Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news
υπηρεσιες seo

Οι υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization) αποσκοπούν στην βελτιστοποίηση της ψηφιακής παρουσίας μίας ιστοσελίδας, με στόχο την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας από τις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google, Bing).

Αναλυτικά, οι υπηρεσίες SEO περιλαμβάνουν:

1. Έρευνα και Ανάλυση:

 • Λέξεις-κλειδιά: Εντοπισμός των λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται με το περιεχόμενο και το κοινό της ιστοσελίδας, με βάση τον όγκο αναζήτησης, τον ανταγωνισμό και την πρόθεση χρήστη.
 • Ανάλυση ανταγωνισμού: Αξιολόγηση των SEO στρατηγικών που υιοθετούν οι ανταγωνιστές, εντοπισμός των δυνατών και αδύναμων σημείων τους.
 • Ανάλυση ιστοσελίδας: Αξιολόγηση της υφιστάμενης SEO κατάστασης της ιστοσελίδας, εντοπισμός τυχόν σφαλμάτων ή αδυναμιών.

2. Βελτιστοποίηση On-Page:

 • Τεχνική βελτιστοποίηση: Βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης, της δομής URL, της δομής δεδομένων, της φιλικότητας προς κινητά, κ.α.
 • Βελτιστοποίηση περιεχομένου: Δημιουργία και βελτιστοποίηση περιεχομένου με βάση τις λέξεις-κλειδιά, με στόχο την υψηλή ποιότητα, την ενημερωτικότητα και την χρηστικότητα.
 • Βελτιστοποίηση meta tags: Βελτιστοποίηση τίτλων, meta descriptions, headings, alt text εικόνων, κ.α.

3. Off-Page SEO:

 • Δημιουργία backlinks: Απόκτηση ποιοτικών backlinks από αξιόπιστες ιστοσελίδες, με στόχο την ενίσχυση της αξιοπιστίας και της φήμης της ιστοσελίδας.
 • Social Media Marketing: Προώθηση της ιστοσελίδας στα Social Media, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και της αναγνωρισιμότητας.
 • Digital PR: Δημιουργία και δημοσίευση περιεχομένου σε ιστοσελίδες και blogs, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και την ενίσχυση της online φήμης.

4. Παρακολούθηση και Ανάλυση Αποτελεσμάτων:

 • Παρακολούθηση SEO metrics: Παρακολούθηση της οργανικής επισκεψιμότητας, της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, των backlinks, κ.α.
 • Ανάλυση δεδομένων: Ανάλυση των SEO metrics για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των SEO στρατηγικών και την λήψη βελτιωτικών μέτρων.
Διαβάστε  SEO-Friendly Pagination - Αναλυτικός Οδηγός βέλτιστών πρακτικών

Επιπρόσθετες υπηρεσίες SEO:

 • Local SEO: Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τοπικές αναζητήσεις, με στόχο την προσέλκυση πελατών από την γύρω περιοχή.
 • E-commerce SEO: Βελτιστοποίηση του e-shop για τις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.
 • SEO για φωνητική αναζήτηση: Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για φωνητική αναζήτηση, με στόχο την προσέλκυση χρηστών που χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές.

Τι να περιμένετε από τα αποτελέσματα:

Η βελτιστοποίηση SEO είναι μια μακροπρόθεσμη διαδικασία και τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται άμεσα.

 • Αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας: Στόχος των υπηρεσιών SEO είναι να αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας οι οποίοι προέρχονται από μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κ.α.) και όχι από άλλες πηγές (π.χ. απευθείας πληκτρολόγηση της διεύθυνσης της ιστοσελίδας σας, κλικ σε διαφημίσεις).
 • Βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης: Όταν η ιστοσελίδα σας είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης, ανεβαίνει στα αποτελέσματα αναζήτησης για τους όρους-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που αναζητούν αυτούς τους όρους είναι πιο πιθανό να δουν την ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να την επισκεφθούν.
 • Περισσότεροι qualified leads: Με την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας και την προσέλκυση χρηστών που ψάχνουν για προϊόντα ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, αυξάνετε και τις πιθανότητες να προσελκύσετε περισσότερους qualified leads, δηλαδή χρήστες που είναι πιο πιθανό να γίνουν πελάτες σας.
 • Ενισχυμένη brand awareness: Όσο πιο ψηλά εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης, τόσο πιο αναγνωρίσιμο γίνεται το brand σας.

Σημαντικό:

Είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες από τον SEO. Ο χρόνος που απαιτείται για να δείτε αποτελέσματα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως τον ανταγωνισμό για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν, την αρχική κατάσταση της ιστοσελίδας σας και την ποιότητα των υπηρεσιών SEO που λάβατε.

Διαβάστε  Κανόνες SEO για να πετύχετε : Authority, Content, Σχετικότητα

Επιλογή SEO υπηρεσιών:

Η επιλογή των κατάλληλων SEO υπηρεσιών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η φύση της επιχείρησης, οι στόχοι SEO, ο ανταγωνισμός και ο διαθέσιμος προϋπολογισμός.

Website SEO Audit Ανάλυση

Το SEO Audit περιλαμβάνει μια λεπτομερή ανάλυση της τωρινής κατάστασης του ιστότοπού σας σε σχέση με τις βέλτιστες πρακτικές SEO. Σκοπός του είναι να εντοπίσει τυχόν λάθη, παραλείψεις ή κενά που επηρεάζουν την ορατότητα και την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης.

Έρευνα για λέξεις κλειδιά

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών εστιάζει στον εντοπισμό και την ανάλυση των λέξεων και φράσεων που χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου για να αναζητήσουν πληροφορίες online. Στόχος είναι η βελτιστοποίηση του περιεχομένου ιστοσελίδων και online καταστημάτων, ώστε να εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης (SERPs) για τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά.

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας (On Page SEO), στα ελληνικά, είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των στοιχείων μιας ιστοσελίδας για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Με απλά λόγια, είναι όσα πράγματα μπορείτε να κάνετε μέσα στην ιστοσελίδα σας για να την ανεβάσετε ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Off Page SEO

Το Off-page SEO αναφέρεται σε ενέργειες που κάνετε εκτός του ίδιου του ιστότοπού σας για να βελτιώσετε την κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης. Σκεφτείτε το σαν ένας τρόπος να αυξήσετε την αξιοπιστία και την αναγνωρισιμότητα του ιστότοπού σας στα μάτια των μηχανών αναζήτησης όπως η Google.

Διαβάστε  Ειδικός SEO - SEO Specialist για 1η σελίδα στη Google

Τοπικό Local SEO

Το Τοπικό SEO (Local SEO) εστιάζει στη βελτιστοποίηση της online παρουσίας μίας επιχείρησης, ώστε να εμφανίζεται πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης για τοπικές αναζητήσεις. Στόχος του είναι να προσελκύσει πελάτες που βρίσκονται στην περιοχή δραστηριοποίησης της επιχείρησης.

Τεχνικός Έλεγχος SEO

Ένας τεχνικός έλεγχος SEO είναι μια διαδικασία που βοηθάει τον ιδιοκτήτη ενός ιστότοπου να καταλάβει πως “βλέπουν” οι μηχανές αναζήτησης την ιστοσελίδα του. Με απλά λόγια, είναι ένας τρόπος να τσεκάρετε αν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που εμποδίζουν την ιστοσελίδα σας να ανεβεί ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Δημιουργία SEO Αρθρογραφίας

Η δημιουργία SEO αρθρογραφίας εστιάζει στην συγγραφή περιεχομένου βελτιστοποιημένου για τις μηχανές αναζήτησης. Ο στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του άρθρου στα αποτελέσματα αναζήτησης (SERPs) για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Social Media Posts + SEO

Προσέλκυσή προσοχής: Τα καρουζέλ είναι πιο οπτικά ενδιαφέροντα από τα απλά ποστ με μία εικόνα ή βίντεο. Δημιουργούμε Posts από το SEO άρθρο και προσφέρουμε την πληροφορία σε εικόνες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διαφημίσουμε στρατηγικά και την πληροφορία του άρθρου.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *