Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο αγχωτικά όταν μετακομίζετε με ένα μωρό. Ενώ τα μικρά μας είναι απολύτως αξιολάτρευτα, είναι επίσης αρκετά απρόβλεπτα. Αυτό μπορεί να κάνει τη διαδικασία αποσυσκευασίας ιδιαίτερα δύσκολη για τους γονείς. Από τη μία πλευρά, οι γονείς θέλουν (και χρειάζονται) να περνούν χρόνο να παρακολουθούν το παιδί τους. Από την άλλη, πρέπει να αφιερώσουν χρόνο αποσυμπιέζοντας κουτιά για να ζήσουν μια κάπως οργανωμένη ζωή. Λοιπόν, πώς πηγαίνετε στην αποσυμπίεση με ένα μωρό, διατηρώντας παράλληλα το μικρό σας ασφαλές και ευτυχισμένο; Ειδικότερα αν πρόκειται για μετακομίσεις στο εξωτερικό και ειδικότερα στη Γαλλία, θα πρέπει να ψάξετε για μεταφορική Ελλάδα Γαλλία, ώστε να είστε σίγουροι διαβάζοντας και τις κριτικές για την επιλογή σας.

Ακολουθούν οι 5 συμβουλές μας για την αποσυμπίεση με ένα μωρό σε ένα νέο σπίτι.

Ζητήστε από τους μεταφορείς να μεταφέρουν πρώτα τα αντικείμενα του παιδιού

Καθώς οι μεταφορείς αρχίζουν να φορτώνουν οικιακά αντικείμενα στο φορτηγό, φροντίστε να τους ζητήσετε να φορτώσουν τα είδη παιδικού σταθμού τελευταία (σκεφτείτε: κούνια, αλλαξιέρα και κουνιστή καρέκλα). Αυτό θα διευκολύνει την εκφόρτωση και αποσυμπίεση των αντικειμένων όταν φτάσουν στο καινούργιο σπίτι. Μόλις το φορτηγό φτάσει στο νέο σπίτι, ζητήστε από τους μεταφορείς να ξεφορτώσουν και να συναρμολογήσουν το κρεβάτι του μωρού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βάλετε το μωρό σας για έναν υπνάκο – και να το κρατήσετε (κάπως) στην κανονική του ρουτίνα – ενώ οι μεταφορείς συνεχίζουν να ξεφορτώνουν το υπόλοιπο σπίτι.

Διαβάστε  Τα καλύτερα ελληνικά sites τεχνολογίας

Αποσυσκευάστε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια του ύπνου και μετά τον ύπνο.

Έχετε ένα νεογέννητο που τρώει κάθε ώρα; Ή ένα 10χρονο παιδιί που τρέχει παντού; Μπορεί να είναι δύσκολο (μερικές φορές ακόμη και αδύνατο) να γίνει πραγματική μετακόμιση όταν το μωρό είναι ξύπνιο και ενεργό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αποσυσκευάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας και τον νυχτερινό ύπνο. Εάν το σπίτι είναι μικρό και ανησυχείτε για το ξύπνημα του μωρού σας κατά την αποσυσκευασία, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε πολλές μηχανές θορύβου όπως απορροφητήρας για να σπάσετε τους ήχους.

Προσπαθήστε να ακολουθείτε το πρόγραμμα του μωρού όσο το δυνατόν περισσότερο

Όποιος έχει μωρό γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να ακολουθεί κανείς μια ρουτίνα (και ένα ευέλικτο πρόγραμμα) είναι η λογική ενός γονέα. Κατά την αποσυσκευασία του σπιτιού, δώστε τα δυνατά σας για να ακολουθήσετε το πρόγραμμα του μωρού. Βέβαια είναι λογικό ο ύπνος του μωρού να είναι ανάστατος. Εάν το πρόγραμμα καθυστερήσει για μία ή δύο ώρες, μην αγχωθείτε. Απλώς προσπαθήστε να επαναφέρετε τη ρουτίνα του μωρού το συντομότερο δυνατόν. Αυτό θα κάνει τη ζωή σας (και νυχτερινό ύπνο) πολύ πιο εύκολη στο καινούργιο σπίτι.

Έχετε έτοιμα σνακ και φαγητό

Μόλις μετακομίσετε στο σπίτι, ξεκινήστε να αποσυσκευάζετε τα αντικείμενα στο ντουλάπι και το ψυγείο. Εφοδιαστείτε με όλα τα τυπικά σνακ του μωρού σας με εύκολα έτοιμα γεύματα.

Συναρμολογήστε το καρεκλάκι (ή φέρετε ένα φορητό) και ετοιμαστείτε

Εάν μπορείτε να αποθηκεύσετε το ψυγείο και το ντουλάπι σας πριν μετακομίσετε, προτείνουμε να το κάνετε. Αυτό θα κάνει τη μετακίνηση της ημέρας (και τις επόμενες ημέρες) πολύ πιο εύκολη. Καθαρίστε το σπίτι και αντικαταστήστε τα φίλτρα αέρα πριν μετακινηθείτε Ένα καθαρό σπίτι και καθαρός αέρας είναι σημαντικοί για την υγεία του μωρού σας. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, σας συνιστούμε να ενοικιάσετε καθαριστικό για να καθαρίσετε βαθιά την ιδιοκτησία πριν μετακομίσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε τον καθαρισμό μόνοι σας, εάν έχετε το χρόνο. Φροντίστε να καθαρίσετε τους αεραγωγούς και να αντικαταστήσετε τα φίλτρα αέρα, καθώς αυτά μπορούν να συσσωρεύσουν βρωμιά και σκόνη. Όταν όλα είναι καθαρά, μπορεί να ξεκινήσει η αποσυσκευασία. 

Διαβάστε  Τα καλύτερα ελληνικά sites μαγειρικής

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.