Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Ιατρικό SEO για 1η Σελίδα στη Google

Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα

Ιατρικό SEO για την 1η σελίδα στη Google

Χτίζουμε επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, στρατηγικά με ιατρική αρθρογραφία και στοχευμένο Link Building!

Γιατί χρειάζεστε το SEO;

Με την ιατρική αρθρογραφία, την αύξηση της επισκεψιμότητας και το στοχευμένο Link Building, χτίζουμε πελατολόγιο και Brand Awareness μέσα από τις μηχανές αναζήτησης. Χρειαζόμαστε να έχουμε διαμορφώσει ένα εξαιρετικό website, με ταχύτατους χρόνους φόρτωσης με την σωστή βελτιστοποίηση σε κάθε σελίδα που περιλαμβάνεται εσωτερικά.

Η ειδίκευση στον ιατρικό Κλάδο και την διαφήμιση είναι πλεονέκτημα

Το Ιατρικό SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί μια διαδικασία βελτιστοποίησης του ιατρικού ιστότοπου σας για να τον καταστήσετε πιο ορατό στις μηχανές αναζήτησης, όπως τη Google, τη Bing και τη Yahoo. Στόχος είναι να αυξήσετε τον αριθμό των επισκεπτών και την ποιότητα της κίνησης προς τον ιστότοπό σας. Παρακάτω παραθέτω μια οδηγία για να φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης:

 1. Λέξεις-κλειδιά (Keywords): Εκτελούμε μια έρευνα λέξεων-κλειδιών για να βρούμε ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν οι άνθρωποι όταν αναζητούν ιατρικές υπηρεσίες που παρέχετε. Συμπεριλαμβάνουμε μεθοδικά αυτές τις λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας, στους τίτλους, τις περιγραφές και το περιεχόμενο.

 2. Ποιότητα περιεχομένου (Quality Content): Δημιουργούμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που είναι ενδιαφέρον, ενημερωτικό και βοηθά τους αναγνώστες σας. Διασύνδεση (Internal Linking): Αναπτύσουμε μια καλή δομή διασύνδεσης (internal linking) μεταξύ των σελίδων σας. Αυτό βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν εύκολα πληροφορίες και βελτιώνει την ευκολία περιήγησης στον ιστότοπό σας.

 3. Κατάλληλη δομή URL (URL Structure): Σιγουρευτείτε πως οι διευθύνσεις URL είναι φιλικές προς τους χρήστες και περιγραφικές. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά στις διευθύνσεις URL όταν είναι δυνατόν.

 4. Ταχύτητα Φόρτωσης (Loading Speed): Βεβαιωνόμαστε πως ο ιστότοπός σας φορτώνει γρήγορα, καθώς η ταχύτητα φόρτωσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την εμπειρία του χρήστη και την βαθμολόγηση στις μηχανές αναζήτησης.

 5. Αποκλειστικό περιεχόμενο για γιατρούς (Exclusive Content for Doctors): Σκεφτείτε να προσφέρετε περιεχόμενο που απευθύνεται αποκλειστικά σε ιατρούς και επαγγελματίες της υγείας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε εξειδικευμένους αναγνώστες και να δημιουργήσετε αρθρώσεις αρχείων που σας δίνουν αξιοπιστία.

 6. Συνεργασία μεταξύ ιατρών (Doctor Collaboration): Εντοπίστε άλλους ιατρούς ή ιατρικούς οργανισμούς που θα μπορούσατε να συνεργαστείτε σε θέματα περιεχομένου. Η συνεργασία μπορεί να βοηθήσει να αυξήσετε την αμοιβαία ευθύνη και να ενισχύσετε την επιρροή του κάθε μέλους στις μηχανές αναζήτησης.

 7. Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media): Χρησιμοποιήουμε τα κοινωνικά δίκτυα στρατηγικά για να προωθήσουμε το περιεχόμενό σας και να αυξήσουμε την προβολή του ιστότοπού σας. Μια καλή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη επισκεψιμότητα και δημοτικότητα.

 8. Ανταγωνισμός (Competitor Analysis): Μελετάμε τους ανταγωνιστές σας και εξετάζουμε τα κλειδιά στοιχεία που τους κάνουν επιτυχημένους. Η συγκεκριμένη τακτική θα σας βοηθήσει να εξελίξετε την στρατηγική σας και να εντοπίσετε κενά στην αγορά που μπορείτε να καλύψετε.

Κατασκευή Site

Αναλαμβάνουμε είτε την κατασκευή είτε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας.

SEO & Άρθρα

Στοχεύουμε λέξεις κλειδιά για την 1η σελίδα στη Google όπως και ιατρικά άρθρα.

Google Ads

Όσο καλύτερα βελτιστοποιημένο site έχουμε τόσο καλύτερα αποτελέσματα και χαμηλότερα κόστη θα κερδίσουμε από το Google Ads.

Σχετικά με Εμάς

Το ιατρικό SEO και η 1η σελίδα στη Google είναι μονόδρομος

Έχουμε πετύχει την 1η σελίδα στη Google σε δεκάδες λέξεις κλειδιά για ιατρεία από διακεκριμένους ιατρούς σε κλάδο με μεγάλο ανταγωνισμό!

Medical

Γιατί Ξεχωρίζουμε

Διαθέτουμε ειδίκευση στο Ιατρικό Μάρκετινγκ με καινοτόμες ιδέες.

Ιατρικές Ιστοσελίδες

Έχουμε δημιουργήσει ιατρικές ιστοσελίδες όπως το Arthroplastiki και το Thireoeidis με στοχευμένή αρθρογραφία.

Δίπλα σας

Παρέχουμε καθημερινή υποστήριξη On Line σε ότι χρειαστείτε για συζητάμε μαζί τα επόμενα βήματα.

SEO

Χτίζουμε το μέλλον του ιατρείου σας μέσα από την Google στρατηγικά & μεθοδικά.

Social Media

Η παρουσία σας στα Social Media είναι καθοριστικής σημασίας. Τόσο με εικαστικά όσο και διαφημιστικά σας ανεβάζουμε στη κορυφή.

Google Ads

Στοχευμένες διαφημίσεις στη Google από εξειδικευμένους επαγγε΄ματίες της ομάδας μας.

Δημιουργία Βίντεο

Επαγγελματικά βίντεο για κάθε είδους ανάγκη και προώθηση αυτών στα Social Media & Google.

Με τον εξαιρετικό ορθοπαιδικό Αθλητίατρο Απόστολο Σταθέλη έχουμε πετύχει τις πρώτες θέσεις στη Google σε δεκάδες λέξεις κλειδιά πολύ υψηλής δυσκολίας όπως:

 1. Ρήξη Χιαστού
 2. Ρήξη Μηνίσκου
 3. Ρήξη Υπερακανθίου
 4. Επικονδυλίτιτδα
 5. Ρήξη Τενοντίου Πετάλου
 6. Ρήξη Συνδέσμων

Και δεκάδες ακόμη.

Κινηματογράφιση Επαγγελματικών Βίντεο

Αναλαμβάνουμε επίσης κινηματογράφιση βίντεο σε όλη την Αθήνα για ιατρεία και κλινικές. Οι ειδικοί επαγγελματίες μας, διαμορφώνουν τόσο το Storytelling όσο και την σκηνοθεσία. Τα βίντεο μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε στοχευμένο κοινό τόσο στη Google όσο και στα Social Media.

Είναι υψηλής σημασίας να αναφερθεί ότι ο συνδυασμός βίντεο, γραφιστιστικών, δημιουργία περιεχομένου σε αρθρογραφία είναι τα σημεία κλειδιά για να αυξήσετε σταθερά πελατολόγιο στη κλινική ή ιατρείο σας.

Ιατρικά Νέα για το Marketing

Ενημερωθείτε για το πως να ανεβείτε επίπεδο!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας Project!

contact image

Κεντρικά Γραφεία

Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα, Αθήνα 17672

Email

Email: [email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+(30) 6972132823

Follow us

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.