Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Ξέρετε ότι το περιεχόμενο έχει σημασία. Αλλά ο χώρος στο μάρκετινγκ περιεχομένου γίνεται όλο και πιο θορυβώδης, γεγονός που καθιστά όλο και πιο δύσκολο να ακουστεί. Ακολουθούν πρωτότυπες ιδέες για blog που θα βοηθήσουν τις αναρτήσεις σας να ξεχωρίζουν και να αποκτούν περισσότερη επισκεψιμότητα σε ένα απίστευτα γεμάτο κόσμο περιεχομένου.

Πρωτότυπες Ιδέες για blog για να βοηθήσετε τις αναρτήσεις σας να ξεχωρίζουν

Γνωρίστε το κοινό σας και κάντε την έρευνά σας Μην μαντεύετε τι χρειάζεται και/ή θέλει το κοινό σας. Λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για το περιεχόμενο κάνοντας έρευνα στον κλάδο και ανάλυση ανταγωνιστών.

Γράψτε συναρπαστικούς τίτλους

Οι άνθρωποι είναι αρκετά γρήγοροι στις αποφάσεις: Κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Και μια ανάρτηση στο blog με τον τίτλο της. είναι το σημείο κλειδί Ο τίτλος είναι η αφετηρία σας. Είναι ο τρόπος με τον οποίο προσελκύετε τους αναγνώστες να κάνουν κλικ και να δουν ολόκληρο το άρθρο, ώστε όσο πιο ελκυστικό τόσο το καλύτερο.

Διαχωρίστε μια σελίδα με υπότιτλους

Μια καθαρή σελίδα με υπότιτλους είναι εξαιρετική στρατηγική. Χρησιμοποιήστε το, και είναι πιο εύκολο για τους αναγνώστες να περιηγηθούν στο περιεχόμενό σας και να αποφασίσουν να το διαβάσουν πραγματικά. Αν το διαβάσουν, ίσως κάνουν επίσης την ενέργεια που θέλετε να κάνουν.

Χρησιμοποιήστε κουκκίδες για επισήμανση

 • Επισημάνετε τις καλύτερες πληροφορίες σας με κουκκίδες που πραγματικά διαβάζουν οι άνθρωποι
 • Αντιμετωπίστε τις κουκκίδες ως μικρούς τίτλους
 • Εκφράστε ξεκάθαρα οφέλη
 • Κρατήστε τα σε μια ή δύο γραμμές
 • Διατηρήστε τα συμμετρικά
 • Αποφύγετε την ακαταστασία και μείνετε στα βασικά
 • Και πάλι, οι κουκκίδες δεν είναι παράγραφοι, είναι τίτλοι
Διαβάστε  Πως λειτουργούν οι διαφημίσεις Facebook και Google Ads

Προσθήκη εικόνων

Οι άνθρωποι αντιδρούν και επεξεργάζονται οπτικό περιεχόμενο πολύ πιο γρήγορα από το περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο. Έτσι, η προσθήκη εικόνων ενισχύει την αφοσίωση.

Οι Πρωτότυπες Ιδέες για blog για να κάνετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας να ξεχωρίζουν, χρίζουν έρευνας ανταγωνισμού και δημιουργικότητας.

Ίσως έχετε καταρρίψει τα βασικά. Δημιουργείτε ποιοτικούς τίτλους, χρησιμοποιώντας καλή μορφοποίηση και ερευνάτε ποιο είναι το κοινό σας και τι ψάχνει. Καταπληκτική δουλειά! Τώρα, χρησιμοποιήστε αυτές τις πρωτότυπες Ιδέες για blog για να μεταφέρετε τις αναρτήσεις του blog σας στο επόμενο επίπεδο.

Δείτε τον Ανταγωνισμό

Βεβαιωθείτε ότι κανείς άλλος δεν έχει γράψει την ανάρτηση που σχεδιάζατε. Πληκτρολογήστε λέξεις-κλειδιά, θέμα ή επικεφαλίδα στο Google και δείτε τι βρίσκετε. Εάν βρείτε κάποιον που έχει γράψει μια ανάρτηση όπως ακριβώς σκεφτόσασταν, κάντε την ανάρτησή σας αρκετά διαφορετική ώστε να ξεχωρίζει. Προσθέστε αξία με στατιστικά στοιχεία, εικόνες ή πόρους ή προσφέρετε μια μοναδική οπτική γωνία για το θέμα.

Να θυμάστε ότι οι λεπτομέρειες έχουν σημασία

Κάντε την εργασία των αναγνωστών σας για αυτούς και έχετε επιπλέον λεπτομέρειες που προσθέτουν κύρος στην ανάρτησή σας και αποδεικνύουν καλύτερα τις απόψεις σας. Κάνοντας την έρευνά σας και εκπαιδεύοντας διεξοδικά τους αναγνώστες σας με στοιχεία που προέρχονται από πηγές, δημιουργείται συμπαγές περιεχόμενο που είναι απίθανο να δείτε να επαναλαμβάνεται αλλού. Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας για το πως να ξεκινήσεις ένα blog.

Απαντήστε στις δικές σας ερωτήσεις

Καθώς κοιτάζετε γύρω σας για ιδέες και βρίσκετε ερωτήσεις που δεν έχετε ξανακούσει, απλώς μπορεί να έχετε το επόμενο υπέροχο θέμα σας. Εάν μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις που κανείς άλλος δεν έχει απαντήσει ή που κανείς δεν σκέφτηκε να τις ρωτήσει, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικό, πολύτιμο περιεχόμενο.

Διαβάστε Επίσης – 10 Λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο SEO

Μοιραστείτε τα διδάγματα

Οι αναγνώστες θα εκτιμήσουν τις στρατηγικές και τις γνώσεις που μπορούν να αποκτήσουν από τη διαφάνειά σας. Εάν μοιράζεστε λάθη και μαθήματα που σας έχουν διδαχθεί, θα βοηθήσει το κοινό σας να μάθει τι πρέπει να κάνει και τι να μην κάνει.

Διαβάστε  Πως να ξεκινήσεις ένα Blog - Ο δρόμος για την Επιτυχία

Να είστε συγκεκριμένοι

Επωφεληθείτε από μια γενική ιδέα, γίνεστε πιο λεπτομερείς και πιο συγκεκριμένοι με κάθε κλάδο. Η ειδικότητα κάνει την ανάρτησή σας να ξεχωρίζει από το πλήθος. Εσείς και οι αναρτήσεις σας αποκτάτε μεγαλύτερη αξία όταν μοιράζεστε στρατηγικές, συμβουλές και παραδείγματα.

Μοιραστείτε τον εαυτό σας

Οι απόψεις, οι συστάσεις και οι σκέψεις σας είναι αποκλειστικά δικές σας. Μοιραστείτε τα και το περιεχόμενό σας θα είναι μοναδικό στο είδος σας.

Πρωτη σελιδα google

Πείτε ιστορίες και μοιραστείτε το χιούμορ σας

Η χρήση γεγονότων, δεδομένων και στατιστικών δημιουργεί περιεχόμενο που απευθύνεται στο λογικό μέρος του εγκεφάλου. Αλλά μην παραβλέπετε περιεχόμενο που συνδέεται συναισθηματικά με τον αναγνώστη. Χρησιμοποιήστε την αφήγηση για να δημιουργήσετε αυτή τη σύνδεση με το να είστε ανοιχτοί, ειλικρινείς και γνήσιοι. Το περιεχόμενο της ιστορίας μπορεί να είναι κάτι που σας συνέβη, ένα γεγονός που παρακολουθείτε τακτικά ή μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι που θα μπορούσε ή θα μπορούσε να συμβεί κάτω από κάποιο σύνολο γεγονότων.

Δοκιμάστε το χιούμορ όταν γράφετε την ανάρτησή σας ή χρησιμοποιήστε ανόητα παραδείγματα για να δείξετε την άποψή σας. Χρησιμοποιήστε τις εμπειρίες, τις απόψεις και τις γνώσεις σας για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που δεν μοιάζει με οτιδήποτε μπορούν να μοιραστούν οι άλλοι. Φέρνοντας κάτι διαφορετικό στο τραπέζι, μπορείτε να απεγκλωβιστείτε από τις ορδές της συγγραφής blog και να αποκομίσετε τα οφέλη της πρωτοτυπίας. Άλλωστε όλοι θέλουμε το άρθρο να μας να μπει στη πρώτη σελίδα του Google!

Περισσότερες Πρωτότυπες Ιδέες για blog για να κάνετε τις αναρτήσεις του blog σας να ξεχωρίζουν

Κατά την ανάπτυξη περιεχομένου, μπορείτε να αναζητήσετε θέμα που σχετίζεται άμεσα ή περιφερειακά με τη θέση της αγοράς σας ή μπορείτε να μοιραστείτε την προσωπική σας άποψη για ένα προϊόν, υπηρεσία ή όφελος ενός συγκεκριμένου γραφικού στοιχείου. Φροντίστε να είστε διαφανείς, να διατηρείτε τη φωνή σας συνεπή και το κοινό σας θα περιμένει κάθε νέα ανάρτηση.

 • Επικρίνετε ή απομυθοποιείτε μια γνώμη: Θυμηθείτε να αποδίδετε γεγονότα και αριθμούς που χρησιμοποιούνται για να υποστηρίξουν τη θέση σας.
 • Πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα: Παρατηρήστε τα πάντα γύρω σας και γυρίστε το στο κεφάλι του. Να είστε δίκαιοι και επαγγελματίες.
 • Γράψτε κριτικές: Να είστε ειλικρινείς και ειλικρινείς, αλλά μην φοβάστε να επισημάνετε σφάλματα ή ακόμα και να μοιράσετε μια κακή βαθμολογία.
 • Οι άνθρωποι εκτιμούν τη διαφάνειά σας.
 • Αξιοποιήστε ένα διάσημο απόσπασμα: Και πάλι, φροντίστε να αποδώσετε το απόσπασμα στον αρχικό του συγγραφέα.
 • Πες μια ιστορία: Αντέχει την επανάληψη. Το κοινό προσελκύεται από ιστορίες.
 • Να είστε υπόλογοι: Συζητήστε τα επιτεύγματα και τις αποτυχίες σας.
 • Αξιοποιήστε τις τρέχουσες ειδήσεις: Διατηρήστε τη φωνή και το στυλ του blog σας και συζητήστε κάτι από τον τρέχοντα κύκλο ειδήσεων (δοκιμάστε τις Ειδήσεις Google). Η συμπερίληψη αξιόπιστων και ενδιαφέροντων γεγονότων θα σας κάνει πιο έγκυρους.
 • Ιστορικό: Βρείτε ιστορικά γεγονότα που σχετίζονται με τον κλάδο σας.
 • Συνεχιζόμενα θέματα: Αφιερώστε μια μέρα την εβδομάδα σε κάτι που το κοινό σας πιθανότατα μοιράζεται στη ζωή του και μιλήστε γι’ αυτό, μιλήστε για αυτά, απαντήστε σε σχόλια και δημιουργήστε μια ισχυρότερη κοινότητα.
Διαβάστε  Πως βρίσκω λέξεις κλειδιά; Ξεκινήστε Τώρα

Δεδομένου ότι τα πάντα μένουν στο Διαδίκτυο και μπορούν να αναφλεγούν, κάντε αρκετή έρευνα και ζητήστε από κάποιον που σέβεστε να διαβάσει την ανάρτηση πριν τη δημοσίευσή της.

Τρεις ισχυροί τρόποι για να κάνετε κάτι υπέροχο στο blog σας αυτή τη στιγμή

Ακολουθούν τρεις απλοί και ισχυροί τρόποι για να κάνετε το blog σας να ξεχωρίζει σε μια εξαιρετικά γεμάτη κοινότητα με άρθρα. Δοκιμάστε μερικές από τις ιδέες που παρουσιάστηκαν παραπάνω, αλλά παραδώστε τις έχοντας κατά νου αυτές τις συνολικές οδηγίες.

 1 Να είστε ανατρεπτικοί

Όταν διακόπτετε τους ανθρώπους με κάτι πολύτιμο, δεν θα το δουν ως εισβολή. Θα καλωσορίσουν το τράνταγμα στην ψυχική τους ενέργεια.

2 Να είστε δυναμικοί

Εξερευνήστε τις άκρες του κόσμου του blog σας και αναζητήστε νέα επικράτεια. Κάντε κάτι που δεν έχει προηγουμένως δοκιμαστεί και αποδειχθεί. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα και θα ξεχωρίσετε ενώ το κάνετε.

3 Να είστε δραματικοί

Κάντε κάτι που πιάνει τους ανθρώπους απροσδόκητους και δημιουργεί ένα δυνατό σημείο. Δραματοποιήστε τις ιδέες σας. Η ιστορία σας μπορεί να προχωρήσει πολύ περισσότερο από μια απλή δήλωση. Κυριαρχήστε στο χώρο σας. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ έχουν σκοπό να υπογραμμίσουν ορισμένες βασικές αντιλήψεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του blogging και να προτείνουν μερικούς τρόπους εύρεσης θεμάτων ή προσαρμογής κοινών θεμάτων, ώστε οι αναρτήσεις σας να ξεχωρίζουν από το θορυβώδες περιεχόμενο που υπάρχει παντού. Σας παρουσιάμε πρωτότυπες ιδέες για Blog.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *