Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Οι διαφημίσεις Google, παλαιότερα γνωστές ως Google AdWords, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Λειτουργεί με τη στόχευση δυνητικών πελατών τη σωστή στιγμή, με βάση το ιστορικό αναζήτησης ή το τρέχον ενδιαφέρον τους. Οι Επεκτάσεις διαφημίσεων Google Ads δεν κοστίζουν παραπάνω και φέρνουν ποιοτικά αποτελέσματα. Θα δούμε παρακάτω.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που θέλετε να εκμεταλλευτείτε επιπλέον χώρο στα αποτελέσματα αναζήτησης (αυτό ονομάζεται above-the-fold). Για παράδειγμα, εάν έχετε μια διαφημιστική καμπάνια για ένα συγκεκριμένο προϊόν που εξαντλείται γρήγορα κατά τη διάρκεια ορισμένων εποχών ή διακοπών, όπως τα μαγιό στη Φλόριντα κατά την περίοδο των ανοιξιάτικων διακοπών, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση που θα εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες σε περίοπτη θέση πάνω από το fold, ώστε οι πελάτες αυτοί να γνωρίζουν ακριβώς τι χάνουν όταν αναζητούν “μαγιό”.

Το Google Ads είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Οι διαφημίσεις Google Ads μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε νέους πελάτες και να συνδεθείτε με υπάρχοντες πελάτες. Οι διαφημίσεις Google Ads είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας.

Τι θα κερδίσετε από τις επεκτάσεις διαφημίσεων Google Ads

Οι Επεκτάσεις διαφημίσεων Google Ads είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την προβολή των διαφημίσεών σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) και να λάβετε περισσότερα κλικ από δυνητικούς πελάτες. Οι Επεκτάσεις διαφημίσεων Google Ads μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με διαφημίσεις με κείμενο, καμπάνιες αγορών, διαφημίσεις προβολής ή καμπάνιες βίντεο, ανάλογα με τον τύπο διαφήμισης που προβάλλετε.

Διαβάστε  Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ SEO και SEM

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων σάς επιτρέπουν να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, όπως στοιχεία επικοινωνίας, χάρτες τοποθεσίας και εικόνες προϊόντων. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος παροχής στους χρήστες πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε, ώστε να μπορούν να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση εάν θα κάνουν κλικ για να μάθουν περισσότερα σχετικά ή όχι. Επιπλέον, η χρήση αυτών των επεκτάσεων θα δώσει στη διαφήμισή σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων διαφημίσεων που εμφανίζονται για τον ίδιο όρο αναζήτησης λέξης-κλειδιού.

Οι Διαφημίσεις Google είναι μια διαφημιστική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να προβάλλετε διαφημίσεις στην κορυφή των σελίδων αποτελεσμάτων αναζήτησης στην Αναζήτηση Google ή μέσω διαφημίσεων κειμένου σε βίντεο στο YouTube. Όταν οι χρήστες αναζητούν κάτι που σχετίζεται με αυτό που προσφέρετε στην Αναζήτηση Google ή στις καταχωρίσεις βίντεο στο YouTube (όπως “ξενοδοχεία στη Μύκονο”), θα δουν μία από τις διαφημίσεις σας ως μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων – και αν κάνουν κλικ σε αυτήν, πληρώνετε όταν κάποιος προβεί σε ενέργεια (για παράδειγμα: κράτηση).

Ενώ δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες επεκτάσεις διαφημίσεων για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε μόνο εκείνες που είναι σχετικές με την επιχείρησή σας ή τους στόχους σας.

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Αν και δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες επεκτάσεις διαφημίσεων για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε μόνο εκείνες που είναι σχετικές με την επιχείρησή σας ή τους στόχους σας.

Οι διαφημίσεις με επεκτάσεις ενδέχεται να εμφανίζονται υψηλότερα στη σελίδα αποτελεσμάτων, ενώ πληρώνουν λιγότερα από άλλους διαφημιζόμενους που δεν χρησιμοποιούν επεκτάσεις διαφημίσεων.

Διαβάστε  Μάρκετινγκ για Μικρές Επιχειρήσεις

Επεκτάσεις διαφημίσεων Google Ads – Πλεονεκτήματα

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων Google Ads είναι δωρεάν και μπορούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών σας χωρίς επιπλέον κόστος. Η διαφήμισή σας μπορεί ακόμη και να είναι σε θέση να εμφανίζεται ψηλότερα σε μια σελίδα αποτελεσμάτων, ενώ πληρώνετε λιγότερα από άλλους διαφημιζόμενους που δεν χρησιμοποιούν επεκτάσεις διαφημίσεων.

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής σας. Είναι δωρεάν και μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες, χωρίς επιπλέον κόστος.

  • Οι επεκτάσεις διαφημίσεων σας βοηθούν να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτό που έχετε να προσφέρετε.
  • Οι επεκτάσεις διαφημίσεων βοηθούν να διασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης, ενώ πληρώνετε λιγότερα από άλλους διαφημιζόμενους που δεν χρησιμοποιούν επεκτάσεις διαφημίσεων.

Συμπερασματικά

Το Google Ads προσφέρει πολλές διαφορετικές επεκτάσεις διαφημίσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερα κλικ στις διαφημίσεις σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Δεν χρειάζεται να τις χρησιμοποιήσετε όλες, αλλά αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξετάσετε ποιες από αυτές θα μπορούσαν να είναι κατάλληλες για την επιχείρησή σας.

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί το μαγικό ταξίδι

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Google news
Είπαν για εμάς.

Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *