fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
δημιουργια επαγγελματικης ιστοσελιδας

Δημιουργία Επαγγελματικής ιστοσελίδας

Διαχείριση ιστοσελίδας μέσω του Control Panel
Διαχείριση ιστοσελίδας μέσω του Control Panel

Η δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας αφορά επιχειρήσεις και εταιρείες. Το εταιρικό προφίλ στο διαδίκτυο είναι σημαντικό, καθώς η κύρια πηγή επιβίωσης πολλών επιχειρήσεων ξεκινάει από εκεί.  Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα της παρουσίας μιας εταιρίας στο διαδίκτυο.
Για όσους δεν γνωρίζουν θα πρέπει να ξεκαθαριστεί, ότι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας, η διαχείριση αυτής όπως και η προώθηση είναι τρια διαφορετικά πράγματα. Εδώ θα μιλήσουμε για την κατασκευή και τα οφέλη που θα έχετε από αυτήν. Κάθε επιχείρηση προβάλλει κάτι διαφορετικό με ξεχωριστή φιλοσοφία. Αυτό έγκειται και στα πλαίσια του ανταγωνισμού διότι, δίνετε ώθηση στην επιχείρησή σας, απευθύνεστε σε χιλιάδες κόσμο και αυξάνετε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το κύρος και την εικόνα της εταιρείας σας.
Η ιστοσελίδα σας εφόσον παρέχει υπηρεσίες θα πρέπει να είναι πολύ εύκολη στην περιήγηση, ταχύτατη με ποιοτικό ευανάγνωστο περιεχόμενο. Αν ένα από τα προαναφερθέντα στοιχεία λείπει ή δεν έχει προσεχθεί ανάλογα δημιουργείται μια πολύ άσχημη εικόνα στους χρήστες και θα αποχωρήσουν σε χρόνο λιγότερο του ενός λεπτού εκνευρισμένοι !
On Page Seo
Το site πρέπει να είναι μοντέρνο ενσωματωμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες και όποια επιχείρηση θέλει να ανέβει στη κατάταξη της Google οφείλει να δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο με backlinks και λέξεις κλειδιά, με άλλα λόγια να δουλεύει πολύ το Search Engine Optimization. Έχετε την δυνατότητα από μια ιστοσελίδα καλοφτιαγμένη να δηλώσετε παρών και να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω στον τομέα του ανταγωνισμού με τις μεγαλύτερες εταιρείες ή ακόμη και παλαιότερες αρκεί να έχετε υπομονή και μεθοδικότητα.
Είναι πολύ ευκολότερο να ενημερώνετε το κοινό για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, να αποδείξετε τον επαγγελματισμό σας σε νέους πελάτες, η  ενημέρωση για την ταυτότητα της επιχείριση σας, ωράριο λειτουργίας, ευκαιρίες καριέρας αν ενδιαφέρεστε να προσλάβετε επαγγελματίες, όπως φυσικά μέσω του blog μια ενότητα που οπωσδήποτε πρέπει να διαθέτει μια επαγγελματική ιστοσελίδα, με την ενημέρωση και δημοσίευση άρθρων σχετικά με το αντικείμενό που προσφέρετε και τις εξελίξεις πάνω σε αυτό. Δίνετε έτσι την ευκαιρία στους αναγνώστες να σχολιάσουν, και εσείς με την σειρά σας να επικοινωνήσετε μαζί τους.
Επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι πάντα συμβατή με τα κινητά τηλέφωνα !
Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι πάντα συμβατή με τα κινητά τηλέφωνα !

Ένα site μπορεί να ψήσει τους νέους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας διαβάζοντας το επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ οι ήδη υπάρχοντες να ενημερώνονται για τις νέες εξελίξεις ( Εδώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το Email Marketing ) και να τους κρατάτε ζεστούς για νέες συνεργασίες. Η στατιστική της επισκεψημότητας και αλληλεπίδρασής του χρήστη με την σελίδα σας είναι ένας παράγοντας μέσω του οποίου, αν μελετηθεί με υπομονή και ”διαβαστούν” τα τυχόν λάθη θα αυξήσετε κατακόρυφα την παρουσία σας αλλά και τις νέες συνεργασίες. Μια κορυφαία πλατφόρμα που σας δίνει όλες αυτές τις πληροφορίες είναι το Google Analytics.
Συνεχή παρουσία όλο το 24 ωρο
Προβάλλονται οι υπηρεσίες σας 24 ώρες το 24 ωρο στην Ελλάδα και όχι μόνο ! Γι αυτό τον λόγο δημιουργούμε μια ενότητα ”Call to Action”, όπου ωθούμε με έξυπνο τρόπο τον επισκέπτη να μας δώσει το email του, ώστε να ενημερώνεται για τις νέες δραστηριότητες της επιχείρησής. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να διαφημιστείτε με λογικά Budget, με την προυπόθεση να αξιολογηθούν και χρησιμοποιηθούν σωστά για να πιάσουν τόπο τα χρήματα σας.
Συμβατότητα και λειτουργικότητα
Ολοκληρώνοντας ένα επαγγελματικό site θα πρέπει να είναι συμβατό και λειτουργικό με τους πιο γνωστούς περιηγητές ( Firefox, Chrome, Edge, Opera ), όπως φυσικά και Mobile Friendly με τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Internet μέσω του κινητού τηλεφώνου να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς καθημερινώς. Κατόπιν τούτου, είναι μια απαραίτητη προυπόθεση και τυχόν προβλήματα πρέπει να διορθώνονται άμεσα !
Για οποιαδήποτε απορία – διευκρίνηση αφήστε ένα σχόλιο.

Καλέστε για Προσφορά