Η Google χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό προγραμμάτων λογισμικού και αλγορίθμων για να αποκτήσει και διαβάσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να το βρουν οι χρήστες της Αναζήτησης Google οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα  ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, οι διαδικασίες με τις οποίες η Google ανακτά το περιεχόμενό σας είναι ως επί το πλείστον αυτόματες και απαιτούν ελάχιστη έως καθόλου προσπάθεια από μέρους σας.

Διαβάστε : Συμβουλές για δημιουργια ποιοτικού περιεχομένου απευθείας από τη Google

Η ανίχνευση η αλλιώς Crawling είναι μια διαδικασία που εκτελείται από τη Google η οποία συγκεντρώνει δημόσιο περιεχόμενο για τα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Για τη διαδικασία ανίχνευσης, η Google χρησιμοποιεί εξειδικευμένο λογισμικό, που ονομάζεται crawler ιστού, το οποίο εντοπίζει και ανακτά τους ιστότοπους αυτόματα.

Τι είναι οι Διακομιστές ιστού –  Web Crawlers ;
Οι ανιχνευτές ιστού λαμβάνουν περιεχόμενο από τον ιστό για τις μηχανές αναζήτησης. Οι ανιχνευτές ιστού λειτουργούν ακολουθώντας συνδέσμους από ιστότοπο σε ιστότοπο, μεταφορτώνοντας τις σελίδες που συναντούν και αποθηκεύοντας αυτές για μελλοντική χρήση. Οι σύνθετοι αλγόριθμοι ταξινομούν και αναλύουν τα ληφθέντα αντίγραφα ιστοσελίδων για να ενημερώσουν τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google. Ο κύριος ανιχνευτής ιστού που χρησιμοποιεί η Google ονομάζεται Googlebot.

Η απόδοση – Rendering είναι μια άλλη διαδικασία που χρησιμοποιεί η Google για να κατανοήσει πώς φαίνονται οι ιστοσελίδες σας και συμπεριφέρονται για τους χρήστες σε διάφορα προγράμματα περιήγησης και συσκευές. Παρόμοια με το πώς ένα πρόγραμμα περιήγησης εμφανίζει μια ιστοσελίδα, η Google ανακτά τη διεύθυνση URL σας και εκτελεί το αρχείο κώδικα για τη συγκεκριμένη σελίδα (συνήθως HTML και JavaScript).

Στη συνέχεια, η Google ανιχνεύει όλους τους πόρους με τις βασικές αναφορές αρχείων κώδικα (συνήθως αρχεία εικόνων, αρχεία φύλλων στυλ και άλλα αρχεία Javascript) για να ζωγραφίσουν τελικά την οπτική εμφάνιση της σελίδας σας και να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενό σας.

Αν η Google δεν μπορεί να ανιχνεύσει ή να προβάλει τις σελίδες σας, η προβολή και εμφάνιση του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google μπορεί να επηρεαστεί με διάφορους τρόπους:

Εάν η Google δεν μπορεί να ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας, δεν μπορεί να λάβει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον ιστότοπό σας. Η Αναζήτηση Google ενδέχεται να μην εντοπίσει όλα τα μέρη του ιστότοπού σας ή να προσδιορίσει σωστά τα ερωτήματα χρήστη του Google Search που είναι πιο συναφή με τις ιστοσελίδες σας και για τα οποία ο ιστότοπός σας πρέπει να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Εάν η Google δεν μπορεί να προβάλει τις σελίδες στον ιστότοπό σας, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κατανοήσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, επειδή θα λείπουν βασικές πληροφορίες οπτικής διάταξης σχετικά με τις ιστοσελίδες σας. Ως αποτέλεσμα, η προβολή του περιεχομένου του ιστότοπού σας στην Αναζήτηση Google μπορεί να υποφέρει. Πρέπει να κάνετε τις ιστοσελίδες σας να εκτιμήσουν την αξία του ιστότοπού σας σε διαφορετικά είδη κοινού και να προσδιορίσουν πού θα εμφανίζονται οι σύνδεσμοι στον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Λήψη ως Google για να διαγνώσετε την ανίχνευση και απόδοση των σελίδων σας και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google για να φτάσετε τελικά στο κοινό-στόχο σας. Υπάρχουν φυσικά πολλά ακόμη κορυφαία SEO εργαλεία, τα οποία θα σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.