Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως χτίζω το Brand μου

Google news

Πως χτίζω το Brand μου; Η οικοδόμηση ενός εμπορικού σήματος είναι κάτι που μπορεί να μην σταματήσετε ποτέ να κάνετε. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, δέσμευση και υπομονή. Αλλά η δημιουργία της μάρκας σας δεν έχει να κάνει μόνο με το να κερδίσετε χρήματα ή να δημιουργήσετε ένα όνομα για τον εαυτό σας – έχει να κάνει με το να καταλάβετε ποιος είστε και τι σας κάνει ευτυχισμένους. Πώς μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε την οικοδόμηση της προσωπικής σας μάρκας; Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις:

Πως να Χτίσω το Brand μου

Πιθανώς έχετε ακούσει ξανά τη φράση “branding”, αλλά γνωρίζετε πραγματικά τι σημαίνει;

Η επωνυμία είναι απλώς ένας τρόπος επικοινωνίας του ποιοι είστε και τι αντιπροσωπεύετε. Έχει να κάνει με το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι σε σχέση με τον κλάδο σας, καθώς και με προσωπικές αξίες όπως η ακεραιότητα και η ειλικρίνεια. Ως επιχειρηματίας με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία προς πώληση, είναι σημαντικό να έχετε μια σταθερή στρατηγική επωνυμίας – και αυτό περιλαμβάνει την οικοδόμηση της προσωπικής σας επωνυμίας στο διαδίκτυο μέσω πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook, καθώς και ιστότοπων ιστολογίου όπως το Medium ή το WordPress (για να αναφέρουμε μόνο δύο).

Διαβάστε  Γιατί πρέπει να αγνοήσετε τα φθηνά πακέτα SEO

Το να ξεκινήσετε να φτιάχνετε την επωνυμία σας μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσετε από κάπου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αρχίσετε να χτίζετε το εμπορικό σήμα σας. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο και να δημοσιεύετε περιεχόμενο σε τακτική βάση ή να ξεκινήσετε ένα κανάλι στο YouTube όπου θα μοιράζεστε βίντεο με τον εαυτό σας να εκτελεί διάφορες εργασίες. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!

  • Μην ανησυχείτε για το αν θα τα καταφέρετε με την πρώτη φορά: Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να δείτε αποτελέσματα από τη δουλειά που κάνετε για να χτίσετε το εμπορικό σήμα σας. Κάντε υπομονή και συνεχίστε να δοκιμάζετε νέα πράγματα.*
  • Μην αποθαρρύνεστε αν δεν συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη: Αν τίποτα δεν φαίνεται να δουλεύει για μένα στην αρχή, απλά δοκιμάζω κάτι άλλο αντ’ αυτού.*

Το χτίσιμο ενός Brand δεν έχει να κάνει με την επανεφεύρεση του εαυτού σας ή την προσπάθεια να γίνετε κάποιος που δεν είστε – έχει να κάνει με το να γιορτάζετε αυτό που ήδη είστε και αυτό που αγαπάτε να κάνετε.

Η οικοδόμηση ενός brand δεν έχει να κάνει με την επανεφεύρεση του εαυτού σας ή με την προσπάθεια να γίνετε κάποιος που δεν είστε. Έχει να κάνει με το να γιορτάζετε αυτό που ήδη είστε και αυτό που αγαπάτε να κάνετε.

Μη φοβάστε να μοιράζεστε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, ακόμη και αν δεν είναι πάντα οι πιο εύκολες να τις πείτε δυνατά. Μη φοβάστε να μοιραστείτε τα πάθη σας με τους άλλους – ειδικά αν αυτά κάνουν άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους! Ποτέ δεν ξέρεις πόση δύναμη μπορεί να έχει μια απλή πράξη καλοσύνης στη ζωή κάποιου άλλου σε αντάλλαγμα.

Διαβάστε  Ιστοσελίδα Ιατρείου - Αποκτήστε καθημερινά πελάτες με σχέδιο

Και τέλος: μη φοβάστε να μοιραστείτε αυτό που ΣΑΣ ωθεί ως άτομο- είτε πρόκειται για τη δημιουργία μουσικής είτε για τη ζωγραφική (ή και τα δύο), πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα εκτιμά την προσπάθεια πίσω από αυτό που μας κάνει διαφορετικούς μεταξύ μας – ειδικά όταν αυτές οι διαφορές ενώνονται σε κάτι όμορφο.”

Αν έχετε πάθος για κάτι, τότε το Brand σας πρέπει να αντανακλά αυτό το πάθος για να λειτουργήσει

Αν είστε παθιασμένοι με κάτι, τότε το εμπορικό σήμα σας πρέπει να αντανακλά αυτό το πάθος για να λειτουργήσει. To Πως χτίζω το Brand μου είναι μια γενική ερώτηση αλλά θέλει σταθερά και έξυπνα βήματα στη στρατηγική σας.

Αν αγαπάτε αυτό που κάνετε, τότε θα είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν την αξία αυτού που τους προσφέρετε και γιατί θα πρέπει να αγοράσουν ή να σας προσλάβουν. Οι πελάτες σας θα δουν επίσης αυτό το πάθος – και αν το μοιράζονται μαζί σας, τότε δύο συγγενικά πνεύματα μπορούν να γίνουν σπουδαίοι συνεργάτες!

Αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, ξεκινήστε κάνοντας στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις όπως “Τι με κάνει ευτυχισμένο;” και “Πώς θέλω να μοιάζει η ζωή μου;”. Αυτές οι απαντήσεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πού βρίσκονται τα πάθη σας και τι σημαίνουν για τους μελλοντικούς σας στόχους. Μπορεί να έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να πουλάει προσκλητήρια βάπτισης. Ξεκινήστε να σκέφτεστε στρατηγικά γύρω από αυτό.

Μόλις καταλάβετε τι είναι σημαντικό για εσάς, κάντε μικρά βήματα προς την επίτευξη αυτών των στόχων. Για παράδειγμα: αν ένα από τα μεγαλύτερα πάθη σας είναι τα ταξίδια, κάντε ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο με φίλους ή μέλη της οικογένειας- αν ένα άλλο είναι η γυμναστική, δοκιμάστε ένα νέο μάθημα γυμναστικής στο γυμναστήριο- αν ένα ακόμη είναι η φωτογραφία, αρχίστε να δημοσιεύετε φωτογραφίες στο διαδίκτυο μέσω Instagram ή Facebook! Αν αγαπάτε τις εκδηλώσεις και εμπορεύεστε παιδικά βαπτιστικά παπούτσια, μιλήστε στη καρδιά των γονέων.

Διαβάστε  Τρόποι διαφήμισης Επιχείρησης - Αναλυτικός Οδηγός

Ξεκινήστε με μικρά βήματα, όπως η δημιουργία ενός λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή η καταγραφή των πραγμάτων που σας κάνουν ευτυχισμένους

Μη φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους.

Μη φοβάστε να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε! Και μην ξεχνάτε, πάντα υπάρχει κάποιος που είναι σε χειρότερη κατάσταση από εσάς και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγη επιπλέον αγάπη στη ζωή του (και ίσως να δώσει και λίγη πίσω).

Αν κάτι δεν πετύχει με την πρώτη φορά… ξαναδοκιμάστε! Μερικές φορές χρειάζονται αρκετές προσπάθειες πριν κάτι κολλήσει ή γίνει επιτυχημένο- απλά να θυμάστε: η αποτυχία είναι μέρος της επιτυχίας!

Πως χτίζω το Brand μου – Συμπερασματικά

Η οικοδόμηση ενός εμπορικού σήματος είναι μια μεγάληκαι συνεχής διαδικασία, οπότε μην αποθαρρύνεστε αν αυτό δεν συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη. Το κλειδί είναι να ξεκινήσετε από τα μικρά και να χτίσετε. Αν είστε παθιασμένοι με κάτι – είτε πρόκειται για ταξίδια, είτε για ζαχαροπλαστική, είτε για φωτογραφία – τότε αυτό το πάθος θα αντανακλάται σε ό,τι κάνετε. Και όταν οι άνθρωποι βλέπουν αυτό το πάθος να αντανακλάται σε αυτούς μέσα από τη δουλειά σας; Θα συνδεθούν κι αυτοί με αυτό το συναίσθημα!

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *