Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news
seo 2020 τα παντα για να μπειτε στη πρωτη σελιδα της google

Δεν είναι μυστικό ότι η Google αγαπά τα updates του αλγορίθμου στο SEO. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια ενός έτους, μπορεί να κάνει πάνω από 500 αλλαγές!

Το SEO σημαίνει βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας, ώστε να εμφανίζεται πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Με τόσες αλλαγές στην πλοήγηση, είναι εύκολο να χάσετε κάτι.

Και όταν χάσετε κάτι στο SEO, το περιεχόμενό σας μπορεί επίσης να είναι αόρατο.

Αλλά αν το κάνετε σωστό, μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη από την αύξηση της επισκεψιμότητας, η οποία οδηγεί σε περισσότερες μετατροπές, βελτιώνει την παραγωγή leads και ενισχύει τις πωλήσεις.

Άλλωστε κάθε επιχείρηση θέλει περισσότερη επισκεψιμότητα, μετατροπές και πωλήσεις, έτσι δεν είναι ;

Οι SEO παράγοντες κατάταξης έχουν αλλάξει πολύ με την πάροδο των ετών. Οι τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που λειτούργησαν ακόμη και πριν από 5 χρόνια δεν θα έχουν την ίδια απόδοση σήμερα.

Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησα έναν αναλυτικό οδηγό, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την καλύτερη στρατηγική SEO για το επόμενο έτος.

Αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές SEO και τακτικές για την οικοδόμηση επισκεψιμότητας το 2020. Είναι γεγονός ότι θα πρέπει να λάβετε πολλά μέτρα και παραμέτρους υπόψιν αλλά αυτό είναι το SEO σήμερα.

Ας αρχίσουμε λοιπόν να τα δούμε όλα αναλυτικά.

 Εμπειρία χρήστη – User Experience

Πώς μπορείτε να καταφέρετε τους χρήστες να απολαμβάνουν την περιήγηση τους on line στην ιστοσελίδα σας, εθελοντικά αποκαλύπτοντας τα δεδομένα και τελικά καθιστώντας την σελίδα σας ενδιαφέρουσα για τις μηχανές αναζήτησης; Μέσα από μια καλή εμπειρία χρήστη. Η εμπειρία του χρήστη είναι ένα τεράστιο θέμα που θα ξεπερνούσε τη συζήτηση αυτής της παραγράφου.

Οι μηχανές αναζήτησης ενσωματώνουν αναμφισβήτητα μια κεντρική πτυχή της εμπειρίας των χρηστών στην κατάταξή τους: Η απόδοση μιας σελίδας, η ταχύτητα με την οποία παρέχεται το περιεχόμενο. Μιλάμε για χιλιοστά του δευτερολέπτου εδώ! Από την άποψη του SEO, είναι επομένως απαραίτητο το 2020 να δημιουργηθούν τοποθεσίες που ενεργούν τεχνικά ώριμες και παρέχουν ταχύτητα, ακόμη και αν τα καλώδια οπτικών ινών ή το κινητό δίκτυο 5G γίνονται όλο και πιο τυποποιημένα.

Οι άνθρωποι ψηφίζουν με τα Facebook shares και ψηφίζουν μπαίνοντας  στην ιστοσελίδα σας. Η Google μπορεί να το δει αυτό, τουλάχιστον αν χρησιμοποιείτε το Analytics. Ένας δικτυακός τόπος που φορτώνει γρήγορα, είναι εύκολος στην πλοήγηση, είναι ξεκάθαρο και έχει μεγάλο περιεχόμενο, συμβαδίζει πάντοτε με τις θετικές μετρήσεις χρηστών. Αυτές οι μετρήσεις βοηθούν στην ταξινόμηση του ιστότοπού σας. Συχνά βλέπουμε spam sites να ανεβαίνουν στη κατάταξη και ο λόγος που κάνουν είναι ότι οι μετρήσεις των χρηστών είναι εξαιρετικές. Η Google δεν θα χτυπήσει τις σελίδες που αρέσουν στους χρήστες. Συνεπώς να θυμάστε τόσο τα Shares όσο και Mentions, δηλαδή οι αναφορές που γίνονται στα Social Media από χρήστες σας ανεβάζει επίπεδο και θέσεις στη κατάταξη. Η εμπειρία χρήστη έχει αρκετά παρακλάδια και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τις εταιρείες. Στον SEO Marketer λαμβάνουμε υπόψιν όλα όσα χρειάζονται για να μπείτε στη κορυφή.

Διαβάστε  Προώθηση Eshop - Διαφήμιση με σχέδιο 2024

Φωνητική Αναζήτηση – Voice Search SEO

Η τέχνη της κατάταξης ιστοσελίδων είναι σε όλα σχετική με την Google για να δώσει τα σωστά σήματα. Ωστόσο, η ιστοσελίδα σας δεν πρέπει να βελτιστοποιηθεί για τη μηχανή αναζήτησης, αλλά για τους χρήστες της. Η Google εστιάζει και στο χρήστη.

Εκατομμύρια άνθρωποι ήδη χρησιμοποιούν ενεργά το Voice Search στην καθημερινή τους ζωή. Ανεξάρτητα από ποιον browser χρησιμοποιεί ο χρήστης ή οι έξυπνοι βοηθοί της Google, τα ονόματα των οποίων θα μάθουμε μόνο στο επόμενο έτος, η αναζήτηση του φωνητικού βοηθού θα είναι επίσης ένα από τα πιο καυτά θέματα το 2020. Πλέον ξεκινάει να παίζει σημαντικό ρόλο και στην Ελλάδα!

Δεδομένου ότι οι χρήστες μιλούν για το ερώτημα αναζήτησης αντί να το δακτυλογραφούν, οι φράσεις γίνονται όλο και πιο περίπλοκες. Όποιος δημιουργεί περιεχόμενο σήμερα πρέπει να βεβαιωθεί ότι περιέχει κλιμακούμενες φράσεις για τις μηχανές αναζήτησης. Δεν είναι υπερβολικά ακαδημαϊκό, δεν είναι υπερβολικό, αλλά δεν είναι σκόπιμα λάθος. Η Google κατανοεί αρκετά καλά τη γλώσσα και τα συνώνυμά της σήμερα, οπότε ενσωματώνοντας φράσεις αντί για λέξεις-κλειδιά, δίνετε στην Google περισσότερα πράγματα για να συνεργαστείτε. Θα πρέπει με επαγγελατισμό και προσοχή να συμπεριληθούν, λέξεις κλειδιά, προτάσεις και φράσεις που θα ταιριάζουν με τις φωνητικές αναζητήσεις των χρηστών για το ερώτημα που είναι σχετικό με την επιχείριση σας.

Τα πρώτα αποσπάσματα κινητών και τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα –Rich Snippets

Ναι, η παρουσίαση του αποσπάσματος συνεχίζεται. Δεν υπάρχουν μόνο εμφανισμένα αποσπάσματα που παίζουν ρόλο στο SEO, αλλά και πλούσια αποσπάσματα. Τα αγαπάμε! Αυτά είναι τα μικρά αποσπάσματα του περιεχομένου του ιστότοπου που εμφανίζονται στα SERP.

Τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα δεν σχετίζονται μόνο με τους βοηθούς φωνής, αλλά είναι επίσης πολύτιμα για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Με μερικά μόνο κλικ, σημαντικές πληροφορίες – όπως οι ώρες λειτουργίας – μπορούν να εμφανιστούν σε ό, τι τείνουν να είναι σε μικρότερες συσκευές. Τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα δεν είναι πιθανώς ένας άμεσος παράγοντας κατάταξης, αλλά ένα μέρος της βελτιστοποίησης για κινητά που είναι τόσο σημαντικό για το SEO. Άλλωστε τα πλούσια αποσπάσματα δεν παρέχουν μόνο πληροφορίες, αλλά κάνουν την καταχώρισή σας να ξεχωρίζει περισσότερο και να προσελκύσει περισσότερα κλικ.

Διαβάστε  Γιατί χρειάζεστε το SEO στο E Commerce ;

Η βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές είναι απαραίτητη εδώ και χρόνια, αλλά το 2018 έγινε τελικά ένα μέτρο επιβίωσης για να υπάρχει μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Σήμερα, η Google έχει πρόσβαση μόνο σε σελίδες σαν να ήταν σε κινητή συσκευή. Αν η ιστοσελίδα σας εξακολουθεί να μην είναι βελτιστοποιημένη για αυτό, έχετε να εργαστείτε. Και ναι, εξακολουθούμε να βλέπουμε πολλές ιστοσελίδες!

Η Google έχει καταστήσει έτσι την κινητή απόδοση έναν παράγοντα κατάταξης και δεν έχει ακόμη καθορίσει τάση, αλλά μετά από μια εξέλιξη: Επί 2-3 χρόνια, η παγκόσμια κινητή κίνηση έχει ξεπεράσει την κυκλοφορία επιτραπέζιων – Desktop υπολογιστών.

Επιπλέον, τα έσοδα από κινητά αναμένεται να υπερβούν τα έσοδα της αγοράς υπολογιστών. Η λέξη “Mobile First” παραμένει ένα τεράστιο θέμα όσον αφορά το SEO 2020.

Υψηλής ποιότητας περιεχόμενο

Το περιεχόμενο είναι μέγιστης σημασίας και το περιεχόμενο βίντεο έχει εξελιχθεί με αυξανόμενη δημοτικότητα εδώ και χρόνια μαζί με τα blogs, podcasts. Η αξία της πληροφορίας είναι τεράστια αλλά ανεξάρτητα από το περιεχόμενο, όλα τα βίντεο πρέπει να μπορούν να αναζητηθούν.

Από τη μια πλευρά, είναι απαραίτητο να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας στους χρήστες που καταναλώνουν κυρίως βίντεο. Αυτοί οι χρήστες τείνουν να είναι νέοι, τους αρέσουν τα γρήγορα και διασκεδαστικά, αλλά δεν είναι προφανώς κομμένες σε ένα νέο κοινό. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη βίντεο των δημοφιλών πλατφορμών όπως το YouTube και το Vimeo για να μεταδώσετε ισχυρές λέξεις-κλειδιά και άλλες σχετικές πληροφορίες στα μεταδεδομένα των βίντεό σας. Αξιοποιήστε στο έπακρον το περιεχόμενο σας, ψάξτε για ιδέες εμπνευστείτε τε και φυσικά παρακολουθείστε στενά τον ανταγωνισμό και ποιοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις σε ανάλογες αναζητήσεις.

Τεχνητή νοημοσύνη

Στο μέλλον, θα επιτρέψουμε στους αλγόριθμους να μας βοηθήσουν να χειριστούμε τους ίδιους τους αλγόριθμους. Από το 2015, η Google επεξεργάζεται έναν αλγόριθμο αυτόματης εκμάθησης που ονομάζεται “Rankbrain”, ο οποίος φροντίζει για ερωτήματα αναζήτησης που δεν έχουν γίνει ποτέ πριν – τα οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς αντιπροσωπεύουν το 15% όλων των ερωτημάτων.

Τα επόμενα χρόνια δεν θα συναντήσουμε μόνο την τεχνητή νοημοσύνη σε κλήσεις υπηρεσίας ή σε σχετικές αναζητήσεις αλλά σχεδόν παντού: Η ανάγκη συλλογής και ανάλυσης δεδομένων χρηστών για την απόκτηση ευφυών προτάσεων για δράση είναι και θα παραμείνει καθημερινό φαινόμενο το διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Σεργκέι Μπριν, ο συγκατηγορούμενος της Google στο μεσαίο σαράντα χρονών, έγραψε στην επιρροή σύντομη ιδρυτική επιστολή του ABC στα τέλη του 2018:

“Η νέα άνοιξη στην τεχνητή νοημοσύνη είναι η πιο σημαντική εξέλιξη στον υπολογισμό κατά τη διάρκεια της ζωής μου”.

Διαβάστε  6 αποτελεσματικές στρατηγικές SEO για το 2020

Είναι επομένως σημαντικό να εξοικειωθείτε με το θέμα του AI το συντομότερο δυνατόν και να το πειραματιστείτε με την έννοια του SEO. Μας ενδιαφέρει η AI για πολλά χρόνια, και με την έρευνα των δυνατοτήτων της, έχουμε μια πολύ καλύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της Google και του πού κατευθύνεται. Στο εγγύς μέλλον, θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο κατά την ανάγνωση κειμένου, την κατανόηση των μαρτυριών και τη συνεκτίμηση τους κατά την αξιολόγηση ιστοσελίδων.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το E-A-T

Η εξειδίκευση, η αυθεντικότητα και η εμπιστοσύνη, γνωστή και ως E-A-T, είναι εδώ και καιρό μια λέξη-κλειδί στη βιομηχανία SEO. Όλα ξεκίνησαν το 2018 και μέσω πολυάριθμων ενημερώσεων που έπληξαν πολυάριθμους ιστότοπους, το E-A-T άρχισε να κερδίζει έλξη ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να έχει ένας ιστότοπος.

Αυτό το 2020, πιστεύω ότι δεν θα είναι διαφορετικό. Το E-A-T εξακολουθεί να αποτελεί ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα πολλοί ιστότοποι και ο καλύτερος τρόπος, μέσα από πολλά πειράματα και δοκιμές από την πλευρά μου και μέσω των επίσημων συμβουλών της Google, είναι ότι ο καλύτερος τρόπος για να μετριάσετε αυτό το πρόβλημα είναι η βελτίωση του περιεχομένου σας.

Πώς το BERT επηρεάζει το SEO και πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε για αυτό

Το BERT ή άλλως γνωστό ως Bidirectional Encoder Representations από τους Transformers είναι μία από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις της Google. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό δεν είναι μια ενημέρωση του αλγόριθμου κατάταξης τους. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αποσκοπεί αποκλειστικά στη βελτίωση της κατανόησης του περιεχομένου των εκατομμυρίων ιστότοπων στον παγκόσμιο ιστό.

Μέσω του BERT, η κατανόηση της Google για τα λόγια και το πλαίσιο και το νόημά τους βαθαίνει. Θα είναι σε θέση να διαπιστώσουν σωστά ποιο είναι το περιεχόμενό σας. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς δημιουργούς περιεχομένου δεν θα περιορίζονται στη χρήση απλών και εύκολα κατανοητών λέξεων.

Το 2020 δεν θα είναι διαφορετικό από το τελευταίο μέρος του 2019 από τότε που έγιναν οι περισσότερες από τις σημαντικότερες ενημερώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πιστεύω ότι η αρχή του 2020 είναι όταν θα ολοκληρώσουν και θα εξομαλύνουν όλες τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν φέτος. Έτσι, θα ήταν σπουδαίο για σας να μάθετε και να κατανοήσετε πώς ο BERT επηρεάζει τις διαδικασίες αναζήτησης της Google.

Δημιουργία αξιόπιστων συνδέσμων

Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες κατάταξης δεν αλλάζει. Τα backlinks είναι ο λόγος για τον οποίο κατά ένα μεγάλο ποσοστό είστε ψηλά. Η δημιουργία ισχυρών αξιόπιστων εξωτερικών αλλά και εσωτερικών συνδέσμων για την εμπειρία χρήστη, είναι Goldmine και το 2020. Το Link Building είναι μια δύσκολη διαδικασία που μόνο ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί να αναλάβει. Οποιαδήποτε μορφή Black Hat SEO είναι επικίνδυνη και θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από όλους. Εμπιστευτείτε ανθρώπους που θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια στη πρώτη σελίδα και θα σας ανεβάσουν τις πωλήσεις και το πελατολόγιο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε αναλυτικά τους τρόπους διαφήμισης της ιστοσελίδας σας : [email protected] – 6972132823

 

Google news
Είπαν για εμάς.

Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *