Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Facebook Ads ή Google Ads διαφημίσεις ; Τι να επιλέξω ;

Google news

Τόσο το Google Ads όσο και οι διαφημίσεις Facebook είναι απίστευτα ισχυρές πλατφόρμες διαφήμισης. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η Ένταση αναζήτησης έναντι της Ενημέρωσης. Για κάθε επιχείρηση, η επικοινωνία με τους καταναλωτές σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες είναι κρίσιμο μέρος. Το Διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα διευκολύνουν τη διαδικασία επικοινωνίας προσεγγίζοντας το κοινό-στόχο με απλοποιημένους τρόπους. Όλα τα είδη εταιρειών (νεοσύστατες εταιρείες & εταιρείες) χρησιμοποιούν διαδικτυακή διαφήμιση εκτενώς ως μέρος των στρατηγικών μάρκετινγκ τους.

Οφέλη από τη διαφήμιση στο Facebook

Ευρύ κοινό: Το Facebook είναι το πιο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικών μέσων με 1,86 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες (Το οποίο αυξάνεται κατά 17% σε ετήσια βάση), το οποίο δίνει σε εσάς και την επιχείρησή σας ένα καλό πεδίο για πιθανούς πελάτες.

Μετρήσεις: Στο Facebook, είναι πολύ εύκολο να παρακολουθείτε όλες τις καμπάνιες σας. Η έξυπνη μέτρηση σάς βοηθά να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι, ώστε να μπορείτε να δίνετε προτεραιότητα στις σωστές στρατηγικές κάθε φορά. Μπορείτε εύκολα να μάθετε πώς η δαπάνη των μέσων σας επηρεάζει την επωνυμία σας, μετρώντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις διαφημίσεις, την ανάκληση διαφημίσεων, την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και την αντίληψη της επωνυμίας.

Στόχευση: Το Facebook διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στόχευσης. Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία, την ηλικιακή ομάδα, το φύλο, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα, την οικογενειακή κατάσταση και πολλά άλλα συγκεκριμένα σημεία που μπορεί να χρειαστείτε ανάλογα με τη μοναδικότητα της επιχείρησής σας. Η μεγαλύτερη πτυχή αυτού είναι ότι αυτό επιτρέπει στους χρήστες να στοχεύουν τη συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, οι οποίοι πιθανότατα θα ενδιαφέρονται για τις αναρτήσεις σας και την επιχείρησή σας και μπορείτε επίσης να στοχεύσετε το συγκεκριμένο κοινό καλύπτοντας την ακτίνα τουλάχιστον 1 km.

Διαβάστε  Website Redesign - Ανακατασκευή Ιστοσελίδας - Πότε πρέπει να γίνει

Χαμηλό ελάχιστο κόστος: Το κόστος ανά κλικ είναι σχετικά φθηνό, το οποίο εξαρτάται γενικά από τη βιομηχανία σας. Το πλεονέκτημα του Facebook είναι ότι ο ελάχιστος απαιτούμενος ημερήσιος προϋπολογισμός είναι 1 $, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να διαφημιστείτε με ελάχιστες επενδύσεις και να έχετε ακόμα καλά αποτελέσματα.

Αφοσίωση πελατών: Στο Facebook, είναι πολύ εύκολο να παρακολουθείτε όλες τις καμπάνιες σας. Το πλεονέκτημα του Facebook είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σχέσεις με τους θαυμαστές σας, να αλληλεπιδράσετε μαζί τους, κάτι που βοηθά στην οικοδόμηση της εικόνας της μάρκας και της αφοσίωσης των πελατών.

Ευελιξία: Το Facebook προσφέρει διαφημίσεις με βάση την εικόνα και επιπλέον μήκος χαρακτήρων για περιγραφές διαφημίσεων, γεγονός που σας δίνει καλύτερη ευελιξία για τη δημιουργία διαφημίσεων. Επιπλέον, το Facebook μπορεί να παρακολουθεί τη συμπεριφορά σε κινητές συσκευές, όπου τα cookie δεν λειτουργούν και επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να κατανοήσουν τη συμπεριφορά εκτός σύνδεσης.

Ποικιλία καμπανιών: Η ομάδα του Facebook αναπτύσσει συνεχώς την πλατφόρμα, προσπαθώντας να διευκολύνει την εμπειρία των χρηστών και να βελτιώσει τις ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις. Μπορείτε να εκτελέσετε διαφορετικούς τύπους καμπανιών σύμφωνα με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Διαβάστε : Πως να κάνετε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει

Οφέλη από τη διαφήμιση στο Google

Γρήγορα αποτελέσματα: Μπορείτε να ξεκινήσετε και να χρησιμοποιείτε το AdWords σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η συντριπτική πλειονότητα των ατόμων που πραγματοποιούν διαδικτυακές αναζητήσεις δεν κοιτάζουν ποτέ τη δεύτερη σελίδα. Και πάλι, η μετάβαση του ιστότοπού σας στη σελίδα 1 μπορεί να είναι μια διαδικασία που διαρκεί μήνες ή και περισσότερο. Υπάρχει η πιθανότητα ότι δεν θα καταφέρετε ποτέ τον ιστότοπό σας στη σελίδα 1, εκτός αν εμπιστευτεί έμπειρους SEO Marketers όπως ή ομάδα μας. Από την άλλη πλευρά, το Ads μπορεί να φέρει άτομα στον ιστότοπό σας από την πρώτη ημέρα. Τώρα, υπάρχουν σίγουρα πολλά περισσότερα στο AdWords από απλώς καμπάνιες, λέξεις-κλειδιά ομάδων διαφημίσεων και διαφημίσεις, αλλά αυτά είναι τα βασικά στοιχεία. Έτσι, κάντε λίγη έρευνα λέξεων-κλειδιών, αποφασίζετε για τον προϋπολογισμό σας, ρυθμίζετε μια καμπάνια και μερικές ομάδες διαφημίσεων με ένα ελκυστικό αντίγραφο διαφήμισης και είστε έτοιμοι. Οι διαφημίσεις σας θα εμφανιστούν μόλις εγκριθούν.

Διαβάστε  Photoscape - Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφίας - Οδηγός

Στόχευση: Η Google έχει το μεγαλύτερο δυναμικό κοινό. Οι διαφημίσεις του Google Ads ευρετηριάζονται σύμφωνα με τις λέξεις-κλειδιά που επιλέγετε. Όταν αυτές οι λέξεις-κλειδιά βρίσκονται σε αναζήτηση, η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε επισκεψιμότητα που επισκέπτεται τον ιστότοπό σας μέσω του συνδέσμου σας στο AdWords θα στοχεύεται. Με άλλα λόγια ενδιαφέρονται για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που παρέχετε. δεν είναι απλώς τυχαίοι επισκέπτες. Το ποσοστό μετατροπής θα πρέπει να αυξηθεί ενώ ένα μικρό ποσοστό θα εγκαταλείψει τον ιστότοπο χωρίς να πραγματοποιήσει αγορά. Επιπλέον, το Google Ads σας επιτρέπει να στοχεύσετε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και να χρησιμοποιήσετε άλλες παραμέτρους στόχευσης, επιτρέποντάς σας να έχετε υψηλό επίπεδο ελέγχου για το ποιος βλέπει τις διαφημίσεις σας. Επίσης, μπορείτε να στοχεύσετε με βάση την περιοχή.

Επιλογές διαφήμισης: Η Google παρέχει μια διαφορετική επιλογή διαφήμισης που περιλαμβάνει το επαναληπτικό μάρκετινγκ, το Δίκτυο εμφάνισης και το Δίκτυο αναζήτησης.

Έλεγχος και αποτελεσματικότητα κόστους: Εφόσον αποφασίσετε πόσα χρήματα θα υποβάλετε προσφορά για τις λέξεις-κλειδιά, ο προϋπολογισμός βρίσκεται στον έλεγχό σας και είναι εύλογα διαχειρίσιμος. Το κλειδί είναι ότι η Google σας χρεώνει μόνο όταν ένα άτομο κάνει κλικ στις διαφημίσεις σας. Επίσης, δεν υπάρχει απαίτηση ελάχιστου κόστους για να απολαύσετε τη χρήση αυτού του εργαλείου. Το Google As, όταν διαχειρίζεται αποτελεσματικά, είναι μια πολύ αποδοτική λύση διαφήμισης. Στοχευμένη επισκεψιμότητα σημαίνει στοχευμένες πωλήσεις και υψηλότερα ποσοστά μετατροπών. Ο στόχος είναι ότι όσοι κάνουν κλικ στους συνδέσμους na κάνουν γενικά μια αγορά. Έτσι, όσο πιο καλά διαχειρίζεται ο λογαριασμός σας στο AdWords, τόσο πιο αποδοτικό γίνεται καθώς θα μειώνεται το μέσο κόστος ανά κλικ.

Διαβάστε  Συμβουλές για δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου απευθείας από τη Google

Μετρήσεις καμπάνιας: Το Google Ads παρέχει ένα πλήρες εύρος εργαλείων ανάλυσης για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την απόδοση της καμπάνιας σας, ώστε να μπορείτε να λάβετε άμεσα σχόλια. Το Adwords σας επιτρέπει επίσης να τροποποιείτε συνεχώς τις λεπτομέρειες της καμπάνιας σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε τη διατύπωση, να πειραματιστείτε με διαφορετικές φράσεις και άλλες πτυχές των διαφημίσεών σας, συνεχώς βελτιστοποιώντας για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συμπέρασμα: Τόσο το Google AdWords όσο και οι διαφημίσεις Facebook είναι απίστευτα ισχυρές πλατφόρμες διαφήμισης. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η Ένταση αναζήτησης έναντι της Ενημέρωσης. Οι διαφημίσεις Google είναι ιδανικές για την προσέγγιση των πελατών στο σημείο που δείχνουν υψηλή αγοραστική πρόθεση ή για τη διαφήμιση περιεχομένου σε σημείο που πραγματοποιούν έρευνα. Πιθανότατα θα πληρώσετε λίγο περισσότερο ανά κλικ, αλλά γνωρίζετε ακριβώς τι περνάει από το κεφάλι του χρήστη όποτε βλέπει τη διαφήμισή σας. Οι Διαφημίσεις Facebook προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες στόχευσης και σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε άτομα που δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει το προϊόν σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αναζητούν τη λύση ή την επωνυμία σας. Αυτό είναι ιδανικό για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση, ενδιαφέρον και επιθυμία για το προϊόν σας. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Facebook προσφέρει πρόσβαση σε ένα πολύ μεγάλο κοινό σε πολύ ανταγωνιστική τιμή και η επιλογή επαναπροσδιορισμού σας δίνει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με το ποιος βλέπει τις διαφημίσεις σας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει ξεπεράσει τις καμπάνιες επαναπροσδιορισμού της Google.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *