Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Το LinkedIn είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης προσανατολισμένος στις επιχειρήσεις που ξεκίνησε το 2003. Διαθέτει 300+ εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Διατίθεται σε 20 γλώσσες. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να προσαρμόζουν τα προφίλ τους και να επικοινωνούν με άτομα που έχουν παρόμοιες περιοχές ενδιαφέροντος.

Επί του παρόντος, είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, βοηθώντας τους ανθρώπους με ευκαιρίες απασχόλησης. Οι αιτούντες εργασίας μπορούν να συνδεθούν και να ακολουθήσουν διαχειριστές μίσθωσης και να ενημερώσουν τα προφίλ τους με έναν καθορισμένο τρόπο για να ανακαλυφθούν εύκολα.

Μπορεί κανείς να ακολουθήσει μια εταιρεία, να πάρει ειδοποιήσεις, να κάνει bookmark δουλειές, να σχολιάσει άλλες θέσεις και να προσκαλέσει άλλους στο LinkedIn. Το καλύτερο μέρος του LinkedIn είναι ότι μπορείτε να δείτε τους πρόσφατους επισκέπτες σας και να υποστηρίξετε τις ικανότητες των άλλων.

Ιστορία του LinkedIn

Το LinkedIn ιδρύθηκε το 2002 από τον Reid Hoffman και ξεκίνησε το 2003. Αρχικά, η ανάπτυξή του ήταν αργή, αλλά επιταχύνθηκε μέχρι τα τέλη του 2003.

Το 2004, εισήγαγε νέα χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα φόρτωσης διευθύνσεων για πρόσκληση άλλων και εισαγωγή ομάδων και συνεργατών με την American Express. Προσέφερε 1 εκατομμύριο μέλη.

Οι θέσεις εργασίας και οι συνδρομές εισήχθησαν το 2005. Οι συνολικές συνδρομές αυξήθηκαν στα 4 εκατομμύρια.

Το 2006, το LinkedIn παρουσίασε δημόσια προφίλ ως τρέχοντα και παλιό ιστορικό καριέρας.

Το 2007, ο Reid Hoffman παραιτήθηκε και ο Dan Nye ανέλαβε. Οι συνδρομές αυξήθηκαν στα 17 εκατ.

Το 2008, το LinkedIn καθίσταται παγκόσμια, ανοίγοντας το γραφείο του στο Λονδίνο και εγκαινιάζοντας την ισπανική και γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας.

Το 2009, ο αριθμός των μελών αυξήθηκε πάνω από 50 εκατομμύρια. Ο Jeff Weiner έγινε μέλος του LinkedIn ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Το 2010, το LinkedIn αναπτύσσεται εκπληκτικά με 90 εκατομμύρια μέλη και 1000 υπαλλήλους σε 10 γραφεία ανά τον κόσμο.

Το 2011, το LinkedIn έγινε δημόσια εισηγμένο στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και φιλοξένησε συνάντηση του Δημαρχείου με τον Ομπάμα. Η ιδιότητα μέλους φθάνει τα 135 εκατομμύρια.

Διαβάστε  Κατηγορίες διαφημίσεων στα Social Media

Ο ιστότοπος επανασχεδιάστηκε το 2012 εστιάζοντας στην απλούστερη και πιο εύκολη χρήση του LinkedIn.

Το LinkedIn έφτασε τους 225 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι το τέλος του 2014, το Linkedin είχε αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό με 315+ εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και πάνω από 5000 υπαλλήλους σε 27 πόλεις. Συνεχίζει να αναπτύσσεται, προσθέτοντας χαρακτηριστικά και παρέχοντας στους χρήστες της καλύτερη εμπειρία κάθε φορά που συνδέονται στο LinkedIn.

Premium λογαριασμός

Το LinkedIn προσφέρει διαφορετικά επίπεδα επιλογών λογαριασμού premium για άτομα με διαφορετικούς στόχους βάσει των ειδικών αναγκών τους.

LinkedIn Premium για Γενικούς Χρήστες – ξεκινά από 24,95 δολάρια το μήνα. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως InMail, προβολή περισσότερων προφίλ κατά την αναζήτηση, πρόσβαση σε φίλτρα αναζήτησης υψηλής ποιότητας, δυνατότητα προβολής διευρυμένων προφίλ στο LinkedIn και πολλά άλλα.

LinkedIn Premium για Recruiters – ξεκινά από 49,95 δολάρια το μήνα. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν φίλτρα ταλέντων, αποθηκευμένες αναζητήσεις με ειδοποιήσεις για νέους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια σας, αναζήτηση αναφοράς και πολλά άλλα.

LinkedIn Premium για τους αιτούντες εργασίας – ξεκινάει από 19,95 δολάρια το μήνα. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να μηδενίσετε $ 100Κ συν θέσεις εργασίας με λεπτομερείς πληροφορίες μισθοδοσίας, την ικανότητα να ανεβείτε στην κορυφή της λίστας ως αναγνωρισμένος υποψήφιος, την πρόσβαση στην κοινότητα των αναζητούντων εργασία και πολλά άλλα.

LinkedIn Premium για επαγγελματίες πωλήσεων – ξεκινά από 19,95 δολάρια το μήνα. Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν έναν διοργανωτή Lead Builder, παρουσιάσεις σε εταιρείες στις οποίες στοχεύετε και πολλά άλλα.

Παρόλο που ορισμένες λειτουργίες υπάρχουν μόνο κάτω από συγκεκριμένους λογαριασμούς, όπως η χαρακτηρισμένη κατάσταση αιτούντων για άτομα που αναζητούν εργασία, τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με το πακέτο γενικών χρηστών.

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας

Διαβάστε  Μπορεί το SEO να εγγυηθεί περισσότερες πωλήσεις;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LinkedIn για να συνδεθείτε με άλλους χρήστες και να τους μετατρέψετε σε πελάτες σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει –

Να μεγιστοποιήστε τους συνδέσμους σας που κατευθύνουν τις σελίδες που είναι ελκυστικές. Αυτοί οι σύνδεσμοι μπορούν να προσελκύσουν τους χρήστες να ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Προσκαλέστε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Συνδέστε ακόμη και με συνδέσεις δευτέρου βαθμού. Ασχοληθείτε με τα μηνύματα συχνά. Διατηρήστε ανοικτές τις αλληλεπιδράσεις

Κάντε το προφίλ σας επαγγελματικό. Ενσωματώνει την πίστη των προσκεκλημένων σας στην επιχείρησή σας.

Μείνετε παρόντες. Επιτρέψτε στους ανθρώπους να γνωρίζουν τι πρέπει να προσφέρετε και ποια πλεονεκτήματα μπορούν να ζητήσουν από εσάς.

Προωθήστε την επιχείρησή σας στο LinkedIn

Το LinkedIn είναι ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ. Περιλαμβάνει τη στόχευση του δικού σας δικτύου και τη δημιουργία περισσότερων συνδέσμων από αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος από το LinkedIn –

Αναζήτηση για πελάτες με υψηλή στόχευση. Ρυθμίστε τα φίλτρα για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας ώστε να πληρούν τα επιχειρηματικά σας κριτήρια.

Μείνετε ενημερωμένοι και στο επίκεντρο των πελατών. Συνδεθείτε μαζί τους με μηνύματα, feed κ.λπ.

Δημοσίευση ποιοτικού περιεχομένου. Συνεχίστε να δημοσιεύετε νέες και σωστές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας. Κάντε το ιογενές.

Χρησιμοποιήστε τη χορηγία για να φτάσετε στο σωστό κοινό.

Συνδεθείτε με συναφείς ομάδες, κύκλους και ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους σας να αποτελούν μέρος αυτής.

Προσαρμόστε τη σελίδα της εταιρείας σας για να την καταστήσετε επιτακτική και περιγραφική. Χρησιμοποιήστε εικόνες, χρώματα και κλιπ για να περιγράψετε τι πρέπει να προσφέρετε.

Δώστε προσοχή στο προφίλ σας. Διεύθυνση στο πρώτο πρόσωπο και να κάνετε τα σημεία σαφή και σύντομα.

Διατηρήστε καλές σχέσεις με τους πελάτες σας. Προωθήστε τη συγκεκριμένη σύνδεσή σας χωρίς να πιέσετε τον εαυτό σας.

Δημιουργήστε μια διαφημιστική καμπάνια

Για να δημιουργήσετε μια καμπάνια διαφημίσεων στο LinkedIn, πρέπει να συνδεθείτε στο LinkedIn. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω –

Διαβάστε  Photoscape - Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφίας - Οδηγός

Επιλέξτε “νέα καμπάνια” και “εκκίνηση νέας”.

Δώστε ένα όνομα στην καμπάνια σας.

Επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα.

Επιλέξτε τον τύπο μέσου – βασικό, βίντεο, κ.λπ.

Γράψτε αντίγραφο της διαφήμισής σας. Χρησιμοποιήστε 25 χαρακτήρες για την επικεφαλίδα και 75 χαρακτήρες για το description.

Συμπεριλάβετε μια επιθυμητή παρότρυνση για δράση, η οποία ενδέχεται να μετατρέψει.

Επιλέξτε δημογραφικές περιοχές και τοποθεσία στην οποία θέλετε να στοχεύσετε τη διαφήμισή σας.

Επιλέξτε μεθόδους πληρωμής μεταξύ κόστους ανά κλικ και κόστους ανά εμφανίσεις.

Ορίστε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό. Αυτό είναι το ποσό που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για την πληρωμή μάρκετινγκ μέσω του LinkedIn ανά ημέρα.

Αποφασίστε τις μετρήσεις μετατροπών και εντοπίστε τακτικά για να λάβετε το εύρος βελτίωσης.

Μεγαλώστε την επιχείρησή σας μέσω του Linkedin Marketing

Το LinkedIn έχει 300 + εκατομμύρια χρήστες. Είναι μια ιδανική πλατφόρμα για να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας και να αποδείξετε την εμπειρία σας. Το LinkedIn προσφέρει πολλές επιλογές για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Μερικά από αυτά αναφέρονται παρακάτω –

Μίσθωση νέων ταλέντων για την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αξιοπιστία συζητώντας θέματα σχετικά με την επιχείρησή σας. Έτσι, μπορείτε να αποδείξετε την εμπειρία της εταιρείας σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε προοπτική υψηλών προδιαγραφών. Μπορείτε να φτάσετε σε κορυφαία άτομα που μπορούν να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το LinkedIn για να εμπορευτείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, τότε έχετε ευρεία απήχηση από την κίνηση.

Μπορείτε να επεκτείνετε τη βάση της αγοράς σας προωθώντας συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αυτή λοιπόν είναι μια σύντομη προσέγγιση για το Linkedin. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι ή χρειάζεστε βοήθεια για το στήσιμο και τρέξιμο του Linkedin προφίλ σας η ομάδα του SEO Marketer είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *