Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δημιουργία Επαγγελματικής ιστοσελίδας

Google news
Διαχείριση ιστοσελίδας μέσω του Control Panel
Διαχείριση ιστοσελίδας μέσω του Control Panel

Η δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας αφορά επιχειρήσεις και εταιρείες. Το εταιρικό προφίλ στο διαδίκτυο είναι σημαντικό, καθώς η κύρια πηγή επιβίωσης πολλών επιχειρήσεων ξεκινάει από εκεί.  Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα της παρουσίας μιας εταιρίας στο διαδίκτυο.
Για όσους δεν γνωρίζουν θα πρέπει να ξεκαθαριστεί, ότι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας, η διαχείριση αυτής όπως και η προώθηση είναι τρια διαφορετικά πράγματα. Εδώ θα μιλήσουμε για την κατασκευή και τα οφέλη που θα έχετε από αυτήν. Κάθε επιχείρηση προβάλλει κάτι διαφορετικό με ξεχωριστή φιλοσοφία. Αυτό έγκειται και στα πλαίσια του ανταγωνισμού διότι, δίνετε ώθηση στην επιχείρησή σας, απευθύνεστε σε χιλιάδες κόσμο και αυξάνετε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το κύρος και την εικόνα της εταιρείας σας.
Η ιστοσελίδα σας εφόσον παρέχει υπηρεσίες θα πρέπει να είναι πολύ εύκολη στην περιήγηση, ταχύτατη με ποιοτικό ευανάγνωστο περιεχόμενο. Αν ένα από τα προαναφερθέντα στοιχεία λείπει ή δεν έχει προσεχθεί ανάλογα δημιουργείται μια πολύ άσχημη εικόνα στους χρήστες και θα αποχωρήσουν σε χρόνο λιγότερο του ενός λεπτού εκνευρισμένοι !
On Page Seo
Το site πρέπει να είναι μοντέρνο ενσωματωμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες και όποια επιχείρηση θέλει να ανέβει στη κατάταξη της Google οφείλει να δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο με backlinks και λέξεις κλειδιά, με άλλα λόγια να δουλεύει πολύ το Search Engine Optimization. Έχετε την δυνατότητα από μια ιστοσελίδα καλοφτιαγμένη να δηλώσετε παρών και να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω στον τομέα του ανταγωνισμού με τις μεγαλύτερες εταιρείες ή ακόμη και παλαιότερες αρκεί να έχετε υπομονή και μεθοδικότητα.
Είναι πολύ ευκολότερο να ενημερώνετε το κοινό για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, να αποδείξετε τον επαγγελματισμό σας σε νέους πελάτες, η  ενημέρωση για την ταυτότητα της επιχείριση σας, ωράριο λειτουργίας, ευκαιρίες καριέρας αν ενδιαφέρεστε να προσλάβετε επαγγελματίες, όπως φυσικά μέσω του blog μια ενότητα που οπωσδήποτε πρέπει να διαθέτει μια επαγγελματική ιστοσελίδα, με την ενημέρωση και δημοσίευση άρθρων σχετικά με το αντικείμενό που προσφέρετε και τις εξελίξεις πάνω σε αυτό. Δίνετε έτσι την ευκαιρία στους αναγνώστες να σχολιάσουν, και εσείς με την σειρά σας να επικοινωνήσετε μαζί τους.
Επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες

Διαβάστε  Πως να μετατρέψετε εσωτερικό δίσκο Laptop σε εξωτερικό !
Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι πάντα συμβατή με τα κινητά τηλέφωνα !
Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι πάντα συμβατή με τα κινητά τηλέφωνα !

Ένα site μπορεί να ψήσει τους νέους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας διαβάζοντας το επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ οι ήδη υπάρχοντες να ενημερώνονται για τις νέες εξελίξεις ( Εδώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το Email Marketing ) και να τους κρατάτε ζεστούς για νέες συνεργασίες. Η στατιστική της επισκεψημότητας και αλληλεπίδρασής του χρήστη με την σελίδα σας είναι ένας παράγοντας μέσω του οποίου, αν μελετηθεί με υπομονή και ”διαβαστούν” τα τυχόν λάθη θα αυξήσετε κατακόρυφα την παρουσία σας αλλά και τις νέες συνεργασίες. Μια κορυφαία πλατφόρμα που σας δίνει όλες αυτές τις πληροφορίες είναι το Google Analytics.
Συνεχή παρουσία όλο το 24 ωρο
Προβάλλονται οι υπηρεσίες σας 24 ώρες το 24 ωρο στην Ελλάδα και όχι μόνο ! Γι αυτό τον λόγο δημιουργούμε μια ενότητα ”Call to Action”, όπου ωθούμε με έξυπνο τρόπο τον επισκέπτη να μας δώσει το email του, ώστε να ενημερώνεται για τις νέες δραστηριότητες της επιχείρησής. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να διαφημιστείτε με λογικά Budget, με την προυπόθεση να αξιολογηθούν και χρησιμοποιηθούν σωστά για να πιάσουν τόπο τα χρήματα σας.
Συμβατότητα και λειτουργικότητα
Ολοκληρώνοντας ένα επαγγελματικό site θα πρέπει να είναι συμβατό και λειτουργικό με τους πιο γνωστούς περιηγητές ( Firefox, Chrome, Edge, Opera ), όπως φυσικά και Mobile Friendly με τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Internet μέσω του κινητού τηλεφώνου να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς καθημερινώς. Κατόπιν τούτου, είναι μια απαραίτητη προυπόθεση και τυχόν προβλήματα πρέπει να διορθώνονται άμεσα !
Για οποιαδήποτε απορία – διευκρίνηση αφήστε ένα σχόλιο.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    2 comments on “Δημιουργία Επαγγελματικής ιστοσελίδας

    1. Χωρίς ιστοσελίδα μια επιχείρησή απλά δεν υπάρχει, και όσοι δεν έχουν κάνει απλά ακόμα ζουν εκτός πραγματικότητας. Κ. Χατζηθεοδοσίου σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια σας και σας προτείνω ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε επιχείρηση να αναλάβετε την κατασκευή ιστοσελίδας.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *