Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Τι είναι το Google Ads και πως λειτουργεί ;

Google news

Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε με απλά λόγια για την σημασία του Google Ads στις διαφημιστικές σας προσπάθειες.

Τι είναι το Google Ads;

Το Google Ads είναι το διαφημιστικό σύστημα της Google στο οποίο οι διαφημιζόμενοι υποβάλλουν προσφορές σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Έτσι οι διαφημίσεις με δυνατότητα κλικ, να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Δεδομένου ότι οι διαφημιζόμενοι πρέπει να πληρώσουν για αυτά τα κλικ, με αυτό τον τρόπο η Google βγάζει χρήματα από την αναζήτηση. Αυτό το ενημερωτικό κείμενο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας και της ερώτησης τι είναι το Google Ads, αναφέροντας λεπτομερώς τη δημοπρασία του Google Ads, τη διαδικασία υποβολής προσφορών και εξηγώντας σημαντικούς παράγοντες όπως ο Δείκτης ποιότητας και το κόστος ανά κλικ. Εάν ρωτάτε “Πώς λειτουργεί το Google Ads;” αυτό το άρθρο είναι για σένα!

Το Google Ads λειτουργεί;

Λειτουργεί το Google Ads; Ανάλογα με την ανταγωνιστικότητα των λέξεων-κλειδιών για τις οποίες υποβάλλονται προσφορές και τη σχετικότητα της συγκεκριμένης λέξης-κλειδιού σε πραγματικές μετατροπές για την εταιρεία σας, το AdWords μπορεί ή δεν μπορεί να λειτουργήσει για την επιχείρησή σας. Ως επί το πλείστον, διαπιστώσαμε ότι το Google Ads είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για πολλά είδη επιχειρήσεων, εφόσον δεν χάνουν τα χρήματά τους σε λάθος λέξεις-κλειδιά ή γράφουν αδύναμες διαφημίσεις με χαμηλό CTR. Όταν λοιπόν ερχόμαστε στο ερώτημα τι είναι το Google Ads, η γενική αλλά σαφής απάντηση είναι η ευκαιρία που σου δίνει η Google με πληρωμή ανά κλικ να εμφανιστείς στα πρώτα αποτελέσματα σε σχετικές αναζητήσεις υποψήφιων πελατών.

Διαβάστε  Οδηγός SEO για E-Commerce Ιστοσελίδες

Πόσο κοστίζει το Google Ads;

Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το κόστος της διαφήμισης του AdWords για την επιχείρησή σας. Μάθετε όλα τα σχετικά με αυτά τα έξοδα, τον τρόπο λειτουργίας της προσφοράς και το μέσο κόστος ανά κλικ για τους διαφημιζόμενους στον οδηγό μας “Πόσο κοστίζει τελικά το Google Ads;

Πώς να διαφημιστείτε με το Google Ads

Οι επιχειρήσεις μπορούν να διαφημιστούν στη Google ανοίγοντας έναν λογαριασμό Google AdWords. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης του Google AdWords και ακολουθήστε την αποδεδειγμένη πορεία προς την επιτυχία του AdWords στο ενημερωτικό μας έντυπο “Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Ads“.

Πώς λειτουργεί η προσφορά Ads;

Η πραγματική θέση της διαφήμισής σας καθορίζεται από την κατάταξη της διαφήμισής σας (Μέγιστος χρόνος προσφοράς). Η υψηλότερη βαθμίδα διαφήμισης έχει την 1η θέση διαφήμισης. Το πραγματικό CPC θα προσδιοριστεί από την κατάταξη διαφήμισης της επόμενης υψηλότερης διαφήμισης κάτω από εσάς, διαιρούμενη με το Δείκτη ποιότητας. Η μόνη εξαίρεση αυτού του κανόνα είναι όταν είστε ο μόνος πλειοδότης ή η χαμηλότερη προσφορά στη δημοπρασία του AdWords. τότε πληρώνετε τη μέγιστη προσφορά ανά κλικ! Η προσφορά του AdWords πλήττει σε μεγάλο βαθμό τους διαφημιζόμενους που υποβάλλουν προσφορές με βαθμολογίες χαμηλής ποιότητας. Αντίστροφα, όσοι έχουν υψηλή βαθμολογία ποιότητας έχουν υψηλότερες τάξεις διαφήμισης και χαμηλότερο CPC.

Πόσες φορές τρέχει μια δημοπρασία Google;

Η δημοπρασία τρέχει δισεκατομμύρια φορές κάθε μήνα. Τα αποτελέσματα είναι τέτοια ώστε οι χρήστες να βρουν διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό που αναζητούν, οι διαφημιζόμενοι συνδέονται με δυνητικούς πελάτες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και η Google λαμβάνει έσοδα δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε  Τι είναι τα push notifications και πως λειτουργούν

Πώς λειτουργεί η δημοπρασία του Google;

Μόλις πραγματοποιηθεί ερώτημα στη Google, η μηχανή αναζήτησης επεξεργάζεται το αίτημα και διεξάγει τη δημοπρασία, η οποία θα καθορίσει στη συνέχεια τις θέσεις των διαφημίσεων και το CPC κάθε διαφημιζόμενου. 

Πώς εισέρχεστε σε δημοπρασία στο Google;

Οι διαφημίσεις σας στη Google είναι κατάλληλες για εγγραφή σε δημοπρασία κάθε φορά που υποβάλλονται προσφορές για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το ερώτημα αναζήτησης του χρήστη. Οι προσφορές σας, ο Δείκτης ποιότητας και η συνάφεια θα εμφανιστούν για να προσδιοριστεί αν η διαφήμισή σας πληροί τις προϋποθέσεις για προβολή στο SERP.

Τι εισέρχεται σε δημοπρασία στο Google;

Μόλις οι λέξεις-κλειδιά των διαφημιζόμενων εντοπιστούν, η Google εισάγει τη λέξη-κλειδί από το λογαριασμό σας που θεωρεί πιο σχετική στη δημοπρασία με τη μέγιστη προσφορά που έχετε ορίσει καθώς και τη σχετική διαφήμιση.

Τι είναι το CPC;

CPC ή κόστος ανά κλικ είναι το ποσό που ένας διαφημιζόμενος πληρώνει κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή του στο AdWords.

Πώς λειτουργεί το CPC;

Το CPC καθορίζεται από την ανταγωνιστικότητα των λέξεων-κλειδιών σας, των μέγιστων προσφορών σας και των Βαθμών Ποιότητας.

Ποιο είναι το μέσο κόστος ανά κλικ στο Ads;

Το μέσο κόστος ανά κλικ στο AdWords διαφέρει ανάλογα με τη λέξη-κλειδί και τον κλάδο, αλλά είναι περίπου 2.32 ευρώ στο δίκτυο αναζήτησης και 0.58 ευρώ στο δίκτυο εμφάνισης. Φυσικά όταν ερχόμαστε στο ερώτημα ποιο είναι το cpc της δικής μου επιχείρησης, θα πρέπει να γίνει έρευνα ανταγωνισμού. 

Τι είναι ο Δείκτης ποιότητας Google;

Πρόκειται για μια μέτρηση που χρησιμοποιεί η Google για να καθορίσει πόσο σχετική και χρήσιμη είναι η διαφήμισή σας για τον χρήστη, βασισμένη κυρίως στο CTR της διαφήμισής σας, στη συνάφεια των λέξεων-κλειδιών και στην ποιότητα της σελίδας προορισμού σας. Όσο υψηλότερος είναι ο Δείκτης ποιότητας, τόσο καλύτερα. Οι λέξεις-κλειδιά υψηλού βαθμού ποιότητας θα σας εξοικονομήσουν χρήματα και θα σας κερδίσουν καλύτερη κατάταξη διαφημίσεων.

Διαβάστε  Στρατηγικές προβολής Δικηγόρων στο Οικογενειακό Δίκαιο

Πώς καθορίζει η Google τι πληρώνετε;

Το κόστος καθορίζεται από τη μέγιστη προσφορά σας, τη Βαθμολογία ποιότητας και την ανταγωνιστικότητα της λέξης-κλειδιού σας.

Τι είναι η κατάταξη διαφημίσεων Google;

Η κατάταξη διαφημίσεων Google είναι η θέση της διαφήμισης της εταιρείας στη σελίδα μηχανής αναζήτησης με βάση το συνδυασμό της μέγιστης προσφοράς και της ποιότητας της εταιρείας.

Κατάταξη διαφήμισης έναντι βαθμολογίας ποιότητας

Ο βαθμός διαφήμισης είναι το πόσο ψηλά στη σελίδα θα εμφανιστεί η διαφήμιση. Από την άλλη πλευρά, ο Δείκτης ποιότητας καθορίζεται από τη συνάφεια και τη χρησιμότητα του ερευνητή και είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας τοποθέτησης διαφημίσεων. Από το 2013, η βαθμολογία ποιότητας της Google έχει γίνει όλο και πιο πολύτιμη καθώς η μέση βαθμολογία ποιότητας έχει αλλάξει από 7 σε 5. Να θυμάστε ότι στην ερώτηση τι είναι το Google Ads, μιλάμε για ένα πυρηνικό όπλο το οποίο εφόσον συνδεθεί σωστά με το Google Analytics, ανεβαίνετε επίπεδο.

Τι είναι η θέση της διαφήμισης στο Google Ads;

Η θέση της διαφήμισης είναι η θέση στα αποτελέσματα της σελίδας της μηχανής αναζήτησης, όπου η διαφήμιση εμφανίζεται σε σχέση με όλες τις άλλες διαφημίσεις.

Τι είναι το Πραγματικό CPC;

Το πραγματικό CPC είναι το ποσό που ένας διαφημιζόμενος πληρώνει κάθε φορά που ένας ερευνητής κάνει κλικ στο δικό του

Πήρατε λοιπόν μια ιδέα για τις βασικές λειτουργίες του Google Ads. Οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση, άποψη γράψτε μας στα σχόλια.

Διαβάστε:

Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο Google Ads ;

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *