας με κουκκίδες που πραγματικά διαβάζουν οι άνθρωποι
 • Αντιμετωπίστε τις κουκκίδες ως μικρούς τίτλους
 • Εκφράστε ξεκάθαρα οφέλη
 • Κρατήστε τα σε μια ή δύο γραμμές
 • Διατηρήστε τα συμμετρικά
 • Αποφύγετε την ακαταστασία και μείνετε στα βασικά
 • Και πάλι, οι κουκκίδες δεν είναι παράγραφοι, είναι τίτλοι
Διαβάστε  Πως να διαφημιστώ στο Instagram (50 τρόποι προώθησης δημοσιεύσεων)

Προσθήκη εικόνων

Οι άνθρωποι αντιδρούν και επεξεργάζονται οπτικό περιεχόμενο πολύ πιο γρήγορα από το περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο. Έτσι, η προσθήκη εικόνων ενισχύει την αφοσίωση.

Οι Πρωτότυπες Ιδέες για blog για να κάνετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας να ξεχωρίζουν, χρίζουν έρευνας ανταγωνισμού και δημιουργικότητας.

Ίσως έχετε καταρρίψει τα βασικά. Δημιουργείτε ποιοτικούς τίτλους, χρησιμοποιώντας καλή μορφοποίηση και ερευνάτε ποιο είναι το κοινό σας και τι ψάχνει. Καταπληκτική δουλειά! Τώρα, χρησιμοποιήστε αυτές τις πρωτότυπες Ιδέες για blog για να μεταφέρετε τις αναρτήσεις του blog σας στο επόμενο επίπεδο.

Δείτε τον Ανταγωνισμό

Βεβαιωθείτε ότι κανείς άλλος δεν έχει γράψει την ανάρτηση που σχεδιάζατε. Πληκτρολογήστε λέξεις-κλειδιά, θέμα ή επικεφαλίδα στο Google και δείτε τι βρίσκετε. Εάν βρείτε κάποιον που έχει γράψει μια ανάρτηση όπως ακριβώς σκεφτόσασταν, κάντε την ανάρτησή σας αρκετά διαφορετική ώστε να ξεχωρίζει. Προσθέστε αξία με στατιστικά στοιχεία, εικόνες ή πόρους ή προσφέρετε μια μοναδική οπτική γωνία για το θέμα.

Να θυμάστε ότι οι λεπτομέρειες έχουν σημασία

Κάντε την εργασία των αναγνωστών σας για αυτούς και έχετε επιπλέον λεπτομέρειες που προσθέτουν κύρος στην ανάρτησή σας και αποδεικνύουν καλύτερα τις απόψεις σας. Κάνοντας την έρευνά σας και εκπαιδεύοντας διεξοδικά τους αναγνώστες σας με στοιχεία που προέρχονται από πηγές, δημιουργείται συμπαγές περιεχόμενο που είναι απίθανο να δείτε να επαναλαμβάνεται αλλού. Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας για το πως να ξεκινήσεις ένα blog.

Απαντήστε στις δικές σας ερωτήσεις

Καθώς κοιτάζετε γύρω σας για ιδέες και βρίσκετε ερωτήσεις που δεν έχετε ξανακούσει, απλώς μπορεί να έχετε το επόμενο υπέροχο θέμα σας. Εάν μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις που κανείς άλλος δεν έχει απαντήσει ή που κανείς δεν σκέφτηκε να τις ρωτήσει, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικό, πολύτιμο περιεχόμενο.

Διαβάστε Επίσης – 10 Λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο SEO

Μοιραστείτε τα διδάγματα

Οι αναγνώστες θα εκτιμήσουν τις στρατηγικές και τις γνώσεις που μπορούν να αποκτήσουν από τη διαφάνειά σας. Εάν μοιράζεστε λάθη και μαθήματα που σας έχουν διδαχθεί, θα βοηθήσει το κοινό σας να μάθει τι πρέπει να κάνει και τι να μην κάνει.

Να είστε συγκεκριμένοι

Επωφεληθείτε από μια γενική ιδέα, γίνεστε πιο λεπτομερείς και πιο συγκεκριμένοι με κάθε κλάδο. Η ειδικότητα κάνει την ανάρτησή σας να ξεχωρίζει από το πλήθος. Εσείς και οι αναρτήσεις σας αποκτάτε μεγαλύτερη αξία όταν μοιράζεστε στρατηγικές, συμβουλές και παραδείγματα.

Διαβάστε  Είναι τα Forum Links αποτελεσματικά για το SEO ;

Μοιραστείτε τον εαυτό σας

Οι απόψεις, οι συστάσεις και οι σκέψεις σας είναι αποκλειστικά δικές σας. Μοιραστείτε τα και το περιεχόμενό σας θα είναι μοναδικό στο είδος σας.

Πρωτη σελιδα google

Πείτε ιστορίες και μοιραστείτε το χιούμορ σας

Η χρήση γεγονότων, δεδομένων και στατιστικών δημιουργεί περιεχόμενο που απευθύνεται στο λογικό μέρος του εγκεφάλου. Αλλά μην παραβλέπετε περιεχόμενο που συνδέεται συναισθηματικά με τον αναγνώστη. Χρησιμοποιήστε την αφήγηση για να δημιουργήσετε αυτή τη σύνδεση με το να είστε ανοιχτοί, ειλικρινείς και γνήσιοι. Το περιεχόμενο της ιστορίας μπορεί να είναι κάτι που σας συνέβη, ένα γεγονός που παρακολουθείτε τακτικά ή μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι που θα μπορούσε ή θα μπορούσε να συμβεί κάτω από κάποιο σύνολο γεγονότων.

Δοκιμάστε το χιούμορ όταν γράφετε την ανάρτησή σας ή χρησιμοποιήστε ανόητα παραδείγματα για να δείξετε την άποψή σας. Χρησιμοποιήστε τις εμπειρίες, τις απόψεις και τις γνώσεις σας για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που δεν μοιάζει με οτιδήποτε μπορούν να μοιραστούν οι άλλοι. Φέρνοντας κάτι διαφορετικό στο τραπέζι, μπορείτε να απεγκλωβιστείτε από τις ορδές της συγγραφής blog και να αποκομίσετε τα οφέλη της πρωτοτυπίας. Άλλωστε όλοι θέλουμε το άρθρο να μας να μπει στη πρώτη σελίδα του Google!

Περισσότερες Πρωτότυπες Ιδέες για blog για να κάνετε τις αναρτήσεις του blog σας να ξεχωρίζουν

Κατά την ανάπτυξη περιεχομένου, μπορείτε να αναζητήσετε θέμα που σχετίζεται άμεσα ή περιφερειακά με τη θέση της αγοράς σας ή μπορείτε να μοιραστείτε την προσωπική σας άποψη για ένα προϊόν, υπηρεσία ή όφελος ενός συγκεκριμένου γραφικού στοιχείου. Φροντίστε να είστε διαφανείς, να διατηρείτε τη φωνή σας συνεπή και το κοινό σας θα περιμένει κάθε νέα ανάρτηση.

 • Επικρίνετε ή απομυθοποιείτε μια γνώμη: Θυμηθείτε να αποδίδετε γεγονότα και αριθμούς που χρησιμοποιούνται για να υποστηρίξουν τη θέση σας.
 • Πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα: Παρατηρήστε τα πάντα γύρω σας και γυρίστε το στο κεφάλι του. Να είστε δίκαιοι και επαγγελματίες.
 • Γράψτε κριτικές: Να είστε ειλικρινείς και ειλικρινείς, αλλά μην φοβάστε να επισημάνετε σφάλματα ή ακόμα και να μοιράσετε μια κακή βαθμολογία.
 • Οι άνθρωποι εκτιμούν τη διαφάνειά σας.
 • Αξιοποιήστε ένα διάσημο απόσπασμα: Και πάλι, φροντίστε να αποδώσετε το απόσπασμα στον αρχικό του συγγραφέα.
 • Πες μια ιστορία: Αντέχει την επανάληψη. Το κοινό προσελκύεται από ιστορίες.
 • Να είστε υπόλογοι: Συζητήστε τα επιτεύγματα και τις αποτυχίες σας.
 • Αξιοποιήστε τις τρέχουσες ειδήσεις: Διατηρήστε τη φωνή και το στυλ του blog σας και συζητήστε κάτι από τον τρέχοντα κύκλο ειδήσεων (δοκιμάστε τις Ειδήσεις Google). Η συμπερίληψη αξιόπιστων και ενδιαφέροντων γεγονότων θα σας κάνει πιο έγκυρους.
 • Ιστορικό: Βρείτε ιστορικά γεγονότα που σχετίζονται με τον κλάδο σας.
 • Συνεχιζόμενα θέματα: Αφιερώστε μια μέρα την εβδομάδα σε κάτι που το κοινό σας πιθανότατα μοιράζεται στη ζωή του και μιλήστε γι’ αυτό, μιλήστε για αυτά, απαντήστε σε σχόλια και δημιουργήστε μια ισχυρότερη κοινότητα.
Διαβάστε  Τι είναι τα push notifications και πως λειτουργούν

Δεδομένου ότι τα πάντα μένουν στο Διαδίκτυο και μπορούν να αναφλεγούν, κάντε αρκετή έρευνα και ζητήστε από κάποιον που σέβεστε να διαβάσει την ανάρτηση πριν τη δημοσίευσή της.

Τρεις ισχυροί τρόποι για να κάνετε κάτι υπέροχο στο blog σας αυτή τη στιγμή

Ακολουθούν τρεις απλοί και ισχυροί τρόποι για να κάνετε το blog σας να ξεχωρίζει σε μια εξαιρετικά γεμάτη κοινότητα με άρθρα. Δοκιμάστε μερικές από τις ιδέες που παρουσιάστηκαν παραπάνω, αλλά παραδώστε τις έχοντας κατά νου αυτές τις συνολικές οδηγίες.

 1 Να είστε ανατρεπτικοί

Όταν διακόπτετε τους ανθρώπους με κάτι πολύτιμο, δεν θα το δουν ως εισβολή. Θα καλωσορίσουν το τράνταγμα στην ψυχική τους ενέργεια.

2 Να είστε δυναμικοί

Εξερευνήστε τις άκρες του κόσμου του blog σας και αναζητήστε νέα επικράτεια. Κάντε κάτι που δεν έχει προηγουμένως δοκιμαστεί και αποδειχθεί. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα και θα ξεχωρίσετε ενώ το κάνετε.

3 Να είστε δραματικοί

Κάντε κάτι που πιάνει τους ανθρώπους απροσδόκητους και δημιουργεί ένα δυνατό σημείο. Δραματοποιήστε τις ιδέες σας. Η ιστορία σας μπορεί να προχωρήσει πολύ περισσότερο από μια απλή δήλωση. Κυριαρχήστε στο χώρο σας. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ έχουν σκοπό να υπογραμμίσουν ορισμένες βασικές αντιλήψεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του blogging και να προτείνουν μερικούς τρόπους εύρεσης θεμάτων ή προσαρμογής κοινών θεμάτων, ώστε οι αναρτήσεις σας να ξεχωρίζουν από το θορυβώδες περιεχόμενο που υπάρχει παντού. Σας παρουσιάμε πρωτότυπες ιδέες για Blog.

Καλέστε για Προσφορά