Τα EDU και GOV Backlinks είναι οι καταλήξεις σε ένα domain. Οι καταλήξεις αυτές έχουν την μεγαλύτερη ισχύ και αποδοτικότητα από οποιαδήποτε άλλη στο διαδίκτυο. Αν έχετε blog ή ιστοσελίδα και θέλετε να ανεβείτε στην πρώτη σελίδα της Google, θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε Backlinks με τέτοιες ιστοσελίδες.
Γιατί όμως έχουν τόσο μεγάλη ισχύ και δημοτικότητα ?
Μια ιστοσελίδα η οποία διαθέτει backlink προς το site σας θεωρείται από την Google σαν ψήφος εμπιστοσύνης και συστατικής επιστολής προς αυτήν, πως η σελίδα σας είναι πολύ ποιοτική. Ειδικότερα το EDU Backlink είναι η ισχυρότερη κατάληξη και πρέπει να περιλαμβάνεται σε μια SEO στρατηγική απαραιτήτως. Ένα μόνο Backlink από ιστοσελίδα με κατάληξη EDU ή GOV έχει πολύ μεγαλύτερη ισχύ από 100 backlinks χαμηλής αποδοτικότητας.

High Authority EDU Backlinks
High Authority EDU Backlinks

Όλες οι ιστοσελίδες με κατάληξη EDU έχουν μέγιστη σημασία για την Google καθώς θεωρείται το πιο εμπιστεύσιμο και αξιόπιστο Domain στον κόσμο. Αν λοιπόν καταφέρετε να αποκτήσετε Backlinks από τέτοιες ιστοσελίδες η ανοδική πορεία της σελίδας σας είναι αναπόφευκτη. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο υπάρχει και ένα μεγάλο μέγεθος δυσκολίας για να τα αποκτήσετε.
Για να μπορέσετε να αποκτήσετε τέτοια links, πρέπει να δημιουργήσετε ένα υποσέλιδο στο site σας  όπου θα φιλοξενεί πληροφορίες σχετικά με τέτοιου είδους εγχειρήματα. Ύστερα επικοινωνείτε με τον ιδιοκτήτη – διαχειριστή της σελίδας που έχει την κατάληξη EDU ή GOV και του ζητάτε να τοποθετήσετε link στη σελίδα σας, δείχνοντας ότι υποστηρίζετε τις προσπάθειες αυτές με αντάλλαγμα και ένα Backlink από αυτούς. Χρειάζεται χρόνο, κόπο και προσπάθεια αλλά αξίζει.
Εσείς τι γνώμη έχετε ? Αφήστε ένα σχόλιο.

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  5 comments on “Τι είναι τα Edu και Gov Backlinks ?

  1. Πολυ ενδιαφερον!!!!μαθαινω πραγματα που δεν ηξερα και που θα μου χρειαστουν!!

  2. Η δημιουργία backlinks με τέτοιου είδους ιστοσελίδες καλώς η κακώς είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν ξέρω ακόμα και αν η επικοινωνία με τους διαχειριστές θα έιναι ωφέλιμη, για τον απλούστατο λόγο μιλάμε για Ελληνες…όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

  3. Αγαπητέ Γιώργο,
   πολύ καλό το άρθρο σου και θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικό. Η εταιρεία σου αναλαμβάνει να χτίσει edu backlinks με αυτό τον τρόπο που περιγράφεις? Γνωρίζω ότι στο εξωτερικό κάνουν ένα κόλπο με υποτροφίες. Εδώ με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια τι θα μπορούσαμε να κάνουμε? Σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για μια προσφορά. Επειδή δεν γνωρίζω αν βλέπεις τα στοιχεία μου που είναι κρυφά στα γράφω εδώ:
   [email protected]
   http://exoplismos.edu.gr
   Περιμένω νέα σου.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.