Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως να προωθήσω την δουλειά μου

Google news

Για πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ο καλύτερος τρόπος για να διαφημιστείτε στο διαδίκτυο είναι να έχουν ισχυρή και συνεπή ταυτότητα και παρουσία. Μόλις εδραιώσετε την επωνυμία σας σε ένα κλάδο και προσδιορίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών σας, το μάρκετινγκ στους πελάτες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων διαφόρων διαδικτυακών πλατφορμών γίνεται πιο βελτιωμένο. Ακολουθούν εννέα τρόποι με απαντήσεις στο ερώτημα για το πως να προωθήσω την δουλειά μου:

1. Δημιουργήστε και συντηρήστε έναν ιστότοπο

Ένας εύχρηστος και ενημερωτικός ιστότοπος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση για να εδραιώσει και να διατηρήσει την αξιοπιστία και τη συνέπεια στο μυαλό των καταναλωτών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία υπηρεσιών για να δημιουργήσετε έναν απλό, οικονομικά αποδοτικό ιστότοπο αρκεί να ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε. Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας τόσο για υπολογιστές όσο και για κινητά τηλέφωνα για να διευκολύνετε τους πελάτες να βρίσκουν τις πληροφορίες που χρειάζονται ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Ανάλογα με την επιχείρησή σας, θα πρέπει να έχετε τις ακόλουθες πληροφορίες διαθέσιμες στον ιστότοπό σας:

 • Ώρες λειτουργίας καταστήματος
 • Τοποθεσία
 • Διαθέσιμα προϊόντα ή υπηρεσίες
 • Μενού
 • Τηλέφωνα Επικοινωνίας
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Αποστολή και αξίες
 • Αρθρογραφία

Δεδομένου ότι οι βέλτιστες πρακτικές και οι τάσεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ αλλάζουν γρήγορα, φροντίστε να συνεχίζετε να ενημερώνετε τον ιστότοπό σας όσο περνάει ο καιρός.

Δημιουργήστε και επαληθεύστε το Εταιρικό προφίλ σας στο Google

Για να προσεγγίσετε νέους πελάτες μέσω της Google, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησής της. Το Google Business είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό προφίλ και έναν ιστότοπο επιχείρησης στο Google. Όταν μας ρωτάνε πως να προωθήσω την δουλειά μου είναι οι χάρτες είναι από τις πρώτες επιλογές.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό Google Business δωρεάν και να κατεβάσετε την εφαρμογή Google My Business για να τον διαχειριστείτε από το τηλέφωνό σας. Το προφίλ της επιχείρησής σας θα εμφανιστεί στην τοπική ενότητα της Αναζήτησης Google όπως και στους Χάρτες Google.

Αφού εγγραφείτε για έναν λογαριασμό και τον συνδέσετε με την καταχώρισή σας, μπορείτε να τον βελτιστοποιήσετε ώστε να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας με:

Διαβάστε  Magento ή WordPress ; - Ποιο CMS είναι καλύτερο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα Eshop ;

Ολοκλήρωση του προφίλ σας: Ένα πλήρες εταιρικό προφίλ βοηθά την επιχείρησή σας να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε πωλήσεις. Εκτός από την καταχώριση του ονόματος, του ιστότοπου και του αριθμού τηλεφώνου της επιχείρησής σας, συμπληρώστε κάθε ενότητα του προφίλ σας στο Google My Business που απαιτεί λεπτομερείς πληροφορίες. Απαντώντας σε κάθε ερώτηση στην ενότητα

Q&A: Μερικοί άνθρωποι επισκέπτονται την Google, αντί για τον ιστότοπο μιας εταιρείας, για να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την επιχείρηση ή να μάθουν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Το Google My Business διαθέτει μια λειτουργία Q&A που επιτρέπει στους πιθανούς πελάτες να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με μια εταιρεία. Η παροχή απαντήσεων σε αυτές τις ερωτήσεις είναι καλή εξυπηρέτηση πελατών και βοηθά στην απόκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών στην εταιρεία σας και στο προϊόν ή την υπηρεσία που πουλάτε.

Χρησιμοποιήστε άλλες τοπικές υπηρεσίες καταχώρισης

Εξετάστε το ενδεχόμενο εγγραφής της επιχείρησής σας σε άλλες τοπικές υπηρεσίες καταχώρισης. Η εγγραφή της επιχείρησής σας επιτρέπει να την βρείτε πιο εύκολα στις μηχανές αναζήτησης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, συμπληρώνετε απλώς μια φόρμα πληροφοριών και ακολουθείτε τα βήματα που δίνει ο ιστότοπος για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επιβεβαίωσης μέσω τηλεφώνου ή παραδοσιακής ταχυδρομικής αποστολής. Αυτό συχνά διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, διευκολύνει την προβολή της επιχείρησης και βοηθά τους πελάτες σας να σας βρουν.

Πρέπει να έχετε σταθερή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπουν να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας για βέλτιστη τοποθέτηση προϊόντων και με ελάχιστο έως καθόλου κόστος. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ειδικά για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας το όνομα της επιχείρησής σας μέσα στο όνομα χρήστη του λογαριασμού για να βοηθήσετε τους τρέχοντες και τους υποψήφιους πελάτες να σας βρίσκουν εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα της επωνυμίας που απεικονίζετε σε όλους τους λογαριασμούς είναι συνεπής με την καθιερωμένη ταυτότητα της επωνυμίας σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διαφημίσεις στα Social Media, να προωθήσετε οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να διατηρήσετε την ταυτότητα της επωνυμίας σας. Μοιραστείτε το περιεχόμενο του ιστολογίου ή του ιστότοπού σας στις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κοινή χρήση του περιεχομένου σας στο διαδίκτυο μπορεί να οδηγήσει σε άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ή ιστότοπους που συνδέονται με το περιεχόμενό σας, βελτιώνοντας έτσι το SEO εκτός σελίδας. Η διαχείριση των Social Media πρέπει να να έχει σχέδιο και στρατηγική.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση της προβολής του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας σχετικές λέξεις-κλειδιά είναι μια σημαντική πτυχή του διαδικτυακού μάρκετινγκ και της διαδικτυακής προώθησης των επιχειρήσεων. Όσο πιο ψηλά εμφανίζεστε σε ένα σχετικό αποτέλεσμα αναζήτησης λέξεων-κλειδιών, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει κλικ στον ιστότοπό σας ένας δυνητικός πελάτης.

Διαβάστε  Πως να βελτιώσετε το Instagram προφίλ σας

Η χρήση μιας αποτελεσματικής στρατηγικής βελτιστοποίησης ιστοτόπου, θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί. Υπάρχουν διαθέσιμες προσθήκες για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτές τις πληροφορίες και να δημιουργήσετε μετα-περιγραφές για τον ιστότοπό σας, οι οποίες μπορούν επίσης να κατατάξουν τον ιστότοπό σας υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες SEO που μπορεί να περιλαμβάνει μια καμπάνια μάρκετινγκ. Το on-page SEO σχετίζεται με διαμορφώσεις στον ιστότοπό σας, ενώ το off-page SEO αναφέρεται στους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός σας ευρετηριάζεται από τις μηχανές αναζήτησης. Ακολουθούν οι βασικές πτυχές που κάνουν το SEO να λειτουργεί:

Η κατάταξη αναφέρεται στο σημείο που μια μηχανή αναζήτησης τοποθετεί τον ιστότοπό σας σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανής αναζήτησης. Η υψηλή κατάταξη σε ένα SERP σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας έχει υψηλή αυθεντία περιεχομένου καθώς σχετίζεται με διάφορες αναζητήσεις που εκτελούν οι χρήστες και υποδηλώνει επίσης υψηλή συνάφεια με το θεματικό σας πεδίο. Η πρώτη σελίδα Google, δεν είναι απλή υπόθεση.

Η ευρετηρίαση αναφέρεται όταν οι μηχανές αναζήτησης αναζητούν το πιο σχετικό περιεχόμενο που σχετίζεται με τις λέξεις-κλειδιά ενός χρήστη και στη συνέχεια ταξινομούν τα αποτελέσματα με σειρά από τα περισσότερα προς τα λιγότερο σχετικά.

Η ανίχνευση είναι η διαδικασία ανακάλυψης κατά την οποία οι μηχανές αναζήτησης στέλνουν bots για να διαβάσουν μια ιστοσελίδα και να συλλέξουν δεδομένα από ιστότοπους.

Δημιουργήστε ένα blog

Η κατοχή ενός ιστολογίου βοηθά την εταιρεία σας να γνωστοποιήσει το όνομά της στους οπαδούς της και εξυπηρετεί στην απευθείας σύνδεση με τους πελάτες. Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν ιστολόγια για να συζητήσουν την επωνυμία τους, να μοιραστούν χρήσιμες πληροφορίες, να προωθήσουν προϊόντα και πολλά άλλα. Το μάρκετινγκ περιεχομένου απαιτεί συνεπή δουλειά για να διατηρείται ενημερωμένο, αλλά αποδεικνύεται αποτελεσματικό στην αύξηση των πιθανοτήτων σας να κατατάσσεστε σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Ένα ενημερωμένο ιστολόγιο διατηρεί το υλικό φρέσκο, κάνει εσάς και την επωνυμία σας συγγενή, προσελκύει το κοινό σας και μπορεί να ενισχύσει τη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησής σας, δίνοντας την προβολή της επωνυμίας σας. Δημιουργήστε ένα ημερολόγιο σύνταξης για να παραμείνετε οργανωμένοι και εντός προγράμματος. Μερικές ιδέες για αναρτήσεις ιστολογίου περιλαμβάνουν: Οδηγίες και εκπαιδευτικές αναρτήσεις Αναρτήσεις επισκεπτών Ερωτήσεις και απαντήσεις με εμπειρογνώμονα του κλάδου

Δημιουργήστε βίντεο και podcast

Πολλές εταιρείες δημιουργούν βίντεο με οδηγίες, ενημερωτικά βίντεο ή podcast ή ενημερώσεις για να προσφέρουν αξία στο κοινό-στόχο τους. Η δημιουργία συνδέσμων προς αυτούς τους τύπους βίντεο περιεχομένου σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμβάλλει στη δημιουργία οργανικής επισκεψιμότητας για τον ιστότοπό σας και χτίζει την ταυτότητα και την εμπιστοσύνη της επωνυμίας. Το περιεχόμενο που παρέχεται πρέπει να είναι χρησιμοποιήσιμο καθώς οι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες και θέλουν να ενημερωθούν. Τα βίντεο μπορούν να χρησιμεύσουν ως περιεχόμενο ιστολογίου ή πόροι στον ιστότοπό σας.

Διαβάστε  Πώς να δομήσετε στρατηγική Social Media Marketing μεθοδικά κι οικονομικά;

Η δημιουργία βίντεο σε διάφορες μορφές μπορεί να εξαπλώσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σε μοναδικά τμήματα της αγοράς σε όλα τα στάδια του κύκλου μάρκετινγκ. Τα βίντεο μπορούν να χρησιμεύσουν ως περιεχόμενο ιστολογίου ή πόροι στον ιστότοπό σας.

Οι διαφορετικοί τύποι βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας περιλαμβάνουν βίντεο Q&A, βίντεο με κινούμενα σχέδια, βίντεο ζωντανής ροής και βίντεο ανακοινώσεων. Πολλοί άνθρωποι ακούν podcast για να μάθουν περισσότερα για ένα συγκεκριμένο θέμα. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας δημιουργώντας ένα podcast για τη δική σας εταιρεία. Στη συνέχεια, μοιραστείτε το podcast σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στον ιστότοπό σας.

Χρησιμοποιήστε το email marketing

Τα ενημερωτικά δελτία μπορούν να αποτελέσουν ευεργετικό μέρος της επιχείρησής σας όταν εφαρμόζονται σωστά. Αυτός ο τύπος μάρκετινγκ σάς επιτρέπει να στέλνετε ενημερωτικό περιεχόμενο εστιασμένο σε προϊόντα ή υπηρεσίες σε δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες και μπορεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και τις συνολικές πωλήσεις.

Υπάρχουν τρεις βασικές φάσεις για την έναρξη ενός ενημερωτικού δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Η φάση ανάπτυξης, η φάση παραγωγής και η φάση διανομής. Αφού έχετε μια καθιερωμένη βάση δεδομένων με email και δεδομένα, μπορείτε να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό μάρκετινγκ email μέσω διαφόρων παρόχων. Ακολουθούν ορισμένοι διαφορετικοί τύποι μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να στείλετε στους πελάτες σας:

Τα ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία περιέχουν συχνά τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Τα προωθητικά email περιλαμβάνουν εκπτώσεις ή άλλες ειδικές προσφορές για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας σας. Έρευνα ή έλεγχος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αιτημάτων που προσελκύουν έναν πελάτη, χτίζουν αξιοπιστία και ενισχύουν τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δημιουργώντας επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ νέου αφοσίωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν θέλετε να πείσετε ανενεργούς συνδρομητές, πελάτες ή πελάτες να συνδεθούν ξανά με την επωνυμία σας.

Χρησιμοποιήστε το οργανικό μάρκετινγκ

Το οργανικό μάρκετινγκ είναι η διαδικασία προσέλκυσης των πελατών σας φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Είναι αποδεδειγμένο ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό ειδικά όταν εφαρμόζεται το βιολογικό από στόμα σε στόμα μάρκετινγκ. Μέσω κριτικών, αναρτήσεων, ιστολογίων και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το κοινό-στόχος σας μπορεί να αξιολογήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ακόλουθους για την επωνυμία σας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *