Πως να αυξήσω τους followers στο Instagram

Το Instagram ξεπέρασε γρήγορα την πρώτη εντύπωση ως διασκεδαστική εφαρμογή για παιδιά και έχει γίνει ένα σοβαρό εργαλείο μάρκετινγκ περιεχομένου, δικτύωσης και δημιουργίας κοινού για άτομα και Brands. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στον πλανήτη, με πάνω από 200 εκατομμύρια ενεργά μηνιαία μέλη που μοιράζονται 60 εκατομμύρια εικόνες και 1,6 δισεκατομμύρια likes την ημέρα.

Πόσο φοβερό είναι; Τα ποσοστά αφοσίωσης για τις επιχειρήσεις στα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα είναι λιγότερο από 0,1%, αλλά το Instagram σπάει τα ρεκόρ. Ο μέσος όρος συμμετοχής στο Instagram για μάρκες σε μια μελέτη του Forrester το 2014 ήταν ένα 58 φορές υψηλότερος από ό, τι στο Facebook.

Τέτοιοι αριθμοί δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι όταν μιλάμε για Social Media Marketing . Θέλετε να ξεχωρίσετε στον τομέα σας, να ανεβείτε επίπεδο τόσο στη δημοτικότητα όσο και σαν παρουσία! Δεν είναι όνειρο ή στόχος.

Σίγουρα, 58 φορές μεγαλύτερη δέσμευση από ό, τι το Facebook ακούγεται εξαιρετικό, αλλά μπορείτε να το κάνετε πολλά περισσότερα στο Instagram. Είτε είστε ένα μεγάλο Brand είτε ίσως απλά να αναρωτιέστε πώς να γίνετε διάσημοι στο Instagram, σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τους τρόπους για να αυξήσετε Followers.

Και θα το ολοκληρώσετε με το να επεξεργαστείτε αυτές τις έντεκα καταπληκτικές χορδές Instagram στην κοινωνική σας στρατηγική. Ελέγξτε αυτές τις ιδέες που λαμβάνουν προσοχή για τις λεζάντες Instagram, τα hashtags, το προφίλ σας και πολλά άλλα και δείτε τι να δημοσιεύσετε στο Instagram για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς και για να δείτε την προβολή και την αφοσίωση.

Διαβάστε : Instagram Διαφήμιση – Ο απόλυτος οδηγός για να απογειώσετε την φήμη σας

1. Διασταυρώστε την προώθηση του αποκλειστικού σας hashtag

Eίναι ωραίο που δημιουργήσατε ένα hashtag #Seomarketergr για την εταιρεία σας, αλλά ποιος ξέρει να το χρησιμοποιήσει για να μοιραστεί περιεχόμενο σχετικά με εσάς; Βεβαιωθείτε ότι είναι στο προφίλ σας, αλλά ξεκινάτε το παιχνίδι εκτός σύνδεσης και το εκτυπώνετε στις αποδείξεις σας, σε έντυπες διαφημίσεις, σε σήμανση στο κατάστημά σας σε σχετικές εκδηλώσεις και στις επαγγελματικές σας κάρτες.

Αν βρίσκεστε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, απευθυνθείτε στους χρήστες για να χρησιμοποιήσουν το hashtag σας. Ενσωματώστε τις on line και off line καμπάνιες, εξασφαλίζοντας ότι περιλαμβάνονται σε άλλα κοινωνικά προφίλ, στον ιστότοπό σας και στα email σας. Μην ελπίζετε ότι οι άνθρωποι θα το βρουν από μόνοι τους.

2. Γίνετε δημιουργικοί με το hashtagging

Όταν πρόκειται για τις ιδέες των λεζάντων Instagram, πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από τα προφανή hashtags μιας λέξης. Σίγουρα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τέτοιες, αλλά ανακατέψτε το και χρησιμοποιήστε hashtag για να πείτε μέρος της ιστορίας σας. Να είναι αστείο, ειρωνικό ή εξωφρενικό – απλά να μην είναι Βαρετό. Δείτε παρακάτω ένα post της Δούκισσας Νομικού, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και παρατηρήστε τόσο το κείμενο της λεζάντας όσο και τα Hashtags.

3. Συμμετέχετε σε δημοφιλείς συνομιλίες

Για κάθε post, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα σχετικών hashtag, όπως #ανδρικακαπελα για ένα eshop με καπέλα, καθώς και trending, υπερ-δημοφιλή hashtags όπου μπορείτε.

Τα πραγματικά συγκεκριμένα hashtags είναι σαν τις λέξεις-κλειδιά long-tail που δείχνουν περισσότερη πρόθεση και σας βοηθούν να βρείτε τους σωστούς ανθρώπους, αλλά τα γενικά trending hashtags όπως #instagood, #tbt, #photooftheday ή ακόμα και τα απλά παλιά #fun σας εμφανίζουν μπροστά σε περισσότερους ανθρώπους. Χρειάζονται και τα δύο για να καταξιωθείτε σε ένα κοινωνικό δίκτυο τόσο μεγάλο και θορυβώδες όσο το Instagram.

4. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη κεντρική σας διεύθυνση URL

Είναι η κύρια ακίνητη περιουσία στο προφίλ σας του Instagram. Θέλετε πραγματικά το βιογραφικό σας να συνδέεται μόνο με το κεντρικό url της ιστοσελίδα σας, τώρα και για πάντα; Αλλάξτε το τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα στο νεότερο ή πιο δημοφιλές περιεχόμενο σας.

5. Να είστε περιγραφικοί με τις λεζάντες σας

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, αλλά δεν μπορείτε να παραλείψετε τις λέξεις εντελώς. Το National Geographic είναι φανταστικό στη χρήση της αφήγησης παράλληλα με τις φωτογραφίες Instagram για να δημιουργήσει δέσμευση και sharing. Ενώ οι παραδοσιακές μάρκες μέσων έχουν πέσει σαν μύγες, η NatGeo έχει αναπτυχθεί σε ψηφιακή μορφή και αποτελεί μία από τις κορυφαίες μάρκες του Instagram, με πάνω από 50 εκατομμύρια οπαδούς.

Όπως και με τα άλλα hacks του Instagram που συμπεριλαμβάνω εδώ, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εργαστείτε στη στρατηγική σας με την πάροδο του χρόνου, οπότε μην ανησυχείτε αν φαίνεται στην αρχή περίεργο. Η γραφή σας θα βελτιωθεί καθώς βρίσκετε τα πατήματα σας και την ροή στο Instagram της μάρκας σας.

6. Αλληλεπιδράστε ενεργά με το influencer marketing

Επισκεφτείτε τα προφίλ κάθε προσώπου που έχετε εντοπίσει ως παράγοντα επηρεασμού στο χώρο σας και τσεκάρετε το “Post Notifications” για να ειδοποιείστε κάθε φορά που μοιράζονται νέο περιεχόμενο. Στη συνέχεια μπορείτε να αλληλεπιδράτε μαζί τους τακτικά και να γίνετε ένας από τους αγαπημένους τους ανθρώπους ή Brands.

7. Αφαιρέστε ανεπιθύμητες tagged φωτογραφίες από το προφίλ σας

Αν θέλετε να έχετε μόνο το καλύτερο περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη σχετικά με εσάς ή το brand στο προφίλ σας του Instagram, μπορείτε. Τώρα μπορείτε να καταργήσετε πλήρως τις φωτογραφίες με ετικέτα από τον ιστότοπο, επιλέγοντας “Επεξεργασία ετικετών”, επιλέγοντας αυτές που θέλετε να καταργήσετε και επιλέγοντας “Απόκρυψη από το προφίλ” (ίσως χρειαστεί να επιβεβαιώσετε).

8. Εγκρίνετε ετικέτες φωτογραφιών πριν εμφανιστεί το περιεχόμενο στο προφίλ σας.

Μιλώντας για τον πιο δυνατό έλεγχο των ετικετοποιημένων φωτογραφιών που εμφανίζονται στο προφίλ σας, μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση του Instagram, έτσι ώστε οι ετικέτες των φωτογραφιών να μην εμφανίζονται, εκτός αν τις εγκρίνετε. Θα το βρείτε κάτω από τις “Επιλογές”, “Φωτογραφίες από εσάς” και “Προσθήκη με μη αυτόματο τρόπο”. Πρέπει να το ρυθμίσετε για να αποφύγετε πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις.

9. Αναπτύξτε το δικό σας στυλ στο Instagram

Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλει να ταιριάξει με τους άλλους, αλλά στο Instagram, θέλετε να ξεχωρίσετε. Δημιουργήστε μια ταυτότητα σήμα κατατεθέν στο προφίλ σας, με μια συγκεκριμένη κουλτούρα που σας εκφράζει σε κάθε φωτογραφία. Με αυτό τον τρόπο θα ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους καθώς ανεβάζετε μοναδικές σύμφωνα με το Brand σας εικόνες.

10. Ενεργοποιηθείτε σε Local

Δείτε τι συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη περιοχή (ας πούμε τη γειτονιά σας, μια πόλη στην οποία στοχεύετε σε διαφημίσεις ή ακόμα και ένα συμβάν σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία) μεταβαίνοντας στη σελίδα αναζήτησης και επιλέγοντας την καρτέλα “Places”. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα του τόπου για να δείτε όλες τις αναρτήσεις με γεωγραφική θέση για τη συγκεκριμένη τοποθεσία.

11. Θυμηθείτε το Call to action !

Το Instagram, όπως και άλλα κοινωνικά δίκτυα, είναι μια συζήτηση, όχι μια πλατφόρμα μετάδοσης. Ποια ενέργεια θέλετε να κάνουν οι χρήστες στη δημοσίευση σας ; Εάν δεν το κάνετε μέχρι σήμερα είναι καιρός να ξεκινήσετε. Προσκαλέστε τους οπαδούς σας να προχωρήσουν σε μια σειρά κινήσεων ή μια συγκεκριμένη από το post που ανεβάζετε. Για παράδειγμα αν δημιουργείτε συχνά Content περιεχόμενο, δημοσιεύστε μια φωτογραφία με το δικό σας στυλ στο Instagram και στη λεζάντα ωθήστε τους Followers σας να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση. Διαβάστε 3 τρόπους για να επηρεάζετε το κοινό σας στο Instagram.

Ανακεφαλαίωση

Για να αποκτήσετε περισσότερους Followers στο Instagram κάντε τα εξής:

1.Προωθήστε το αποκλειστικό σας hashtag στα άλλα κοινωνικά προφίλ σας, στον ιστότοπό σας και στην στρατηγική ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
2.Γίνετε δημιουργικοί με τα hashtag σας. Να είναι αστείο, ειρωνικό ή εξωφρενικό – αλλά ποτέ δεν είναι βαρετό!
3.Παρακολουθήστε τοπικά συναφείς συνομιλίες. Συμμετάσχετε σε αυτές τις συνομιλίες για να εμφανιστείτε σε περισσότερους ανθρώπους.
4.Χρησιμοποιήστε το κεντρικό url για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο νεότερο ή πιο δημοφιλές περιεχόμενο.
5.Γράψτε περιγραφικές λεζάντες. Η ιστορία θα βοηθήσει στη δημιουργία δεσμών και ανταλλαγής απόψεων.
6.Αλληλεπιδράστε με τους κορυφαίους επηρεαστές στο χώρο σας και προσπαθήστε να γίνετε ένας από τους αγαπημένους τους ανθρώπους ή brands.
7.Δεν θέλετε μια φωτογραφία με ετικέτα από εσάς ή το brands σας στο προφίλ σας; Ενεργοποιήστε την επεξεργασία ετικετών για την απόκρυψη εικόνων από το προφίλ σας.
8.Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σας έτσι ώστε να μην εμφανίζονται τυχόν δυσοίωνες φωτογραφίες με ετικέτα χωρίς την έγκρισή σας.
9.Αναπτύξτε το δικό σας μοναδικό, αναγνωρίσιμο οπτικό στυλ. Καταλάβετε πώς θέλετε να ξεχωρίσετε και ξεκινήστε!
10.Επισκεφθείτε την καρτέλα “Μέρη” για να δείτε τι συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο – τη γειτονιά σας, μια πόλη στην οποία στοχεύετε σε διαφημίσεις ή ένα συμβάν σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.
11.Χρησιμοποιήστε ένα call to action, για να ενημερώσετε τους ανθρώπους τι θέλετε να κάνουν με τις αναρτήσεις σας. Βρείτε έξυπνους τρόπους για να κάνετε τους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.