Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie
Google news

Εργαλεία για την παρακολούθηση και τη βελτίωση της ταχύτητας και της απόδοσης του ιστότοπού σας. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η απόδοση του ιστότοπου διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο όσον αφορά την εμπειρία χρήστη, τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές. Εάν ο ιστότοπός σας παρουσιάζει χαμηλή απόδοση σε ορισμένα σημεία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι επισκέπτες σας φεύγουν και δεν επιστρέφουν ποτέ στον ιστότοπό σας. Γνωρίζατε ότι περίπου το 40% των επισκεπτών θα εγκαταλείψει τον ιστότοπο εάν χρειαστούν περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα για να φορτώσει;

Επιπλέον, γνωρίζατε ότι η ταχύτητα του ιστότοπου είναι ένας από τους περισσότερους από 200 παράγοντες κατάταξης της Google; Λοιπόν, γιατί να παραμελήσετε την απόδοση του ιστότοπού σας; Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση. Ήρθαν στη ζωή μας και τα Core Web Vitals άρα καλή απόλαυση.. Ορίστε λοιπόν τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ταχύτητα του ιστότοπού σας, αφήνοντας έτσι στους επισκέπτες σας μια χαρούμενη εμπειρία.

Pingdom

Το Pingdom είναι το αγαπημένο μας εργαλείο για τον έλεγχο της ταχύτητας του ιστότοπου και τη διατήρηση του ιστότοπού σας ωραίο και καθαρό. Απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και το εργαλείο θα σας επιστρέψει τον βαθμό απόδοσης, τον χρόνο φόρτωσης, το μέγεθος σελίδας και έναν αριθμό αιτημάτων που υποβλήθηκαν. Εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, θα παρατηρήσετε μια πιο λεπτομερή ανάλυση, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών απόδοσης, καταρράκτη αιτημάτων αρχείων, μεγέθους ανά τύπο περιεχομένου και πολλά άλλα.

Διαβάστε  Τοπικό SEO - Παράγοντες κατάταξης στη Google

GTMetrix

Το GTMetrix είναι ένα άλλο διαδικτυακό εργαλείο για τον έλεγχο της απόδοσης του ιστότοπου. Αφού εγγραφείτε, σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας από 7 διαφορετικές τοποθεσίες και 3 τύπους προγράμματος περιήγησης. Η αναφορά χωρίζεται σε 3 κύριες κατηγορίες:

PageSpeed, YSlow και Waterfall.

Google Speed ​​Insights

Παρόλο που το Google PageSpeed ​​Insights δεν επιστρέφει την πραγματική ταχύτητα του ιστότοπου, το εργαλείο σάς παρέχει ορισμένες διορατικές συστάσεις και προτάσεις σχετικά με το τι πρέπει να διορθώσετε για να βελτιώσετε την ταχύτητα φόρτωσης.

Google Mobile-Friendly Test

Ένα άλλο εργαλείο της Google που ελέγχει εάν ο ιστότοπός σας αποκρίνεται και είναι φιλικός προς κινητά. Καθώς η αναζήτηση για κινητά έχει ήδη ξεπεράσει την αναζήτηση σε επιτραπέζιους υπολογιστές, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας είναι φιλικός για κινητές συσκευές και tablet.

Δοκιμή AMP

Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με τις Accelerated Mobile Pages (AMP), συνιστούμε να διαβάσετε πρώτα αυτόν τον οδηγό. Αλλά στην ουσία, τα AMP είναι «απογυμνωμένες» εκδόσεις των κανονικών σελίδων σας για κινητά που φορτώνονται σχεδόν αμέσως από τα SERP της Google. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στον χρήστη κινητής τηλεφωνίας μια αστραπιαία εμπειρία χρήστη. Το εργαλείο δοκιμής AMP ελέγχει την εγκυρότητα των σελίδων σας AMP.

Το AMP δεν είναι απαραίτητο για το SEO. Η βελτιστοποίηση για την ταχύτητα σελίδας και την εμπειρία κινητού μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Το AMP μπορεί να είναι χρήσιμο σε μερικές περιπτώσεις, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται ως βέλτιστη πρακτική SEO.

Δοκιμή Structured Data

Αυτό είναι περισσότερο ένα τεχνικό εργαλείο για το οποίο οι περισσότεροι blogger δεν έχουν ακούσει ποτέ και πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ. Το εργαλείο δοκιμής Structured Data επικυρώνει την υλοποίηση της σήμανσης του ιστότοπού σας. Μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Διαβάστε  Core Web Vitals - Τι Είναι και γιατί είναι σημαντικά

Site Speed GR

Έχουμε και το Site Speed, Ελληνικό Tool για μέτρηση ταχύτητας ιστοσελίδας. Δουλεύει με Agents από συμβατικές γραμμές ADSl/VDSL στην Ελλάδα. Άρα έχουμε μια ακόμα καλύτερη εικόνα από τα ξένα εργαλεία.

Συμπερασματικά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία για την μέτρηση ταχύτητας της ιστοσελίδας σας. Να θυμάστε ότι τα Core Web Vitals είναι σημαντικός παράγοντας στη συνολική απόδοση ενός site. Είναι πλέον και μια μεγάλη πρόκληση για να αντιμετωπίσει ο κάθε επαγγελματίας. Δώστε προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια. Στη Προώθηση SEO και σε κάθε στρατηγική στα οργανικά, η απόδοση της ταχύτητας είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι.

Google news
Είπαν για εμάς.

Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Κατάφερε να φέρει το eshop μας idaniko-varos.gr, μέσα σε λίγους μήνες, στην πρώτη σελίδα και στις πρώτες θέσεις στην Google σε πολλές κομβικες λέξεις κλειδιά. Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *