Αν δεν έχετε ασχοληθεί με το Pinterest ή δεν το θεωρείτε αποδοτικό κάνετε μεγάλο λάθος ! Αν δεν έχετε χρόνο βρείτε άνθρωπο να αναλάβει την παρουσία σας και στο Pinterest καθώς σε αυτό το άρθρο θα αναλυθεί η σημαντικότητά του και πως μπορούν να το εκμεταλλευθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ανακαλύψτε τα ενδιαφέροντα των χρηστών και στοχεύεστε σε αυτούς που έχουν άμεση ή έμμεση συσχέτιση με τον τομέα της επιχείρησή σας. Αυτό φυσικά χρειάζεται μελέτη και χρόνο, αλλά το Pinterest σας βοηθάει στην αναζήτησή σας, με το Search Box και τις ανάλογες κατηγορίες με Pins χρηστών.

Επιλέξτε την κατηγορία που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ των χρηστών που θέλετε να στοχεύσετε.
Επιλέξτε την κατηγορία που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ των χρηστών που θέλετε να στοχεύσετε.

Επίσης μπορείτε να κάνετε την έρευνα σας μέσω της αναζήτησής με λέξεις κλειδιά σχετικά με την επιχείρησή και θα εμφανιστούν πολλά και χρήσιμα αποτελέσματα για να προχωρήσετε στην εξέταση των χρηστών. Κάθε χρήστης ξεχωριστά μετράει !
Δημιουργήστε Πίνακες με Keywords
Ο κάθε πίνακας ξεχωριστά έχει την δική του σημασία και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε. Δημιουργήστε ένα πίνακα σχετικό με την επιχείρησή σας και στον τίτλο προσθέστε την λέξη κλειδί από την οποία θέλετε να προσελκύσετε κόσμο. Είναι το ξεκίνημα και η συνέχεια του χτισίματος του επαγγελματικού σας προφίλ  και εκεί είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Στο επαγγελματικό μου προφίλ μπορείτε να δείτε πίνακες με λέξεις κλειδιά αλλά και μερικά ανάλογα εξώφυλλα
Στο επαγγελματικό μου προφίλ μπορείτε να δείτε πίνακες με λέξεις κλειδιά αλλά και μερικά ανάλογα εξώφυλλα

Συμπληρώστε το Profile Description, τίτλους από πίνακες και περιγραφές για να σας ανακαλύψουν ευκολότερα στο Pinterest αλλά και στη Google. Μην ξεχνάτε ότι μέσω του Pinterest μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλού επίπεδου SEO.
Ενημερώστε τους πίνακες με πλούσιο υλικό.
Πουλάτε προιόντα ? Χτίστε το νέο σας δωρεάν Εshop ! Κερδίστε με τους πίνακες και τα hyperlinks επισκεψημότητα και αυξήστε το engagement rate. Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή topics με αναζητήσεις στο search και ξεκινήστε την αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες, αλλά πάρτε και ιδέες για το δικό σας επαγγελματικό προφίλ.

Οι πιο δημοφιλή πίνακες δεν είναι τυχαία δημοφιλής ! Μελετήστε τους και ξεκινήστε την στρατηγική σας με ιδέες και tips από αυτές
Οι πιο δημοφιλή πίνακες δεν είναι τυχαία δημοφιλής ! Μελετήστε τους και ξεκινήστε την στρατηγική σας με ιδέες και tips από αυτούς

Γεμίστε τα Board με περιεχόμενο αλλά μην ξεχνάτε ότι το εξώφυλλο στο κάθε ένα από αυτά είναι τεράστιας σημασίας για να δελεάσετε τον επισκέπτη. Μην βάζετε γενικευμένες εικόνες δεν θα βοηθήσουν. Δημιουργήστε ένα Infographic image μέσω του οποίου θα καταλαβαίνει άμεσα ο χρήστης τι περιέχει το κάθε Board.
Αν διαθέτετε Eshop τα Rich Pins είναι η τακτική σας για να αυξήσετε τις πωλήσεις. Οι πληροφορίες και η τιμή θα μπουν στο νέο Rich Pin αυτόματα και βοηθάει ενεργά τον επισκέπτη να πραγματοποιήσει απευθείας μια αγορά. Το Place Pin θα προσφέρει στους επισκέπτες σας έναν χάρτη, τηλέφωνο και διεύθυνση για να σας εντοπίζουν που εδρεύετε.
Ολοκληρώνοντας το Pinterest χρειάζεται πολύ δουλειά για να αξιοπηθεί σωστά, τίποτα δεν είναι εύκολο άλλωστε για ποιοτικά αποτελέσματα σε αυτή την ζωή, αλλά χωρίς κανένα ενδοιασμό αξίζει τον κόπο !

Είπαν για εμάς.

Anastasios SkardoutsosAnastasios Skardoutsos
15:29 26 Jul 23
Εξαιρετικός συνεργάτης! Ακούραστος δουλευταράς με βαθιά γνώση του αντικειμένου! Γιώργο σ´ ευχαριστώ πολύ!
Sofia MerianouSofia Merianou
13:21 26 Jul 23
Άψογος επαγγελματίας με συνέπεια και εμπιστοσύνη ! Αξίζει να δουλέψετε μαζί του ,θα δείτε φοβερά αποτελέσματα στην δουλειά σας !
Ό,τι και να πω για τον Γιώργο Χατζηθεοδοσίου θα είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος γνώστης του αντικειμένου του, που το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μαζί του.Δεν θα ακούσεις ποτέ τον Γιώργο να λέει φανφάρες ή λόγια του αέρα, αντιθέτως όσα λέει έχουν βάση, στόχο και επιχειρήματα. Και στο τέλος αποδεικνύονται όλα εμπράκτως!!Αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες του πελάτη του και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές, ακόμη και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις marketing, όπως το ιατρικό digital marketing.Ο Γιώργος είναι ένας επαγγελματίας που είναι πάντα εκεί, να βοηθήσει υποστηρίζοντας τις ανάγκες σου και να ακούσει τους προβληματισμούς σου ως προς αυτές. Είναι ακόμη εξαιρετικός άνθρωπος, που θα τον ήθελε κάποιος σίγουρα στην παρέα του!Γιώργο, σου ευχομαι να συνεχίσεις τη δημιουργική και ανοδική πορεία που έχεις χαράξει και διαγράφεις και όλα τα όνειρα και οι στόχοι σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
Ανακάλυψα τον Γιώργο μέσω συστάσεων και αποφάσισα να τον εμπιστευτώ για τις ανάγκες SEO της επιχείρησής μου, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει!Ο Γιώργος είναι πραγματικός ειδικός στον τομέα του SEO. Κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ορατότητα της ιστοσελίδας μου στις μηχανές αναζήτησης μέσω στρατηγικών που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές. Η ιστοσελίδα μου ανέβηκε ραγδαία στις αποτελεσματικές σελίδες αποτελεσμάτων και το κίνητρο που έχει δημιουργήσει στην επιχείρησή μου είναι αξιοθαύμαστο.Όχι μόνο παρέχει εξαιρετική επικοινωνία και υποστήριξη, αλλά είναι επίσης πολύ προσιτός και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχω. Εκτίμησα πραγματικά το γεγονός ότι με ενημέρωνε συνεχώς για την πρόοδο του έργου και με κρατούσε ενήμερο για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του SEO.
texnikos ipologistontexnikos ipologiston
16:04 08 Jun 23
Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου είναι ένας εξαιρετικά ικανός και επαγγελματίας Digital Marketing Specialist. Έχοντας συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο, είμαι σε θέση να πω ότι η εμπειρία μου με αυτόν ήταν πραγματικά εξαιρετική.Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του ως Digital Marketing Specialist, ο Γιώργος έδειξε την εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο με επιτυχία. Κατέχει βαθιά γνώση στις στρατηγικές και τα τεχνικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και μπορεί να τις εφαρμόσει με αποτελεσματικότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.Ο Γιώργος μπορεί να δημιουργήσει σφαιρικά σχέδια μάρκετινγκ που συνδυάζουν τα διάφορα στοιχεία του ψηφιακού τοπίου. Από τον καθορισμό των στόχων και του κοινού μέχρι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπανιών, ο Γιώργος είναι εξαιρετικά προσεκτικός και λεπτομερής, επιδεικνύοντας πάντα υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμώ να επισημάνω για τον Γιώργο είναι η ικανότητά του να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε μια δυναμική και αλλαγμένη αγορά. Αντιλαμβάνεται τις νέες τάσεις και τις αλλαγές στην κατανάλωση πληροφοριών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα για να επωφεληθεί από αυτές. Είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις καινοτομίες και τις βέλτιστες πρακτικές του ψηφιακού μάρκετινγκ, και επιδεικνύει προθυμία για συνεχή μάθηση και ανάπτυξη.Επιπλέον, η ικανότητα του Γιώργου να αναλύει δεδομένα και να αξιοποιεί μεγάλα σύνολα δεδομένων είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αποκτήσει αναλυτική κατανόηση των μετρήσεων και των επιδόσεων των καμπανιών και να προτείνει βελτιώσεις και προσαρμογές για να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Όλα τα παραπάνω στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία του Γιώργου ως Digital Marketing Specialist. Η επαγγελματική του προσέγγιση, η ποιότητα της δουλειάς του και η ικανότητά του να προσαρμοστεί και να καινοτομεί τον καθιστούν έναν αξιόπιστο επαγγελματία.Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο Γιώργος είναι επίσης εξαιρετικός στην επικοινωνία και την συνεργασία. Είναι προσιτός, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και είναι διαθέσιμος να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές όποτε χρειάζεται.Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικά ικανός Digital Marketing Specialist με εντυπωσιακές δεξιότητες και γνώσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που αναζητά αποτελεσματικές και καινοτόμες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ.
Stefanos KontopoulosStefanos Kontopoulos
11:37 13 Apr 23
Ο Γιώργος είναι γνώστης του αντικειμένου σε πολλά επίπεδα, Μελετάει το κάθε project και αυτό που θα σου εγγυηθεί, αυτό θα γίνει στο τέλος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μαζί του και ουσιαστικά μέσα σε ενάμισυ μήνα, είχε πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Επίσης και σαν άνθρωπος είναι απόλυτα συνεργάσιμος και αντιλαμβάνεται άμεσα αυτό που θέλει ο πελάτης. Πέντε αστέρια και λίγα είναι…. Σ’ευχαριστώ Γιώργο για όλα και συνεχίζουμε.
js_loader

Ζητήστε δωρεάν εκτίμηση.

Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, καθώς μεγαλώνουμε μαζί σας. Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς οργανισμούς και αποκτάμε διακρίσεις, μέσα από τις επιτυχίες που χτίζουμε στο δικό σας project.


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.