Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

SEO ή Google Ads; Τι είναι καλύτερο;

Google news

Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τεχνικές μάρκετινγκ όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και το Google Ads για να δημιουργήσουν περισσότερη επισκεψιμότητα και δυνητικούς πελάτες. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας στρατηγικής μάρκετινγκ, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι σίγουροι ποιες τεχνικές θα έδιναν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μας ρωτούν συχνά, “Ποιο είναι καλύτερο, το SEO ή το Google Ads;” ή “Είναι το SEO καλύτερο από το Google Ads;” Και αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, μπορεί να αναρωτιέστε ποιο είναι καλύτερο για την επιχείρησή σας: SEO ή Google Ads. Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε όλες τις απορίες σας με αυτό το άρθρο.

Όπως γνωρίζετε, τόσο το SEO όσο και το Google Ads έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Και τα δύο απαιτούν χρήματα και χρόνο, αλλά το απαραίτητο ποσό διαφέρει σε κάθε ένα. Δείτε πώς λειτουργούν το Google Ads και το SEO, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός και ποιο είναι ιδανικό για την επιχείρησή σας.

Γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει το SEO και οι διαφημίσεις Google;

Οι δύο βασικές αρχές του ψηφιακού μάρκετινγκ, σύμφωνα με πολλούς, είναι το SEO και το Google Ads. Μπορείτε να καταλάβετε “γιατί;” Κοιτάζοντας ορισμένα στατιστικά στοιχεία οργανικής και πληρωμένης αναζήτησης. Η οργανική και χορηγούμενη αναζήτηση αντιπροσωπεύει το 68% της συνολικής επισκεψιμότητας ιστοτόπων:

Η οργανική αναζήτηση αντιπροσωπεύει το 53% των επισκεπτών του ιστότοπου.

Η πληρωμένη αναζήτηση αντιπροσωπεύει το 15% των συνολικών επισκεπτών του ιστότοπου. Αυτές οι τιμές αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο όλων των βιομηχανιών. (Τα στοιχεία ποικίλλουν ανάλογα με τον κλάδο.) Η οργανική επισκεψιμότητα αντιπροσωπεύει το 64% της επισκεψιμότητας B2B, για παράδειγμα.

Η πληρωμένη επισκεψιμότητα αντιπροσωπεύει σχεδόν το 24% της συνολικής επισκεψιμότητας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.)

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι οι πληρωμένες και οργανικές αναζητήσεις αντιπροσωπεύουν το 72% του συνόλου των εσόδων. Σύμφωνα με έρευνα, η οργανική και πληρωμένη αναζήτηση αντιπροσωπεύουν τα δύο τρίτα του συνόλου του εισοδήματος. Αυτό είναι ένα πολύ υψηλό ποσοστό. Ως εκ τούτου, η χρήση αυτού θα αυξήσει τους πελάτες της επιχείρησής σας όσο κανένας άλλος. Και, αυτός είναι ο λόγος που το SEO και το Google Ads είναι σημαντικά.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ SEO και Google Ads;

Ας ξεκινήσουμε με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Τι είναι το SEO; Το Search Engine Optimization ή SEO είναι η διαδικασία βελτίωσης της προβολής του ιστότοπού σας και του περιεχομένου του στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP). Είναι η τεχνική παροχής πληροφοριών στον ιστότοπό σας που έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την προβολή του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης και στους χρήστες τους – με άλλα λόγια, μπορεί να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται πιο συχνά σε σχετικές αναζητήσεις.

Διαβάστε  Τα καλύτερα δωρεάν SEO Εργαλεία για το 2021

Η μηχανή αναζήτησης συνδέει τα ερωτήματα των χρηστών με σχετικούς ιστότοπους όποτε κάνουν αναζήτηση. Χρησιμοποιήστε τακτικές SEO, όπως ενσωμάτωση λέξεων-κλειδιών και internal linking, για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται σε σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Μια καλά βελτιστοποιημένη σελίδα θα οδηγήσει τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, αυξάνοντας τις μετατροπές και τα έσοδα. Όταν προσπαθείτε να αυξήσετε το SEO του ιστότοπού σας, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη σας, όπως:

Γνωρίστε το κοινό και τους ανταγωνιστές σας: Θα πρέπει να γνωρίζετε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές σας για κάθε περιοχή, πώς φαίνονται οι προσπάθειες SEO τους, ποιες τακτικές χρησιμοποιούν, ποιοι είναι οι κορυφαίοι ανταγωνιστές στις θέσεις της πρώτης σελίδας. Ποιο είναι το κοινό σας; Ποια περιοχή να στοχεύσετε κ.λπ., για να αυξήσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας.

Χρησιμοποιήστε σχετικές λέξεις-κλειδιά: Η επιλογή σχετικών λέξεων-κλειδιών για τον ιστότοπό σας θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να καταταχθεί στα σωστά αποτελέσματα αναζήτησης. Επειδή η Google θα κατατάξει τη σελίδα σας ανάλογα με τις λέξεις-κλειδιά που θα επιλέξετε, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά σχετικές με το περιεχόμενο της σελίδας σας για να σας βοηθήσουν να εμφανίζεστε και να κατατάσσεστε σε σχετικές αναζητήσεις.

Να έχετε ποιοτικό περιεχόμενο: Η Google θέλει να συνδέσει τους θεατές με υλικό υψηλής ποιότητας που περιέχει τις πληροφορίες που χρειάζονται. Η Google είναι πιο πιθανό να κατατάξει τον ιστότοπό σας υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν έχει μακροσκελές, χρήσιμο περιεχόμενο. Ένα μεγάλο, υψηλής ποιότητας κομμάτι περιεχομένου θα κρατήσει τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας περισσότερο, αυξάνοντας την αφοσίωση και δίνοντας ευνοϊκά μηνύματα στην Google.

Βελτίωση της εμπειρίας χρήστη: Η Google επιδιώκει να ενθαρρύνει ιστότοπους που παρέχουν εξαιρετική εμπειρία χρήστη (UX). Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι υποψήφιοι πελάτες να παραμείνουν περισσότερο και να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την κατάταξή σας.

Δημιουργία σχεδίασης φιλική προς τα κινητά: Λόγω της αύξησης της περιήγησης στον ιστό για κινητά, η Google έχει προωθήσει την απόκριση σχεδίασης τα τελευταία χρόνια. Η σημασία του responsive design είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στον ιστότοπό σας σε οποιαδήποτε συσκευή. Για να σημειώσετε υψηλή βαθμολογία στα αποτελέσματα αναζήτησης, πρέπει να έχετε έναν ιστότοπο φιλικό προς τα κινητά, δεδομένου ότι η Google άλλαξε σε μια στρατηγική ανίχνευσης πρώτα από κινητά.

Αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης σελίδας: Οι χρήστες θέλουν οι πληροφορίες να παραδίδονται γρήγορα. Επομένως, εάν ο ιστότοπός σας αργεί να φορτώσει, θα τιμωρηθείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι χρήστες είναι πιο πιθανό να αναπηδήσουν από τον ιστότοπό σας εάν χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτώσει, βλάπτοντας την κατάταξή σας.

Διαβάστε  Τρόποι Διαφήμισης Επιχείρησης - Τα μυστικά της Επιτυχίας

Οφέλη και μειονεκτήματα του SEO

 • Το μακροπρόθεσμο κόστος είναι χαμηλότερο
 • Απαιτεί λιγότερη συντήρηση
 • Παράγει διαρκή, μακροπρόθεσμη επισκεψιμότητα
 • Χτίζει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη της επωνυμίας
 • Δυνητικά μεγαλύτερη εμβέλεια
 • Καλύτερη μακροπρόθεσμη απόδοση επένδυσης (ROI).
 • Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να έχετε αποτελέσματα

Τι είναι το Google Ads;

Το Google Ads (παλαιότερα γνωστό ως Google Adwords) είναι μια διαφημιστική πλατφόρμα που ανήκει στην Google. Οι διαφημιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα για να τοποθετήσουν διαφημίσεις στις Σελίδες Αποτελεσμάτων Αναζήτησης Google, στα Προϊόντα Google (YouTube, Gmail κ.λπ.) και σε εκατοντάδες άλλους ιστότοπους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα AdWords ως εκδότες (Google Adsense). Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό Google Ads και υποβάλλετε υψηλή προσφορά, διασφαλίζετε ότι η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται όταν ένας χρήστης αναζητά τον όρο που παρέχετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πιο άμεσο έλεγχο στη συνολική επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας.

Το Google Ads μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διαδώσετε τη φήμη για τις νέες υπηρεσίες που έχετε παρουσιάσει ή τις ειδικές προσφορές που προσφέρετε! Οι διαφημιστές χρεώνονται ανά κλικ στις διαφημίσεις τους. Είσαι αυτός που θέτει τους κανόνες. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας (Pay Per Click ή PPC) ή όταν οι χρήστες βλέπουν τη διαφήμισή σας (CPM ή Κόστος ανά χιλιάδες εμφανίσεις). Επιλέξτε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό, το μέγιστο ποσό που είστε έτοιμοι να δαπανήσετε για ένα κλικ στη διαφήμισή σας και τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας.

Ο ημερήσιος προϋπολογισμός και η μέγιστη προσφορά σας καθορίζουν πού εμφανίζεται στη σελίδα και πόσο συχνά εμφανίζεστε.

Οφέλη και μειονεκτήματα του Google Ads

 • Μπορεί να δώσει γρήγορα αποτελέσματα
 • Περισσότερος έλεγχος της απόδοσης από το SEO
 • Η στόχευση κοινού είναι εστιασμένη
 • Απαιτεί περισσότερες επενδύσεις από το SEO
 • Δεν παράγει Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα
 • Οι καμπάνιες χρειάζονται συνεχώς συντήρηση και παρακολούθηση απόδοσης

Τι είναι καλύτερο για τους επιχειρηματικούς σας στόχους – SEO ή Google Ads;

Πάμε κατευθείαν στο θέμα. Η διαφορά μεταξύ SEO και Google Ads έχει συζητηθεί. Τώρα, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποιο είναι καλύτερο. Eίναι και τα δύο φανταστικά. Τώρα θα ασχοληθώ και θα μιλήσω με λέξεις που είναι ειδικά για την εταιρεία σας. Για να το πετύχω αυτό, έχω συντάξει μια λίστα με τους πιο κοινούς στόχους που θέτουν οι επιχειρήσεις για τις ψηφιακές τους πρωτοβουλίες. Θα συγκρίνω τη διαφήμιση SEO και Google για να βρω ποια είναι πιο αποτελεσματική και ποια πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Στόχος: Στόχευση συγκεκριμένου κοινού

Οποιοδήποτε σχέδιο μάρκετινγκ πρέπει να έχει πλήρη κατανόηση του κοινού-στόχου σας και την ικανότητα να το προσελκύει σωστά. Το SEO μπορεί να στοχεύει συγκεκριμένα ερωτήματα, αλλά πέρα ​​από αυτό, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Από την άλλη πλευρά, οι τακτικές στόχευσης πληρωμένης αναζήτησης δεν έχουν περιορισμούς. Το Google Ads σάς επιτρέπει να στοχεύετε τους ιδανικούς σας καταναλωτές με τον πιο εμπεριστατωμένο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε  Αλλαγές προφίλ στο Pinterest: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις και οι Marketers

Ο τεράστιος αριθμός επιλογών στόχευσης που προσφέρουν οι πάροχοι διαφημίσεων PPC είναι εντυπωσιακός. Για να διασφαλίσετε ότι οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται στα κατάλληλα άτομα τη σωστή στιγμή, μπορείτε να τμηματοποιήσετε το κοινό σας κατά ηλικία, γεωγραφική περιοχή, φύλο, συγγένεια, γλώσσα, συσκευή, γονική κατάσταση, εισόδημα, ενδιαφέροντα εντός της αγοράς, λέξεις-κλειδιά, συμπεριφορά στο διαδίκτυο, και διάφορα άλλα κριτήρια. Σαφώς όλα τα παραπάνω χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς ο περιορισμός του κοινού μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα και υποψήφιοι πελάτες να μην δουν την διαφήμιση.

Στόχος: Μακροπρόθεσμη και βιώσιμη ανάπτυξη στην επισκεψιμότητα αναζήτησης ποιότητας

Το SEO δεν είναι ένα “γρήγορο κέρδος” και σίγουρα δεν είναι εύκολο, ειδικά εάν δεν έχετε τη σωστή τεχνογνωσία στο SEO και δεν καταλαβαίνετε τι είδους λέξεις-κλειδιά να στοχεύσετε, πώς να δομήσετε σωστά μια σελίδα, ποιους τύπους backlinks να λάβετε στον ιστότοπό σας κ.λπ. Ωστόσο, όταν αρχίσετε να ταξινομείτε για πολύ κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά στο Google, το ποσό των πωλήσεων και της επισκεψιμότητας που θα λάβετε από το SEO θα ξεπεράσει σχεδόν κάθε άλλη καμπάνια μάρκετινγκ που μπορεί να έχετε. *Αυτό μπορεί να μην ισχύει εάν έχετε ένα σχετικά νέο προϊόν ή υπηρεσία που μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο όγκο αναζητήσεων. Η πρώτη σελίδα στη Google απαιτεί πλάνο, σχέδιο και σκληρή δουλειά.

Τώρα το Google Ads μπορεί να είναι αποτελεσματικό, ωστόσο, η λειτουργία τους μπορεί να είναι δαπανηρή, ιδιαίτερα σε ανταγωνιστικούς τομείς. Τείνουν επίσης να είναι πιο ακριβά στην εκκίνηση από το SEO. Έχουμε δει καμπάνιες SEO με μηνιαίο προϋπολογισμό 10.000  να ξεπερνούν τις καμπάνιες του Google Ads με ετήσιους προϋπολογισμούς σε εκατομμύρια.

Στόχος: Γρήγορα αποτελέσματα

Το Google Ads είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να επιτύχετε γρήγορες πωλήσεις. Οι καταναλωτές αλλάζουν γρήγορα τη γνώμη τους, επομένως είναι σημαντικό για τις εταιρείες να βρίσκονται μπροστά τους όταν είναι έτοιμες να αγοράσουν. Η διαφήμιση PPC είναι η πιο γρήγορη προσέγγιση για την προσέγγιση χρηστών μηχανών αναζήτησης που είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Η εφαρμογή SEO απαιτεί χρόνο και αποφέρει εξαιρετικές αποδόσεις, πράγματι. Αλλά πιο άμεσα αποτελέσματα είναι δυνατά με το Google Ads. Είναι μια εξαιρετική βραχυπρόθεσμη λύση για τη διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, κυρίως εάν είναι εποχιακά ή ευαίσθητα στο χρόνο.

Τελικές σκέψεις

Ενώ το Google Ads και το SEO είναι και οι δύο καλοί τρόποι για να προσελκύσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις στην επιχείρησή σας, αν θέλετε να βρείτε πραγματικά μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση για να αυξήσετε όχι μόνο το ποσό των πωλήσεων και της επισκεψιμότητας που λαμβάνετε στον ιστότοπό σας, αλλά επίσης και την αξία της επιχείρησής σας, τότε το SEO είναι επ’ αόριστον ο καλύτερος τρόπος. Αποφασίσαμε να ειδικευτούμε στο SEO απλώς επειδή έχουμε δει αμέτρητες φορές πώς ήταν πάντα ο πιο κερδοφόρος (όχι ο πιο γρήγορος) τρόπος για να έχετε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επιχείρηση που δεν βασίζεται αποκλειστικά από στόμα σε στόμα ή παλιούς απαρχαιωμένους τρόπους διαφήμισης.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *