Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Αύξηση ακολούθων στο Instagram – Κάντο σωστά και με σχέδιο

Google news

Αύξηση ακολούθων στο Instagram . Οι ακόλουθοι είναι τα προφίλ πίσω από τα οποία βρίσκονται άνθρωποι. Μόλις εντοπίσουν το προφίλ σας και κρίνουν ενδιαφέρουν θα σας ακολουθήσουν, θα σχολιάσουν, θα κάνουν like, ή save το posts σας.

Πως μπορεί να γίνει σωστά η αύξηση των ακολούθων στο Instagram.

1. Βελτιστοποίηση του προφίλ
2. Κρατήστε ένα σταθερό πρόγραμμα στα posts και stories
3. Η δημιουργία hashtags είναι ένας έξυπνος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή
4. Χρησιμοποιήστε ποιοτικές φωτογραφίες
5. Ανεβάστε Instagram Stories
6. Δημιουργήστε υψηλών προδιαγραφών περιεχόμενο που παρέχει αξία στον αναγνώστη με συνέπεια
7. Αξιοποιήστε τις μορφές βίντεο Instagram
8. Call to Action σε κάθε Post
9. Μακριά από αγορά Followers
10. Δοκιμάστε Influencers
11. Δημιουργήστε διαφημίσεις που δεν περνάνε απαρατήρητες και προσφέρουν ισχυρά call to action

1. Βελτιώστε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Πριν ξεκινήσετε να υπολογίζετε την προσέγγιση για να αποκτήσετε Followers που θα αγαπήσουν το Brand σας στο Instagram, πιθανώς η κύρια πρόοδος είναι να βελτιωθεί η περιγραφή του προφίλ. Θεωρήστε το βιογραφικό του Instagram ως το κεντρικό σημείο άφιξης του κάθε επισκέπτη. Χωρίς βιογραφικό, σχετικά Emoji, κατάλληλο όνομα χρήστη ή εικόνα προφίλ, πώς θα πρέπει να καταλάβουν οι επισκέπτες ποια είναι η ταυτότητα σας; Μπορεί να ακούγεται πολύ basic συμβουλή αλλά είναι γεγονός ότι το βιογραφικό και η εικόνα σας βοηθούν στη δομή των θεμελίων της ισχυροποίησης του προφίλ στο Instagram. Ένα άψογα βελτιστοποιημένο προφίλ με ξεκάθαρη περιγραφή και εμφάνιση της ταυτότητας ή υπηρεσιών σας θα φέρει σχετική επισκεψιμότητα και στο site σας.

Διαβάστε  Semrush - Τι είναι και πως λειτουργεί

2. Δημιουργήστε και κρατήστε ένα σχέδιο για τα posts

Αν δεν δημιουργήσετε, μελετήσετε ένα σταθερό πλάνο στα posts και stories σας, πηγαίνετε τελείως στα τυφλά.  Για να χτίσετε μια δομή και ένα πλάνο στις δημοσιεύσεις σας, διατηρήστε ένα μοτίβο χρωμάτων και φίλτρων που θα σας ακολουθεί σε όλα τα posts. Αν δημιουργείτε εκπληκτικά posts και stories, τότε το Instagram είναι η πλατφόρμα που χρειάζεστε. Το Instagram και η αύξηση ακολούθων που θα παρακολουθούν στενά την παρουσία σας έχει γίνει ολόκληρη επιστήμη. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται μέρα με τη μέρα και εσείς πρέπει να βρίσκετε ευέλικτους και έξυπνους τρόπους να διατηρείτε ζεστό το κοινό σας.

Δημιουργήστε μια περιγραφή που αξίζει να διαβαστεί

Το Instagram είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Δεν αρκεί μόνο μια εξαιρετικής ανάλυσης φωτογραφία αλλά και μια εξαιρετική περιγραφή. Ενώ μια φωτογραφία τραβάει την προσοχή του χρήστη, η περιγραφή επεξηγεί περισσότερα για την φωτογραφία και δίνει το κίνητρο στο κοινό να κάνει μια ενέργεια. Φροντίστε οι πρώτοι χαρακτήρες της περιγραφής να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη για να διαβάσει το υπόλοιπο κείμενο. Ο αλγόριθμος εντοπίζει τον χρόνο που καταναλώνει ο επισκέπτης στο post σας.

3. Η δημιουργία hashtags είναι ένας έξυπνος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή

Ένας έξυπνος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή και να αποκτήσετε followers είναι να χρησιμοποιείται σχετικά hashtags. Όχι μόνο θα κρατήσετε οργανικά τους ακόλουθους ενεργούς αλλά θα φέρετε και νέους. Μελετήστε και ερευνήστε ποια είναι τα hashtags που θα σας βοηθήσουν στις προσπάθειες σας. Η συμβουλή μας εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε τα hashtags με σύνεση, χωρίς να το παρακάνετε. Χρειάζεστε σχετικότητα, ώστε να δημιουργήσετε ένα δυνατό προφίλ με ανθρώπους που τους ενδιαφέρει αυτό που πουλάτε ή παρουσιάζετε. Προσέξτε με την υπερβολική χρήση των hashtags, διότι θα δώσετε την εντύπωση ότι σπαμάρετε.

4. Χρησιμοποιήστε ποιοτικές φωτογραφίες

Αν και οι Stock φωτογραφίες έχουν αποκτήσει μια κακή φήμη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να τις χρησιμοποιήσετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας, καθώς δεν είναι όλες οι φωτογραφίες ίδιες για να σας φέρουν το αποτέλεσμα που ψάχνετε. Σύμφωνα με το HubSpot οι υψηλής ποιότητας Stock φωτογραφίες, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ακριβές. Αν έχετε ένα καό μπάτζετ τότε θα πάρετε πολύ καλές φωτογραφίες και σε μεγάλη ποικιλία. Να θυμάστε ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 1080p με ratio 1.91:1 και 4.5.

Διαβάστε  10 τρόποι διαφήμισης του ιατρείου σας

5. Ανεβάστε Instagram Stories

Τα Instagram Stories έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Όχι μόνο επειδή έχουν ενδιαφέρον αλλά ωθούν τους χρήστες να αλληλεπιδράσουν. Γιατί; Διότι τα Instagram Stories κρατάνε  24 ώρες και συνήθως ο κόσμος είναι περιέργος να δει τι κάνετε εκείνη την στιγμή. Ειδικότερα αν έχετε ένα Brand, οι πιστοί ακόλουθοι θέλουν να δουν το νέο σας προιό, υπηρεσία ή how to. Ο λόγος για την περιέργεια στο να δουν το Story σας, είναι ότι θέλουν να γνωρίζουν τι κάνετε εκείνη την στιγμή. Όταν ενημερώνετε το κοινό σας γοα αυτά που κάνετε δημιουργείτε μια αυθεντικότητα και χτίζετε εμπιστοσύνη. Με αυτό τον τρόπο υα αυξάνεται ο αριθμός των ακολούθων και οι αλληλεπιδράσεις.

Δοκιμάστε στα Stories να είστε πιο δημιουργικοί από το να λέτε συνέχεια αγόρασε και αγόρασε. Δημιουργήστε όμορφες ιστορίες, με φωτογραφίες , βίντεο και κείμενα.

6. Δημιουργήστε υψηλών προδιαγραφών περιεχόμενο που παρέχει αξία στον αναγνώστη με συνέπεια

‘Οπως γνωρίζετε και ήδη έχουμε πει το Instagram αφορά τα visuals. Η δημιουργία posts με όμορφα χρώματα σε στρατηγικό επίπεδο είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοτίβο χρωμάτων και να κάνετε επαναλήψεις με διαφορετικό τρόπο. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα όποτε θέλετε αρκεί να είστε συνεπείς. Η φυσικότητα είναι ένα στοιχείο που εκτιμάει συνήθως το κοινό. Δουλέψτε με προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας, Canva, photoshop κ.α.

7. Αξιοποιήστε τις μορφές βίντεο Instagram

Τα Live Videos είναι πιο χρήσιμα από ποτέ. Μια παρουσίαση για μια καινούρια λειτουργία, ενημέρωση για εκπτώσεις, νέα προιόντα ή υπηρεσία θα δημιουργήσει αυθεντικότητα. Καθώς τα βίντεο εξακολουθούν να είναι πρώτα σε θεάσεις, καθώς σύμφωνα με το Instagram το 60% των stories έχουν ανοιχτό τον ήχο. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι το 40% έχει κλειστό τον ήχο και εδώ έρχονται οι υπότιτλοι. Με τους υπότιτλους στα βίντεο θα μπορείτε να περάσετε το μήνυμα σας στο κοινό που έχει κλειστό τον ήχο στα βίντεο. Είναι πολύ μεγάλο ποσοστό το 40%.

Διαβάστε  Τι είναι το Google Ads και πως λειτουργεί ;

8. Call to Action σε κάθε Post

Σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χρειάζεστε το Call to Action. Αν δεν έχετε μια επιλογή παρότρυνσης προς δράση στο κοινό σας ποθανότατα χάνετε και έναν πελάτη. Κρατήστε τους χρήστες όσο περισσότερο μπορείτε στο προφίλ σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σκρολάρουν και να δουν την ιστοσελίδα σας. Οι ακόλουθοι μπορεί να αγαπήσουν το περιεχόμενο σας αλλά χωρίς Call to Action δεν κάνετε σχεδόν τίποτα.

9. Μακριά από αγορά Followers

Εδώ δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Η αγορά Followers δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στο Brand σας. Στη πλιεονότητα των περιπτώσεων αγοράζετε fake προφίλ, ή ανθρώπους που δεν πρόκειται ποτέ να αλληλεπιδράσουν με το προφίλ σας από άλλες χώρες.

10. Δοκιμάστε Influencers

Το Influencer marketing είναι ένα μείγμα παλαιών και νέων εργαλείων μάρκετινγκ. Παίρνετε το παλιό εργαλείο μάρκετινγκ σαν έγκριση διασημοτήτων και το τοποθετείτε σε μια σύγχρονη καμπάνια μάρκετινγκ βάσει περιεχομένου. Στο Influencer Marketing, μια επιχείρηση συνεργάζεται με έναν Influencer του Instagram για να στοχεύσει ένα ευρύ κοινό.

Γιατί το Influencer Marketing είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας;

Το Instagram είναι μια από τις πιο προτιμώμενες επιλογές των διαφημιζόμενων όσον αφορά το μάρκετινγκ επιρροής. Εάν θέλετε να συνεργαστείτε με έναν επηρεαστή, τότε το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα. Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες, το Instagram έχει ταχύτερη προσέγγιση σε νέα είδη κοινού. Σύμφωνα με στοιχεία, το Instagram προσφέρει διπλάσιο ποσοστό αφοσίωσης σε σύγκριση με άλλα κοινωνικά δίκτυα. Ενώ άλλη πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου παρέχει ποσοστό αφοσίωσης 1,5%, το Instagram, από την άλλη πλευρά, παρέχει 3,21% του ποσοστού αφοσίωσης.

Καθώς το Instagram είναι μια από τις πιο σημαντικές πλατφόρμες στο influencer marketing, η επωνυμία σας θα εισαχθεί στο νέο κοινό μέσω ενός αξιόπιστου influencer, τον οποίο το κοινό εμπιστεύεται από πολύ καιρό. Στο Influencer marketing, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε την παραδοσιακή μορφή μάρκετινγκ. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε τη δημοτικότητα του επηρεαστή ως εργαλείο. Οι οπαδοί θεωρούν πάντα μια διασημότητα του επηρεαστή ως φίλο τους και όλες οι συστάσεις τους λαμβάνονται ως ιερό δισκοπότηρο. Για παράδειγμα, εάν ένα μοντέλο φυσικής κατάστασης προτείνει μια επωνυμία πρωτεΐνης στο κανάλι τους, τότε οι οπαδοί πιθανότατα θα το αγοράσουν λόγω του παράγοντα εμπιστοσύνης.

11. Δημιουργήστε διαφημίσεις που δεν περνάνε απαρατήρητες και προσφέρουν ισχυρά call to action

Οι διαφημίσεις είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο Instagram όπως και στο Facebook. Η διαφήμιση στα Social Media περιλαμβάνει τακτικές και στρατηγικές για awareness, consideration και conversion. Θα πρέπει να φημιουργήσετε διαφημστικά για όλα τα στάδια του αγοραστή και να συμπεριλάβετε στη στρατηγική σας και το Remarketing.

Συμπερασματικά

Το Instagram δεν είναι μόνο ακόλουθοι. Είναι οι πιστοί ακόλουθοι που θέλουν και περιμένουν από εσάς νέο περιεχόμενο. Φροντίστε να έχετε πάντα αυτό τον κανόνα μαζί σας. Αν θέλετε να δούμε μαζί το δικό σας Instagram Profile επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *