Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

SEO Services στην Ελλάδα – Μάθε τα πάντα

Google news
SEO Services στην Ελλάδα

Η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO) αποτελεί θεμελιώδη άξονα για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης δραστηριοποιείται online. Ειδικά στην Ελλάδα, με το ολοένα αυξανόμενο εύρος χρηστών internet, η υιοθέτηση αποτελεσματικών SEO στρατηγικών καθίσταται επιτακτική.

Στόχοι:

 • Βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google)
 • Αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας
 • Ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας
 • Προσέλκυση δυνητικών πελατών
 • Αύξηση των πωλήσεων

Υπηρεσίες SEO:

 • Τεχνική βελτιστοποίηση: Εξάλειψη σφαλμάτων, βελτιστοποίηση ταχύτητας φόρτωσης, υιοθέτηση φιλικών προς SEO URLs, κ.α.
 • On-Page SEO: Βελτιστοποίηση περιεχομένου ιστοσελίδας με χρήση κατάλληλων λέξεων-κλειδιών, τίτλων, meta descriptions, κ.α.
 • Off-Page SEO: Δημιουργία backlinks από αξιόπιστες ιστοσελίδες, social media marketing, κ.α.
 • SEO Audit: Αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης της ιστοσελίδας σας και εντοπισμός τυχόν προβλημάτων
 • Στρατηγική SEO: Σχεδιασμός και υλοποίηση εξατομικευμένης SEO στρατηγικής
 • Παρακολούθηση και ανάλυση: Συνεχής παρακολούθηση των SEO μετρήσεων και προσαρμογή της στρατηγικής

Πλεονεκτήματα SEO:

 • Βιώσιμη αύξηση της επισκεψιμότητας
 • Βελτίωση του ROI (Return on Investment)
 • Ενίσχυση της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας
 • Στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού

Επιλογή SEO εταιρείας:

 • Ερευνήστε την εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας
 • Βεβαιωθείτε για την υιοθέτηση ηθικών SEO πρακτικών
 • Αξιολογήστε τις κριτικές και τα testimonials πελατών
 • Συγκρίνετε τιμές και πακέτα υπηρεσιών

Συμβουλές:

 • Επενδύστε σε ποιοτικό περιεχόμενο
 • Εστιάστε στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κοινού σας
 • Μείνετε ενημερωμένοι για τις αλλαγές στους αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης
 • Ακολουθήστε μια ολιστική προσέγγιση στο SEO

Πώς να επιλέξετε SEO Services

Η επιλογή της κατάλληλης SEO εταιρείας για την επιχείρησή σας είναι μια σημαντική απόφαση. Μια καλή SEO στρατηγική μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, να βελτιώσετε το CTR (Click-through rate) και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Διαβάστε  Τι είναι το Digital Marketing - Κόστος και Οφέλη

Πριν λάβετε μια απόφαση, λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:

 • Καθορίστε τους στόχους σας: Τι θέλετε να πετύχετε με το SEO; Θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, τις leads ή τις πωλήσεις;
 • Κάντε έρευνα: Αξιολογήστε διάφορες SEO εταιρείες. Διαβάστε κριτικές, ελέγξτε τα case studies και βεβαιωθείτε ότι έχουν εμπειρία στον κλάδο σας.
 • Ζητήστε προσφορές: Συγκρίνετε τις τιμές και τα πακέτα που προσφέρουν οι διάφορες εταιρείες.
 • Επικοινωνήστε με τις εταιρείες: Κάντε ερωτήσεις για την προσέγγισή τους, την εμπειρία τους και τα αποτελέσματα που έχουν πετύχει για άλλους πελάτες.

Τι περιλαμβάνουν τα SEO Services:

 • On-page SEO: Βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση τίτλων, meta descriptions, περιεχομένου, εικόνων και κώδικα.
 • Off-page SEO: Δημιουργία backlinks προς τον ιστότοπό σας από άλλους ιστότοπους υψηλής ποιότητας.
 • Τεχνικό SEO: Βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης, της δομής και της ευκολίας χρήσης του ιστότοπού σας.
 • Content marketing: Δημιουργία και δημοσίευση περιεχομένου υψηλής ποιότητας που προσελκύει και ενδιαφέρει το κοινό σας.
 • SEO reporting: Παρακολούθηση και ανάλυση της απόδοσης του SEO σας.

Επιπλέον:

 • Ενημερωθείτε: Ρωτήστε την SEO εταιρεία για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν και βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνονται με τις βέλτιστες πρακτικές SEO.
 • Επικοινωνία: Βεβαιωθείτε ότι η SEO εταιρεία σας ενημερώνει τακτικά για την πρόοδό σας και σας δίνει πρόσβαση σε αναφορές και δεδομένα.
 • Υπομονή: Το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα.

Επιλέξτε μια SEO εταιρεία που μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε την online παρουσία σας.

Εν κατακλείδι:

Η υλοποίηση αποτελεσματικών SEO strategiών δύναται να εκτοξεύσει την online παρουσία σας, φέρνοντας απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Επενδύοντας στις κατάλληλες υπηρεσίες SEO, εξασφαλίζετε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευημερία για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε  15 τεχνικές συμβουλές SEO για αρχάριους

Website SEO Audit Ανάλυση

Το SEO Audit περιλαμβάνει μια λεπτομερή ανάλυση της τωρινής κατάστασης του ιστότοπού σας σε σχέση με τις βέλτιστες πρακτικές SEO. Σκοπός του είναι να εντοπίσει τυχόν λάθη, παραλείψεις ή κενά που επηρεάζουν την ορατότητα και την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης.

Έρευνα για λέξεις κλειδιά

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών εστιάζει στον εντοπισμό και την ανάλυση των λέξεων και φράσεων που χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου για να αναζητήσουν πληροφορίες online. Στόχος είναι η βελτιστοποίηση του περιεχομένου ιστοσελίδων και online καταστημάτων, ώστε να εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης (SERPs) για τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά.

On Page SEO

Το SEO εντός σελίδας (On Page SEO), στα ελληνικά, είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης των στοιχείων μιας ιστοσελίδας για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Με απλά λόγια, είναι όσα πράγματα μπορείτε να κάνετε μέσα στην ιστοσελίδα σας για να την ανεβάσετε ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Off Page SEO

Το Off-page SEO αναφέρεται σε ενέργειες που κάνετε εκτός του ίδιου του ιστότοπού σας για να βελτιώσετε την κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης. Σκεφτείτε το σαν ένας τρόπος να αυξήσετε την αξιοπιστία και την αναγνωρισιμότητα του ιστότοπού σας στα μάτια των μηχανών αναζήτησης όπως η Google.

Διαβάστε  11 Λόγοι για τους οποίους χάσατε θέσεις στη Google

Τοπικό Local SEO

Το Τοπικό SEO (Local SEO) εστιάζει στη βελτιστοποίηση της online παρουσίας μίας επιχείρησης, ώστε να εμφανίζεται πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης για τοπικές αναζητήσεις. Στόχος του είναι να προσελκύσει πελάτες που βρίσκονται στην περιοχή δραστηριοποίησης της επιχείρησης.

Τεχνικός Έλεγχος SEO

Ένας τεχνικός έλεγχος SEO είναι μια διαδικασία που βοηθάει τον ιδιοκτήτη ενός ιστότοπου να καταλάβει πως “βλέπουν” οι μηχανές αναζήτησης την ιστοσελίδα του. Με απλά λόγια, είναι ένας τρόπος να τσεκάρετε αν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που εμποδίζουν την ιστοσελίδα σας να ανεβεί ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Δημιουργία SEO Αρθρογραφίας

Η δημιουργία SEO αρθρογραφίας εστιάζει στην συγγραφή περιεχομένου βελτιστοποιημένου για τις μηχανές αναζήτησης. Ο στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του άρθρου στα αποτελέσματα αναζήτησης (SERPs) για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Social Media Posts + SEO

Προσέλκυσή προσοχής: Τα καρουζέλ είναι πιο οπτικά ενδιαφέροντα από τα απλά ποστ με μία εικόνα ή βίντεο. Δημιουργούμε Posts από το SEO άρθρο και προσφέρουμε την πληροφορία σε εικόνες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διαφημίσουμε στρατηγικά και την πληροφορία του άρθρου.

Google news
Είπαν για εμάς.

Stella StelaStella Stela
07:45 23 Jul 24
Ioannis BourasIoannis Bouras
11:48 24 Jun 24
Εξαιρετικοί και επαγγελματίες!
Απόλυτα ευχαριστημένος από την κατασκευής της ιστοσελίδας όπου με τον Designer απογειώθηκε όπως και από τις στρατηγικές διαφήμισης και του SEO. Ο Γιώργος είναι σοβαρός και μεθοδικός, προτείνει συνεχώς πράγματα για βελτίωση.
masazathinamasazathina
14:57 21 Jun 24
Η ομάδα Seo marketer και φυσικά ο κ. Χατζηθεοδοσιου, είναι άψογοι επαγγελματίες και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι τους ζητήσεις . Από την αρχή βλέπεις αποτελέσματα στην επιχείρηση σου και αυτό αποδεικνύει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου που ασχολούνται. Φυσικά η αμεσότητα και η εξέλιξη που είναι το παν , είναι λίγα από τα προσόντα τους . Συνεχίστε έτσι!!!
ELENI XAZIELENI XAZI
13:56 21 Jun 24
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και συνεργάσιμοι…
Ioanna FIoanna F
13:15 21 Jun 24
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικος επαγγελματίας, ειχαμε άμεσα αποτελέσματα από την αρχή της συνεργασίας μας μαζί του. Επίσης ήταν πολύ εξυπηρετικός με συνεχή υποστήριξη και απαντήσεις στα ερωτήματα μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Pantelis MetaxasPantelis Metaxas
12:50 21 Jun 24
Σχεδίαση στρατηγικής με στόχο το αποτέλεσμα. Άψογη επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *