Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Πως να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου του Twitter !

Google news
Έχετε ακούσει για το νέο Twitter Dashboard ; Αναρωτιέστε πώς να το χρησιμοποιήσετε ώστε να διαχειριστείτε όσο καλύτερα γίνετε την  Twitter παρουσία σας; Εάν χρησιμοποιείτε το Twitter για μια επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους, θα πρέπει να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει ο νέος πίνακας ελέγχου. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter Dashboard για την καλύτερη δυνατή διαχείριση στις στρατηγικές σας στο Μάρκετινγκ. To Twitter είναι μια βασική επιλογή Social Media πλατφόρμας που πρέπει να έχει μια επιχείρηση.
Πως να ξεκινήσετε με τον πίνακα ελέγχου του Τwitter
Για να ξεκινήσετε με το Twitter Dashboard, πηγαίνετε στο dashboard.twitter.com, και κάντε κλικ στην επιλογή Δοκιμάστε το Twitter Dashboard. Μόλις συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί να περιγράψετε την επιχείρησή σας και να επιλέξετε πόσους υπαλλήλους έχετε.
Επιλέξτε την κατηγορία που ανήκει η επιχείρησή σας
Επιλέξτε την κατηγορία που ανήκει η επιχείρησή σας
Στη συνέχεια, θα καθορίσετε ποιους όρους θέλετε να παρακολουθήσετε στο Twitter. Από προεπιλογή, αυτό περιλαμβάνει  τοTwitter handle και την εταιρική επωνυμία σας, αλλά μπορείτε να επεκτείνετε τη λίστα για να συμπεριλάβετε προσαρμοσμένα hashtags και άλλες φράσεις όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να ανακαλύψουν την επιχείρησή σας.
Βελτιώστε την λίστα με τα Hashtags για καλύτερη στόχευση και επισκεψημότητα από τους χρήστες
Βελτιώστε την λίστα με τα Hashtags για καλύτερη στόχευση και επισκεψημότητα από τους χρήστες
Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να καθορίσετε  τις αρνητικές λέξεις-κλειδιά. Αυτό θα φιλτράρει τις λέξεις-κλειδιά όπου οι χρήστες  θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, κάποιες φράσεις λάθος για την επιχείρησή σας. Συμβουλή: Συμπεριλάβετε τη διεύθυνση URL της εταιρείας σας σε περίπτωση που οι άνθρωποι αναφέρουν την εταιρεία ή το περιεχόμενό σας χωρίς ετικέτες. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης και προσομοίωσης, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Twitter Dashboard για να δείτε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει.
# 1: Δείτε όλες τις αναφορές χρηστών προς εσάς  σε ένα πάνελ
Η παρακολούθηση του τι λέγεται για την επιχείρησή σας στο Twitter είναι το πρώτο βήμα για να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε γρήγορα και σωστά. Κάντε κλικ στο About You tab στο Twitter Dashboard για να δείτε μια ολοκληρωμένη άποψη του κάθε tweet που αναφέρει,το όνομα της εταιρείας, ή την ιστοσελίδα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενότητα για να δείτε τις ενημερώσεις που έχουν σημασία για εσάς καθώς  με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να τσεκάρετε γρήγορα μέσω των χρηστών,  ποιοι αναφέρουν και μοιράζουν το περιεχόμενό σας, έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα να ανταποκριθείτε και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις που συμβαίνουν γύρω από το brand σας.
#2 Παρακολουθήστε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά
Μένοντας ενημερωμένοι με τις αναφορές για την επιχείρησή σας δεν είναι το μόνο πράγμα που το νέο Dashboard Twitter μπορεί σας προσφέρει. Μπορείτε τώρα να ορίσετε ειδοποιήσεις με βάση συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τον κλάδο σας. Για να επεξεργαστείτε τους όρους αναζήτησης που παρακολουθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι δίπλα από το About You tab και εισάγετε το hashtag ή την λέξη-κλειδί σας. Βελτιώστε τι πιθανότητες Conversion με κάποιους βασικούς κανόνες.
# 3: Πρόγραματίστε τα Tweets
Πείτε αντίο σε ξένες κοινωνικές πλατφόρμες προγραμματισμού Tweet και δημοσιεύεσεων! Το νέο εργαλείο προγραμματισμού στο Twitter Dshboard, σας επιτρέπει να ελέγχτετε όπως και δημιουργείτε χρονοδιάγραμμα εκ των προτέρων. Αυτό σας επιτρέπει να κρατήσετε τους Twiiter Followers ενεργούς, όταν είστε μακριά από τον υπολογιστή και να διατηρήσετε ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα δημοσίευσης για το Brand. Για να προγραμματίσετε ένα tweet μέσω του Twitter Dashboard, κάντε κλικ στο Create tab στο επάνω μέρος της σελίδας και πληκτρολογήστε το tweet σας, όπως θα κάνατε κανονικά. Στη συνέχεια, αντί να κάνετε κλικ Tweet, κάντε κλικ στο βέλος στα δεξιά του κουμπιού Tweet και επιλέξτε Πρόγραμμα Tweet.
# 4: Πάρτε μια επισκόπηση των επιδόσεων
Ένα καλό επιχειρηματικό ταμπλό δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς το Analytics ! Χρησιμοποιώντας το νέο Twitter Dashboard, μπορείτε να δείτε μια λεπτομερή ανάλυση του λογαριασμού σας στο Twitter όπου έχει πραγματοποιήσει περιόδους 7-, 30  και 60 ημερών. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα, κάντε κλικ στο Analytics στην κορυφή της αρχικής σελίδας του Twitter Dashboard. Πάρτε μια ιδέα του αριθμού των tweets που έχετε δημοσιεύσει,  των media twets, όπως και τις απαντήσεις.
To Analytics σας βοηθάει να βγάλετε ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την απόδοση των Tweets σας
To Analytics σας βοηθάει να βγάλετε ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την απόδοση των Tweets σας
#5 Εις βάθος ανάλυση όλων των Tweets

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να πάρετε μια ιδέα για το τι είδος του περιεχόμενο αποδίδει καλύτερα με το κοινό σας για προγραμματίσετε το χρονοδιάγραμμα του Twitter blog σας. Συνδυάζοντας τα analytics των συγκεκριμένων tweets με μια επισκόπηση της σελίδας του προφίλ σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μετρήσετε το κατά πόσο είναι αποτελεσματική η στρατηγική σας στο Twitter μάρκετινγκ  σε κάθε δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε  Facebook : Τα πλεονεκτήματα της διαφήμισής μέσω του μεγαλύτερου Social Site !

Το Twitter Dashboard είναι μια νέα εφαρμογή που αναβαθμίζει κατά πολλά επίπεδα τον έλεγχο και τις μετρήσεις των Tweets. Χρησιμοποιήστε μερικά από τα χαρακτηριστικά του πίνακα ελέγχου για να μείνετε ενημερωμένοι με αναφορές της επιχείρησής σας, tweets χρονοδιάγραμματα, και δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις των tweets σας. Εάν χρησιμοποιείτε Twitter για την επιχείρησή σας, πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τα εργαλεία που προσφέρει το νέο Twitter Dashboard.

Google news
Είπαν για εμάς.

Angel FilisAngel Filis
11:50 27 May 24
Επαγγελματισμός και Ακρίβεια στα Αποτελέσματα.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
19:57 17 May 24
Είναι επαγγελματίες καθώς σκέφτονται out of the box. Δεν πουλάνε κονσέρβα ασχολούνται για να σε ανεβάσουν επίπεδο και αν κάπου και εγώ καθυστερώ είναι εκεί για επισημάνσεις. Top απλά.
Alyssa AGENCYAlyssa AGENCY
16:35 17 May 24
Εξαιρετική ομάδα, ότι χρειαστώ είναι εκεί τόσο στις Social Media διαφημίσεις όσο και στη κατασκευή της ιστοσελίδας.
Voula GeorgantiVoula Georganti
13:50 07 May 24
Επαγγελματίες στο είδος τους. Κάνουν αυτό ακριβώς που λένε!
Επαγγελματισμός, συνέπεια, εξαιρετική συνεργασία.
manos krommidakismanos krommidakis
17:08 04 May 24
Ο Γιώργος και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο αντικείμενο τους!!Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Viky KafetziViky Kafetzi
16:35 04 May 24
Αριστη κατασκευη ποιοτητα και service!!!!
Ο Γιώργος κι η ομάδα του είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και το σημαντικότερο άριστοι γνώστες του αντικειμένου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Φυσικά, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για τη διαφήμιση και προώθηση του site. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αψογος επαγγελματιας στην δουλεια του ευγενικος προθυμος να αναπτυξει την επιχειρηση σου!
Michalis PolykratisMichalis Polykratis
10:55 16 Apr 24
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος η συνεργασία μας σε όλη τη διάρκεια της ήτανε άψογη και οι βοήθεια του στο να καταφέρω τους στόχους μου ήταν αμέριστη
Ο Γιώργος κάνει ότι υπόσχεται και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του! Πάντα πρόθυμος στην επικοινωνία εξηγώντας και παρέχοντας λύσεις σε ότι χρειάστηκε. Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεργασία μας 🙏
Ο Γιώργος και η ομάδα του μετά από ένα 6μηνο συνεργασίας μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δεχτήκαμε τηλέφωνα και email. Ευχαριστούμε πολύ.
Eleni KarydiEleni Karydi
15:29 14 Feb 24
Επιτυχία στόχων, ταχύτητα και επαγγελματισμος κάνουν τη διαφορά εδώ.Η καλύτερη μου επιλογή!
Stavros VentourisStavros Ventouris
11:12 07 Feb 24
Εξειδικευμένοι στο είδος τους !!
Mama StalkerMama Stalker
15:58 06 Feb 24
Εξαιρετική δουλειά.Το site μας εκπέμπει επαγγελματισμό και αξιοπιστία.Ευχαριστούμε για όλα.
kostas Antonakakiskostas Antonakakis
15:17 30 Jan 24
Ο Γιώργος είναι ο μέτρ του SEO, αυξάνει τη διαδικτυακή προβολή με απαράμιλλη τεχνογνωσία. Οι στρατηγικές του ιδέες και η σχολαστική βελτιστοποίηση οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις στην επισκεψιμότητα και την κατάταξη. Συνεργάσιμος, καινοτόμος και προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, ο Γιώργος και η ομάδα του αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για κάθε προσπάθεια ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συνεργασία μαζί του υπήρξε μεταμορφωτική, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο του SEO. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν έναν αφοσιωμένο επαγγελματία που δεσμεύεται να παρέχει μετρήσιμα και αποτελεσματικά αποτελέσματα.
VAL BALASKAVAL BALASKA
11:07 18 Jan 24
Ο κύριος Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι γνώστης του SEO και του marketing γενικά. Ότι του ζητήθηκε για το koufetakia.gr το έφερε εις πέρας με επιτυχία.Γενικά είναι άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ και προσωπικά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Kostas PapanikosKostas Papanikos
11:00 29 Nov 23
Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας ψάχνει προτείνει καινούργιες ιδέες, από το πρώτο κιόλας μήνα συνεργασίας είδα τη σελίδα μου να ανεβαίνει πολύ γρήγορα και σε αρκετές αναζητήσεις έχει πιάσει τη πρώτη σελίδα στη πρώτη θέση. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου είναι ίσως ο μοναδικός γνώστης στην Ελλάδα του απαιτητικότατου δικηγορικού marketing, με γνώση του χώρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Συνεπής, όπως και όλη η ομάδα του, την οποία χαρακτηρίζει η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα.
White MedusaWhite Medusa
14:43 17 Nov 23
10/10 σαπορτ και άμεση εξυπηρέτηση.
Christos KaliakatsosChristos Kaliakatsos
10:13 21 Oct 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες
Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.

    1 comment on “Πως να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου του Twitter !

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *