Έχουμε αναφέρει και τονίσει πολλές φορές γιατί το digital marketing είναι σημαντικό, όπως και γιατί χρειάζονται έξυπνες ιδέες για διαφήμιση του ιστότοπού σας. Τι να περιμένετε όμως στη συνέχεια; Οι σύγχρονες ψηφιακές στρατηγικές ανάπτυξης έρχονται αμέσως μετά τη δημιουργία ενός ιστότοπου βελτιστοποιημένου στο SEO. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας. Θα μπορούσαμε να τις διαχωρίσουμε σε οργανική διαφήμιση και επί πληρωμή διαφήμιση. Το οργανικό μάρκετινγκ είναι ένας δωρεάν και φυσικός τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας, ενώ οι επί πληρωμή τεχνικές μάρκετινγκ, περιλαμβάνουν διαφημίσεις ανά κλικ στη Google και άλλες μηχανές αναζήτησης, Social Media, Banner Ads σε sites κτλ.

Πλέον για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό χρειάζστε έξυπνες ιδέες για διαφήμιση. Αποδίδοντας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο μέσο για το ψηφιακό μάρκετινγκ, έχει αποκτήσει πλέον έναν δυναμικό χαρακτήρα. Υπάρχει κάτι νέο για να μαθαίνουμε κάθε μέρα στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των ιδεών για την προώθηση του ιστότοπού σας.

Οι καλύτερες έξυπνες ιδέες για διαφήμιση στο διαδίκτυο

Μάρκετινγκ περιεχομένου

Το μάρκετινγκ περιεχομένου ήταν εδώ πριν οι επιχειρήσεις μάθουν τα βίντεο ή το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιεχόμενο μπορεί να είναι δημιουργικό, ενημερωτικό ή ελκυστικό ανάλογα με το μέσο. Οι στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου μπορούν να χωριστούν ευρέως σε:

Γράφοντας άρθρα και δημοσιεύσεις στο blog

  • Δημιουργία βίντεο
  • Social Media
  • Email Marketing
  • Δημοσιεύσεις έρευνας

Το περιεχόμενο πρέπει να είναι κατατοπιστικό και να έχει να κάνει με μια συζήτηση με το κοινό σας. Μπορεί να προκαλέσει σκέψη, να προσανατολιστεί στο χιούμορ ή απλά να είναι διασκεδαστικό. Η δημιουργία περιεχομένου μπορεί να γίνει εσωτερικά ή να ανατεθεί σε έμπειρους επαγγελματίες. Η ουσία του περιεχομένου πρέπει να έχει απήχηση στο κοινό -στόχο.

Διαβάστε  Βρείτε Stock Εικόνες, Γραφικά, Gif Δωρεάν και Επί Πληρωμή

Ένα Business Blog

Κάθε επιχείρηση ξοδεύει σημαντικό χρόνο και χρήμα στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων που πουλάει ή κατασκευάζει. Η ανταλλαγή της εμπειρίας σας στην αγορά μέσω ενός blog είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα πιστό κοινό. Για παράδειγμα, πουλάτε ένα προϊόν για περιποίηση προσώπου. Η ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να αναδείξει τα συστατικά, τα οφέλη της περιποίησης προσώπου, τις διαταραχές του δέρματος που προκαλούνται από τη ρύπανση και ούτω καθεξής μέσω ενός ενημερωτικού blog.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SEO MARKETER ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

Πρωτη σελιδα google

Πλέον τα άρθρα χρειάζεται να δουλευτούν από επαγγελματία. Ο στόχος σας είναι να διεκδικήσετε την πρώτη σελίδα στη Google σε Long Tail Keywords.

Μάρκετινγκ βίντεο

Δεν είναι όλοι οι πελάτες – στόχοι σας ίδιοι. Διαφέρουν στα γούστα και τις προτιμήσεις τους. Καταναλώνουν πληροφορίες μέσω διαφορετικών μέσων. Είναι ιδανικό να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα για να επιτύχετε τη μέγιστη έκθεση της επιχείρησής σας στο κοινό – στόχο. Το YouTube έχει γίνει τεράστιο στον τομέα του μάρκετινγκ βίντεο, καθώς περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να παρακολουθούν σύντομα βίντεο. Τα βίντεο έχουν επίσης καλή κατάταξη στη σελίδα Google από τα άρθρα και μόνο. Η ενσωμάτωση βίντεο στην αρχική σελίδα του ιστότοπου είναι μία από τις καλύτερες ιδέες για την προώθηση του ιστότοπού σας.

Ενημερωτικά δελτία

Ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να ενημερώνετε τους πελάτες για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη στο προϊόν ή την υπηρεσία σας και ακόμη και να επικοινωνείτε με αυτούς περιοδικά ζητώντας σχόλια. Τα μηνύματα μέσω email marketing  μπορεί να είναι ενοχλητικά αν δεν γίνουν σωστά. Η επιχείρησή σας πρέπει να διατηρεί το ενημερωτικό δελτίο ενημερωτικό και ελκυστικό. Τα γραφήματα μπορούν να ενσωματωθούν στην αλληλογραφία.

Διαβάστε  10 Link Building Tips που ακολουθεί η ομάδα του SEO Marketer

Το Email Marketing είναι πολύ κρίσιμο τη στιγμή της βλάβης ενός διακομιστή, όπου μπορείτε να προσεγγίσετε απευθείας τους υπάρχοντες πελάτες και το κοινό στόχο. Τα ενημερωτικά δελτία είναι ένας τρόπος να κατευθύνετε τους πελάτες σας να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να γίνει συμπεριλαμβάνοντας περιλήψεις σχετικά με νέα άρθρα ή αναρτήσεις ιστολογίου στον ιστότοπό σας με συνδέσμους προς τη σελίδα προορισμού με το πλήρες άρθρο.

Social Media

Τα κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook και το Twitter έχουν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό το μέσο αψηφά κάθε γεωγραφικό όριο και κάνει την επιχείρησή σας ελκυστική σε παγκόσμιο κοινό. Τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης κάνουν το περιεχόμενό σας πιο προσβάσιμο στο κοινό – στόχο σας. Το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντικατοπτρίζει την εικόνα της μάρκας σας και ως εκ τούτου πρέπει να αφιερωθεί σημαντικός χρόνος για να γίνει ελκυστική. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν τη θέση τους στα paid ads, όπως επί πληρωμή προωθήσεις που θα σας επιτρέψουν να προβάλλετε τις διαφημίσεις ή το βίντεό σας σε στοχευμένο κοινό μέσω προωθημένων αναρτήσεων. Υπάρχουν πολλές δημογραφικές παράμετροι, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν κατά τη δημιουργία των διαφημιστικών αναρτήσεων για να προσεγγίσετε το κοινό που θέλετε.

Διαφημίσεις προβολής και PPC

Μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές διαφημίσεις banner και διαφημίσεις προβολής που μπορούν να τοποθετηθούν σε ιστότοπους όπου το κοινό σας συχνάζει περισσότερο. Μπορείτε να εγγραφείτε στο δίκτυο Google Ads για να εμφανίσετε τη διαφήμισή σας σε σχετικούς ιστότοπους. Επιπλέον, το κοινό σας θα κάνει κλικ στις διαφημίσεις αν το επιθυμεί και θα μάθει περισσότερα για την επιχείρησή σας. Η πληρωμή ανά κλικ (διαφήμιση PPC) είναι ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις προβολής, πληρώνετε για κάθε κλικ που λαμβάνουν οι διαφημίσεις σας. Η βέλτιστη πρακτική είναι να χρησιμοποιείτε τις πιο σχετικές λέξεις -κλειδιά, ώστε η διαφήμιση να προβάλλεται από τη μηχανή αναζήτησης στο στοχευμένο κοινό σας.

Διαβάστε  Πως να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας

Link Building

Μία από τις καλύτερες δοκιμασμένες ιδέες για την προώθηση του ιστότοπού σας είναι η χρήση backlinks. Τα backlinks είναι σημαντικά για την κατάταξη του ιστότοπού σας σε SERP. Όσο πιο νόμιμη είναι η ιστοσελίδα που συνδέεται με την ιστοσελίδα σας, τόσο υψηλότερη είναι η κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώσετε δημοφιλείς ιστότοπους για τη φιλοξενία περιεχομένου που σχετίζεται με τον ιστότοπό σας. Συτό ονομάζεται περιεχόμενο επί πληρωμή. Θα χρειαστεί να κάνετε εντατική έρευνα αγοράς για να μάθετε ποιους ιστότοπους επισκέπτεται το στοχευμένο κοινό σας και να δημοσιεύσετε άρθρα εκεί. Η Guest αρθρογραφία ζει και βασιλεύει.

Η συνέπεια είναι το κλειδί για την αύξηση των ψηφιακών αποτυπωμάτων του ιστότοπού σας. Οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν σε SEO και ανόργανες στρατηγικές μάρκετινγκ που γίνονται από επαγγελματική εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν περίπου εκατομμύρια ανθρώποι που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο καθημερινά, οι επιχειρήσεις έχουν μια τεράστια ευκαιρία να επικοινωνήσουν μαζί τους την κατάλληλη στιγμή.

Συμπερασματικά

Όλα τα παραπάνω χρειάζονται γνώση, εμπειρία, σχέδιο και φυσικά έξυπνες ιδέες. Σκεφτείτε out of the box, βγείτε από τα συνηθισμένα και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Είμαστε στη διάθεση σας για εξετάσουμε αναλυτικά το δικό σας project.

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *