Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) μπορεί να είναι ένας τρομακτικός κόσμος για έναν blogger ή ιδιοκτήτη επιχείρησης. Ειδικά αν είστε φρέσκοι στην αγορά. Γνωρίζετε ότι χρειάζεστε ένα σύστημα Content Marketing για να συμβάλλετε στην ανάπτυξη των ακόλουθών και πελατών σας, αλλά πώς μπορείτε να συμπεριλάβετε το SEO σε αυτό το σχέδιο εάν είστε αρχάριος; Η κατανόηση του αλγορίθμου της Google απαιτεί κάποια πρακτική, αλλά μπορεί να επιτευχθεί με λίγη δοκιμή και βελτιώσεις στη σελίδα στις αναρτήσεις σας.

Ακολουθούν 7 εύκολες τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για τη βελτίωση της κατάταξής σας και την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας γρήγορα

Έρευνα για Λέξεις-κλειδιά:

Πριν ρίξετε την καρδιά και την ψυχή σας στο διαδίκτυο, μεταβείτε στην Αναζήτηση λέξεων-κλειδιών και πραγματοποιήστε αναζήτηση για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την ιστοσελίδα σας. Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά που έχουν υψηλή μηνιαία αναζήτηση αλλά χαμηλό έως μεσαίο ανταγωνισμό. Αυτό θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας για κατάταξη στη 1η σελίδα για κάθε σελίδα που δημιουργείτε.

Λάβετε υπόψη ότι εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια λέξη-κλειδί υψηλού ανταγωνισμού, θα αντιπαρατεθείτε σε τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που έχουν ήδη γραφτεί, δημοσιευτεί και καταταχθεί στο Google. Γι ‘αυτό, κάντε τα πράγματα εύκολα για εσάς και επιλέξτε τις λέξεις-κλειδιά κατάλληλα.

Το καλύτερο μέρος του Google Keyword Planner είναι ότι προσφέρει “ιδέες” για συναφείς λέξεις-κλειδιά που μπορείτε να συνδέσετε και να χρησιμοποιήσετε γύρω από την ανάρτησή σας. Το εργαλείο της Google δεν είναι μόνο ένα ισχυρό εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών, αλλά και ένα φανταστικό εργαλείο ανταλλαγής ιδεών.

Διαβάστε : Τι είναι το SEO – Τεχνικές και Ορισμός για το πως κάνω SEO

Βελτιώστε την ταχύτητα του ιστότοπού σας:

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό! Γνωρίζατε ότι ακόμη και καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου στο χρόνο φόρτωσης σελίδας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια 7% στις μετατροπές, 11% λιγότερες προβολές σελίδας και μείωση 16% στην ικανοποίηση των πελατών; Για να μην αναφέρουμε ότι βλάπτει τις κατατάξεις SEO με τους καλύτερους φίλους μας, το Google. Έχοντας έναν γρήγορο ιστότοπο ξεκινά με έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη ιστότοπου. Κάντε την έρευνά σας και επιλέξτε μια πλατφόρμα που έχει εξαιρετικές κριτικές πελατών, εγγυημένο χρόνο λειτουργίας και γρήγορους servers. Είναι επίσης καλή ιδέα να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπου χρησιμοποιώντας ένα CDN, μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης και ένα εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας.

Για να διαπιστώσετε εάν έχετε θέματα στο τμήμα ταχύτητας, μεταβείτε στο GTMetrix για λεπτομερείς προτάσεις επιδιόρθωσης και ζητήματα που επηρεάζουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Ξεκινήστε να γράφετε πιασιάρικους τίτλους:

Το να γράφετε δυνατούς τίτλους θα είναι το καλύτερο εργαλείο για να προσελκύσετε τους αναγνώστες. Το να πείτε στο κοινό σας πώς θα λύσετε το πρόβλημά του ή να απαντήσετε στις ερωτήσεις του πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του τίτλου της ανάρτησής σας. Η χρήση λέξεων δράσης ή δύναμης μαζί με τις λέξεις-κλειδιά σας θα ενθουσιάσει τους πιθανούς πελάτες σας για να διαβάσουν περισσότερα.

Εάν έχετε κολλήσει σε αυτό το κομμάτι, δανειστείτε τίτλους και περιγραφές από το Google Ads & Facebook Ads. Να θυμάστε ότι οι αναγνώστες σας αναζητούν να λύσουν ένα πρόβλημα κατά την αναζήτηση στο Google. Το να τους πείτε πώς θα το κάνετε αυτό με 10 λέξεις ή λιγότερο θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας για τη λήψη κλικ.

Δημοσιεύστε μακρύ, ελκυστικό περιεχόμενο (τουλάχιστον 1.000 λέξεις)

Είστε ο ειδικός στον τομέα σας, σωστά; Γίνετε λοιπόν χαρούμενοι και γράψτε μια σταθερή ανάρτηση με όλες τις λέξεις-κλειδιά υψηλής αναζήτησης (με χαμηλό μεσαίο ανταγωνισμό) τοποθετημένες στρατηγικά σε όλη την ανάρτησή σας. Η σύνταξη πολύτιμου περιεχομένου απαιτεί χρόνο. Μπορεί να δουλέψετε καλά με ένα περίγραμμα ή θα μπορούσατε να είστε συγγραφέας συνείδησης. Είτε έτσι είτε αλλιώς, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο για να καλύψετε όλα τα σημαντικά κομμάτια του παζλ περιεχομένου σας με ελκυστικές εικόνες ή βίντεο. Φυσικά, θα πρέπει να κάνετε τις εικόνες σας SEO φιλικές με περιγραφικά ονόματα εικόνων και εναλλακτικό κείμενο

Γράψτε σχόλια σε άλλα αξιόπιστα ιστολόγια:

Το να είσαι επισκέπτης σε άλλους blogger μπορεί να δώσει στον ιστότοπό σου αξία μέσω του backlinking. Ένας οπίσθιος σύνδεσμος είναι ένα από τα πιο πολύτιμα κομμάτια του SEO, επειδή είναι ουσιαστικά μια «ψήφος εμπιστοσύνης» από το ένα blog (ή τον ιστότοπο) στο άλλο. Η λήψη ενός δημοφιλούς συνδέσμου είναι ένα σήμα για τις μηχανές αναζήτησης ότι το περιεχόμενό σας είναι πολύτιμο και αξίζει να εμφανίζεται σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP). Εάν ανήκετε σε λίγες ομάδες Facebook με καλή αφοσίωση, θα μπορούσατε να βρείτε σχετικά site για να αποκτήσετε γνωριμίες.

Καθιέρωση στρατηγικής Link Building:

Αυτή η διαδικασία θα δημιουργήσει μια αρχιτεκτονική στην ιστοσελίδα σας με ανιχνεύσιμη δομή συνδέσμων, βοηθώντας έτσι την Google να κατανοήσει καλύτερα το περιεχόμενο σας. Η διασύνδεση ενθαρρύνει επίσης τους ανθρώπους να περνούν περισσότερο χρόνο στο ιστολόγιό σας, γεγονός που βελτιώνει τα ποσοστά εγκατάλειψης, επιτρέποντας στην Google να σας βλέπει ως νόμιμο πόρο για τις λέξεις-κλειδιά σας. Η εσωτερική σύνδεση είναι πραγματικά ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε το SEO σας.

Διαβάστε : 11 Λόγοι για τους οποίους χάσατε θέσεις στη Google

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Pinterest:

Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, δημιουργήστε έναν λογαριασμό Pinterest για επιχειρήσεις και ξεκινήστε να καρφιτσώνετε όλες τις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Κατά κάποιο τρόπο, στη μέση της άνοδος των κοινωνικών μέσων, το Pinterest συνδυάστηκε με πλατφόρμες όπως το Facebook και το Twitter και εξεταζόταν ως ένα άλλο κοινωνικό κατάστημα. Αλλά δεν είναι πραγματικά. Ο καλύτερος τρόπος που μπορούμε να περιγράψουμε το Pinterest είναι ένα υβρίδιο μεταξύ μιας μηχανής οπτικής αναζήτησης και μιας κοινωνικής πλατφόρμας. Ως μηχανή οπτικής αναζήτησης, οι εικόνες και οι λέξεις-κλειδιά σας παίζουν μαζί για να κάνουν φτιάξουν τη μαγική συνταγή. Εκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν ενεργά πληροφορίες και λύσεις στο Pinterest. Αυτό που λαμβάνουν είναι αποτελέσματα με τη μορφή σε pins όπου προσελκύετε τον πιθανό αναγνώστη σας να κάνει κλικ για περισσότερες πληροφορίες με μαγευτικές εικόνες και πρωτοσέλιδα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ξεκινώντας με τις παραπάνω πληροφορίες, μπορείτε να βάλετε μια σταθερή βάση για να επεκταθείτε. Το να είσαι οπλισμένος με πληροφορίες είναι πάντα το πρώτο βήμα για την απόκτηση δεξιοτήτων. Το SEO και το blogging συμβαδίζουν. Έτσι, ρίξτε μια ματιά στο Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google και ξεκινήστε.

Στον SEO Marketer, διαθέτουμε ειδικούς επαγγελματίες που μπορούν με σταθερά βήματα να οδηγήσουν την επιχείριση σας στη κορυφή!

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.