Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Διαφημιστική Εταιρεία – 10 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε

Google news
Διαφημιστική Εταιρεία - 10 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε

10 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν συνεργαστείτε με μια διαφημιστική εταιρεία

Η επιλογή της σωστής διαφημιστικής εταιρείας είναι σημαντική για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Οι διαφημιστικές εταιρείες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Πριν συνεργαστείτε με μια διαφημιστική εταιρεία, είναι σημαντικό να κάνετε κάποια έρευνα και να θέσετε τις σωστές ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις ικανότητες της εταιρείας, να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας και να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις.

10 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν συνεργαστείτε με μια διαφημιστική εταιρεία:

 1. Ποια είναι η εμπειρία σας στον κλάδο μου;

Θέλετε να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που έχει εμπειρία στον κλάδο σας. Αυτό θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουν καμπάνιες που θα είναι αποτελεσματικές για το κοινό σας.

 1. Ποιες είναι οι υπηρεσίες σας;

Οι διαφημιστικές εταιρείες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως δημιουργία ιστοσελίδων, σχεδιασμός γραφικών, διαχείριση κοινωνικών μέσων, διαφήμιση μέσων μαζικής ενημέρωσης και έρευνα αγοράς. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ποιες υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία που εξετάζετε και να βεβαιωθείτε ότι καλύπτουν τις ανάγκες σας.

 1. Ποιο είναι το κόστος των υπηρεσιών σας;

Το κόστος των υπηρεσιών διαφήμισης μπορεί να διαφέρει σημαντικά από εταιρεία σε εταιρεία. Είναι σημαντικό να μάθετε ποια είναι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας που εξετάζετε και να βεβαιωθείτε ότι είναι εντός του προϋπολογισμού σας.

 1. Πώς μετράτε την επιτυχία των καμπάνιας σας;

Η διαφήμιση είναι μια επένδυση και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μέτρο επιτυχίας. Ζητήστε από την εταιρεία να σας εξηγήσει πώς μετράει την επιτυχία των καμπάνιας της.

 1. Μπορείτε να μου δώσετε παραδείγματα προηγούμενων εργασιών σας;

Τα παραδείγματα προηγούμενων εργασιών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείτε πώς μια εταιρεία λειτουργεί στην πράξη. Ζητήστε από την εταιρεία να σας δείξει παραδείγματα προηγούμενων καμπάνιας που έχει δημιουργήσει.

 1. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα σας;

Οι διαφημιστικές εταιρείες έχουν συνήθως ένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των καμπάνιας. Ζητήστε από την εταιρεία να σας εξηγήσει το χρονοδιάγραμμα της για την εκτέλεση της καμπάνιας σας.

 1. Πώς θα συνεργαστούμε;

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς θα συνεργαστείτε με την διαφημιστική εταιρεία. Ζητήστε από την εταιρεία να σας εξηγήσει πώς θα επικοινωνείτε και πώς θα παίρνετε αποφάσεις σχετικά με την καμπάνια σας.

 1. Ποιο είναι το επίπεδο δέσμευσης σας;

Θέλετε να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στην επιτυχία της καμπάνιας σας. Ζητήστε από την εταιρεία να σας εξηγήσει πώς είναι δεσμευμένη στην επιτυχία της καμπάνιας σας.

 1. Μπορείτε να μου δώσετε αναφορές από προηγούμενους πελάτες;

Οι αναφορές από προηγούμενους πελάτες είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε πώς μια εταιρεία εργάζεται με τους πελάτες της. Ζητήστε από την εταιρεία να σας δώσει αναφορές από προηγούμενους πελάτες.

 1. Έχετε καμιά εγγύηση;

Οι διαφημιστικές εταιρείες δεν προσφέρουν συνήθως εγγυήσεις για τα αποτελέσματα των καμπάνιας τους. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Διαβάστε  Έξυπνες ιδέες για διαφήμιση - Προτάσεις για να ξεχωρίσεις

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν συνεργαστείτε με μια διαφημιστική εταιρεία. Με την κατάλληλη έρευνα, μπορείτε να βρείτε την εταιρεία που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Διαφημιστική Εταιρεία. Η επιλογή μιας διαφημιστικής εταιρείας είναι μια σημαντική απόφαση που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επιτυχία της εκστρατείας σας. Θα αναλύσουμε βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη διαφημιστική εταιρεία:

 1. Καθορίστε τις ανάγκες σας: Πριν αρχίσετε την αναζήτηση, καθορίστε τις ανάγκες σας και τους στόχους της διαφημιστικής εκστρατείας σας. Ποιο είναι το προϊόν ή η υπηρεσία σας; Ποιο είναι το κοινό-στόχος σας; Ποιο είναι το μπάτζετ σας; Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε μια εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα σας.
 2. Έρευνα και αναζήτηση: Αναζητήστε διαφημιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας ή που έχουν εμπειρία στον τομέα σας. Κοιτάξτε τις ιστοσελίδες τους, τις προηγούμενες εργασίες τους και τις αξιολογήσεις από πελάτες. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε προτάσεις και προτάσεις από επαγγελματίες στον τομέα σας ή γνωστούς που έχουν εργαστεί με διαφημιστικές εταιρείες.
 3. Αξιολόγηση των δυνατοτήτων τους: Όταν έχετε μια λίστα με δυνητικές εταιρείες, αξιολογήστε τις δυνατότητες τους. Δείτε ποιες υπηρεσίες παρέχουν, εάν έχουν εξειδίκευση σε συγκεκριμένες πλατφόρμες (όπως κοινωνικά δίκτυα, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.λπ.), και ποια είναι η πείρα τους στον τομέα της διαφήμισης.
 4. Συνεντεύξεις και προσφορές: Κάντε συνεντεύξεις με τις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να λάβετε προσφορές από αυτές. Κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων, μπορείτε να εξετάσετε την επαγγελματική τους προσέγγιση, το επίπεδο των γνώσεών τους και την επικοινωνία τους. Επίσης, μην διστάσετε να ρωτήσετε για προηγούμενες πελάτες και επιτυχημένες εκστρατείες που έχουν διεξαγάγει.
 5. Αξιολόγηση των προσφορών: Όταν λάβετε προσφορές από διάφορες εταιρείες, αξιολογήστε τις λεπτομερώς. Συγκρίνετε το κόστος των υπηρεσιών, το περιεχόμενο της προσφοράς και τις προθεσμίες παράδοσης. Επίσης, λάβετε υπόψη την εμπειρία και την αξιοπιστία της εταιρείας.
 6. Αναφορές και αξιολογήσεις: Ένας τρόπος να αξιολογήσετε την αξιοπιστία και την επίδοση μιας διαφημιστικής εταιρείας είναι να ζητήσετε αναφορές από προηγούμενους πελάτες τους. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε online αξιολογήσεις και κριτικές για την εταιρεία.
 7. Λήψη απόφασης: Μετά από όλη αυτή τη διαδικασία, εξετάστε τις προσφορές, τις αναφορές και τη γενική εντύπωσή σας για κάθε εταιρεία. Επιλέξτε αυτή που πιστεύετε ότι θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.
Διαβάστε  7 Συμβουλές για ένα πετυχημένο κερδοφόρο Eshop

Μια διαφημιστική εταιρεία είναι μια επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες σχετικά με τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ. Οι διαφημιστικές εταιρείες αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν διαφημιστικές καμπάνιες για επιχειρήσεις και άλλους πελάτες με σκοπό την προώθηση προϊόντων, υπηρεσιών ή μηνυμάτων.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι διαφημιστικές εταιρείες μπορούν να περιλαμβάνουν:

 1. Δημιουργική στρατηγική: Οι εταιρείες αυτές βοηθούν τους πελάτες τους να αναπτύξουν μια στρατηγική διαφήμισης που θα ανταποκρίνεται στους στόχους τους και θα κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού.
 2. Μελέτη αγοράς: Οι εταιρείες αυτές διεξάγουν έρευνα αγοράς για να αναλύσουν την αγορά, τους ανταγωνιστές και το κοινό-στόχο του πελάτη τους, προκειμένου να κατανοήσουν πώς να προωθήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία αποτελεσματικά.
 3. Σχεδίαση γραφικών και καμπάνιας: Οι διαφημιστικές εταιρείες δημιουργούν ελκυστικά γραφικά και σχεδιάζουν καμπάνιες διαφήμισης για να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του πελάτη τους.
 4. Διαδικτυακό μάρκετινγκ: Αυτές οι εταιρείες αναλαμβάνουν την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, την ανάπτυξη περιεχομένου, τη διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης (SEM), την διαφήμιση σε κοινωνικά δίκτυα (Social Media Marketing) και άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες.
 5. Διαφημιστικές καμπάνιες: Οι διαφημιστικές εταιρείες αναλαμβάνουν τη δημιουργία και την υλοποίηση διαφημιστικών καμπανιών σε διάφορα μέσα επικοινωνίας, όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, εκτυπώσεις, διαδίκτυο κ.λπ.
 6. Σχέσεις με τους πελάτες: Οι εταιρείες αυτές παρέχουν υπηρεσίες στήριξης και επικοινωνίας με τους πελάτες τους, βοηθώντας να διατηρηθεί η σχέση και να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους.

Συνολικά, η διαφημιστική εταιρεία παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σχετικά με τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ, με στόχο την αύξηση της επιρροής και των πωλήσεων των πελατών της.

Η ανάπτυξη μιας στρατηγικής μάρκετινγκ για μια διαφημιστική εταιρεία περιλαμβάνει πολλά βήματα και παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Παρακάτω σας παρέχω μια γενική οδηγία για το πώς μπορεί να γίνει αυτό:

 1. Ανάλυση της αγοράς: Αρχικά, πρέπει να κατανοήσετε την αγορά στην οποία λειτουργεί η εταιρεία σας. Αυτό περιλαμβάνει τη μελέτη των καταναλωτών, των αναγκών τους, των ανταγωνιστών και των τάσεων της αγοράς.
 2. Καθορισμός στόχων: Ορίστε σαφείς και μετρήσιμους στόχους που θέλετε να επιτύχετε με τη στρατηγική μάρκετινγκ. Οι στόχοι μπορεί να περιλαμβάνουν αύξηση του μεριδίου αγοράς, αύξηση των πωλήσεων, αύξηση της επίγνωσης της μάρκας κ.λπ.
 3. Καθορισμός μηνύματος και θέσης: Πρέπει να καθορίσετε το κύριο μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε στους καταναλωτές και να καθορίσετε τη θέση της εταιρείας σας στην αγορά. Αυτό συμβάλλει στη δημιουργία μιας μοναδικής και αναγνωρίσιμης ταυτότητας της μάρκας.
 4. Μελέτη του καταναλωτή: Εκτελέστε μια λεπτομερή μελέτη των καταναλωτών σας, περιλαμβανομένων των γεωγραφικών, δημογραφικών, κοινωνικών και ψυχογραφικών χαρακτηριστικών τους. Αυτή η πληροφορία θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον καταναλωτή και να προσαρμόσετε την επικοινωνία και τις τακτικές σας ανάλογα.
 5. Κανάλια επικοινωνίας: Καθορίστε τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας για να φτάσετε στον καταναλωτή σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο, κοινωνικά μέσα και εκτυπωμένα μέσα. Κάθε κανάλι έχει διαφορετικές δυνατότητες και αποτελέσματα, οπότε πρέπει να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας.
 6. Καμπάνιες διαφήμισης: Αναπτύξτε καμπάνιες διαφήμισης που θα προβάλλουν το μήνυμά σας και θα προσελκύουν τους καταναλωτές. Χρησιμοποιήστε δημιουργικά στοιχεία όπως εικόνες, κείμενο, μουσική και βίντεο για να κάνετε τις καμπάνιες σας ελκυστικές και αξέχαστες.
 7. Μέτρηση και αξιολόγηση: Τέλος, μετρήστε και αξιολογήστε τα αποτελέσματα της στρατηγικής σας μάρκετινγκ. Αναλύστε τις πωλήσεις, την επίγνωση της μάρκας, την ανταπόκριση του κοινού και άλλα μετρήσιμα στοιχεία. Αυτή η αξιολόγηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την απόδοση της στρατηγικής σας και να προσαρμόσετε την πορεία σας ανάλογα.
Διαβάστε  Είδη Διαφήμισης στο Διαδίκτυο - Μάθε τα πάντα στον 1ο Οδηγό

Αυτά είναι μερικά βασικά βήματα για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής μάρκετινγκ για μια διαφημιστική εταιρεία. Είναι σημαντικό να την προσαρμόσετε στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της εταιρείας σας και της αγοράς στην οποία λειτουργείτε.

Ως επαγγελματίας, μπορείτε να αξιολογήσετε μια στρατηγική marketing με βάση διάφορα στοιχεία και παράγοντες.

Βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αξιολογήσετε μια στρατηγική marketing:

 1. Καθορίστε τους στόχους: Κατανοήστε τους στόχους της στρατηγικής marketing και ελέγξτε αν είναι συμβατοί με τους στόχους της επιχείρησής σας. Αναλύστε αν οι στόχοι είναι σαφείς, μετρήσιμοι, επιτεύξιμοι, ρεαλιστικοί και περιορισμένοι χρονικά (SMART).
 2. Κατανόηση του κοινού: Αξιολογήστε αν η στρατηγική marketing απευθύνεται στο σωστό κοινό. Ελέγξτε αν έχει γίνει σωστή έρευνα αγοράς και αν κατανοείτε πλήρως τις ανάγκες, τις ανησυχίες και τις προτιμήσεις του κοινού σας.
 3. Ανάλυση του ανταγωνισμού: Αναλύστε τον ανταγωνισμό σας και δείτε πώς η στρατηγική marketing σας συγκρίνεται με τις στρατηγικές των ανταγωνιστών σας. Αναζητήστε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τα σημεία διαφοροποίησής σας.
 4. Αξιολόγηση των καναλιών επικοινωνίας: Αναλύστε τα κανάλια επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Ελέγξτε αν είναι αποτελεσματικά και αν φτάνουν το κοινό σας. Αξιολογήστε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ιστοσελίδα σας, το email marketing και άλλα κανάλια που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα στο SEO, μπορεί να γίνει ανάλυση για το ποιες λέξεις κλειδιά, φέρνουν τις περισσότερες επικοινωνίες στην εταιρεία. Στον κλάδο των μεταφορών η φράση μετακομίσεις Αθήνα, ενδέχεται να είναι λέξη που φέρνει πελάτες.
 5. Ανάλυση των μετρήσιμων δεδομένων: Αξιολογήστε τα μετρήσιμα δεδομένα που σχετίζονται με τη στρατηγική marketing σας, όπως οι πωλήσεις, οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα, οι αναλύσεις αγοράς κ.λπ. Αναλύστε αν οι αποτελέσματα ανταποκρίνονται στις προβλέψεις και τους στόχους που θέσατε.
 6. Αξιολόγηση του ROI: Αναλύστε την απόδοση των επενδύσεων σας στην στρατηγική marketing. Ελέγξτε αν οι πόροι που δαπανάτε για την προώθηση και τη διαφήμιση παρέχουν αποτελέσματα που δικαιολογούν την επένδυση.
 7. Ανάδειξη των βελτιστοποιήσεων: Αξιολογήστε τις ευκαιρίες βελτίωσης και τις πιθανές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στη στρατηγική marketing σας. Αναζητήστε τρόπους για να αυξήσετε την απήχηση, να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και να επεκτείνετε την επίδρασή σας στην αγορά.

Αυτά είναι μερικά βασικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αξιολογήσετε μια στρατηγική marketing. Θυμηθείτε ότι η στρατηγική marketing είναι ένα δυναμικό πεδίο και χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση, αναθεώρηση και προσαρμογή για να είναι αποτελεσματική.

Συμπερασματικά

Συνοψίζοντας, η επιλογή μιας διαφημιστικής εταιρείας απαιτεί έρευνα, αξιολόγηση και συνεννόηση. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία έχει εμπειρία στον τομέα σας, παρέχει τις αναγκαίες υπηρεσίες και μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για την επίτευξη των στόχων σας.

Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *