Το Domain Authority είναι μια βαθμολογία (σε μια κλίμακα 100 βαθμών) που αναπτύχθηκε από το Moz, όπου προβλέπει το πόσο καλά μια ιστοσελίδα θα κατατάσσεται στις μηχανές αναζήτησης. Η συγκεκριμένη μέτρηση υπολογίζεται με το συνδυασμό όλων των άλλων  μετρήσεων των links , όπως των root domains, ο αριθμός των συνολικών links,, MozRank, MozTrust, σε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με το Page Authority όπου επικεντρώνεται στον ανταγωνισμό με άλλες ιστοσελίδες το DA είναι η ταυτότητα του Brand σας.

Ακούστε Live περισσότερα.

Για να προσδιοριστεί το Domain Authority, γίνεται μελέτη  μηχανικής μάθησης κατά τον αλγόριθμο της Google για την καλύτερη δυνατή απάντηση στο πώς τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης διαφοροποιούνται. Πάνω από 40 στοιχεία  περιλαμβάνονται σε αυτόν τον υπολογισμό. Αυτό σημαίνει ότι το σκορ του Domain Authority της ιστοσελίδας σας θα κυμανθεί ανάλογα με την δουλειά που κάνετε στην εκάστοτε σελίδα που έχετε εσωτερικά. Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Domain Authority ως μια ανταγωνιστική μέτρηση ενάντια σε άλλες ιστοσελίδες, για να σχηματίζετε μια ολοκληρωμένη και δημιουργική εικόνα του ιστορικού των τακτικών seo που ακολουθείτε.

Πιο αναλυτικά το Domain Authority βασίζεται σε πολλούς παράγοντες. Κατά κύριο λόγο, όμως, είναι τα προφίλ σύνδεσης, όπως πόσα backlinks στρέφονται προς την ιστοσελίδα σας και πόσο έγκυρες  είναι αυτές οι πηγές. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει μια ιστοσελίδα  DA 100 βαθμών. Τεράτια μεγέθη όπως όπως το Facebook και το Google έχουν τέτοια ποσοστά, γι ‘αυτό μην απογοητευτείτε αν δεν έχετε χτυπήσει το νούμερο 100. Το DA είναι δύσκολο να το αλλάξετε εύκολα. Δεν μπορείτε να αλλάξετε την βαθμολογία του DA σας, όπως μπορείτε να αλλάξετε τις ετικέττες meta σας στο siteΔιαβάστε ποια links προσφέρουν ποιότητα και ποια τιμωρεί η Google.

Σε πιο βασικό επίπεδο, για να έχετε μια καλή Link Building΄στρατηγική , θα πρέπει να κάνετε δύο πράγματα:
    • Να απαλλαγείτε από τα κακής ποιότητας links.
    • Να αποκτήσετε καλής ποιότητάς links.
Διαβάστε  Τι είναι SEO ; Seach Engine Optimization

 Ας ασχοληθούμε με το πρώτο την απαλλαγή των κακών ποιοτικά link. Μπορείτε να ζητήσετε την απομάκρυνση αυτών των συνδέσμων, και αν αυτό αποτύχει, μπορείτε να τα αποκυρήξετε.Τώρα, τι γίνεται με το δεύτερο ?? Πως θα κερδίσετε καλές συνδέσεις; Authority, Content, σχετικότητα είναι οι απαντήσεις στο ερώτημα.

Ρεαλιστικά, έχετε δύο επιλογές. Η 1η επιλογή  είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός οργανισμού SEO που έχει σχέσεις με τις ιστοσελίδες και τους συγγραφείς οι οποίοι μπορούν να εξασφαλίσουν υψηλής ποιότητας  backlinks. Αυτή είναι μια καλή επιλογή. Η 2η επιλογή  είναι η δημιουργία ενός site με πληροφορίες μεγάλης αξίας που δημιουργεί πανίσχυρα links. Αναφέρομαι στο Content Marketing. Έχω ανακαλύψει ότι το Content Marketing είναι η λύση για να κερδίσετε βαθμούς στο DA. Η στρατηγική μέσω του Content Marketing είναι αυτή την στιγμή η κορυφαία και πιο αποδοτική αποδεδειγμένα με αποτελέσματα. Φυσικά πρέπει να έχετε δείγματα μέτρησης για να μπορείτε να βελτιώνετε την στρατηγική σας στο Content Marketing.

Είπαν για εμάς.

Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *