Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Αγορά Premium WordPress Θέματος – Τι πρέπει να εξετάσετε

Google news
κατασκευη και αναπτυξη ιστοσελιδων με wordpress

Αγορά Premium WordPress Θέματος – Τι πρέπει να εξετάσετε

Τα Premium WordPress θέματα περιλαμβάνουν ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων όπως – σχεδιασμό, επιπλέον χαρακτηριστικά, τεχνική υποστήριξη, κώδικα, και υψηλή ποιότητα συνολικής κατασκευής. Κάθε κομμάτι του premium template έχει δουλευτεί και εξεταστεί λεπτομερώς, ενώ παρέχεται στους χρήστες ένα εύκολο step by step tutorial σε ένα εντυπωσιακό πακέτο. Αν βγείτε στην αγορά και ξεκινήσετε την on line έρευνα θα βρείτε πολλές επιλογές με premium wordpress θέματα όπως τα envato, ithemes, studiopress και άλλα.

Πως θα πάρετε την σωστή απόφαση για το premium wordpress θέμα ;

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να έχει συνέπεια και να παραμείνει όπως θα τον έχετε δημιουργήσει εξ αρχής. Για να σχηματίσετε μια επαγγελματική οπτική ταυτότητα, καθώς και να συνοπολογίζετε την εμπειρία του χρήστη, θα πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα και να παραμείνετε σε αυτό. Είναι πολύ σημαντική παράμετρος, διότι θα εξαρτηθεί η αξιοπιστία όπως και η εξέλιξη της σελίδας σας στη μετέπειτα πορεία..
Ουσιαστικά, μόλις δημιουργήσετε το WordPress site σας, θα πρέπει να το κάνετε σωστά. Πως όμως μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι σωστό και τι λάθος ; Για να σας βοηθήσώ να αποφύγετε τις παγίδες και τις κακές επιλογές, θα σας παραθέσω μια λίστα ελέγχου που θα πρέπει να τσεκάρετε προτού προβείτε στην αγορά ενός premium wordpress θέματος. Για αρχή, θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα από το ωραίο design και το αν είναι responsive, η να σταθείτε στις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες / βίντεο σε ένα demo θέμα, και να ελέγξετε το template για:

1. Χαρακτηριστικά – Κωδικοποίηση – Διαχείριση
Τα Premium WordPress θέματα, για όσους δεν το γνωρίζουν, προσφέρουν μια πλήρη «αναδιαμορφώση» του front-end. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα στα Premium θέματα και όχι μόνο τα χρώματα, γραμματοσειρές, εικόνες, διαγράμματα, κλπ. Πριν την αγορά να ελέγχετε πάντα για: Πακέτο εργαλείων Plugins Page Builder
Επιπλέον χαρακτηριστικά – Σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε λίγο τα πράγματα στον εαυτό σας και τα δικά σας δεδομένα.
Χαρακτηριστικά κώδικα – θα λειτουργήσουν μόνο για όσο διάστημα το θέμα είναι ενεργό στην ιστοσελίδα σας
Extra διατάξεις και πρότυπα σελίδας – Για να σας δώσουν περισσότερες επιλογές όσον αφορά τα layouts, και πλεονέκτημα στο SEO με εξειδικευμένες συγκεκριμένες και ειδικές προσαρμοσμένες σελίδες / άρθρα που θα βρείτε μόνο σε ένα premium wordpress θέμα.

Διαβάστε  Έλεγχος Στατιστικών και επισκεψημότητας σε Blog, Site Wordpress

2. Συμβατότητα με τους Browses
Μπορείτε να έχετε το πιο εντυπωσιακό website σε ολόκληρο το ιντερνετ (ή τουλάχιστον στον κλάδο σας), αλλά αν το WordPress θέμα σας δεν είναι συμβατό με τους κορυφαίους περιηγητές, τότε όλο αυτό το εντυπωσιακό design θα έχει αντίκτυπο μόνο σε ένα μέρος του κοινού σας. Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του θέματος θα πρέπει να δουλευτούν με συνέπεια σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και τις τελευταίες προηγούμενες εκδόσεις τους ώστε να σας βοηθήσουν να κερδίσετε τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση προς το κοινό.
Σιγουρευτείτε ότι ελέγξατε τη συμβατότητα του προγράμματος περιήγησης με το θέμα ανεβάζοντας τη δοκιμαστική σελίδα στο online εργαλείο δοκιμών. Να θυμάστε ότι όσα περισσότερα χαρακτηριστικά και εντυπωσιακές λεπτομέρειες διαθέτει ένα wordpress premium θέμα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να εμφανίσει πρόβλημα σε κάποιο περιηγητή.

3. Συμβατότητα Plugins
Μόλις ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, το πρώτο πράγμα που είναι πιθανό να κάνετε θα είναι να εγκαταστήσετε ένα ολόκληρο στρατό από plugins για τις ανάγκες σας όπως πρόσθετα για ασφάλεια, SEO, cache, spam, λίστα συνδρομητών, ηλεκτρονικό εμπόριο, κλπ … Οποιοδήποτε θέμα έχετε αγοράσει / εγκαταστήσει θα πρέπει να λειτουργεί άριστα με όλα αυτά, ώστε να αποφευχθούν τα σφάλματα και προβλήματα συμβατότητας αργότερα.
Τα περισσότερα θέματα προσαρμόζονται έυκολα με γνωστά plugins όπως τα – WooCommerce, W3 total Cache, BuddyPress, Jetpack, contact form 7, και ούτω καθεξής. Αυτά, όμως, είναι πιθανό να καλύπτουν μόνο ένα μέρος των plugins που θα δουλέψετε. Κατά τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, φροντίστε να τα ξεκαθαρίσετε με τον δημιουργό, για να επιβεβαιωθεί ότι όλα τα επιλεγμένα plugins σας θα είναι συμβατά με το θέμα που επιλέξατε.

Διαβάστε  Τι είναι το Yoast SEO στο Wordpress και πως το Χρησιμοποιώ στη σελίδα μου;

4. Διαμορφωμένο για Translate και WPML / PolyLang Συμβατότητα
Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζουν, ας ξεκαθαριστεί ότι η ετοιμότητα για μετάφραση σε άλλες γλώσσες δεν αναφέρεται στο περιεχόμενό σας! Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα αρχεία μετάφρασης ενός θέματος θα τους δώσουν τη δυνατότητα να μεταφράσουν το front-end και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Λάθος ! Το Translation-ready σημαίνει ότι το θέμα με τα .po / .mo αρχεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφράσει τον πίνακα ελέγχου σε μια γλώσσα της επιλογής σας. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς μπορεί να υπάρχουν μέλη της ομάδας σας που να μην είναι εξοικειομένα με κάποια γλώσσα.

5. Προ-βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης και για τα θέματα ταχύτητας
Τα wordpress Premium θέματα δίνουν πάντα τη δέουσα προσοχή στο SEO και την απόδοση. Και δεδομένου ότι το ένα επηρεάζει το άλλο (καλύτερη ταχύτητα = υψηλότερη κατάταξη), θα παρατηρήσετε ότι στην παρουσίαση του premium template, τονίζεται ότι είναι SEO Optimized. Αξίζει να μελετήσετε προτάσεις και χαρακτηριστικά για καλύτερο seo όπως στο Schema.org ένα φιλικό προς το χρήστη Σφάλμα: 404 Δεν βρέθηκε σελίδα, και ομοίως βελτιστοποιημένο για / σελίδες blog και layouts. Ελέγξτε το demo για το χρόνο φόρτωσης με το Google Insights Pagespeed.

6. Reviews και Testomonials
Μπορείτε εύκολα να διακρίνεται ποιες κριτικές είναι ψεύτικες, όταν μιλούν για το πόσο φανταστικό template αγόρασαν και γενικές αναφορές, χωρίς να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα του θέματος. Όλοι αγοράζουν ψεύτικες κριτικές για να μπορέσουν να πουλήσουν. Καλώς η κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα. Πότε είναι αληθινή η κριτική ; Κάντε μια έρευνα σε blogs και κοιτάξτε για βαθμολογίες από πολλούς χρήστες, ώστε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη. Τσεκάρετε τον αριθμό downloads που έχουν γίνει ήδη, όπως ερευνήστε το υπάρχον template που αγοράσατε είτε σε forums είτε σε κάποια άλλη πηγή πως λειτουργεί στους άλλους.
Να θυμάστε ότι το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ένα premium wordpress template είναι τα updates απο τους developers και η τεχνική υποστήριξη. Μείνετε συντονισμένοι στο ανάλογο forum για το δικό σας θέμα, και ερευνήστε την συχνότητα των updates που πραγματοποιούνται από τους σχεδιαστές.
Ελπίζω να σας βοήθησα στην αναζήτηση ενός premium θέματος για wordpress. Αφήστε το σχόλιο σας και αναφέρατε οποιαδήποτε απορία διευκρίνηση, επισήμανση για να την συζητήσουμε και να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους.

Διαβάστε  10 Λάθη που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε στο SEO
Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *