Για να βελτιώσετε τα ποσοστά επισκεψημότητας και την ποιότητα της σελίδας που διαχειρίζεστε, πρέπει να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές σας. Αν δεν το κάνετε, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούν 3 δωρεάν εργαλεία για να εξερευνήσετε τι συμβαίνει γύρω σας.

FanPage Karma

To FanPage Karma αναλύει την δική σας σελίδα αλλά και των ανταγωνιστών του τομέα που εδρεύετε. Θα βρείτε εργαλεία για ανάλυση για το Facebook, Twitter, Google+, Instagram, YouTube και Pinterest, αλλά η πλατφόρμα όπου υπαρέχει ανάλυση εις βάθος με περαιτέρω λεπτομέρειες είναι το Facebook. Η δωρεάν προσφορά σας, παρέχει πλήρη αναφορά 90 ημερών για μια σελίδα και ένα ολόκληρο πίνακα ελέγχου με όλες τις ανέσεις για αμέτρητο αριθμό μέτρησής ανταγωνιστών.

3 δωρεάν εργαλεία για σύγκριση και ανάλυση των ανταγωνιστών σας στα Social Media
3 δωρεάν εργαλεία για σύγκριση και ανάλυση των ανταγωνιστών σας στα Social Media

Τα στατιστικά που θα βρείτε είναι βάση

Για να αποκτήσετε περισσότερα προνόμια θα πρέπει να προχωρήσετε σε συνδρομή Premium με μοναδικό interface και αναλυτικά στατιστικά, γραφικά για να εντοπίζετε άμεσα τις αδυναμίες αλλά και τα πλεονεκτήματα της σελίδας σας.

Το LikeAlyzer είναι εξαιρετικό όταν θέλετε να εκτελέσετε ένα γρήγορο έλεγχο στη σελίδα σας, αλλά θα πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό, αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναλύσει πολλούς ανταγωνιστές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις υποδείξεις για άλλες σελίδες, ώστε να προσδιοριστεί το σημείο, όπου το Brand Name σας μπορεί να κερδίσει το κάτι παραπάνω και να πάρει το προβάδισμα.

Τwitonomy

Το εργαλείο Twitonomy είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο ανάλυσης και παρακολούθησής του Twitter. Συνδεθείτε με τον Twitter λογαριασμό σας και δείτε εις βάθος ανάλυση, στατιστικών και μετρήσεων του προφίλ που διαχερίζεστε.

Ολοκληρωτική ανάλυση με το Twitonomy
Ολοκληρωτική ανάλυση με το Twitonomy

Το εργαλείο είναι αυτό που θα αποφασίσει πόσα tweets θα αναλύσει. Είναι συνήθως ένας μεγάλος αριθμός, συχνά σε χιλιάδες tweets, αν και το επίπεδο δραστηριότητας του λογαριασμού θα καθορίσει πόσο μακριά πίσω στον χρόνο πηγαίνει ,ώστε να γίνει η ανάλυση αποδοτικότητας. Εάν ο λογαριασμός δεν έχει μεγάλη δραστηριότητα, η ανάλυση θα καλύπτει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έως και λίγα χρόνια. Η αναβάθμιση σε premium λογαριασμό για $19 ανά μήνα σας παρέχει την δυνατότητα να ορίσετε το δικό σας χρονικό πλαίσιο.
Αυτό που μου αρέσει στο Twitonomy είναι το πώς θα εμφανίζει αποτελεσματικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιολογήσει γρήγορα μια στρατηγική για καλύτερη επίδοση ενός λογαριασμού. Η κατανομή των χρηστών όπου ο λογαριασμός εμπλέκεται τις περισσότερες φορές, σε συνδυασμό με τα πλέον χρησιμοποιούμενα hashtags και τα πιο δημοφιλή tweet, σας επιτρέπουν να πάρετε μια εικόνα για το πώς ο λογαριασμός προσεγγίζει τη δημιουργία περιεχομένου και το engagement με τους χρήστες.

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.