Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Tiered Link Building – Ο Νο. 1 Οδηγός των επιπέδων Backlinks

Google news
Tiered Link Building

Η μέθοδος «Tiered Link Building» αναφέρεται στη δημιουργία συνδέσμων για τους συνδέσμους σας (backlinks).

Ο κύριος στόχος αυτής της μεθόδου είναι να αυξήσει την ποσότητα του link juice (την αξία που μεταφέρεται μέσω των συνδέσμων) που περνάει από το προφίλ των συνδέσμων σας στην κύρια ιστοσελίδα σας.

Πώς λειτουργεί:

 1. Έχετε έναν σύνδεσμο Tier 1 που δείχνει στην κύρια ιστοσελίδα σας.
 2. Μερικοί σύνδεσμοι Tier 2 δείχνουν στον σύνδεσμο Tier 1.
 3. Μερικοί σύνδεσμοι Tier 3 δείχνουν σε κάθε σύνδεσμο Tier 2.

Αναλυτικές πληροφορίες:

 • Tier 1: Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι οι πιο σημαντικοί και πρέπει να προέρχονται από υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες πηγές. Αυτοί οι σύνδεσμοι δείχνουν απευθείας στην κύρια ιστοσελίδα σας και η ποιότητά τους είναι κρίσιμη για την επιτυχία της στρατηγικής σας.
 • Tier 2: Αυτοί οι σύνδεσμοι δείχνουν στους συνδέσμους Tier 1. Μπορεί να προέρχονται από λιγότερο αυστηρές πηγές σε σύγκριση με τους συνδέσμους Tier 1, αλλά πρέπει να είναι ακόμη σχετικοί και ποιοτικοί. Οι σύνδεσμοι αυτοί ενισχύουν την αξία των συνδέσμων Tier 1, ενισχύοντας τη συνολική δύναμη που περνάει στην κύρια ιστοσελίδα σας.
 • Tier 3: Αυτοί οι σύνδεσμοι δείχνουν στους συνδέσμους Tier 2 και μπορούν να προέρχονται από ακόμα πιο ευρείες πηγές. Παρά το γεγονός ότι η ποιότητά τους μπορεί να μην είναι τόσο υψηλή, εξακολουθούν να συμβάλλουν στη γενική δομή και στρατηγική του link building, ενισχύοντας έμμεσα τους συνδέσμους Tier 1 και, συνεπώς, την κύρια ιστοσελίδα σας.

Οφέλη:

 • Αυξημένο Link Juice: Η διαστρωματική προσέγγιση επιτρέπει τη μεταφορά περισσότερης αξίας από τους συνδέσμους σας στην κύρια ιστοσελίδα σας, βελτιώνοντας την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.
 • Ασφάλεια: Δημιουργώντας στρώματα συνδέσμων, προστατεύετε την κύρια ιστοσελίδα σας από πιθανές ποινές, καθώς οι λιγότερο ποιοτικοί σύνδεσμοι βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα και όχι απευθείας στην κύρια ιστοσελίδα.
 • Αντοχή: Η δομή αυτή είναι πιο ανθεκτική σε αλλαγές στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης, διατηρώντας τη στρατηγική σας ισχυρή μακροπρόθεσμα.

Προκλήσεις:

 • Διαχείριση: Η δημιουργία και η διαχείριση των πολυεπίπεδων συνδέσμων απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.
 • Ποιότητα: Είναι κρίσιμο να διατηρηθεί η ποιότητα των συνδέσμων σε όλα τα επίπεδα για να αποφεύγονται αρνητικές συνέπειες.

Το «Tiered Link Building» προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την ιστοσελίδα σας και τη στρατηγική SEO. Ακολουθούν τα κύρια πλεονεκτήματα:

 1. Αυξημένο Link Juice:
  • Με τη δημιουργία πολυεπίπεδων συνδέσμων, αυξάνεται η συνολική ποσότητα του link juice που μεταφέρεται στην κύρια ιστοσελίδα σας. Κάθε επίπεδο συνδέσμων ενισχύει τους συνδέσμους του ανώτερου επιπέδου, αυξάνοντας την αξία που τελικά περνάει στην κύρια ιστοσελίδα.
 2. Βελτίωση Κατάταξης στις Μηχανές Αναζήτησης:
  • Οι σύνδεσμοι υψηλής ποιότητας που οδηγούν στην ιστοσελίδα σας μπορούν να βελτιώσουν την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης. Το Tiered Link Building ενισχύει αυτή τη διαδικασία με την προσθήκη πολλαπλών επιπέδων υποστήριξης.
 3. Ασφάλεια:
  • Χρησιμοποιώντας πολλαπλά επίπεδα συνδέσμων, προστατεύετε την κύρια ιστοσελίδα σας από πιθανές ποινές των μηχανών αναζήτησης. Οι λιγότερο ποιοτικοί σύνδεσμοι βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα και δεν επηρεάζουν άμεσα την κύρια ιστοσελίδα.
 4. Αντοχή στις Αλλαγές Αλγορίθμων:
  • Η πολυεπίπεδη προσέγγιση δημιουργεί μια πιο ανθεκτική στρατηγική που μπορεί να αντέξει τις αλλαγές στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης. Η ποικιλία και η δομή των συνδέσμων ενισχύουν την αξιοπιστία της στρατηγικής σας.
 5. Διαφοροποίηση Προφίλ Συνδέσμων:
  • Το Tiered Link Building επιτρέπει τη δημιουργία ενός ποικιλόμορφου προφίλ συνδέσμων με διαφορετικές πηγές και επίπεδα ποιότητας. Αυτό βοηθά στην αποφυγή υποψιών από τις μηχανές αναζήτησης και καθιστά το προφίλ σας πιο φυσικό.
 6. Ενίσχυση Συνδέσμων Χαμηλότερης Ποιότητας:
  • Ακόμα και αν κάποιοι από τους συνδέσμους χαμηλότερων επιπέδων δεν είναι της υψηλότερης ποιότητας, μπορούν να ενισχύσουν τους συνδέσμους των ανώτερων επιπέδων, συμβάλλοντας στη συνολική αποτελεσματικότητα της στρατηγικής.
 7. Αποτελεσματική Χρήση Πόρων:
  • Η μέθοδος αυτή επιτρέπει τη χρήση χαμηλότερης ποιότητας συνδέσμων σε χαμηλότερα επίπεδα, εξοικονομώντας πόρους που μπορούν να επενδυθούν στη δημιουργία υψηλότερης ποιότητας συνδέσμων για τα ανώτερα επίπεδα.
Διαβάστε  4 Συμβουλές SEO για να μπείτε στη πρώτη σελίδα της Google

Συνοπτικά, το Tiered Link Building προσφέρει μια ισχυρή και ανθεκτική στρατηγική SEO που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατάταξη και την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, ενώ παράλληλα προστατεύει από πιθανά ρίσκα και ποινές.

Παρόλο που το Tiered Link Building μπορεί να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, υπάρχουν και αρκετά ρίσκα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ακολουθούν τα κυριότερα ρίσκα αυτής της στρατηγικής:

 1. Πιθανές Ποινές από τις Μηχανές Αναζήτησης:
  • Εάν οι σύνδεσμοι χαμηλότερων επιπέδων (Tier 2 και Tier 3) είναι χαμηλής ποιότητας ή spam, υπάρχει κίνδυνος οι μηχανές αναζήτησης να θεωρήσουν τη στρατηγική σας ως απόπειρα χειραγώγησης των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ποινές που θα επηρεάσουν την κατάταξή σας.
 2. Χρόνος και Κόστος:
  • Η δημιουργία και η διαχείριση πολυεπίπεδων συνδέσμων απαιτεί σημαντικό χρόνο και πόρους. Πρέπει να επενδύσετε στην έρευνα, την ανάλυση και την κατασκευή αυτών των συνδέσμων, κάτι που μπορεί να είναι δαπανηρό και χρονοβόρο.
 3. Διατήρηση Ποιότητας:
  • Είναι δύσκολο να διατηρηθεί η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα των συνδέσμων. Οι σύνδεσμοι χαμηλότερων επιπέδων τείνουν να είναι λιγότερο ποιοτικοί, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την αξιοπιστία της στρατηγικής σας.
 4. Αλλαγές στους Αλγορίθμους των Μηχανών Αναζήτησης:
  • Οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης αλλάζουν συνεχώς, και οι στρατηγικές που λειτουργούν σήμερα μπορεί να μην είναι αποτελεσματικές ή ακόμη και να είναι επιβλαβείς στο μέλλον. Οι προσπάθειές σας μπορεί να γίνουν άχρηστες εάν οι μηχανές αναζήτησης αλλάξουν τον τρόπο που αξιολογούν τους συνδέσμους.
 5. Φυσικότητα του Προφίλ Συνδέσμων:
  • Εάν οι μηχανές αναζήτησης εντοπίσουν ένα αφύσικο πρότυπο δημιουργίας συνδέσμων, όπως μια απότομη αύξηση συνδέσμων από χαμηλής ποιότητας πηγές, μπορεί να θεωρήσουν το προφίλ συνδέσμων σας ως αφύσικο και να επιβάλουν ποινές.
 6. Δυσκολία στην Παρακολούθηση και Ανάλυση:
  • Η παρακολούθηση της απόδοσης και η ανάλυση των συνδέσμων σε πολλά επίπεδα μπορεί να είναι περίπλοκη και δύσκολη. Πρέπει να έχετε έναν καλά οργανωμένο τρόπο για να παρακολουθείτε την απόδοση κάθε επιπέδου συνδέσμων.
 7. Εξάρτηση από Εξωτερικές Πηγές:
  • Εάν βασίζεστε σε εξωτερικές πηγές για τη δημιουργία συνδέσμων, η ποιότητα και η συνέπεια αυτών των πηγών μπορεί να είναι εκτός του ελέγχου σας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής σας.
Διαβάστε  Δημιουργία Κειμένων - Διαφημιστικά και με SEO προσέγγιση

Για να μειώσετε τα ρίσκα αυτά, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις καλύτερες πρακτικές, να διασφαλίζετε την ποιότητα των συνδέσμων σε όλα τα επίπεδα και να παρακολουθείτε συνεχώς την απόδοση της στρατηγικής σας.

Για να χτίσετε επιτυχημένα συνδέσμους πρώτου, δεύτερου και τρίτου επιπέδου, πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένες στρατηγικές και να χρησιμοποιήσετε διάφορες τεχνικές. Ακολουθεί μια αναλυτική περιγραφή για κάθε επίπεδο:

Κατασκευή Συνδέσμων Πρώτου Επιπέδου (Tier 1)

Οι σύνδεσμοι πρώτου επιπέδου είναι οι πιο σημαντικοί και πρέπει να προέρχονται από υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες πηγές. Αυτοί οι σύνδεσμοι δείχνουν απευθείας στην κύρια ιστοσελίδα σας.

 1. Δημοσιεύσεις σε Blogs (Guest Blogging):
  • Συνεργαστείτε με αξιόπιστα blogs στον τομέα σας για να γράψετε και να δημοσιεύσετε άρθρα που περιέχουν συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας.
 2. Δημοσιεύσεις σε Ειδησεογραφικά Sites:
  • Προσπαθήστε να δημοσιεύσετε άρθρα ή δελτία τύπου σε μεγάλα ειδησεογραφικά sites και πηγές με υψηλή επισκεψιμότητα και αξιοπιστία.
 3. Εκδόσεις White Papers και E-books:
  • Δημιουργήστε και μοιραστείτε white papers ή e-books που προσφέρουν αξία στους αναγνώστες σας και περιλαμβάνουν συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας.
 4. Συνεργασίες και Συνεργατικά Προγράμματα:
  • Αναπτύξτε συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις ή οργανισμούς και ανταλλάξτε συνδέσμους σε σχετικό περιεχόμενο.
 5. Καταχωρήσεις σε Αξιόπιστους Καταλόγους:
  • Καταχωρήστε την ιστοσελίδα σας σε αξιόπιστους και σχετικούς καταλόγους που είναι αναγνωρισμένοι στον κλάδο σας.

Κατασκευή Συνδέσμων Δεύτερου Επιπέδου (Tier 2)

Οι σύνδεσμοι δεύτερου επιπέδου δείχνουν στους συνδέσμους πρώτου επιπέδου και συμβάλλουν στην ενίσχυση της αξίας τους.

 1. Δημοσιεύσεις σε Blogs Χαμηλότερης Επισκεψιμότητας:
  • Γράψτε άρθρα για blogs που έχουν χαμηλότερη επισκεψιμότητα αλλά εξακολουθούν να είναι αξιόπιστα και σχετικά με τον τομέα σας.
 2. Δημιουργία Περιεχομένου στα Social Media:
  • Μοιραστείτε περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα που περιέχει συνδέσμους προς τα άρθρα ή τις δημοσιεύσεις που περιέχουν τους συνδέσμους πρώτου επιπέδου.
 3. Σχολιασμός σε Blogs και Forums:
  • Συμμετέχετε σε συζητήσεις σε blogs και forums που σχετίζονται με το αντικείμενό σας και προσθέστε συνδέσμους όπου είναι σχετικό και επιτρεπτό.
 4. Δημοσιεύσεις σε Καταλόγους:
  • Καταχωρήστε τα άρθρα ή τις σελίδες σας που περιέχουν συνδέσμους πρώτου επιπέδου σε καταλόγους και directories.

Κατασκευή Συνδέσμων Τρίτου Επιπέδου (Tier 3)

Οι σύνδεσμοι τρίτου επιπέδου δείχνουν στους συνδέσμους δεύτερου επιπέδου και ενισχύουν την αξία τους. Αυτοί οι σύνδεσμοι δεν χρειάζεται να είναι τόσο υψηλής ποιότητας και μπορούν να προέρχονται από διάφορες πηγές.

 1. Σχόλια σε Blogs και Forums Χαμηλότερης Ποιότητας:
  • Προσθέστε σχόλια σε blogs και forums που είναι λιγότερο αυστηρά σχετικά με τη διαχείριση συνδέσμων. Προσέξτε να μην κάνετε spam.
 2. Καταχωρήσεις σε Ελεύθερους Καταλόγους:
  • Χρησιμοποιήστε δωρεάν καταλόγους για να καταχωρήσετε τις σελίδες ή τα άρθρα σας που περιέχουν συνδέσμους δεύτερου επιπέδου.
 3. Δημοσιεύσεις σε Social Bookmarking Sites:
  • Μοιραστείτε το περιεχόμενο σας σε ιστοσελίδες κοινωνικής σελιδοδείκτησης (όπως το Reddit, StumbleUpon, Digg) που επιτρέπουν την τοποθέτηση συνδέσμων.
 4. Δημιουργία Προφίλ σε Κοινωνικά Δίκτυα:
  • Δημιουργήστε προφίλ και σελίδες σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα και προσθέστε συνδέσμους προς τις σελίδες ή τα άρθρα σας που περιέχουν συνδέσμους δεύτερου επιπέδου.
Διαβάστε  Τι είναι το SEO - Τεχνικές και Ορισμός

Συνολικές Συμβουλές

 • Ποιότητα αντί Ποσότητας: Εστιάστε στην ποιότητα των συνδέσμων, ειδικά για τα πρώτα δύο επίπεδα. Ένας υψηλής ποιότητας σύνδεσμος μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από πολλούς χαμηλής ποιότητας συνδέσμους.
 • Σχετικότητα: Βεβαιωθείτε ότι οι σύνδεσμοι προέρχονται από πηγές που είναι σχετικές με το περιεχόμενο και τη θεματολογία της ιστοσελίδας σας.
 • Ποικιλία Πηγών: Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία πηγών για να δημιουργήσετε ένα φυσικό και πολυποίκιλο προφίλ συνδέσμων.
 • Συνεχής Παρακολούθηση: Παρακολουθήστε την απόδοση των συνδέσμων σας και προσαρμόστε τη στρατηγική σας με βάση τα αποτελέσματα και τις αλλαγές στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης.

Το Link Building με Tiers μπορεί να είναι αποτελεσματικό αν εφαρμοστεί σωστά, αλλά έχει επίσης και τα ρίσκα του. Εδώ είναι μερικά βασικά σημεία για να αξιολογήσετε αν αξίζει να επενδύσετε σε αυτή τη στρατηγική σήμερα:

Πλεονεκτήματα του Link Building με Tiers

 1. Αυξημένη Μεταφορά Link Juice:
  • Η πολυεπίπεδη δομή μπορεί να αυξήσει την ποσότητα του link juice που περνάει στην κύρια ιστοσελίδα σας, βελτιώνοντας την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
 2. Ενίσχυση Συνδέσμων Πρώτου Επιπέδου:
  • Οι σύνδεσμοι δεύτερου και τρίτου επιπέδου ενισχύουν τους συνδέσμους πρώτου επιπέδου, κάνοντάς τους πιο ισχυρούς και αποτελεσματικούς.
 3. Ανθεκτικότητα στις Αλλαγές Αλγορίθμων:
  • Η στρατηγική Tiered Link Building μπορεί να είναι πιο ανθεκτική στις αλλαγές των αλγορίθμων των μηχανών αναζήτησης σε σύγκριση με άλλες στρατηγικές.
 4. Προστασία της Κύριας Ιστοσελίδας:
  • Η χρήση συνδέσμων χαμηλότερης ποιότητας σε χαμηλότερα επίπεδα μειώνει τον κίνδυνο ποινών για την κύρια ιστοσελίδα σας.

Μειονεκτήματα και Ρίσκα

 1. Χρόνος και Κόστος:
  • Η δημιουργία και η διαχείριση πολυεπίπεδων συνδέσμων απαιτεί σημαντικό χρόνο και πόρους, κάτι που μπορεί να είναι δαπανηρό.
 2. Δυσκολία στη Διατήρηση Ποιότητας:
  • Είναι δύσκολο να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα των συνδέσμων σε όλα τα επίπεδα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής.
 3. Κίνδυνος Ποινών:
  • Εάν οι σύνδεσμοι χαμηλότερων επιπέδων θεωρηθούν spam ή χαμηλής ποιότητας, υπάρχει κίνδυνος ποινών από τις μηχανές αναζήτησης.
 4. Αλλαγές στους Αλγορίθμους:
  • Οι μηχανές αναζήτησης συνεχώς εξελίσσονται και αλλάζουν τον τρόπο που αξιολογούν τους συνδέσμους. Μια στρατηγική που λειτουργεί σήμερα μπορεί να μην είναι αποτελεσματική στο μέλλον.

Εναλλακτικές Στρατηγικές

 1. Δημιουργία Υψηλής Ποιότητας Περιεχομένου:
  • Επενδύστε στη δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου που θα προσελκύσει φυσικούς συνδέσμους από άλλες ιστοσελίδες.
 2. Επικοινωνία και Συνεργασίες:
  • Αναπτύξτε σχέσεις με άλλους ιστοχώρους και influencers στον τομέα σας για την απόκτηση συνδέσμων.
 3. Χρήση Κοινωνικών Δικτύων:
  • Αξιοποιήστε τα κοινωνικά δίκτυα για την προώθηση του περιεχομένου σας και την απόκτηση φυσικών συνδέσμων.

Το Tiered Link Building μπορεί να είναι μια αποτελεσματική στρατηγική εάν εφαρμοστεί σωστά και με προσοχή στην ποιότητα. Ωστόσο, οι σύγχρονες στρατηγικές SEO απαιτούν μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει διάφορες μεθόδους και πρακτικές. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα του SEO και να προσαρμόζετε τη στρατηγική σας ανάλογα με τις αλλαγές στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης.

Αξίζει να επενδύσετε στο Tiered Link Building, αρκεί να έχετε μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική και να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις και τις αλλαγές του SEO.

Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες και στρατηγικές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα Tiered Link Building που θα βελτιώσει την κατάταξη και την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η στρατηγική «Tiered Link Building» μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική όταν εφαρμόζεται σωστά, βελτιώνοντας την ορατότητα και την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *