Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Twitter : 7 Tips για καλύτερη διαφήμιση

Google news

Αν θέλετε να βελτιώσετε τις πιθανότητες Conversion και πωλήσεων από το Twitter θα πρέπει να έχετε κατά νου κάποιους βασικούς κανόνες για να ξεκινήσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια. To Twitter πλέον παρέχει την δυνατότητα του advertising με πολλά και χρήσιμα εργαλεία για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αρκεί να το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Δεν φτάνει όμως αυτό. Πάμε να δούμε..
 1. Βελτιώστε τις πληροφορίες του προφίλ σας όσο πιο στοχευμένα γίνεται.
Σιγουρευτείτε ότι το προφίλ σας, εκφράζει ξεκάθαρα τι πρεσβεύει και δεν βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους επισκέπτες. Στις πληροφορίες που εμφανίζονται στο προφίλ σας, βάλτε το link της ιστοσελίδας σας και εξηγήστε με λίγες λέξεις ποιοι είστε και τι κάνετε. Μην γράφετε αόριστα πράγματα, διότι δεν θα σας φέρουν αποτέλεσμα σε καμία των περιπτώσεων.
2. Κάντε Retweet άφοβα αλλά όχι άσκοπα.
Το Retweet βοηθά να γίνετε αντιληπτοί από τον χρήστη που έγραψε το αρχικό Tweet, ώστε να συνδεθείτε μαζί του και να εδραιώσετε την δική σας κουλτούρα – φήμη στην κοινότητα που δημιουργείται βήμα βήμα.
3. Ανακαλύψτε ποιοι είναι οι Experts και διάσημοι στον τομέα που ανταγωνίζεστε και αλληλεπιδράστε μαζί τους σε συχνή βάση.
Πως να το κάνετε αυτό πιο εύκολα ? Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε ανάλογες με το αντικείμενο σας προοπτικές για συνδέσεις και Retweets. Εναλλακτικά, ξεκινήστε με το εργαλείο Followerwonk  για να βελτιώσετε και αναλύσετε μέσα από τις λέξεις κλειδιά σχετικά με τον κλάδο που βρίσκεστε. Αφού ανακαλύψετε τα ήδη και εδραιωμένα προφίλ που σας ενδιαφέρουν ξεκινήστε την αλληλεπίδραση με το κάθε προφίλ – χρήστη, για να τραβήξετε την προσοχή.

Διαβάστε  Πως ο νέος αλγόριθμος του Facebook θα επηρεάσει τα Social Media
Διασκεδάστε το και χαρείτε την επικοινωνία
Διασκεδάστε το και χαρείτε την επικοινωνία

Μια πολύ έξυπνη ιδέα είναι να καταγράψετε σε ένα αρχείο Excel με links 100 με 150 χρήστες από πελάτες και bloggers μέχρι δημοσιογράφους με υπόβαθρο και άλλα μεγάλα ονόματα. Όλοι αυτοί οι καταξιωμένοι χρήστες διαθέτουν χιλιάδες Followers και πρέπει να το εκμεταλλετευτείτε σωστά. Συνδεθείτε μαζί τους, δημιουργήστε μια πραγματική σχέση και μην κάνετε spamming, διότι θα το αντιληφθούν γρήγορα και θα σας απομακρύνουν.
4. Κάντε το λιγότερο ένα ποιοτικό Tweet την ημέρα.
Δείξτε ότι είστε δραστήριοι και σας ενδιαφέρει αυτό που κάνετε. Αν κάνετε Tweet μια φορά την εβδομάδα ή τον μήνα δεν κρατάτε σε επαφή τους Followers με αποτέλεσμα να σταματήσουν να ασχολούνται και να μην εμφανίζονται συχνά ενημερώσεις σας στην αρχική τους σελίδα. Η καθημερινή έστω και ενός tweet την ημέρα ενασχόληση, γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει κλικ και να διαβαστεί από τους Fans, σας δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει Retweet η Favorite.
5. Ακολουθήστε τα Trends και τα Hashtags.
Δώστε έμφαση και παρακολουθήστε τα trending topics όπως και τα Hashtags ώστε να πετύχετε με κάποιο τρόπο μια σχετική σύνδεση με το δικό σας Brand. Μια πετυχημένη σύνδεση ανάμεσα στα topics έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζεστε κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει μια αναζήτηση σχετικά με το Hashtag που δημιουργήσατε. Τα Hashtags αν αξιοποιηθούν σωστά θα σας φέρουν νέους Followers στη σελίδα σας, αλλά αν γίνει αυτή χωρίς μέτρο θα αντιμετωπισθεί από το Twitter σαν spam !
6. Ανεβάστε πιο συχνά φωτογραφίες και βίντεο.

Seo Tips για καλύτερα αποτελέσματα
Seo Tips για καλύτερα αποτελέσματα

Έχει αποδειχθεί σε όλα τα Social Media όπως και στο Twitter, ότι οι φωτογραφίες ή βίντεο τραβάνε τρεις και τέσσερις φορές περισσότερα κλικς από οποιαδήποτε άλλη δημοσίευση. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι μια δημοσίευση με μια απλή αναφορά και ένα link για να διαβάσει ο χρήστης περισσότερα, είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματική από ένα Trailer μισού λεπτού που να κάνει promotion την ίδια δημοσίευση με έξυπνο τρόπο.
7. Ξεκινήστε με τα Promoted Tweets
Όλα καλά και ωραία, απίστευτη χρησιμότητα των έξυπνων εργαλείων και τακτικών για να αυξήσετε την φήμη της επιχείρησή σας αλλά, χωρίς το advertising δύσκολα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Προσδιορίστε το κοινό που θέλετε να απευθυνθείτε με πολύ προσοχή για να μην αποτύχει η καμπάνια σας από την αρχή. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία με τους χρήστες και όχι μόνο για να κάνουν απλά κλικ επειδή τους ξεγελάσατε με κάτι εντυπωσιακό ή περιέργο. Μην αφήσετε το ίδιο promoted tweet για πολύ καιρό διότι, θα πέσει η αποδοτικότητα του κατακόρυφα. Κάντε μικροαλλαγές αν θέλετε να συνεχίσετε να κάνετε promotion το ίδιο, ώστε να συνεχιστεί η διαφήμιση σε υψηλούς ρυθμούς.
Εσείς ακολουθείτε αυτές τις τακτικές ? Έχετε να προσθέσετε κάποια άλλη ? Γράψτε μας στα σχόλια.

Διαβάστε  Το Pinterest προχωρά σε 3 μεγάλες αλλαγές Retargeting
Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    4 comments on “Twitter : 7 Tips για καλύτερη διαφήμιση

    1. Γιώργο πολύ καλές οι συμβουλές. Θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο αν μπορούσες για μερικά tips να αφιέρωνες αναλυτικά άρθρα για το καθένα ξεχωριστά όποτε έχεις χρόνο.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *