fbpx
+(30) 697 213 2823 [email protected] Δημητρακοπούλου 65, Καλλιθέα
κατασκευη και αναπτυξη ιστοσελιδων με wordpress

Αγορά Premium WordPress Θέματος – Τι πρέπει να εξετάσετε

Αγορά Premium WordPress Θέματος – Τι πρέπει να εξετάσετε

Τα Premium WordPress θέματα περιλαμβάνουν ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων όπως – σχεδιασμό, επιπλέον χαρακτηριστικά, τεχνική υποστήριξη, κώδικα, και υψηλή ποιότητα συνολικής κατασκευής. Κάθε κομμάτι του premium template έχει δουλευτεί και εξεταστεί λεπτομερώς, ενώ παρέχεται στους χρήστες ένα εύκολο step by step tutorial σε ένα εντυπωσιακό πακέτο. Αν βγείτε στην αγορά και ξεκινήσετε την on line έρευνα θα βρείτε πολλές επιλογές με premium wordpress θέματα όπως τα envato, ithemes, studiopress και άλλα.

Πως θα πάρετε την σωστή απόφαση για το premium wordpress θέμα ;

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να έχει συνέπεια και να παραμείνει όπως θα τον έχετε δημιουργήσει εξ αρχής. Για να σχηματίσετε μια επαγγελματική οπτική ταυτότητα, καθώς και να συνοπολογίζετε την εμπειρία του χρήστη, θα πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα και να παραμείνετε σε αυτό. Είναι πολύ σημαντική παράμετρος, διότι θα εξαρτηθεί η αξιοπιστία όπως και η εξέλιξη της σελίδας σας στη μετέπειτα πορεία..
Ουσιαστικά, μόλις δημιουργήσετε το WordPress site σας, θα πρέπει να το κάνετε σωστά. Πως όμως μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι σωστό και τι λάθος ; Για να σας βοηθήσώ να αποφύγετε τις παγίδες και τις κακές επιλογές, θα σας παραθέσω μια λίστα ελέγχου που θα πρέπει να τσεκάρετε προτού προβείτε στην αγορά ενός premium wordpress θέματος. Για αρχή, θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα από το ωραίο design και το αν είναι responsive, η να σταθείτε στις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες / βίντεο σε ένα demo θέμα, και να ελέγξετε το template για:

1. Χαρακτηριστικά – Κωδικοποίηση – Διαχείριση
Τα Premium WordPress θέματα, για όσους δεν το γνωρίζουν, προσφέρουν μια πλήρη «αναδιαμορφώση» του front-end. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα στα Premium θέματα και όχι μόνο τα χρώματα, γραμματοσειρές, εικόνες, διαγράμματα, κλπ. Πριν την αγορά να ελέγχετε πάντα για: Πακέτο εργαλείων Plugins Page Builder
Επιπλέον χαρακτηριστικά – Σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε λίγο τα πράγματα στον εαυτό σας και τα δικά σας δεδομένα.
Χαρακτηριστικά κώδικα – θα λειτουργήσουν μόνο για όσο διάστημα το θέμα είναι ενεργό στην ιστοσελίδα σας
Extra διατάξεις και πρότυπα σελίδας – Για να σας δώσουν περισσότερες επιλογές όσον αφορά τα layouts, και πλεονέκτημα στο SEO με εξειδικευμένες συγκεκριμένες και ειδικές προσαρμοσμένες σελίδες / άρθρα που θα βρείτε μόνο σε ένα premium wordpress θέμα.

Διαβάστε  Τι είναι το Wordpress και ποιους αφορά

2. Συμβατότητα με τους Browses
Μπορείτε να έχετε το πιο εντυπωσιακό website σε ολόκληρο το ιντερνετ (ή τουλάχιστον στον κλάδο σας), αλλά αν το WordPress θέμα σας δεν είναι συμβατό με τους κορυφαίους περιηγητές, τότε όλο αυτό το εντυπωσιακό design θα έχει αντίκτυπο μόνο σε ένα μέρος του κοινού σας. Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του θέματος θα πρέπει να δουλευτούν με συνέπεια σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και τις τελευταίες προηγούμενες εκδόσεις τους ώστε να σας βοηθήσουν να κερδίσετε τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση προς το κοινό.
Σιγουρευτείτε ότι ελέγξατε τη συμβατότητα του προγράμματος περιήγησης με το θέμα ανεβάζοντας τη δοκιμαστική σελίδα στο online εργαλείο δοκιμών. Να θυμάστε ότι όσα περισσότερα χαρακτηριστικά και εντυπωσιακές λεπτομέρειες διαθέτει ένα wordpress premium θέμα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να εμφανίσει πρόβλημα σε κάποιο περιηγητή.

3. Συμβατότητα Plugins
Μόλις ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, το πρώτο πράγμα που είναι πιθανό να κάνετε θα είναι να εγκαταστήσετε ένα ολόκληρο στρατό από plugins για τις ανάγκες σας όπως πρόσθετα για ασφάλεια, SEO, cache, spam, λίστα συνδρομητών, ηλεκτρονικό εμπόριο, κλπ … Οποιοδήποτε θέμα έχετε αγοράσει / εγκαταστήσει θα πρέπει να λειτουργεί άριστα με όλα αυτά, ώστε να αποφευχθούν τα σφάλματα και προβλήματα συμβατότητας αργότερα.
Τα περισσότερα θέματα προσαρμόζονται έυκολα με γνωστά plugins όπως τα – WooCommerce, W3 total Cache, BuddyPress, Jetpack, contact form 7, και ούτω καθεξής. Αυτά, όμως, είναι πιθανό να καλύπτουν μόνο ένα μέρος των plugins που θα δουλέψετε. Κατά τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, φροντίστε να τα ξεκαθαρίσετε με τον δημιουργό, για να επιβεβαιωθεί ότι όλα τα επιλεγμένα plugins σας θα είναι συμβατά με το θέμα που επιλέξατε.

Διαβάστε  10 Λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο SEO

4. Διαμορφωμένο για Translate και WPML / PolyLang Συμβατότητα
Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζουν, ας ξεκαθαριστεί ότι η ετοιμότητα για μετάφραση σε άλλες γλώσσες δεν αναφέρεται στο περιεχόμενό σας! Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα αρχεία μετάφρασης ενός θέματος θα τους δώσουν τη δυνατότητα να μεταφράσουν το front-end και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Λάθος ! Το Translation-ready σημαίνει ότι το θέμα με τα .po / .mo αρχεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφράσει τον πίνακα ελέγχου σε μια γλώσσα της επιλογής σας. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς μπορεί να υπάρχουν μέλη της ομάδας σας που να μην είναι εξοικειομένα με κάποια γλώσσα.

5. Προ-βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης και για τα θέματα ταχύτητας
Τα wordpress Premium θέματα δίνουν πάντα τη δέουσα προσοχή στο SEO και την απόδοση. Και δεδομένου ότι το ένα επηρεάζει το άλλο (καλύτερη ταχύτητα = υψηλότερη κατάταξη), θα παρατηρήσετε ότι στην παρουσίαση του premium template, τονίζεται ότι είναι SEO Optimized. Αξίζει να μελετήσετε προτάσεις και χαρακτηριστικά για καλύτερο seo όπως στο Schema.org ένα φιλικό προς το χρήστη Σφάλμα: 404 Δεν βρέθηκε σελίδα, και ομοίως βελτιστοποιημένο για / σελίδες blog και layouts. Ελέγξτε το demo για το χρόνο φόρτωσης με το Google Insights Pagespeed.

6. Reviews και Testomonials
Μπορείτε εύκολα να διακρίνεται ποιες κριτικές είναι ψεύτικες, όταν μιλούν για το πόσο φανταστικό template αγόρασαν και γενικές αναφορές, χωρίς να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα του θέματος. Όλοι αγοράζουν ψεύτικες κριτικές για να μπορέσουν να πουλήσουν. Καλώς η κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα. Πότε είναι αληθινή η κριτική ; Κάντε μια έρευνα σε blogs και κοιτάξτε για βαθμολογίες από πολλούς χρήστες, ώστε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη. Τσεκάρετε τον αριθμό downloads που έχουν γίνει ήδη, όπως ερευνήστε το υπάρχον template που αγοράσατε είτε σε forums είτε σε κάποια άλλη πηγή πως λειτουργεί στους άλλους.
Να θυμάστε ότι το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ένα premium wordpress template είναι τα updates απο τους developers και η τεχνική υποστήριξη. Μείνετε συντονισμένοι στο ανάλογο forum για το δικό σας θέμα, και ερευνήστε την συχνότητα των updates που πραγματοποιούνται από τους σχεδιαστές.
Ελπίζω να σας βοήθησα στην αναζήτηση ενός premium θέματος για wordpress. Αφήστε το σχόλιο σας και αναφέρατε οποιαδήποτε απορία διευκρίνηση, επισήμανση για να την συζητήσουμε και να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους.

Διαβάστε  Λέξεις κλειδιά σε κείμενα - Ποιος είναι ο σκοπός τους;
Καλέστε για Προσφορά