Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news
εναλλακτικες επιλογες linkedin

Είτε πρόκειται να διατηρήσετε επαφή με φίλους ή οικογένεια για να προωθήσετε την καριέρα σας, είναι πιθανό να έχετε τουλάχιστον ένα κοινωνικό δίκτυο. Ενώ το Facebook, το Twitter και το Google είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, αυτές οι πλατφόρμες μπορεί να μην είναι σε θέση να σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Αυτό συμβαίνει όταν μπαίνουν στο παιχνίδι επαγγελματικές ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Και, υπάρχει ένα όνομα που αμέσως μεταπηδά όταν αναφέρετε την “επαγγελματική κοινωνική δικτύωση” – το LinkedIn.

Το LinkedIn έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικό από το Facebook και το Twitter στη δημιουργία leads,  227% πιο αποτελεσματικό για να είμαστε ακριβείς. Και, παρά τα 225 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη, το LinkedIn έχει κάποια προβλήματα. Για αρχάριους, ο ιστότοπος είναι γνωστό ότι πλημμυρίζει τα εισερχόμενά σας με ενοχλητικό spam. Ακόμα χειρότερα από το να χάνουμε τα συνεχή μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του LinkedIn, υπάρχουν επίσης ισχυρισμοί ότι η εταιρεία έχει εισβάλει σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη.

Ακόμα και με αυτά τα προβλήματα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγάλη δραστηριότητα ανταμείβοντας ιστότοπους όπως το LinkedIn. Αλλά, αν δεν είστε οπαδός του δημοφιλέστερου επαγγελματικού δικτυακού τόπου, προτείνουμε να δοκιμάσετε μία από τις παρακάτω 21 εναλλακτικές λύσεις.

1. Xing

Ιδρύθηκε το 2003, καθώς πρόκειται για έναν μεγάλο ανταγωνιστή του LinkedIn, όπου μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας, συνεργάτες, συμβουλές ή να αναφέρετε μια θέση εργασίας στην επιχείρησή σας. Στην πραγματικότητα, το Xing μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό δίκτυο στις γερμανόφωνες χώρες και έχει περισσότερα από 14 εκατομμύρια μέλη. Ωστόσο, το Xing χρησιμοποιείται επίσης από επαγγελματίες σε περισσότερες από 200 χώρες και είναι διαθέσιμο στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Φινλανδικά, Σουηδικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ουγγρικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά, , και τουρκικά.

Η βασική ιδιότητα του μέλους είναι δωρεάν, αλλά η πρόσβαση σε χαρακτηριστικά, όπως η αναζήτηση ατόμων με συγκεκριμένα προσόντα, περιλήψεις βιβλίων επιχειρήσεων και εκπτώσεις ταξιδιού, είναι δυνατή μόνο από άτομα με premium μέλη. Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα είναι ένας κατάλογος επαγγελματικών προφίλ, φόρουμ συζητήσεων και συντονισμού εκδηλώσεων. Ενώ το Xing δεν μπορεί να ξεπεράσει το LinkedIn, είναι μια εξαιρετική επιλογή αν κατοικείτε ή εργάζεστε στο εξωτερικό.

Βρείτε με εδώ στο Xing.

2. Oppοrtunity

Το Oppοrtunity χρησιμοποιεί μια επιστημονική προσέγγιση για να βρει τους σωστούς οδηγούς πωλήσεων, τις ευκαιρίες απασχόλησης, τους υποψηφίους εργασίας μέσω ενός αλγορίθμου που χρησιμοποιεί σημεία δεδομένων, όπως η τοποθεσία, τύποι βιομηχανιών, σύνολα δεξιοτήτων και άλλα σήματα από όλο το Διαδίκτυο. Μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο LinkedIn.

3. VisualCV

Το VisualCV σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ψηφιακό βιογραφικό σημείωμα το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους συναδέλφους ή υποψήφιους εργοδότες. Δεν είναι πολύ διαφορετικό από το LinedIn, αλλά το VisualCV φαίνεται πιο ελκυστικό.

Διαβάστε  Μπορεί το SEO να εγγυηθεί περισσότερες πωλήσεις;

4. Meetup

Το Meetup είναι μια διαδικτυακή πύλη κοινωνικής δικτύωσης που διευκολύνει τις συναντήσεις ομάδων off line, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, στην περιοχή σας. Γνωστό για την δημοσίευση events, το MeetUp είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δικτύωση στον πραγματικό κόσμο.

5. Zerply

Όχι μόνο μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα βιογραφικό σημείωμα στο Zerply, αλλά μπορείτε πραγματικά να παρουσιάσετε την εργασία σας μέσω βίντεο, portfolios ή ακόμα και με ιστορίες. Η τέλεια τοποθεσία για δημιουργικούς και ταλαντούχους αναζητητές εργασίας και εργοδότες.

6. AngelList

Γνωστό κυρίως ως πλατφόρμα για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, το AngelList μπορεί να σας συνδέσει με χιλιάδες νεοσύστατες επιχειρήσεις που αναζητούν τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας. Συνολικά, ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά αποδοτικός, εύκολος στη χρήση και ασφαλής.

8. BranchOut

Αν έχετε Facebook, τότε ίσως έχετε εντοπίσει το BranchOut, είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή για επαγγελματική δικτύωση στην πλατφόρμα του Facebook. Παρόλο που μοιάζει με το LinkedIn, η πρόσληψη και το κυνήγι εργασίας επιτυγχάνονται μέσω των συνδέσεων Facebook, πράγμα που σημαίνει ότι σας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσετε οποιαδήποτε εταιρεία.

9. Data com – Connect

Σε αντίθεση με σχεδόν κάθε άλλο δικτυακό τόπο, το DataSource Connect της Salesforce παρέχει τόσο τον αριθμό τηλεφώνου όσο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εταιρειών που είναι εγγεγραμμένες στον κατάλογο επιχειρήσεων. Πραγματοποιεί ακόμη ένα βήμα παραπέρα και παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες επικοινωνίας για άτομα σε οποιαδήποτε εταιρεία και σε οποιοδήποτε τμήμα από προσωπικό έως στελέχη της C-suite. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στον κατάλογο ανά άτομο, εταιρεία ή βιομηχανία, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη σύνδεση με τους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου ή της συγκεκριμένης περιοχής σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Data.com Connect, αλλά θα περιορίσετε την παροχή μιας επαφής σε αντάλλαγμα για μία. Για περισσότερες επαφές, η τιμολόγηση αρχίζει στα 250 δολάρια ετησίως.

10. Sumry

Το Sumry κυκλοφόρησε δημόσια το 2014 και είναι μια εφαρμογή ιστού που αναπτύσσει ηλεκτρονικά βιογραφικά και portfolios. Αυτό που κάνει το Sumry μοναδικό είναι ότι υπογραμμίζει την εκπαίδευση, τις πιστοποιήσεις, τις δεξιότητές σας, την εργασιακή σας εμπειρία και μάλιστα μαρτυρίες από ανθρώπους με τους οποίους έχετε εργαστεί στο παρελθόν σε πλήρη χρονική στιγμή, σε αντίθεση με ένα άλλο βιογραφικό σημείωμα. Αυτό όχι μόνο δίνει στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις μια ματιά στο ποιος είστε ως άτομο, αλλά κάνει επίσης πιο εύκολο στους εργοδότες να αφομοιώσουν την on line εικόνα σας, πριν από την επίσημη υποβολή μιας αίτησης. Όταν εντοπίζετε μια θέση που σας ενδιαφέρει, απλώς κάντε apply με ένα μόνο κλικ, δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη συνοδευτική επιστολή και το Sumry θα στείλει ένα σύνδεσμο στο προφίλ σας και στο PDF του βιογραφικού σας.

Διαβάστε  3 τρόποι για να επηρεάζεις το κοινό σου στο Instagram

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του Sumry, αλλά αν θέλετε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με πιθανούς εργοδότες ή επαφές, τότε θα πρέπει να αγοράσετε το Sumry Pro για 7 δολάρια το μήνα.

11. Jobcase

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα περιεκτικό προφίλ που να περιγράφει όχι μόνο την εκπαίδευση και την εμπειρία σας, αλλά και τον προτιμώμενο μισθό, τις συνθήκες εργασίας, τα προσωπικά σας γνωρίσματα και εάν θα επιθυμούσατε να μετακομίσετε. Επειδή το Jobcase διαθέτει πληροφορίες από περισσότερες από 100 υπάρχουσες ιστοσελίδες με καταλόγους θέσεων εργασίας, όπως το Indeed και το CareerBuilder, έχετε περισσότερη πρόσβαση στους εργοδότες και τις συνδέσεις που θα έχετε στο LinkedIn. Το Jobcase χρησιμοποιεί επίσης επιστήμονες δεδομένων MIT που μπορούν να σας βοηθήσουν στην ανακάλυψη των πληροφοριών που είναι πιο σχετικές με εσάς.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο Jobcase ή απλά να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας Facebook, Google ή LinkedIn.

Παρά το γεγονός ότι η LinkedIn είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική δικτύωση στον κόσμο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές δικτύωσης για να σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Στην πραγματικότητα, ορισμένες από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις μπορεί να είναι πιο χρήσιμες από το LinkedIn, επειδή εστιάζουν στη δημιουργία πιο επαγγελματικών συνδέσεων με βάση την τοποθεσία ή τον τομέα σας.

12. Referhire

To Referhire είναι μια σχετικά καινούρια παλτφόρμα μέσω της οποίας μπορεί να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να συμπληρώσετε όλες τις τεχνικές σας δεξιότητες. Είναι αρκετά παρόμοιο με το Linkedin, προσφέρει θέσεις εργασίας, έχει ειδική αναζήτηση για να ψάξετε ή να προσφέρετε εργασία.  Δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα, αλλά εφόσον ψάχνεται επαγγελματικές ευκαιρίες τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό τότε αξίζει να χτίσετε ένα επαγγελματικό προφίλ.

13. Remote

Η παλτφόρμα Remote έχει αρκετά καλή απήχηση και στην Ελλάδα, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο προφίλ μέσω του οποίου θα μπορούν να σας βρουν υποψήφιοι εργοδότες. Όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά και στην ονομασία, μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να βρείτε εργασία από το σπίτι σας και να έχετε ένα καλό εισόδημα. Βασική προυπόθεση είναι να γνωρίζετε καλά αγγλικά για να μπορείτε να συννενοείστε και να αποδώσετε καλύτερα. Από την άλλη είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσετε τα αγγλικά σας. Υπάρχουν 2  premium πακέτα όπου μπορείτε μέσα από αυτά να να στέλνετε περισσότερες αιτήσεις για εργασία, να χτίσετε ένα custom domain και να έχετε support. Τα 2 πακέτα είναι στα 19 και 49 δολλάρια ανά μήνα. Φυσικά η ιστοσελίδα είναι κατηγορίας Remote work συνεπώς ανήκει και στη λίστα με τις freelance ιστοσελίδες για εργασία από το σπίτι.

14. The Go To Market Company

Διαβάστε  Πως να κάνετε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει

Το TGTMC είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο που συνδέει ανώτερους επαγγελματίες πωλήσεων με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και νεοσύστατες επιχειρήσεις που αγωνίζονται να αυξήσουν τις διεθνείς πωλήσεις σε όλη την αγορά του EMEA. Είναι μια τέλεια συμφωνία και για τις δύο πλευρές, δεδομένου ότι προσφέρει μια πιο επιχειρηματική στους  επαγγελματίες πωλήσεων που κερδίζουν με βάση τα αποτελέσματά τους, αλλά και την προσπάθεια τους να προωθήσουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους.

15. Gadball

Δεν είναι πολύ διαφορετικό από το Linkedin, αλλά σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Το Gadball προσφέρει επίσης φιλοξενία δημόσιου προφίλ και συμμετοχή σε φόρουμ, ευκαιρίες σταδιοδρομίας για ταλαντούχους επαγγελματίες. Έχουν εμφανιστεί στο περιοδικό Fortune Magazine και στο The Wall Street Journal.

16. Viadeo

Αυτή η επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης έχει πάνω από 40 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Το Viadeo προσφέρει φιλοξενία προσωπικού προφίλ, διατηρώντας το ηλεκτρονικό σας βιβλίο διευθύνσεων, βοηθώντας σας να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις επαφές σας και πολλές άλλες υπηρεσίες. Είναι η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση Linkedin στη Γαλλία, αλλά δεν είναι αποκλειστική στη Γαλλία.

17.  YouJoin

Το YouJoin είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζουν “ημι-δημόσιο” προφίλ – μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο μέσω PIN και προσαρμοσμένου προφίλ. Μόνο οι επαφές που έχουν το σύνδεσμο μπορούν να δουν το προφίλ YouJoin.

18. Ryze

Μια άλλη εναλλακτική λύση για Linkedin που αξίζει να δείτε είναι το Ryze. Συνδέουν επιχειρηματίες με επαγγελματίες και περιέχει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο σε 200 χώρες. Έχει δημιουργηθεί από το 2001.

19. The Muse

Το Muse προσφέρει επιχειρηματικές συναντήσεις, αλλά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι το πόσο διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση είναι με τα πολλά άρθρα διασκέδασης. Μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας, αλλά επίσης να πάρετε συμβουλές σταδιοδρομίας, να περιηγηθείτε σε εταιρείες και να παρακολουθήσετε διασκεδαστικά βίντεο.

20. Hired

Αν ψάχνετε για δουλειά ειδικά στο εξωτερικό, θα πρέπει να τσεκάρετε το Hired. Πρόκειται για μια αγορά δύο όψεων, η οποία ταιριάζει με τις διακεκριμένες εταιρείες με ταλέντο τεχνολογίας και προσφέρει δωρεάν φιλοξενία προφίλ για επαγγελματίες. Χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως το Conde Nast και το Uber.

21. Referral Key

Το Referral Key σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε το υφιστάμενο επιχειρηματικό σας δίκτυο για να δημιουργήσετε οδηγούς με υψηλά προσόντα παραπομπής – και σας επιτρέπει να επεκτείνετε εύκολα το επαγγελματικό σας δίκτυο για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις παραπομπής που υποστηρίζουν τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Όλα τα παραπάνω είναι μια πολύ καλή αρχή για να ξεκινήσετε να δικτυώνεστε επαγγελματικά με εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Καλή επιτυχία !

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.