Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

7 Συμβουλές για ένα πετυχημένο κερδοφόρο Eshop

Google news

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι παρόμοιο με ένα φυσικό μαγαζί όπου έχει σημασία η πρώτη εντύπωση. Μια ελκυστική βιτρίνα θα προσελκύσει τους πελάτες και τα καλά οργανωμένα προϊόντα θα τους ενθαρρύνουν να περιηγηθούν και να αγοράσουν. Τα καταστήματα που είναι αποδιοργανωμένα θα αποθαρρύνουν οποιονδήποτε να ασχοληθεί περαιτέρω, έχοντας ως αποτέλεσμα να προχωρήσει στο επόμενο κατάστημα. Ένα Eshop πρέπει να διαθέτει βασικά στοιχεία ώστε να μπορέσει να μπει στον αγώνα για να ξεχωρίσει. Υπάρχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως η διαμόρφωση SSL, οι επιλογές πληρωμής, η αρχιτεκτονική του ιστότοπου, ο σχεδιασμός, η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας και οι φωτογραφίες των προιόντων. Χρειάζεστε μια πλατφόρμα που υποστηρίζει επαρκείς πόρους στον server ώστε να τρέχει απροβλημάτιστα. Διαφορετικά, το κατάστημά σας θα μπορούσε να επιβραδυνθεί σημαντικά στο κομμάτι της ταχύτητας ή να καταρρεύσει.

 

Έχετε ήδη κατασκευάσει ένα Eshop, γιατί πρέπει να το βελτιώνετε ;

Η διαδικασία ανάπτυξης ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνει την κατασκευή της δομής, το σχεδιασμό ιστοσελίδων, τον προγραμματισμό, τη δημοσίευση και τη διαχείριση βάσεων δεδομένων. Εάν ο τρέχων ιστότοπός σας δεν λειτουργεί πλέον, δεν φαίνεται επαγγελματικός ή ελκυστικός οπτικά, είναι καιρός να αναδημιουργήσετε τον ιστότοπο. Ανεξάρτητα από το αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ή να αναδημιουργήσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου, ακολουθούν 7 στοιχεία που πρέπει να θυμάστε που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε με επιτυχία.

1. Δημιουργία στη σωστή πλατφόρμα και με ένα λειτουργικό θέμα

Η πλατφόρμα ή CMS είναι το θεμέλιο της επιχείρησής σας. Όταν εξετάζετε την ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος Eshop, στον SEO Marketer επιλέγουμε το wordpress στη πλειονότητα των περιπτώσεων. Σκοπεύετε να πουλήσετε σε σε παγκόσμιο ή πανευρωπαικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά νομίσματα; Η οικοδόμηση ενός αξιόπιστου Eshop site είτε εγχώρια είτε και για εξωτερικό απαιτεί μια ισχυρή πλατφόρμα. Μόλις επιλέξετε μια πλατφόρμα, η επόμενη κρίσιμη επιλογή είναι το θέμα σας. Χρειάζεστε ένα θέμα που να είναι :

 • Oπτικά ελκυστικό
 • Προσαρμόσιμο στην επωνυμία σας
 • Γρήγορο στη φόρτωση σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Responsive
 • Λειτουργικό σε όλα τα προγράμματα περιήγησης
Διαβάστε  Τι είναι το Pinterest - Πλήρης Οδηγός

Να θυμάστε ότι θα αλληλεπιδρούν οι πελάτες σας με τον ιστότοπό σας. Πρέπει να φαίνεται υψηλού επιπέδου και να αποδίδει εξίσου καλά σε όλα τα παραπάνω.

2. Απόδοση SEO και ιστοσελίδας

Χρησιμοποιήστε το σωστό SEO, ώστε οι σελίδες σας να λάβουν υψηλότερη κατάταξη και οι αγοραστές να μπορούν να σας βρουν. Αξίζει την προσπάθεια γιατί το CTR μειώνεται περισσότερο από το μισό από την πρώτη θέση στη δεύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η απόδοση του ιστότοπου και η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας κάνουν επίσης μεγάλη διαφορά στην κατάταξη των UX και της Google. Οι ανυπόμονοι αγοραστές εγκαταλείπουν γρήγορα αργούς ιστότοπους. Σύμφωνα με ένα στατιστικό στοιχείο, το 40% των αγοραστών φεύγουν εάν η φόρτωση της σελίδας διαρκεί περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Από τον Ιούλιο του 2018, η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας για κινητές συσκευές έχει γίνει μέρος του αλγορίθμου της Google για την κατάταξη σελίδων. Η ουσία είναι ότι η ταχύτερη φόρτωση σελίδων σημαίνει καλύτερη εμπειρία χρήστη και αυτό είναι καλό για όλους.

3. Επικεντρωθείτε στους πελάτες με κινητές συσκευές με Responsive Website Design

Φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να έχει βελτιστοποιηθεί κάθε ιστοσελίδα για κινητά, αλλά υπάρχουν ακόμα χιλιάδες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που εξακολουθούν να συνδέονται με παλιά θέματα και ιστότοπους που εμφανίζονται σωστά μόνο σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Η Statista αναφέρει ότι το 49,7% των προβολών σελίδας το 2017 προήλθαν από κινητές συσκευές. Χάνετε σχεδόν το 50% των δυνητικών πελατών σας εάν δεν ανταποκρίνεστε ακόμη σε κινητές συσκευές. Οι χρήστες κινητών συσκευών πρέπει να είναι σε θέση να αναζητούν, να περιηγούνται και να αγοράζουν απευθείας από τα τηλέφωνα και άλλες συσκευές τους χωρίς ταλαιπωρία.

Διαβάστε  4 Συμβουλές SEO για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google

4. Η ασφάλεια είναι σημαντική για την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια δεδομένων

Η εμπιστοσύνη μεταξύ πελάτη και εμπόρου απαιτεί χρόνο για την κατασκευή και είναι ζωτικής σημασίας για τις πωλήσεις. Μια άμεση βελτίωση που δημιουργεί εμπιστοσύνη είναι να κρυπτογραφείται κάθε σελίδα χρησιμοποιώντας πρωτόκολλο HTTPS και όχι μόνο σελίδες πληροφοριών πληρωμής. Οι πελάτες σωστά αναμένουν από εσάς να διατηρήσετε τα προσωπικά τους δεδομένα ασφαλή. Φυσικά, τα στοιχεία πληρωμής και οι συναλλαγές απαιτούν υψηλή ασφάλεια. Εάν αποδέχεστε πιστωτικές κάρτες, τότε ο ιστότοπός σας πρέπει να συμμορφώνεται με το PCI (κλάδος πληρωμών) Για πρόσθετη ασφάλεια, μην αποθηκεύετε ζωτικά δεδομένα, όπως πληροφορίες πιστωτικών καρτών στον ιστότοπο της εταιρείας σας. Εάν το σύστημά σας παραβιαστεί, θα είστε υπεύθυνοι.

5. Περιορίστε την επιλογή προϊόντων σας και προσφέρετε την αναζήτηση μέσα στη σελίδα

Η προσφορά πάρα πολλών επιλογών στους πελάτες σας μπορεί να εμποδίσει τις πωλήσεις. Οι αγοραστές θα μπερδευτούν όταν συγκλονίζονται με πάρα πολλές επιλογές. Θα φύγουν παρά να καταλήξουν σε αγορά. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να ξεπεραστεί αυτό το ζήτημα:

 • Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας καλύτερα περιορίζοντας τα προϊόντα στη θέση σας.
 • Προεπιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα.
 • Περιορίστε τις επιλογές τους σε δύο ή τρία κορυφαία προϊόντα, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν είκοσι και πλέον.
 • Βελτιώστε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς με όσο το δυνατόν λιγότερα κλικ.
 • Κάθε πρόσθετο πεδίο κλικ ή φόρμας μειώνει την ευκαιρία για μια ολοκληρωμένη πώληση.
 • Να συμπεριλαμβάνετε πάντα μια αναζήτηση ιστότοπου που είναι γρήγορη, αξιόπιστη και επεκτάσιμη
 • Το 30% των επισκεπτών χρησιμοποιούν αναζήτηση ιστότοπου.
 • Είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για οποιονδήποτε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Μην εγκαταστήσετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης που βρίσκετε στους περισσότερους ιστότοπους. Αγοράστε ή δημιουργήστε μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης τρίτου μέρους και δώστε στους αγοραστές όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα για να περιορίσετε γρήγορα την αναζήτησή τους. Θα χρειαστείτε λεπτομερείς περιγραφές προϊόντων χρησιμοποιώντας στοχευμένες λέξεις-κλειδιά για να επιτρέψετε στη μηχανή αναζήτησης να βρει τα προϊόντα πιο γρήγορα.

6. Ενσωματώστε φωτογραφίες και βίντεο ποιότητας στη σελίδα προϊόντων σας

Οι επισκέπτες συχνά αφήνουν ιστοσελίδες σε δέκα έως είκοσι δευτερόλεπτα, αλλά οι σελίδες με σαφή πρόταση αξίας μπορούν να κρατήσουν την προσοχή των ανθρώπων για πολύ περισσότερο. Για να κερδίσετε αρκετά λεπτά προσοχής από τον χρήστη, πρέπει να κοινοποιήσετε την πρόταση αξίας εντός 10 δευτερολέπτων. Είτε σας αρέσει είτε όχι, 10 δευτερόλεπτα είναι σχεδόνο χρόνος που θα σας δώσουν οι καταναλωτές. Έτσι, πρέπει να φτάσετε κατευθείαν στο σημείο, να τραβήξετε την προσοχή τους και να τους κρατήσετε στη σελίδα μέχρι να μπορέσετε να εξηγήσετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Οι φωτογραφίες είναι μια τέλεια λύση για να τραβήξετε την προσοχή και το βίντεο τη διατηρεί. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να υπάρχει ένα ή και τα δύο στο επάνω μέρος σε κάθε σελίδα. Το βίντεο μπορεί να πει μια πλήρη ιστορία που οι φωτογραφίες δεν μπορούν. Δοκιμάστε και προσθέστε όσο το δυνατόν περισσότερα βίντεο προϊόντων. Στατιστικές έχουν αναφέρει ότι οι μετατροπές είναι 144% υψηλότερες από τους αγοραστές που παρακολούθησαν ένα βίντεο προϊόντος από εκείνους που δεν το παρακολούθησαν.

Διαβάστε  Πως να βγάλετε μέχρι 3.000 ευρώ με τα Instagram stories σε 30 ημέρες

7. Δημιουργήστε μια ανώδυνη και εύκολη συναλλαγή

Έχετε κάνει τα πάντα μέχρι τώρα. Ο πελάτης βρήκε αυτό που έψαχνε με αναζήτηση ιστότοπου, εξαιρετικές περιγραφές προϊόντων και φωτογραφίες. Έριξε το προϊόν στο καλάθι αγορών και είναι έτοιμος για αγορά. Τώρα, όμως, η διαδικασία ολοκλήρωσης των ταμείων ρίχνει περισσότερα εμπόδια από ό, τι ένα κομμάτι.

Μη αναμενόμενο κόστος αποστολής

Δεν υπάρχει σαφής πολιτική επιστροφής

Ορισμένες πληρωμές δεν γίνονται δεκτές

Πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό για να ολοκληρώσει την αγορά

Μόλις αφαιρέσατε όλο τον ενθουσιασμό από τα ψώνια του και μπορεί ακόμη και να εγκαταλείψει το καλάθι. Πώς μπορείτε να το αποτρέψετε να συμβεί; Το πρώτο πράγμα είναι να ανταποκριθούμε άμεσα στην ένσταση αποστολής. Δημοσιεύστε τα έξοδα αποστολής και τις πολιτικές σας στην αρχική σελίδα και στις σελίδες προϊόντων. Εξαλείφει τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Εάν η πλατφόρμα σας περιορίζει τους τύπους πληρωμής, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε αυτόν που δεν ισχύει. Θα πρέπει να μπορείτε να επεξεργάζεστε διεθνείς πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες, διαδικτυακές πύλες πληρωμών όπως το PayPal. Ένα σημαντικό εμπόδιο για μια γρήγορη πώληση απαιτεί από τους πελάτες σας να «εγγραφούν» ή να έχουν λογαριασμό πριν μπορούν να αγοράσουν. Χρησιμοποιήστε μια φόρμα πληρωμής επισκέπτη για να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο. Μόλις ολοκληρώσουν την αγορά, δώστε τους την επιλογή να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με ένα ή δύο κλικ.

Συμπερασματικά

Οι παραπάνω συμβουλές είναι μια καλή αρχή για να μπουν οι βάσεις για ένα πετυχημένο Eshop. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τις αποτελεσματικές λύσεις για κατασκευή και προώθηση του δικούς σας Eshop.

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Google news
Είπαν για εμάς.

Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Loading
Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *